Plugins - tipy

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
ClonyXXL

Re: Plugins - tipy

Příspěvek od ClonyXXL »

Ano mam. Ackoliv jsem dal stahnout JEN plugin Infobar, webinterface se mi u toho stahnul i nainstaloval sam. (Na to jsem prisel az dneska, kdyz jsem to instaloval znova a daval si na to pozor).
Nicmene Webinterface bezi na portu 81.
Takze na 81 je ted webinterface,
Na 82 bezi OpenWebif
Ale na 80 OpenWebif bezet nechce - tak snad se teda o 80ku neperou.
VU+ DUO2, VTi
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

OpenWebif si nastav třeba na port 9090, to je jedno. Ale měl by běžet i na portu 80, to je defaultní nastavení po instalaci.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
ClonyXXL

Příspěvek od ClonyXXL »

Takze sice nechapu, proc na 80 nebezi, ale je to proste tak.
VU+ DUO2, VTi
79kiko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od 79kiko »

Neviem preco to tak je,ale jednoducho pokial tam mas webinterface,tak ti openwebif na 80 nejde,to uz mam odskusane a nezalezi aky mas port na webinterface.
VU+ Solo2 OpenATV vždy aktuálny, Emme Esse 28,2-23,5E-19E-13E, LG 50" plazma
ClonyXXL

Příspěvek od ClonyXXL »

Tak super. Jsem rád, že nejsem sám :-)
Hold pojedu na 82 :-)
Zaplať pánbůh to TAM jede!
Tisíceré díky!!!
VU+ DUO2, VTi
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

A ten webinterface se nedá odinstalovat?
Mám podobnou zkušenost s pluginem EPG translator, který je super, ale nainstaluje se s ním i EPG YouTube Trailer, který nepotřebuji. Nevím, proč to autoři pluginů takto komplikují.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
ClonyXXL

Příspěvek od ClonyXXL »

Snad by sel. Nevim. Ale protoze to webove rozhrani je trochu jine, zatim necham obe. Casem az to prozkoumam poradne ho treba smazu.
VU+ DUO2, VTi
jurajko2805
satelitni prijimac: VU+ DUO2

Příspěvek od jurajko2805 »

Fontmagnifier - nastavíš si veľkosť písma textov podľa potreby (názvy staníc, epg...atď)

Automatic Volume Adjustment - nastavenie hlasitosti na každú stanicu samostatne. Automaticky si zapamätá úroveň hlasitosti sledovanej stanice.

WerbeZapper - prepnutie medzi reklamou. Prepne na sledovanú stanicu po skončení reklamy. Čas si musíš nastaviť ty. Obsahuje stopky, kde si zmeriaš približný čas trvania reklamy.

Neexistuje náhodou plugin, ktorý by prekladal online titulky cez google translator...ap. ?
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

79kiko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od 79kiko »

tie titulky funguju ale niekedy je problem ich presne nastavit aby sedeli pokial nepozeras film od zaciatku.
VU+ Solo2 OpenATV vždy aktuálny, Emme Esse 28,2-23,5E-19E-13E, LG 50" plazma
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

To je pravda, ale je to to nejlepší, co se dá použít. Kolega by chtěl soukromého tlumočníka :D .
masko52
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu+,Xtrend,AbIpbox,Ariva ...

Příspěvek od masko52 »

Automatic Volume Adjustment - nastavenie hlasitosti na každú stanicu samostatne. Automaticky si zapamätá úroveň hlasitosti sledovanej stanice.
super plugin len nastavenie zvuku na každý kanál jednotlivo ma vždy rozčúli .
:( keby sa tak dalo označiť prikl. tucet kanálov z určitou výškou hlasitosti.
Vu+, Xtrend, Ipbox, Ferguson
Obrázek
efly1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od efly1 »

Media portal,
ako je to u vas pri novej aktualizacii?
U mna vypise ze nie je mozna, lebo nie je dostatok min. miesta na instalaciu ( 8 MB ) aj ked je pligin nainstalovany na USB ( 16 GB )
Mozete potvrdi to iste?
Dakjem.
VU+ Uno, BH 2.1.1
ndsupcdigi

Příspěvek od ndsupcdigi »

Neviete mi prosím vás poradiť nejaký iný plugin ako airplayer, pretože ten raz funguje a raz nie
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

To je nějaký plugin pro E2?
ndsupcdigi

Příspěvek od ndsupcdigi »

Ano je to plugin na E2 sluzi na streamovanie z iOS zariadenia do STB- ako fotky, videa, hudba. Mam aj zaplatený premium key a aj tak to ide na chuja raz najde iOS STB inokedy zas nie.
Forum na podporu je uz vyse tyzdna v udrzbe www.airplayer.biz
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od Kasr »

A nebude chyba v tom zmetku od apple?
Mne na androide a ipboxe 9900 funguje airplayer bez problemov.
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
clay
satelitni prijimac: VU+ DUO2 ATA 2TB

Příspěvek od clay »

havana píše::) Já nedám dopustit na EMC - Enhanced Movie Center a InfoBarTunerState....
:poklona: :poklona:

u Infobaru infobartunerstate bych více ocenil, kdyby se nepral s Openwebif čili i stream do mobilu a netbooku přes wifi a vzdálenou správu po internetu

po instalaci se nedá přihlásit k IP, dokonce ani po odinstalaci Infobaru.....vždy se musím vrátit k záloze image [-X ....musel jsem všechno překopat, aby to chodilo...uff #-o

poučení: před každou "akcí" dělám zálohu image a fullback-up to usb
efly1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od efly1 »

Ma niekto skusenost s pluginom Turkvod ? Mal som nainstalovanu verziu 5.4, nedavno vysla verzia 5.5 tak som skusil nainstalovat tu. Avsak v nej nejdu niektore IPTV ktore mi isli na starsej verzii. ( Bulsat, Pink, Sky Sport, SVT, apod. ) Po opetovnej instalaci verzie 5.4 vsak uz uvedene IPTV nejdu. Skusil som potom naistalovat plugin na druhy - cisty Image a tam to opat ide. Vie niekto poradit ako sa s tym vysporiadat alebo nutna instalacia noveho image. ( VTi, BH ). Mam VU+ Uno.
Johny Akbuk

Příspěvek od Johny Akbuk »

Zdravím. Rád bych nějaký pěkný plugin na počasí, tak aby zahrnoval i Kolín. Nějaké jsem zkoušel (např. Foreca), ale není to ono. Rád bych aby to mělo i pěknou grafiku. Mám VUDUO2 s VTI 8. Dáte mi tip? Díky .-).
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“