AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
- wanthom
- Pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
- Kontaktovat uživatele:
Re: AMIKO ALIEN 2
Nie je to HDMU, ale od martinxp v novej verzii , naozaj veľmi rýchla, spoľahlivá, prednastavená pre CZ a SK užívateľov, nahodil som tam skin PLi-HD-mod-MarcinO, je veľmi čitateľný aj na CRT, dostatok info, korektné znaky...
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
AB Pulse 4K, dvojtuner
- wanthom
- Pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
- Kontaktovat uživatele:
Nie je to HDMU, ale od martinxp v novej verzii , naozaj veľmi rýchla, spoľahlivá, prednastavená pre CZ a SK užívateľov, nahodil som tam skin PLi-HD-mod-MarcinO, je veľmi čitateľný aj na CRT, dostatok info, korektné znaky...
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
AB Pulse 4K, dvojtuner
Me je ten nahrany setting spis k nicemu, protoze zadnou kartu nepouzivam a ceske programy mam z DVB-T (tam slovenske nejsou). A neni to tedy upraveny HDMU, asi jen upraveny pro Ceske/Slovenske uzivatele?
Těžko můžeš vidět rozdíl když zatím žádná naše stanice v 1080P ,,progressive scan”nevysílá. To bys koukal kdybys připojil k telce blueray přehrávač a přehrál filmeček s přírodou.Včelám můžeš počítat chlupy.Vinov píše:Zajimave je, ze nevidim zadny rozdil v obraze kdyz jsem pripojeny pres HDMI kabel mezi 1080p nebo 1080i a taky frekvence obnovovani, ci co to je nemaji zadny vliv (zpravidla od asi 23Hz az po 60, nektera enigma max 50Hz).
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Zrejme nerozumim presne co ty ruzne mody znamenaji, myslel jsem ze kdyz prepnu do nejakeho modu ktery moje obrazovka nepodporuje, neuvidim obraz, nebo bude nejak zmrseny. Proste jsem myslel, ze interlace nebo progresive je zalezitost obrazovky, nikoli vysilaneho programu (to pak bych musel pro nejaky film prepnout do 1080i a do jineho pak do 1080p? - ja myslel ze to si clovek nastavi podle televize kterou ma, co ta dokaze zobrazit). Moc o tom nevim, protoze doposud jsem si tim nechtel nacpavat hlavu, donedavna jsem stejne mel jen CRT TV, az ted mam tenhle pocitac s tak dobrou obrazovkou a hdmi vstupem - mimochodem mam v nem blueray mechaniku, ale disky nekupuju, stahnul jsem si par blue ray movies cca35GB, ale ty prehravam v PC (pocitac se da prepnout do tv modu kdy bere signal z toho hdmi vstupu, nebo pak do PC modu, kdy funguje jako normalni pocitac. Proto jsem mel a mam ten zajem na tom streamovani z Alienu do PC, protoze pak muzu vyuzivat tenhle pocitac jako pocitac a zaroven na nem taky sledovat tv.
Vlastne ani nevim jak funguje to HD oznaceni u kanalu. Napriklad Ct1 a Ct2 Ct Sport maji HD oznaceni, ale zrejme tam vse co vysilaji neni v HD. Cili to HD u toho kanalu jen znamena, ze kdyz nejaky porad bude v HD vysilany, pak ho uvidim v lepsi kvalite? Ale kdyz se divam na nejake menu, jako treba skore v hokeji nebo tenise, tak aspon ta mala policka ktera ukazuji skore jsou v HD, pekne ciste zobrazena. Ovsem nahravky z HD kanalu jsou vsechny objemove vetsi (nevim jestli kdyz jde o HD vysilani, jestli pak neni nahravka jeste vetsi?), ackoli kvalita obrazu lepsi nebude (anebo je i tak lepsi?), jen to znamena, ze obraz pri prehravani na pocitaci je vetsi (bez zoomovani).
Doufam ze ma cenu nastavit Aliena na 1080p output, ze je to pro nynejsi vysilani lepsi nez tech 720p, protoze je to narocnejsi pro procesor - jak jsem zjistil, ze PIP v tomto modu v zadne enigme nejde, aspon v tech trech ktere jsem zatim zkousel, na to je treba mit 720 nebo nizsi rozliseni. Procesor to proste neutahne a vysledek je, ze se pip nezobrazi, jen to zatizi cpu.
Taky jsem zjistil, ze vsechny tri enigmy (hyperion, ta enigma od martinXP a AR-P enigma) v DVB-T vysilani maji delsi prodlevu nez zobrazi infobar, coz pak brani surfovani, neni mozne prepnout na dalsi program, dokud se infobar neobjevi, coz trva nejake asi dve az tri vteriny. V satelitnich programech ta prodleva neni. Resim to volbou aby se infobar neukazoval pri zmene programu a vlastne me to tak i vyhovuje. Dal mam nastaveno aby se infobar sam nevypinal, a muzu si ho zobrazit a pak prepinat rychle dle libosti a vidim jmena poradu a pak jen znovu zmacknu info aby infobar zmizel kdyz uz ho nepotrebuju.
Vlastne ani nevim jak funguje to HD oznaceni u kanalu. Napriklad Ct1 a Ct2 Ct Sport maji HD oznaceni, ale zrejme tam vse co vysilaji neni v HD. Cili to HD u toho kanalu jen znamena, ze kdyz nejaky porad bude v HD vysilany, pak ho uvidim v lepsi kvalite? Ale kdyz se divam na nejake menu, jako treba skore v hokeji nebo tenise, tak aspon ta mala policka ktera ukazuji skore jsou v HD, pekne ciste zobrazena. Ovsem nahravky z HD kanalu jsou vsechny objemove vetsi (nevim jestli kdyz jde o HD vysilani, jestli pak neni nahravka jeste vetsi?), ackoli kvalita obrazu lepsi nebude (anebo je i tak lepsi?), jen to znamena, ze obraz pri prehravani na pocitaci je vetsi (bez zoomovani).
Doufam ze ma cenu nastavit Aliena na 1080p output, ze je to pro nynejsi vysilani lepsi nez tech 720p, protoze je to narocnejsi pro procesor - jak jsem zjistil, ze PIP v tomto modu v zadne enigme nejde, aspon v tech trech ktere jsem zatim zkousel, na to je treba mit 720 nebo nizsi rozliseni. Procesor to proste neutahne a vysledek je, ze se pip nezobrazi, jen to zatizi cpu.
Taky jsem zjistil, ze vsechny tri enigmy (hyperion, ta enigma od martinXP a AR-P enigma) v DVB-T vysilani maji delsi prodlevu nez zobrazi infobar, coz pak brani surfovani, neni mozne prepnout na dalsi program, dokud se infobar neobjevi, coz trva nejake asi dve az tri vteriny. V satelitnich programech ta prodleva neni. Resim to volbou aby se infobar neukazoval pri zmene programu a vlastne me to tak i vyhovuje. Dal mam nastaveno aby se infobar sam nevypinal, a muzu si ho zobrazit a pak prepinat rychle dle libosti a vidim jmena poradu a pak jen znovu zmacknu info aby infobar zmizel kdyz uz ho nepotrebuju.
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
K tým rozlíšeniam ti poviem toľko. Každý zobrazovač LCD či plazma zobrazí najlepší obraz v svojom natívnom (maximálne možnom pre zobrazovač) rozlíšení. Keď do neho pustíš zdroj signálu v rovnakom rozlíšení i prekladaní, je obraz najkvalitnejší a už lepší nedosiahneš, aj keď do neho pustíš neviem čo...
Ľahko si to dokážeš na PC- ak dáš menšie rozlíšenie ako natívne (niektorí ľudia chcú mať na obrazovke všetko väčšie, lebo drobné písmená nevidia), tak obraz - hlavne v texte na písmenách je rozmazaný, neostrý. Ak ho prepneš do max. rozlíšenia, písmená sú menšie ale ostré
Ľahko si to dokážeš na PC- ak dáš menšie rozlíšenie ako natívne (niektorí ľudia chcú mať na obrazovke všetko väčšie, lebo drobné písmená nevidia), tak obraz - hlavne v texte na písmenách je rozmazaný, neostrý. Ak ho prepneš do max. rozlíšenia, písmená sú menšie ale ostré
Všechny naše stanice co mají označení HD vysílají vše v HD 1920x1080i koukal jsem,že už i PrimaHD,která dlouho vysílala v menším rozlišení,tedy je zbytečné nastavovat v E2 rozlišení 1020p.Mám kameru,která natáčí v HD kvalitě 1980x1020p 25Hz a už i to je rozdíl v kvalitě obrazu oproti 1020i, když to pustím na samsungu fullHD. Nejnovější telky už nastavení rozlišení nemají,berou automaticky co je jim poskytnuto,buď signál upscalujou,nebo downscalujou.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Vetsina kanalu je v SD ... tim padem kdyz si nastavite v e2 rozliseni na 720p budete mit na sd kanalech mnohem lepsi obraz nez na 1080i nebo 1080p.
Na hd kanalech rozdil pomalu ani nepoznate.
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
To máš Martine pravdu.martinxp píše:Vetsina kanalu je v SD ... tim padem kdyz si nastavite v e2 rozliseni na 720p budete mit na sd kanalech mnohem lepsi obraz nez na 1080i nebo 1080p.
- logan
- Pokročilý

Martinxp - máš pravdu, už dávno mám nastavené rozlíšenie na 720p a je to najlepší obraz pre SD. Dokonca veľa nemeckých free kanálov HD v tomto rozlíšení vysiela a je to paráda pri dátovom toku okolo 18 000 kB!
Dik za zajimavou diskuzi, nazory, ohledne toho rozliseni.
Skoro me napada, ze ja s tim mym pocitacem mozna muzu mit lepsi obraz kdyz budu streamovat programy do VLC, protoze pocitac tu obrazovku umi provozovat na tom 'native' rozliseni 2560x1440, kdezto na tom HDMI vstupu ji provozuje v rozliseni HD, ktere je nizsi...
Vim ze lide kteri maji doma iMac 27" chteli ten muj pocitac pouzit jako druhou obrazovku, ale ten HDMI vstup degradoval rozliseni, takze obraz nemel tu kvalitu jako na iMacu (ktery ma taktez rozliseni 2560x1440).
Pak by bylo zajimave reseni, kdyby enigma umela posilat stream nejen jednotlivych kanalu, ale celeho sveho vystupu (output), cili pak bych sledoval ve VLC na pocitaci vse jako na tv a Aliena bych ovladal a programy prepinal pomoci DO, tudiz ve VLC bych videl i menu Enigmy a vsechno uplne stejne jako v televizi napriklad... nevim jestli Alien, potazmo Enigma umi takhle streamovat cely vystup, nejen tedy jednotlive programy. K tomu by asi bylo nutne posilat video vystup z Enigmy do nejakeho streamovaciho serveru, ktery by ten stream pak poskytnul do LAN. Zajimalo by me, jestli vas nekoho napada nejake rozumne reseni.
Ten WEBIF v Enigme je k tomu krok, ale funguje spatne.
Skoro me napada, ze ja s tim mym pocitacem mozna muzu mit lepsi obraz kdyz budu streamovat programy do VLC, protoze pocitac tu obrazovku umi provozovat na tom 'native' rozliseni 2560x1440, kdezto na tom HDMI vstupu ji provozuje v rozliseni HD, ktere je nizsi...
Vim ze lide kteri maji doma iMac 27" chteli ten muj pocitac pouzit jako druhou obrazovku, ale ten HDMI vstup degradoval rozliseni, takze obraz nemel tu kvalitu jako na iMacu (ktery ma taktez rozliseni 2560x1440).
Pak by bylo zajimave reseni, kdyby enigma umela posilat stream nejen jednotlivych kanalu, ale celeho sveho vystupu (output), cili pak bych sledoval ve VLC na pocitaci vse jako na tv a Aliena bych ovladal a programy prepinal pomoci DO, tudiz ve VLC bych videl i menu Enigmy a vsechno uplne stejne jako v televizi napriklad... nevim jestli Alien, potazmo Enigma umi takhle streamovat cely vystup, nejen tedy jednotlive programy. K tomu by asi bylo nutne posilat video vystup z Enigmy do nejakeho streamovaciho serveru, ktery by ten stream pak poskytnul do LAN. Zajimalo by me, jestli vas nekoho napada nejake rozumne reseni.
Ten WEBIF v Enigme je k tomu krok, ale funguje spatne.
- nasgul88
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: GigaBlue Ultra HD
Zdravim,
Nahodil som cool tv guide v6.4.0 ,vsetko slape ako ma ale nezobrazuje mi picony. Picony mam v usr/local/share/enigma2/picon. Pouzivam Pkt hyperion v3.
Viete niekto kde by mohol byt problem ,lebo v stavanom grafickom epg mi picony zobrazuje.
Nahodil som cool tv guide v6.4.0 ,vsetko slape ako ma ale nezobrazuje mi picony. Picony mam v usr/local/share/enigma2/picon. Pouzivam Pkt hyperion v3.
Viete niekto kde by mohol byt problem ,lebo v stavanom grafickom epg mi picony zobrazuje.
GigaBlue Ultra HD , OpenATV 5.3
Amiko Alien 2 Twin , PKT Hyperion v5.3 SVN-3401, Oscam 11198, Spark 1.2.80
- logan
- Pokročilý

Ja mám na svojom skine v blue panely možnosť jeho nastavenia a tam úplne dole je umiestnenie picon. Myslím, že default,Enigma,USB a HDD.... Ty potvrdíš Enigmu, uložíš zeleným tlačidlom a dáš reštart.
P.S. Sorry, až teraz som zbadal, že je to v EPG. Z hlavy si teraz nespomeniem.
P.S. Sorry, až teraz som zbadal, že je to v EPG. Z hlavy si teraz nespomeniem.
- nasgul88
- Mírně pokročilý

Aj ja to mam, skusal som to. Ja ked dam enigma, tak to nefunguje. Ja tam musim mat nastavene hdd (ked mam picony na usb) alebo default, to ked mam picony usr/local/share/enigma2/picon.
Ale ako som uz pisal, v grafickon epg, ktory je v hyperione tam mi picony funguju.. Kde je pes zakopany?
Odoslané z GT-I9505 pomocou Tapatalku
Ale ako som uz pisal, v grafickon epg, ktory je v hyperione tam mi picony funguju.. Kde je pes zakopany?
Máš v CoolTV Giude setup povoleno Show Picon na ANO? jestli jo,tak ti to musí ikony ukazovat.Mám ten samý plugin 6.4.0nasgul88 píše:Aj ja to mam, skusal som to. Ja ked dam enigma, tak to nefunguje. Ja tam musim mat nastavene hdd (ked mam picony na usb) alebo default, to ked mam picony usr/local/share/enigma2/picon.
- nasgul88
- Mírně pokročilý

Jasne ze mam, uz som skusal vsetko. Nahrat znova picony, natiahnut cez dream znovu bouqety a kanaly a nic.
Predtym som pouzival cooltv ale staršiu verziu a tam picony ukazovalo.
Teraz ma napadlo, za posledne tyzdne som urobil viac krat reinstal, nemohly tam niekde zostat nejake stare udaje, ktore to mozu blokovat.? Je nejaky nastroj na prečistenie pamati alebo ked reinstalujem cez enigmaupgrade tak vymaze setko stare?
Odkial ste tahali hyperion v3?
Uz skusam vsetky moznosti..
Predtym som pouzival cooltv ale staršiu verziu a tam picony ukazovalo.
Teraz ma napadlo, za posledne tyzdne som urobil viac krat reinstal, nemohly tam niekde zostat nejake stare udaje, ktore to mozu blokovat.? Je nejaky nastroj na prečistenie pamati alebo ked reinstalujem cez enigmaupgrade tak vymaze setko stare?
Odkial ste tahali hyperion v3?
Uz skusam vsetky moznosti..
Mám hyperion3 odtud. http://ulozto.sk/xdt4Wft7/pkt-gm7162-e2-hyperion-v3-zip ,nechal jsem ho origo bez updatů a jede už přes 4 měsíce jak z praku.
Reinstalací se stará data zmažou. můžeš ale pro jistotu smazat pluginem ze Sparku. Dnes jsem přelaďoval těch pár programů co skylink měnil frekvence,pak přepsal pikony a jede to zas v pořádku. Teď mně ještě napadlo,zda ti na to nebude mít vliv velikost pikon.Já je mám 100x60.
- nasgul88
- Mírně pokročilý

ok skusim stiahnut ten tvoj odkaz a uvidim co to urobi. Moje picony su samozrejme tiez 100x60px. A aky plugin v sparku vymaze enigmu???
Myslím,že se nazývá wltoolnasgul88 píše:ok skusim stiahnut ten tvoj odkaz a uvidim co to urobi. Moje picony su samozrejme tiez 100x60px. A aky plugin v sparku vymaze enigmu???
- nasgul88
- Mírně pokročilý

Takže diky za pomoc, všetko vyriešené. Nabootoval som spark, cez neho som natiahol wltool2, premazal enigmu, potom cez enigmaupgrade natiahol ten hyperion v3 z tvojho linku. A všetko ide ako ma huraaa.
Až nato že problem bol niekde inde, ako som kopiroval picony do stb, cez ftb total commandera, tak neviem ako mal som zaškrtnute políčko konvertovať všetko na malé písmená. To znamená že vždy keď som kopiroval pikony, tak sa ten reference zkonvertoval na malé pismena a preto to nešlo.
Ale keby niet tejto debaty, nikdy by som na to neprišiel.
Posrane z i9505
Až nato že problem bol niekde inde, ako som kopiroval picony do stb, cez ftb total commandera, tak neviem ako mal som zaškrtnute políčko konvertovať všetko na malé písmená. To znamená že vždy keď som kopiroval pikony, tak sa ten reference zkonvertoval na malé pismena a preto to nešlo.
Ale keby niet tejto debaty, nikdy by som na to neprišiel.
Posrane z i9505
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51