Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
dallas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od dallas »

dydaj1 píše:Zistena zavada na oboch je streleny integrač P4376 na 3,3V :o tak to bude zabava nakupiť to...
Vraciam sa tejto problematike...,podarilo sa to uz niekomu opravit?
dnes som mal cas ,integrac P3476 vyzera ok,6R8 som nameral 3v...
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

PETERVA píše:Má ten fw 2.11.83 aj slovenské menu?
Ma Ceske len ho treba nastavit menu-nastaveni-jazyky...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
PETERVA

Příspěvek od PETERVA »

Vďaka Miloš999,odskúšam. :thankyou:
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Anaconda, x403p

Re: Optibox Anaconda FW v2.11.18 to v2.11.83

Příspěvek od caldix »

Zdravicko pani,
uz ma nejak omrzel posledny ofiko FW 2.11.18 :D ale co je hlavne ze ma neskutocne s*rie to pukanie zvuku pocas prepinania kanalov tak to chce zmenu. Moja otazka teda znie ci mozem rovno prejst z FW v2.11.18 na v2.11.83 (Upraveny pre Optibox Anaconda z AB downloadu) alebo je potrebne pouzit nejaky "medzi FW". Skusil by som hadam uz aj E2 z USB. Dufam ze prechod naspat bude mozny bez problemov (nahodou keby daco..).
dikec
Pr0metheUs
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+

Příspěvek od Pr0metheUs »

Nic take nie je potrebne, priamo skocis na v83.
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od caldix »

dakujem za info, vsetko prebehlo OK (len ten dizajn menu a farby sa mi viac pacili na orig.FW)
:smoke:
Pr0metheUs
Pokročilý
Pokročilý

To je pravda, maju to pekne dohnusene.
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Aj tak sa Vam dvom cudujem, ze sa tu bavite o originalnom fw 2.11.83 a bordovom vzhlade ala Octagon a pritom mate v Anaconde enigmu2 PKT Hyperion... Ved kazdy vie, ze to je najlepsia volba ked je to linux prijimac...
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od caldix »

No ja som tam tu Enigmu este nedal, nebolo vela casu sa s tym hrat (a aj decka na mna vrazebne pozerali pri FW update ze co robim a preco im nejdu rozpravky :roll: ) A samozrejme to chce aj trochu postudovat ze co a ako, lebo pouzivam nejke pluginy a este netusim ako to rozbeham kedze E2 nahradza FW ak som to dobre pochopil...(Mam USB kluc + subor *.tar a v nom "root.img" a "uImage"). Ak sa najde dobra dusa co ma nasmeruje budem len rad (pripadne PM)...
:thankyou:
bossko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM8000, VU+SOLO2

Příspěvek od bossko »

pani, rychla otazka. mam na anaconde na jednom kanali zapnuty pin. v rodicovskej ochrane je vsetko vypnute. neviete ako by som vypol pozadovanie pinu na tomto jednom kanali? moc dakujem!
na svete si pre to, aby si pomáhal. keď nemáš komu pomôcť, tak neubližuj...
skipi1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: octagon sf8008 combo

Příspěvek od skipi1 »

Skus pozret Menu, Uprava zoznamu kanalov, moznosti uprav, zamknut kanal, zobrazi sa ti zamknuty kanal v pravej tabulke taj chod nan a daj ok.
bossko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM8000, VU+SOLO2

Příspěvek od bossko »

pomohlo, moc dakujem!
na svete si pre to, aby si pomáhal. keď nemáš komu pomôcť, tak neubližuj...
Pr0metheUs
Pokročilý
Pokročilý

caldix píše:No ja som tam tu Enigmu este nedal, nebolo vela casu sa s tym hrat (a aj decka na mna vrazebne pozerali pri FW update ze co robim a preco im nejdu rozpravky :roll: ) A samozrejme to chce aj trochu postudovat ze co a ako, lebo pouzivam nejke pluginy a este netusim ako to rozbeham kedze E2 nahradza FW ak som to dobre pochopil...(Mam USB kluc + subor *.tar a v nom "root.img" a "uImage"). Ak sa najde dobra dusa co ma nasmeruje budem len rad (pripadne PM)...
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?t=56661

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jarno

Příspěvek od Jarno »

Mam anacondu HD
Stiahol som si Octagon.SF1008SEplus
--> Firmware Version V21183 - 26/02/2014

prerobeny pre optibox anacondu
http://data.hu/get/7465850/FAC.Octagon. ... aconda.ird

Po nainstalovani a nanovo naladeni programov mi nejdu programy presuvat, takze si ich vobec neviem zoradi. Neviete v com je problem, rsp, ako to vyriesit?
Dakujem
jjohny76

Příspěvek od jjohny76 »

Par dolezitych skusenosti pre Enimgu2 :
1.) Na to aby sa Enigma dokazala bootovat z USB, bud musi byt maly USB kluc (4GB, alebo 10 GB), alebo velky USB HDD (ja mam 1 TB) si musite rozdelit na viac particii a ta particia odkial sa ma bootovat Enigma musi mat malo GB, mne osobne to islo este z 10 GB, pretoze z velkej particie ako je 1 TB enigma nenabootuje. Particia odkial sa ma bootovat Enigma ma byt naformatovana na FAT32.
2.) Pre FAT32 particiu Oficialny fw robil to ze ked bola nahravka dlhsia ako 4GB tak ju rozdelil na viac suborov ale nahral to cele. Enigma ale spravila to ze zastavila nahravku a nenahrala cely film. Preto je dobre zvysnu cast velkeho HDD (druhu particiu) naformatovat na format EXT3 (nemal by byt problem aj s EXT4 ale to som este neskusal)

Teda bud velky USB HDD rozdelit na 2 particie, jedna mala napr 10 GB FAT32 (kde bude enigma) a druha particia EXT3
alebo jeden USB port = USB kluc FAT32 a druhy USB port na nahravky = USB HDD EXT3

3.) Ak pouzivate mgCamd, tak mne osobne fungoval 1.38d (ma v nazve suboru aj slovicko SH4 a PKT).
4.) Enigma moze byt dost citliva na rozne nastavenia, staci ze stiahnete nespravny plugin alebo ho zle nastavite, uz moze byt nestabilna a padat do "zelenej obrazovky" teda ak nieco menite zapamatajte si co ste menili, alebo si stale spravte z fungujucej verzie full zalohu aby ste ju mali ked nieco zbabrete :-).
5.) Mne osobne tato Enigma od PKT Hyperion bezi velmi stabilne padla len velmi malo krat, ked som robil uz dost narocne veci.
6.) Treba si dat pozor napr. na to ze ked idete mazat nahravky tak sa vas nespyta na potvrdenie zmazania ale rovno to zmaze ;-).

Niekotre veci a nastavenia v Enigme sa treba naucit pouzivat pretoze nie vsetko funguje intuitivne tak ako by malo ale ked si ju "vyladite" tak ponuka skvele moznosti.

caldix píše:No ja som tam tu Enigmu este nedal, nebolo vela casu sa s tym hrat (a aj decka na mna vrazebne pozerali pri FW update ze co robim a preco im nejdu rozpravky :roll: ) A samozrejme to chce aj trochu postudovat ze co a ako, lebo pouzivam nejke pluginy a este netusim ako to rozbeham kedze E2 nahradza FW ak som to dobre pochopil...(Mam USB kluc + subor *.tar a v nom "root.img" a "uImage"). Ak sa najde dobra dusa co ma nasmeruje budem len rad (pripadne PM)...
caldix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od caldix »

Este raz dakujem vsetkym za info o E2..
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Nemohli by prosim admini v sekcii Download-Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko konkretne Optibox Anaconda a v nej pomazat prispevky, ktore nepatria do Download je to neprehliadne... Vopred diky

Pre tych co stale diskutuju v sekcii Download -Toto je sekcia pre otazky a diskusiu ohladom Optibox Anaconda HD... Tu mozte diskutovat a pytat sa ohladom Anacondy HD....

@Prometheus - sa muselo zakladat osobitne vlakno Download pre Anacondu Enigma2 ???
Nemoze ostat jedno ako je teraz pre vsetky subory a pluginy ??? Je to potom stale viac a viac neprehladnejsie...
Obrázek
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Kto uz naistaloval PKT Hyperion V4 do Anacondy nech da prosim vediet coje vo V4 nove ???
Nejak mi Anaconda nechce cez usb V4 chytit... Uz som pouzil 3 rozne flashky...
Obrázek
sakuso
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sakuso »

Milos999 píše:Kto uz naistaloval PKT Hyperion V4 do Anacondy nech da prosim vediet coje vo V4 nove ???
Nejak mi Anaconda nechce cez usb V4 chytit... Uz som pouzil 3 rozne flashky...
tak sa mi podarila nainstalovat v4 na prvi raz...........
Pr0metheUs
Pokročilý
Pokročilý

Mozem potvrdit ze Anaconda je dost vyberava co sa tyka usb kluca. Nabootovat idu len niektore, sam som mal niekolko ktore proste nesli, mohol som formatovat a robit co som chcel, neslo to.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“