Ano, pokud si pořídíš s kartou i modul, tak ti to samozřejmě pojede a CCcam k tomu nebudeš potřebovat. Akorát nerozumím, proč chceš zbytečně utrácet za modul. Ale to už je tvoje věc.kwaso píše:No myslel som zestaci karta od skylink a ze to pojde po zasunuti do modulu. Kedze priatelka to tak ma v tunery ma iba tuto kartu.
vu+ uno
Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Re: vu+ uno
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
tiež sa mi zdá že už dosť špekuluje .
kúp si kartu ice preregistruj na seba a máš po probléme . daj tam cccam 2.3.0 a ideš . 
Všetko 4K
No iste pokial si da picony a epg na disk bude sa tocit, ale naco to treba tam dat? Nikdy som to tam nemal, prave aby sa to netocilo stale. Ked uz treba rozsirit potom dam radsej ten expander na usb, ale nie na HDD............maj sa.toprun píše:Nevím, na co cheš koukat, když nemáš žádnou kartu. Sežeň si kartu ICE, na tu ti bude stačit CCcam 2.3.0. Jinak USB si v boxu nechej, na picony, SWAP apod. Jinak se ti HDD bude neustále točit.kwaso píše:Dakujem pozriem to asi to bude tym. Urcite pojde skor nejaky HDD do prijmaca ako pouzivat USB. USB skor len na zalohy a prehravanie filmov.
Mal som pozicanu uz aj Skylink kartu Irdeto a skusal som ju. Stanice mi naslo ale jedina ktora isla prehrat bola TA3 ta isla aj bez karty asi preto ze je free. K tomuto typu treba CAm modul? aby fungovala spravne alebo ako som pisal vyssie je lepsie zohnat starsi typ karty CI a pojde to?!
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Chlapi nespekulujem len sa tomu nerozumiem. Preto sa radsej opytam dopredu tu, kde mi poradite ako ked pridem do predajne skylink a tam mi povedia musite to takto inak to nepojde a nanutia mi bohvie co len aby zarobili. Pytal som sa na starsi typ karty a povedali mi ze by sa dal este zohnat a ak som to spravne pochopil tak pokial zozeniem ten typ teda ICE tak mi bude stacit. Je to typ karty ktora je na obrazku? Lebo s nou som to skusal a s nou mi to neslo. Pravdepodobne bude treba este ten ccam ako pisete.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
-
real madrid
Počasí ve skinu v image OpenPli
Příspěvek od real madrid »
Dobrý den,
v přístroji Vu+Uno, image OpenPli4.0, skinu PD1LOI-HD se zobrazuje počasí města Amstrdam, při přepsání v yweatheru.xml na město Brno a příslušné honoty pro toto město se při dalším načtení opět ve skinu objeví město Amstrdam. Má s tímto detailem někdo zkušenost?
v přístroji Vu+Uno, image OpenPli4.0, skinu PD1LOI-HD se zobrazuje počasí města Amstrdam, při přepsání v yweatheru.xml na město Brno a příslušné honoty pro toto město se při dalším načtení opět ve skinu objeví město Amstrdam. Má s tímto detailem někdo zkušenost?
Tak cccam 2.3.0 hadam uspesne na fore som si stiahol ipk balicek pre BH nahral cez ftp do zariadenia a prebehla instalacia. zajtra vyskusam ci to bude fungovat. nikde ani v systeme nevidim cccam kde by sa s tym dalo nieco robit. Mal som aj stiahnuty cccam co sa iba prekopiroval ale instalacia sa mi zdala lepsia. Chcem sa vsak opytat ako zistim ze je spravne nainstalovany a funkcny okrem toho ze by mali ist programi.
Naposledy upravil(a) kwaso dne 17.únor 2014 - 21:44, celkem upraveno 1 x.
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
Modré tl. => šipka vlevo nebo vpravo, zvolit CCcam, stlačit OK. A karta musí frčet.
Bez názvu.png
Já jedu na OScam, tak na to nehleď. Jinak něco si přečti tady: http://ab-forum.info/viewtopic.php?p=537276#p537276Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
Instaloval som camy ako ipk balicek. Tento mi neukazalo ako moznost v tomto menu ale pisalo ze su nainstalovane. Tak som skopiroval cez ftp subory zmenil atributy, vypisalo ze camy su nainstalovane 2 a po tomto uz mi dalo moznost ich spustit. Avsak ani po tomto mi nejdu programi. Netreba spustit pripadne doinstalovat nejaky plugin alebo nieco? Pri nastaveni satelitov mi naslo astra3B (23.5E). Plus sa chcem opytat ako odinstalujem tie cam ktore som instaloval ako ipk ci nahodou nevadi to.
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
-
radek_dr
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ Zero4K-T2, image různě
Základní funkčnost cccamu zjistíš zadáním IP adresy tvého boxu a port 16001 do prohlížeče v PC, tedy asi takto: http://192.168.1.10:16001 , měla by se ti objevit úvodní stránka cccam serveru, kde na tlačítku Entitlements najdeš i info o kartě:
Předpokládá to samozřejmě, že VU+ máš v síti a znáš jeho IP adresu. Pak můžem hledat dál...
cccam_server.png
Tím ověříš, že cccam funguje a registruje kartu. Pokud kartu nevidíš, zkontroluj, jestli ji nemáš obráceně nemo nemá zoxidované kontakty. Pak taky doporučuji na stránkách Skylinku v uživatelské sekci zkontroluj, jestli je karta aktivní, případně zde můžeš ručně poslat zapisy na kartu, jinak bys musel čekat, až dojdou samy, což může trvat dost dlouho.Předpokládá to samozřejmě, že VU+ máš v síti a znáš jeho IP adresu. Pak můžem hledat dál...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ Zero 4K (DVB-T2), Black Hole - poslední verze
Ahoj, tak som to skusal ftp mi funguje taktiez zdielanie a pustanie filmov mi ide takze siet funguje ale po zadani ip adresy do prehliadaca ako pises nic neotvori. Karta je aktivna no stale programi nejdu. Kartu som skusal otocit chipom hore aj dole do obydvoch slotov no stale nic. V modrom menu mi ukazuje ze mam nainstalovane cccam 2x no instalovany balicek cez ipk mi neukazuje v uninstall menu.
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
V souboru CCcam.cfg máš u položky WEBINFO LISTEN PORT : xxxx jaký port?kwaso píše:Ahoj, tak som to skusal ftp mi funguje taktiez zdielanie a pustanie filmov mi ide takze siet funguje ale po zadani ip adresy do prehliadaca ako pises nic neotvori. Karta je aktivna no stale programi nejdu. Kartu som skusal otocit chipom hore aj dole do obydvoch slotov no stale nic. V modrom menu mi ukazuje ze mam nainstalovane cccam 2x no instalovany balicek cez ipk mi neukazuje v uninstall menu.
-
radek_dr
- Mírně pokročilý

Pak už nevím. Asi bych začal s úplně čistou instalací a pro začátek použil SCam http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=151&t=40993kwaso píše:Ahoj, tak som to skusal ftp mi funguje taktiez zdielanie a pustanie filmov mi ide takze siet funguje ale po zadani ip adresy do prehliadaca ako pises nic neotvori. Karta je aktivna no stale programi nejdu. Kartu som skusal otocit chipom hore aj dole do obydvoch slotov no stale nic. V modrom menu mi ukazuje ze mam nainstalovane cccam 2x no instalovany balicek cez ipk mi neukazuje v uninstall menu.
Začínal sem s ním taky a mám ho jako záložní, kdybych něco "zboural". Funguje bezproblémově s ICE kartou, nic nenastavuješ. U Cccamu jsem taky nic nenastavoval, jen přidal keys a funguje (pro kartu nejsou potřeba).
Karta patří kontakty dolů a dozadu (do interní čtečky - pokud použiješ CAM modul, pak vzhůru nohama, ale jsou to opravdu vyhozené peníze, nevyužiješ všechny možnosti Una).
A mimochodem: dej si do podpisu, co vlastně máš za box a image, máš pak větší šanci, že ti někdo odpoví.
Ještě musíš mít webinfo v configu povolené (ALLOW WEBINFO: yes)kwaso píše:...Toprun: tam mam 16001 nad tym mam telnetinfo listen port 16000
Takže do webového prohlížeče který používáš, musíě zadat adresu boxu a za ni číslo portu. Např.: h**p://192.168.1.10:16000/ pokud CCcam běží, měl bys vidět jeho webové rozhraní, jak ti ukázal kolega ve screenu. Jinak je někde něco špatně.
tak web info som mal na NO prepisane na yes vyskusam a dam vediet. Ak nepomoze tak preinstalujem image. A pokusim nakopirovat iba Cccam a vyskusam. Ak nepomoze tak asi reklamacia Una. Predpkladam ze momentalne tam moze robit neplechu aj to ze mi v modrom menu ukazuje install cccam 2. Uvidime zajtra skusim prehrat image to by malo dat vsetko do zakladnych nastaveni.
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
-
radek_dr
- Mírně pokročilý

Před chvílí jsem dělal čistou instalaci BH2.0.9, cca za 1/2 hod. vše v základu funguje, setting mám zálohovaný, ostatní dělám vždy znovu. Doinstaloval jsem balík Cccam230_E2_bh.tgz , našel jsem ho někde zde na fóru, je už z 17.12.2011, ale mě funguje bez problémů na všech dosavadních BH image. Nic jsem nenastavoval a jede, ani nepotřeboval restart boxu. Na portu 16000 je jen nějaká stránka se seznamem "tlačítek", které jsou na web stránce na portu 16001, viz. můj předchozí příspěvek. Být kolegou, udělám totéž, než se s tím mořit. Pokud je karta v pořádku, musí to na Unu jet.
Tu mozete camovat do rana...
http://www.tvimages.com/upload/index.ph ... 83e1b892a9
teda pokial nemate iny zdroj, je toho po ......
http://www.tvimages.com/upload/index.ph ... 83e1b892a9
teda pokial nemate iny zdroj, je toho po ......
Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51