vu+ uno

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
alfsvk

Re: vu+ uno

Příspěvek od alfsvk »

Uno má spouštěcí skrypty jinde, než třeba Solo nebo Duo
Nie je to pravda, VSETKY vu stroje maju pri img BH vsetko rovnako.
Ine img tiez, len sem tam sa nieco inak vola a je inde ako v BH.
radek_dr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Zero4K-T2, image různě

Příspěvek od radek_dr »

Teď teda nevím, nejsem u boxu, možná jsem si to spletl s originál nebo VTI image.... Každopádně při instalaci uvedeného balíku jsem nic nenastavoval.
VU+ Zero 4K (DVB-T2), Black Hole - poslední verze
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Ver ze je to tak ako pisem vyssie.
Samozrejme, ak mas spravny instalacny balicek pre dany img tak zakladna funkcnost sa ocakava a treba len dopilovat konfig.
radek_dr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od radek_dr »

No právě. Jenže podle kwasa mu nejde ani ten základ. Proto mu to doporučuji takto. Pilovat může až to rozjede a pochopí, co to umí navíc. :Yahoo!:
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Nic není potřeba tahat odjinud, vše potřebné je tady na fóru. Soubory se zipují proto, že některá fóra nedovolují nahrát soubory s příponou tgz. Dal jsem mu to tam i se screenem. Ostatní už je fakt na uživateli.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Podla mna este nepochopil tie prava a co je binarka a co script. keby pouzil ipk cccam230, tak nemusi ani konfig robit, ale nieco zblbol asi aj pri tom.Ved sa to casom nauci...
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kwaso

Příspěvek od kwaso »

Atributy dokazem zmenit cez total commander. Ako som pisal pozriem na to. Plus ipk balicek s cccam som instaloval ako prvy, bol stiahnuty tu z fora z download sekcie. Neslo mi to ani s tym. Chlapi sory ze vas takto otravujem, fakt nie som tak blby, robim vsetko ako mi pisete. Teraz som cccam skusal nakopirovat no musim pozriet tie atributy ako su nastavene a samozrejme ze v modrom menu ich spustam.
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
radek_dr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od radek_dr »

liquere píše:Podla mna este nepochopil tie prava a co je binarka a co script. keby pouzil ipk cccam230, tak nemusi ani konfig robit, ale nieco zblbol asi aj pri tom.Ved sa to casom nauci...
Právě že .ipk soubor mi taky nefungoval (dokonce při poslední instalaci se ani nenainstaloval), proto stále doporučuji ten .tar.bz. Jinak se omlouvám, ty spouštěcí skripty jsou skutečně stejně, spletl jsem si to s VTI, kde jsou v adresáři .../script, ale v BH jsou v .../camscript. Ovšem při istalaci uvedeným způsobem to nemusí řešit, nainstalují se správně.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ak pouzijes spravne ipk pre dany img malo by to ist, lebo inak by to neslo ani inym. Napr v ATV je script v /etc binarka v usr/bin a konfig v usr/keys . A uz sme inde......mne to bezi a teraz sa niekto ozve, ze jemu nie.Co na to napisat v takom pripade?
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kwaso

Příspěvek od kwaso »

Chlapi tak sa to podarilo. Dakujem vsetkym za rady a strpenie. Urobil som nanovo install image nahral cccam zmenil atributy a funguje. Predtym som asi nieco zvrzal pri uprave atributov.
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
forsajd
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: VU-MUTANT

Příspěvek od forsajd »

liquere
nova verzia pre UNO asi uz nie z PLI ???

je to persianempire a ten je na baze openpli
ON /Zgemma H9.2S / Vu+Uno SE 4K
OFF /VU DUO/DM 500 HD/VU Solo2/VU DUO2/Mutant HD2400/Mutant HD 4K/Mutant HD1500/VU Solo 4K/VU Ultimo 4K/VU UNO 4K/Dinobot U5 mini /Octagon SF8008
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

kwaso píše:Chlapi tak sa to podarilo. Dakujem vsetkym za rady a strpenie. Urobil som nanovo install image nahral cccam zmenil atributy a funguje. Predtym som asi nieco zvrzal pri uprave atributov.
Tak si hlavně nezapomeň udělat full backup, ať máš zálohu, kdyby si něco splichtil.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
kwaso

Příspěvek od kwaso »

Jj tak teraz uz viem ako co nastavit tak to uz nebude problem. Otazka mam tam cccam aj oscam vadi to niecomu?
VU+ Uno, BH 2.0.9.1
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Nevadí.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

forsajd píše:liquere
nova verzia pre UNO asi uz nie z PLI ???

je to persianempire a ten je na baze openpli
Dik uz som to opravil....
radek_dr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od radek_dr »

liquere píše:....mne to bezi a teraz sa niekto ozve, ze jemu nie.....
Pod toto se klidně podepíšu, zažil jsem to na vlastní kůži před dvěma roky - všem to fungovalo a mě ne a ne. Pak jsem to nějak rozjel (oscam), po čase dal novější image a už to zase nešlo. Nakonec jsem naznal, že Oscam vlastně nepotřebuji (vyměnil jsem čisté irdeto za ICE), dal Scam a dál už to neřešil. Cccam mám kvůli keys, ale teď jsem někde našel, že by měli fungovat i s Scamem. No ale už dost, hlavně že to rozjel, dál už to nebudu zbytečně komentovat. Jen pro případné rýpaly: jsem zavilý linuxák, takže atributy, adresáře atd. mi problém nedělají. Howg. :D
Netvor

Příspěvek od Netvor »

cafte chcem sa spytat ci sa da pouzit karta s UPC na VU UNO + zdielanie , ci to niekto skusal ?
VU+UNO : Black Hole Vu+ Uno v 3.0.9 , HD Glass16_11.72 , HDD 500GB , OSCAM ,Avalon-Vesmire, zdielanie ,
OPTICUM X7 : globo_OPTICUM_HD_X7_300_ps_amstar_1.4.98
skylink + kombi
Irdeto ICE
TV: Panasonic TX-55CR730E
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

bez problémov . :good: všetko funguje je to predsa vu+ linux . :poklona:
Všetko 4K
Netvor

Příspěvek od Netvor »

tak ,ze staci len kartu vymenit naladit kanale a v poho ?
VU+UNO : Black Hole Vu+ Uno v 3.0.9 , HD Glass16_11.72 , HDD 500GB , OSCAM ,Avalon-Vesmire, zdielanie ,
OPTICUM X7 : globo_OPTICUM_HD_X7_300_ps_amstar_1.4.98
skylink + kombi
Irdeto ICE
TV: Panasonic TX-55CR730E
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Skus bonznut typ karty /CW, ICE?
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“