Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
mihu84
Pokročilý
Pokročilý

Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Příspěvek od mihu84 »

dik cuco, nainstaloval som to tak, ako si pisal a uz mi vsetko funguje.

vbor: skusal som na tie picony Dreamboxedit a neslo mi to nejako.
Ale rucne mi to ide krasne. na telke si odfotim cislo kanala a najdem si picon a upravim nazov, skopirujem cez FTP do stb a vsetko funguje. Ak bude cas, prejdem vsetky kanaly, co mam v skylinku vo FAV a dam sem.
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
MagnaWoX

Příspěvek od MagnaWoX »

Tak tady dávám svoje picony, dělal jsem, ale jenom chybějící u českých a slovenských programů, jak to bude u zbytku nevím... #-o
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 Triple Plus

Příspěvek od vbor »

Jak jsem již jednou uvedl, tak programy jsem stáhl rovněž přes Fastscan. V oblínených se vytvořila složka Skylink Česká republika. Zde se pikony ukazovaly prakticky všechny, nyní se mi tam takřka doplnil zbytek. Když jsem si ale v DreamboxEdit vytvořil další oblíbené složky jako Favoritní / Hudební / Sportovní / Zpravodajské apod. a do těchto složek rozdělil jednotlivé programy, tak se u nich pikony nezobrazují. Proto si říkám, zda by to v tom DreamboxEdit nešlo nějak provázat. Nastavit tomu cesty.
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
satelit-zdenek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: zgemmah9combo dreambx800hdo

Příspěvek od satelit-zdenek »

zdravim sat příznvce:2dny jsem zkoušel co je lepší h3 nebo h4 je rychlejsí a svižnejší to pravda daval jsem tam pikony stroj se sekl co ted nic dal jsem zpět na h3 a ok jde mi v šechno použil jsem věci z dreamboxu800hd se a nema to chybu,take se přiklánim k h3 zatim zatim
stimpy_hoek

Příspěvek od stimpy_hoek »

Nazdárek,
zkoušel jste někdo streamovat z Hyperion v4?
SD programy mě kostičkují, HD programy OK.
Při os**m mě streamuje jen nekodovany program (CT24).
Ve v3 jede vše OK. Jen je celkově pomalejší.

Edit: Tak oprava, v4 streamuje s os**m i kodovane kanaly jine nez v tv ... ale SD programy stále nedívatelné. HD bez problému
Naposledy upravil(a) stimpy_hoek dne 22.březen 2014 - 12:13, celkem upraveno 1 x.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

V pondělí jsem si koupil nový smartphone Lenovo S750. Byl jsem mile překvapen Hyperionem3 když jsem sledoval nahraný program a na Smartphone mi streamoval televizní kanál :!: Nevím co vám vadí na H3 s tou pomalostí.Stále je to o řád rychlejší než Spark. Já se také přikláním k H3.Zatím jedinou chybku jsem našel když se nechá při sledování nahrávky přes enhancedmoviecenter_3.6.5beta delší dobu pauza. Pak musím dát tvrdý restart zadním vypínačem. ale myslím,že se to odstraní až bude tento plugin ve verzi stable.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
trgtrhty2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od trgtrhty2 »

Pri streamovani v h4 mam uplne rovnaky problem ako v h3 aj v HDMU. Stream je vzdy OK, je jedno, ci je HD alebo SD. Ale dost casto sa stava, pokial na TV ide HD kanal, ze zacne stvorcekovat, pomoze len vypnut stream. Neviem si s tym poradit. SD kanal na TV je OK aj ked ide stream. Inac pokial ide o rychlost, nevidel som medzi h3 a h4 podstatny rozdiel, ale urcite si myslim, ze kvalita obrazu na h3 aj HDMU je lepsia, nez na h4.
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vbor »

Dotaz: Zkusil jste se někdo v H4 přepnout na radio? Já ano, ale už jsem se nedostal zpět na TV. Teprve tvrdým restartem.
Tak vše beru z5, ono to funguje. Chyba byla ve mně.
Naposledy upravil(a) vbor dne 31.březen 2014 - 8:13, celkem upraveno 1 x.
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

vbor píše:Dotaz: Zkusil jste se někdo v H4 přepnout na radio? Já ano, ale už jsem se nedostal zpět na TV. Teprve tvrdým restartem.
Prepol si na radio, zase zatlač Tv/radio a máš tv.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

tras píše:
vbor píše:Dotaz: Zkusil jste se někdo v H4 přepnout na radio? Já ano, ale už jsem se nedostal zpět na TV. Teprve tvrdým restartem.
No nevím či mu to takto pomůže vH3 se musí jedno radio spustit a teprve pak tl.TV/Radio přepnout.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Inuita píše:
tras píše:
No nevím či mu to takto pomůže vH3 se musí jedno radio spustit a teprve pak tl.TV/Radio přepnout.
Tak som to. myslel, píše že prepol na radio, bral som to že aj nejaké počúval.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
bleskovka12

Příspěvek od bleskovka12 »

čus všichni tak wifi v E2 skutečně nejde nijakým způsobem sprovoznit.
Pikony jsem někde stáhl a přez FTP total comanderu jsem je nakopíroval do složky,, usr/local/share/enigma2/picon,, a jedou všechny jen jim jam
nejede. Soubor přikládám pokud to někomu pomůže mně také někdo pomohl s tím kam to mám nakopírovat.
Skylink Black Picon 27.2.2014.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
stimpy_hoek

Příspěvek od stimpy_hoek »

No tak se dívám na ten stream, a např CT2 má cca 3000 kb/s a trhá se obraz, Nova HD má 14000 kb/s a je vse OK. U v3 bylo vse OK. Stream ma na starosti WebIf? Treba nova verze nebude upne OK. zkusim v pluginech nahodit jinej webif, uvidime. Nevim kdy se k tomu ale dostanu ... Výsledek sem ale samozrejmě plácnu 8)

Edit: Pcony jsem stáhnul a nainstaloval v pliúginech ... je tam pro Freesat (pro mě) i 23,5 a 19,2 ...
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vbor »

myslel, píše že prepol na radio, bral som to že aj nejaké počúval.
To víte, že jsem si některé stanice vyslechl, ale po stisknutí tlačítka TV/Radio jsem se zpět na TV nedostal, proto o tom píšu.

Tak vše beru z5, ono to funguje. Chyba byla ve mně.
Naposledy upravil(a) vbor dne 31.březen 2014 - 8:12, celkem upraveno 1 x.
glajdo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od glajdo »

Nevie niekto ako docielit aby mi zobrazovalo spravne znaky v teletexte? Slovenske znaky s diakritikou mi zobrazi, dokonca ked pustim titulky pre nepocujucich na ceskom programe, tak ich zobrazi spravne, ale v teletexte ich nezobrazi.
Lotus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 , Xtrend ET4000

Příspěvek od Lotus »

Z nicoho nic , mi na Amiku Pkt Hyp V3 prestal chodit obraz. Isiel len zvuk a OSD kanala. Prestalo pracovat DO. Hovorim si , chyba HW isiel som pre druhy ovladac - rovnako nefunguje. islo prepinat iba cez tlacitka na prijimaci. Skusil som niekolko restartov , prepnut sa do Sparku a naspat nic nezabralo. V sparku prijimac chodi bez problemov , samozrejme aj DO! :P

Tak som skusil spravit zalohu E2 z mojho druheho amika (cez spark na kluc) vsetko prebehlo , spokojne som nastartoval z upgrade vsetko prebehlo OK , ale ked sa pokusim spustit E2 tak mi zostane na tej peknej obrazovke V3 s tym niecim farebnym Hyperionom a koniec. Skusil som upgradnut na V4 funguje a rozbehne sa normalne. Akurat ani za svet neviem rozbehnut ten backup z prveho prijimaca.

...je pravdepodobne ze nemam v poriadku Backup iduceho Amika - nechapem preco. To Amiko funguje - nechcem to risknut a vytvoreny backup zase natiahnut do iduceho - co ked to opat nepojde?

Poradite niekto?
:thankyou:
Amiko Alien 2, Xtrend ET4000
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vbor »

Pro informaci: Tak jsem prováděl pokusy o přiřazení pikonů ke stanicím roztříděným do oblíbených složek v programu DreamboxEdit. Bohužel to nejde, pikony se dál v těchto složkách u programů nezobrazují.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

To je divné,já mám vH3 vytvořené favoritní skupiny SKYLINK-TV, SKYLINK-RADIO, DVB-T TV a DVB-T RADIO a všechny ikony se mi zobrazují,tak jak mají tj. nahoře,dole v infobaru i obou epg.
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vbor »

Já si v H3 i v H4 udělal to samé a tam to funguje. Pak jsem si ale udělal ještě další, abych rychleji dohledal pořady, o které mám zájem t.j. udělal jsem si tam složku Filmové, Sportovní, Erotické, Hudební apod. a zde pikony nejdou a nepodařilo se mi to ani v DreamboxEditoru. Potřeboval bych zjistit, jak zrealizovat odkazy, díky kterým by se pikony přiřadili i k takto roztříděným pořadům.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

vbor píše:Já si v H3 i v H4 udělal to samé a tam to funguje. Pak jsem si ale udělal ještě další, abych rychleji dohledal pořady, o které mám zájem t.j. udělal jsem si tam složku Filmové, Sportovní, Erotické, Hudební apod. a zde pikony nejdou a nepodařilo se mi to ani v DreamboxEditoru. Potřeboval bych zjistit, jak zrealizovat odkazy, díky kterým by se pikony přiřadili i k takto roztříděným pořadům.
Nemáš ten jistý kanál ve dvou,nebo více fav skupinách? To je jediný co mě napadá proč ti to nejde. ](*,)
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“