Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
czechboy
satelitni prijimac: Amiko Alien2 Twin

Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Příspěvek od czechboy »

Inuita píše:
tras píše:
Inuita píše:Vy co máte Hyperion3,Jdou vám kanály na frekvenci 11914 H? Mě nejde ani jeden z nich. :twisted: :twisted:
Vyššie čo si písal či mi ide Film+ v Hyperione3-tretí mesiac idem na HDMU.
Počkám ještě nějaký čas a pak se vrátím ke Sparku.H yperion tu frekvenci 11914H prostě nerozkóduje. Nejde ani film+,ani discovery channel ,ani mgm co to přendali na tuto frekvenci.

Zdravím, to je nějaká blbost, u mě to normálně běží!
Amiko Alien2 Twin tuner
He@d SD 8500
alessandro.s

Příspěvek od alessandro.s »

Inuita píše:Vy co máte Hyperion3,Jdou vám kanály na frekvenci 11914 H? Mě nejde ani jeden z nich. :twisted: :twisted:
Me jde vse ale musel jsem upravit oscam configy co jsi mi ty sam kdysi posilal. Bylo tam nastaveno blokovani pouze povolenych services zkus to vykrizkovat.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Velké díky Alessandro. Přepsal jsem v souboru oscam.server services = skylink_ice a vymazal řádek caid = 0D96 a už to fičí :Yahoo!: Pěkně si mě nakopl. :wink: To mě nenapadlo,že tam mám stále skylink_full, skylink_zaklad. ](*,) Ještě jednou díky. :thankyou:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
alessandro.s

Příspěvek od alessandro.s »

Nemáš zač, já s tím taky bojoval než jsem pročetl asi 100 stránek co provádí jaká věc v oscam konfiguračních souborech. A z toho jsem zjistil, že to co jsi mi poslal bylo zřejmě převzato od někoho kdo sdílel dále věci a měl je omezené přes konfigurační soubory srvid a services a ještě tam měl dvě karty Skylink a UPC. Což já žádné sdílení vůbec nepoužívám takže jsem to osekal podobně jako ty (já jsem tedy položku v oscam.server services úplně vymazal) od té doby mi šlape vše k obrazu mému a co je v souborech srvid a services tedy už moc neřeším protože kartu čtu pouze pro sebe v boxu a nikam dál nic nepotřebuju.
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

caute, potrebujem poradit... mam alien2 trojtunerovy a e2 hyperion 3... mam monoblock, cize A-23 B-19 ale v nastaveni tunera nemozem prepnut nic ine len 23jku... skusal som aj automatic ale nasiel len 23jku a este aj na zlom prepinaci B... ako tam dostanem 19ku? dakujem

edit: v satellites.xml mam len 23jku, to bude asi cela chyba ale ako doplnim 19ku? posle mi niekto plz config? dakujem

edit1: nasiel som nieco taketo http://satellites-xml.eu/ ale ked som to tam nahral 19ka ide a 23prestala :) som z toho magor
Naposledy upravil(a) chalan dne 03.březen 2014 - 16:11, celkem upraveno 1 x.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Odkud mas ten hyperion3? Ja tam mel tolik satelitu,ze jsem jich 90% vyhazel.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

asi som ich vyhadzal aj ja a nechal len 23jku :) neposles mi plz satellites.xml? inak novsia verzia nieje? naposledy som sa s hyperion hral asi v novembry odvtedy nic noveho?
czechboy

Příspěvek od czechboy »

Dej tam tohle.

Bohužel nejdou nahrávat soubory!
Naposledy upravil(a) czechboy dne 03.březen 2014 - 16:22, celkem upraveno 2 x.
Amiko Alien2 Twin tuner
He@d SD 8500
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

chalan píše:asi som ich vyhadzal aj ja a nechal len 23jku :) neposles mi plz satellites.xml? inak novsia verzia nieje? naposledy som sa s hyperion hral asi v novembry odvtedy nic noveho?
vecer se mrknu na starou zalohu a poslu.
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

czechboy píše:Dej tam tohle.
co tam mam dat? :)
czechboy

Příspěvek od czechboy »

chalan píše:
czechboy píše:Dej tam tohle.
co tam mam dat? :)

Dejmi email, pošlu ti to. Tady nejdou nahrávat soubory.
Amiko Alien2 Twin tuner
He@d SD 8500
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

a picony k preladenym programom ma niekto? diki
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

chalan píše:a picony k preladenym programom ma niekto? diki
Zkus tam dát tohle:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Inuita dne 03.březen 2014 - 17:26, celkem upraveno 1 x.
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

chalan píše:asi som ich vyhadzal aj ja a nechal len 23jku :) neposles mi plz satellites.xml? inak novsia verzia nieje? naposledy som sa s hyperion hral asi v novembry odvtedy nic noveho?
Neni to ke stahnuti tady? http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 9&start=60
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

Jsem trochu zmateny, kdyz porad neni hotovy ten hyperion v4, tak jsem tam hodil tu v3.0 jak ji tu Inuita nabidnul ke stazeni a zjistil jsem, ze ma v pluginech 'open webif' a kdyz se z pocitace pripojim v prohlizeci do toho hyperionu, mam uplne jine rozhrani, nez jsem ho mel s tim neoficialnim hyperionem 3.5 ktery jsme tu pred par tydny proprali, nebo nez jaky byl v OpenAR-P enigme.

Pamatujete si to o te 'telce' a jak se z toho webifu stahne m3u soubor do pocitace, ktery se pak da otevrit ve VLC, tak tenhle OpenWebif z tohoto hyperionu 3.0 vypada uplne jinak, interface je cela domodra a po nejake 'telce' ani tuchy. Vypada to sice pekne, ale k nicemu me to moc neni, kdyz to nestreamuje programy, myslim ze tam ta funkce neni, nebo aspon nevidim kde. Nerikam ze to nefunguje, ale ze tam nevidim zadny link ktery by takovou funkci mel. Je tam plno info o vsem, ale to hlavni tam neni.

Cele je to divne, nevim tedy k cemu to jako vubec ma slouzit kdyz to neumi streamovat obraz, jake potrebe to vychazi vstric, proc by to vubec nekdo mel pouzivat.

Dalsi vec, v pluginech se da stahnout Marcin0 skin o kterem tu byla rec, ale jsem z nej naprosto zklamany (hlavne nema PIG a i jinak vizualne nic moc), mozna je jiny, nez ten ktery jsi sem Inuito dal ke stazeni? Byl jsem liny ho do Aliena posilat a tak jsem ho stahnul z tech nabizenych pluginu. Zatim se me nejvic libi SilverHD skin ktery uz v tom hyperionu byl, krome par dalsich jinych.

Dale mam problem s EPG - v DVB-T tuneru jsem naladil vsechny ceske programy ale kdyz zmacknu EPG na DO, tak se me jich v tom grafickem epg ukaze jen nekolik a vcetne ceskych radii, a nevidim jak to zmasirovat aby se tam ukazaly i ty ostatni programy. Pod OK tlacitkem se ukazou vsechny jak maji.
Stahnul jsem z oficialni nabidky pluginu CoolTV EPG a taky nejaky EPG ktery zacina na pismeno M, ted si nemuzu vzpomenout, ale ten CoolTVEPG bezi tak pomalu (pri kazdem otevreni se nacita jak z medu, ze je to naprosto nepouzitelne (internet vubec nemam nejak pomaly a aliena mam pripojeny pres drat), byt to vypada dobre a ukazuje me to vsechny programy toho pozemniho vysilani, ten druhy EPG plugin co zacinal na pismeno M taky mel nejake jine vazne nedostatky a oba uz jsem odinstaloval. A zadny jiny epg tam ke stazeni neni.
Nevim kde je nejake misto, kde se da nastavit jake programy jsou zarazene do toho EPG ktere je v tom hyperionu jako defaultni. Jestli se to tedy vubec da nejak ovlivnit, nevim odkud si to ten vyber bere. Asi zkusim smazat ten setting, stejne je me cely naprosto k nicemu.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Tak vinove nevím co jsi si tam dal za Hyperion,ale mě to streamuje absolutně bez problémů,na jeden kanál koukám v PC a druhý mě běží na tel.obrazovce. Mám zapnutý epg refresh plugin a mám epg jak na sat,tak v DVB-T včetně němců. Jak si přišel na to,že skin marcinO nemá PIG.Já koukám na obraz v okénku a šteluji si pěkně co potřebuji v menu. Prostě ten Hyperion z downloadu v listopadu 2013 nemá chybu. :good: Jedu na něj pátý měsíc!!! Včera jsem jen tak ze zvědavosti upgradoval Spark,a ihned jsem se vrátil k Hyperionu.Spark je podle toho když to porovnám úplnej šnek.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Tak co,je tam telka,nebo ne :?:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

To jsou ty ikonky tv na kazdem radku jedna? Diky, to me nenapadlo, hledal jsem ji v zahlavi nad tim vyctem jednotlivych poradu, jak to bylo v te jine, asi predchozi verzi webifu, ten nebyl takhle modry... myslel jsem, no nevim co jsem myslel, ze jako je tohle nejaky jiny plugin a je to jine rozhrani, nez to co jsem videl v tech jinych enigmach.

Na rozdil od tebe se na Spark s despektem nedivam, uz me u nej chybi jen moznost nastavovani do jakeho stavu ma po nahrani poradu jit - jde do standby jen kdyz se ze standby pred nahravanim probudil a neda se to jinak dopredu ani pozdeji ovlivnit. Treba je to trkne, mozna to musim napsat nekam na ten jejich oficialni web jako jsem tam pred casem napsal, ze me chybi v infobaru ten casovy ukazatel a ten se pak objevil v te verzi 69.

V enigme me vadi jako bolavy zub ten ext3 diskovy format (pouzil jsem ho ve Sparku a pak se me jednoho dne disk 'ztratil' - Spark ho uplne a nadobro prestal videt - a mel jsem horkou chvili nez jsem ho dokazal otevrit v pc a zachranit z nej nahravky, uz jsem ho mel skoro za odepsany), stahnul jsem si plugin pro pripojeni ntfs disku ale v pluginech se neobjevil, i kdyz se zdanlive instaloval, mozna to tak ma byt? Zkusim jeste ten Marcino skin a zkontroluju nastaveni toho PIG, to je myslim mozne v nastaveni vypnout a treba jsem to mel vypnute (taky zkusim nahrat ten co jsem si od tebe stahnul, treba ten v nabidce pluginu ke stahnuti je jiny.

Mimochodem, po upgradu sparku na v71 me zase jede tv v browseru v pc, i kdyz jen ten samy program co bezi v tv, nevim jestli s tim neco delali, jestli to zase po par prepnutich nezmizi na dalsich par mesicu. Pro me je zatim Spark hlavni, z Enigmy me spis vzdy jen boli zuby a zatim jsem ji nenastavil tak, aby mohla souperit se Sparkem.
Naposledy upravil(a) vinov dne 10.březen 2014 - 18:43, celkem upraveno 2 x.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

No já mám právě ten z nabídky pkt serveru v hyperionu.
trgtrhty2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trgtrhty2 »

Suhlasim, ze pkt hyperion v3 bezi na AA2 naozaj dobre a stabilne, avsak obcas sa mi pri pozerani HD kanala na TV a streamovani druheho kanala na PC (moze byt aj SD) zacne obraz na TV rozpadavat. Nepomoze nic len vypnut stream, potom sa obraz na TV vrati do normalu. Pokial ide na TV SD kanal, tak je vsetko OK. Stretol sa niekto s tymto problemom a da sa s tym nieco robit? Dakujem.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“