Nie je to pravda, VSETKY vu stroje maju pri img BH vsetko rovnako.Uno má spouštěcí skrypty jinde, než třeba Solo nebo Duo
Ine img tiez, len sem tam sa nieco inak vola a je inde ako v BH.
Příspěvek od alfsvk »
Nie je to pravda, VSETKY vu stroje maju pri img BH vsetko rovnako.Uno má spouštěcí skrypty jinde, než třeba Solo nebo Duo

Příspěvek od alfsvk »

Právě že .ipk soubor mi taky nefungoval (dokonce při poslední instalaci se ani nenainstaloval), proto stále doporučuji ten .tar.bz. Jinak se omlouvám, ty spouštěcí skripty jsou skutečně stejně, spletl jsem si to s VTI, kde jsou v adresáři .../script, ale v BH jsou v .../camscript. Ovšem při istalaci uvedeným způsobem to nemusí řešit, nainstalují se správně.liquere píše:Podla mna este nepochopil tie prava a co je binarka a co script. keby pouzil ipk cccam230, tak nemusi ani konfig robit, ale nieco zblbol asi aj pri tom.Ved sa to casom nauci...

Tak si hlavně nezapomeň udělat full backup, ať máš zálohu, kdyby si něco splichtil.kwaso píše:Chlapi tak sa to podarilo. Dakujem vsetkym za rady a strpenie. Urobil som nanovo install image nahral cccam zmenil atributy a funguje. Predtym som asi nieco zvrzal pri uprave atributov.
Dik uz som to opravil....forsajd píše:liquere
nova verzia pre UNO asi uz nie z PLI ???
je to persianempire a ten je na baze openpli

Pod toto se klidně podepíšu, zažil jsem to na vlastní kůži před dvěma roky - všem to fungovalo a mě ne a ne. Pak jsem to nějak rozjel (oscam), po čase dal novější image a už to zase nešlo. Nakonec jsem naznal, že Oscam vlastně nepotřebuji (vyměnil jsem čisté irdeto za ICE), dal Scam a dál už to neřešil. Cccam mám kvůli keys, ale teď jsem někde našel, že by měli fungovat i s Scamem. No ale už dost, hlavně že to rozjel, dál už to nebudu zbytečně komentovat. Jen pro případné rýpaly: jsem zavilý linuxák, takže atributy, adresáře atd. mi problém nedělají. Howg.liquere píše:....mne to bezi a teraz sa niekto ozve, ze jemu nie.....
Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz