Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
mihu84
Pokročilý
Pokročilý

Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Příspěvek od mihu84 »

tak vcera nahodeny hyperion v4, vsetko slo v poriadku, naladenie kanalov,
skopirovanie favorites kanalov, picony zo zaciatku nesli, potom nabehli.
Akurat s oscamom som sa trosku potrapil, nakoniec siel. No jedine co som nerozbehal, je CSFD plugin, ktory som nainstaloval z USB , ale po restarte mi napise, ze tento plugin nema meno a nespusti sa. dal som tam tento: enigma2-plugin-extensions-archivczsk_0.70_beta_6_20131214_all.ipk

ako sa da inac nainstalovat CSFD plugin? resp ako ho instalujete vy? skusal som to viac krat a stale rovnaky vysledok.
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Tak jak to tu sleduji,tak jsem rád,že jsem si tam nechal Hyperion 3 :Yahoo!: Zatím mi funguje všechno k mé spokojenosti.Řídím se heslem,,Co funguje,na to nesahej". :smoke:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
mihu84
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mihu84 »

ja by som to takto nebral. Ja som rad, ze som siel do v4. je rychlejsia odozva, mam pocit, dnes to skontrolujem, ze to zerie menej RAM atd.

to ze jedine mi nejde CSFD plugin, tak si myslim, ze chybu robim ja. Mohol si uviest, ako instalujes tento plugin.
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Daj ho telnetom.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

H4 je citelne sviznejsi ako H3...
Naposledy upravil(a) chalan dne 20.březen 2014 - 11:39, celkem upraveno 1 x.
mihu84
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mihu84 »

tras, a cez ftp ked skopirujem do Extension zlozky, ako ho potom nainstalujem? ja som to skusal 2x cez USB kluc nainstalovat, vsetko prebehlo OK, po restarte mi nesiel.
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Návod http://digitalne.ellano.sk/magazin-7/
rady-a-tipy/digitalna-kola/item/ako-instalova-a-odinstalovat-pluginy-v-e2
Zmen názov pluginu v navode za svoj,presný názov.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

cuco11 píše:V prilohe moje aktualne picony pre Skylink mne idu vsetky v H4. Hadam som vam pomohol.
makrizuhd, primahd atd tam mas? lebo mne nesli ked som nahodil tvoje, ale kaslem uz na to, je mi to jedno ci tam su alebo nie....
mihu84
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mihu84 »

chalan mne tie z Hv3 funguju na skylinku. Akurat zopar ich chyba, ale to dopracujem, podla mna je chyba v nazve. mozem ti ich poslat na odkusanie.

tras dik, celkom som zabudol na tento navod! pricom ho mam v zalozkach :P
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 Triple Plus

Příspěvek od vbor »

Tak jsem se vrátil k H3, ale nedalo mi to a stále si říkal, když to funguje ostatním, tak to musí jít i mně. Znovu jsem tam tedy nainstaloval H4 a světe div se. Vše funguje jak má. Funguje Fastscan, všechna pásma i picony. Jak zde bylo zmíneno, i svižnost je lepší. No a hlavně se mne neptejte, kde jsem udělal chybu a nebo proč mi to před tím nešlo. Já to nevím.
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
mihu84
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mihu84 »

vbor, ale ved to je jednoduche

napis, ako si to instaloval predtym, a teraz. Predpokladam ze rovnako, no zaujima ma, akym postupom, kedze su minimalne 3.
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

mihu84 píše:chalan mne tie z Hv3 funguju na skylinku. Akurat zopar ich chyba, ale to dopracujem, podla mna je chyba v nazve. mozem ti ich poslat na odkusanie.

tras dik, celkom som zabudol na tento navod! pricom ho mam v zalozkach :P
mne funguju picony len chyba ich zober, teda dost, po tom skylinkackom preladeni ale nevadi mi to, kaslem na to a nazvy sa mi nechce prehadzovat... len on pisal ze mu idu vsetky tak som ich tam dal ale chybali mi stale... tak ak mas poprehadzovane nazvy a idu ti vsetky posli plz...
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vbor »

Instaloval jsem to přes Spark s tím, že jsem měl rozbalený img H4 ve složce enigma2 na FlashUSB a tu zasunul do zadního slotu USB. Pak jsem ve Sparku aktivoval e2upgrade a přes ten to nainstaloval. Po instalaci se přepnul do Enigmy a zde nastavil dle průvodce stb t.j. a) tuner B - Toneburst A/B pro satelity Astra 19,2+23,5 / tuner C - Toneburst A/B pro satelity Astra 19,2+23,5 b) automaticky vyhledal programy + přes Fastscan c) nastavil internetovo síť d) přes soft DreamboxEditor doplnil oblíbené programy, díky FastScanu přibyla složka Skylink ČR e) do příslušných složek přes soft RCC doplnil oscam. Pak následovalo update pikonů a skinu. Hotovo, vše jede jak po másle. Ještě tady dohledám ten doplněk na vylepšení české diakritiky a už se do toho nebudu moc hrabat, abych něco nepokazil.
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vbor »

vbor píše:Instaloval jsem to přes Spark s tím, že jsem měl rozbalený img H4 ve složce enigma2 na FlashUSB a tu zasunul do zadního slotu USB. Pak jsem ve Sparku aktivoval e2upgrade a přes ten to nainstaloval. Po instalaci se přepnul do Enigmy a zde nastavil dle průvodce stb t.j. a) tuner B - Toneburst A/B pro satelity Astra 19,2+23,5 / tuner C - Toneburst A/B pro satelity Astra 19,2+23,5 b) automaticky vyhledal programy + přes Fastscan c) nastavil internetovo síť d) přes soft DreamboxEditor doplnil oblíbené programy, díky FastScanu přibyla složka Skylink ČR e) do příslušných složek přes soft RCC doplnil oscam. Pak následovalo update pikonů a skinu. Hotovo, vše jede jak po másle. Ještě tady dohledám ten doplněk na vylepšení české diakritiky a už se do toho nebudu moc hrabat, abych něco nepokazil. Všechny pikony samozřejmně nemám, ale na to kašlu.
mihu84
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mihu84 »

Presne takto som to teraz robil i ja, no ja nepouzivam Fastscan.

Predtym som instaloval tak, ze som cez Sparka uninstaloval e2 a nanovo som instaloval v3.
A raz som instaloval bez sparka, kdesi bol k HDMU navod, ako instalovat cez OK+zadne tlacidlo s USBckom vzadu.

Hladas EPGfix, ten vies nainstaloavt cez PKT blue panel / Skin setup. Stlacenim EPG na DO.
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vbor »

Supr, díky. Ušetřil jsi mi čas. Já tu chtěl hledat utilitku, kterou zde někdy někdo dával.
Jinak jsem se díval do softu DreamboxEditor a když klikneš pravým tlačítkem myši na program, tak je tam nabídka Assign Picon to service a chce to soubor png. Nešlo by tímto způsobem spárovat příslušný pikon s programem? Nevím ale jak to ovlivní ten název souboru png, pokud by byl jiný (třeba se přepíše nevím). Až budu mít čas, tak zkusím udělat pokus.
cuco11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ SOLO2

Příspěvek od cuco11 »

mihu84 píše:ja by som to takto nebral. Ja som rad, ze som siel do v4. je rychlejsia odozva, mam pocit, dnes to skontrolujem, ze to zerie menej RAM atd.

to ze jedine mi nejde CSFD plugin, tak si myslim, ze chybu robim ja. Mohol si uviest, ako instalujes tento plugin.
Mne v H4 CSFD plugin ide. Ja mam takyto postup - stiahnem si IPK subor z domovskej stranky
https://googledrive.com/host/0B7Qynqsk7 ... 18_all.ipk
Cez ftp nahram subor do priecinka tmp v boxe.

Potom cez bluepanel - Moduly - Addons - ipk menu - Inštalovať - box si sam nainštaluje všetky ipk subory co su v danom adresari.

To je vsetko zatial to fungovalo vzdy, u pluginov u ktorych nemam ipk, len ich surovo nakopirujem do plugins priecinku.
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm

Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX
chalan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalan »

tak cez sparka som to teda este neinstaloval... staci strcit usb s enigma2 folderom do zadneho usb portu, vzadu vypnut sietovy switch, drzat OK zapnut switch a potom hore dole na enigma2 a potom sipkou doprava a nainstaluje sa to same ziaden spark k tomu netreba...
cuco11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ SOLO2

Příspěvek od cuco11 »

chalan píše:
cuco11 píše:V prilohe moje aktualne picony pre Skylink mne idu vsetky v H4. Hadam som vam pomohol.
makrizuhd, primahd atd tam mas? lebo mne nesli ked som nahodil tvoje, ale kaslem uz na to, je mi to jedno ci tam su alebo nie....
Ako som pisal mne sa zobrazuju vsetky ale mam rovnaky problem ked si stiahnem picony od niekoho ineho vzdy sa najdu niektore ktore nejdu a musim si ich premenovat podla seba. Az taka robota to nie je. Väsinou je problem v "tretom" cisle niekedy je tam len 1 niekedy 19 a niekedy 16. Nerozumiem ani ja preco to maju rozni ludia inak. Mozno nam to niekto znal veci raz vysvetli. Ostatne cisla vzdy sedia.
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm

Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vbor »

ako sa da inac nainstalovat CSFD plugin? resp ako ho instalujete vy? skusal som to viac krat a stale rovnaky vysledok.
Jednotlivé verze CSFD pluginu jsou zde:
https://googledrive.com/host/0B7Qynqsk7 ... VWN3VCUkk/
Instalaci provádím cestou FTP v softu Total Commanderu nebo cestou softu RCC, kdy soubor nakopíruji v stb do složky tmp (stejně jako cuco11). Pak v stb postupuji takto: Menu/PKT BluePanel/Multimedia/Files explorer/ zde vyhledám složku tmp a v ní CSFD plugin. Kliknu na plugin a přijmu nabídku instalovat. Když proběhne instalace, tak ten plugin odstraním červeným tlačítkem. Po restartu stb plugin funguje bez jakých koliv chyb.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“