Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
vinov
Odborník
Odborník

Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Příspěvek od vinov »

Ohledne navratu k tv z radia, zajimave bylo nedavno kdyz jsem instaloval enigmu OpenAR-P kde jsem mel po naladeni DVB-T tuneru radia s tv programy spolecne v jednom buketu a jestli sel program s obrazem, nebo jen radio zalezelo na co jsem ve vyberu kliknul, tedy zadne prepinani do modu radia a zpet do tv, mohl jsem volne prepnout na stanici radia a pak dal treba zase na tv kanal, stridalo se to bez nejakeho prepinani.

Musim rict ze me to prislo jako docela dobra moznost. Nevim jestli to vlastne nebyl nejaky zadrhel, anebo to je v enigme takhle mozne, nebo mozna jen v tom OpenArpu?
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 Triple Plus

Příspěvek od vbor »

Nemáš ten jistý kanál ve dvou,nebo více fav skupinách? To je jediný co mě napadá proč ti to nejde.
Ano, mám, vždyť tady o tom už poněkolikáte píšu (asi jsem to blbě popsal). A protože se v těch dalších skupinách již pikony nezobrazují, tak hledám řešení, jak to provázat. Jde jen o kosmetickou vadu, klidně se na to mohu vykašlat, ale protože jsem šťoura, tak by mne zajímalo, zda by to šlo vyřešit.
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

caute. Dakujem Inuitovi za navod ako mountnut externy hdd. Ale ma problem ze ked dam nahravat niaky program, ktory bezi na tunery B, tak ked prepnem na iny program mam ciernu obrazovku, lebo bezi z tunera C. neviete kde je problem?
diki
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Problem muze byt ve spatne nastavenych confizich oscamu,a nebo mas ke kazdemu tuneru koax z lnb?Tj.2 kabely od paraboly?
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

koax je v poriadku, lebo ked si dam hladac satelitov cez menu, tak aj B tuner aj C tuner mam signal cez 75%. Tiez som v nasteveniach dal pouzit tuner z auto na B , program isiel, ked som zvolil C tak tiez program isiel. Ked si dam zobrazit info listu tak tam vidim cez aky tuner idem. ten co je v zelenom tak cez ten sa pozeram. bud jeden alebo druhy. Ale nejdu oba naraz.
Nemoze to byt tym, ze ja mam aliena iba dvoj tuner a nie trojtuner?
a kebyze je problem v oscame tak kde sa to tam nastavuje?
diki
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

Mam dotaz ohledne EPG, kde se nastavuje aby ukazovalo ty programy, laicky receno ty na ktere se divam.

---
Tak po delsim hrani jsem na to prisel - epg ukazuje vyber z posledne pouziteho buketu. Musim si dat dvb-t programy do buketu ale v enigme asi nejde vytvorit direktorar... zrejme je nutne vyexportovat a upravit to v pocitaci, coz je stejne nutne, protoze prirazeni programu do fav skupiny v enigme je strasne primitivni, tedy obtizne, zlaty spark.
Naposledy upravil(a) vinov dne 28.březen 2014 - 20:44, celkem upraveno 1 x.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

androgen píše:koax je v poriadku, lebo ked si dam hladac satelitov cez menu, tak aj B tuner aj C tuner mam signal cez 75%. Tiez som v nasteveniach dal pouzit tuner z auto na B , program isiel, ked som zvolil C tak tiez program isiel. Ked si dam zobrazit info listu tak tam vidim cez aky tuner idem. ten co je v zelenom tak cez ten sa pozeram. bud jeden alebo druhy. Ale nejdu oba naraz.
Nemoze to byt tym, ze ja mam aliena iba dvoj tuner a nie trojtuner?
a kebyze je problem v oscame tak kde sa to tam nastavuje?
diki
Trojtuner s tímto nemá co společného,ten třetí tuner je na pozemní vysílání.Skus dát mapping na DISABLED. Mě to v H3 natáčí 3HD kanály a jiný koukám. Buď máš chybu v tom nastavení mappingu,nebo nastavení konfigů.Tunery mám na AUTO.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

sorac ale kde sa ten mapping nastavuje?
zistil som ze mozno predsa len moze bit problem v oscame, lebo ked pozeram program na jednom transporery, a ked prepnem na volny program teda ta3 ktora je na inom transportery tak to ide!!
p.s. pouzivam tento oscam v H3 : OSCAM 1.20-unstable_svn build r8988

v hrnigme som mal tento oscam: 1.20uEB_RSP_svn Rev. 7672
a tam to slo bez problemov. neviete postup ako by som mohol zamenit ten starsi oscam za ten novsi? v DCC sa to vraj da cez ftp... ale neviem ako.
Naposledy upravil(a) androgen dne 28.březen 2014 - 18:56, celkem upraveno 1 x.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

androgen píše:sorac ale kde sa ten mapping nastavuje?
zistil som ze mozno predsa len moze bit problem v oscame, lebo ked pozeram program na jednom transporery, a ked prepnem na volny program teda ta3 ktora je na inom transportery tak to ide!!
Modrý panel/EMU v prostředním řádku mapping CA1-CA0 dej na DISABLED.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Stahni si ten nejnovější 9577 přímo s hyperionu. Pak si ho v blue panelu/EMU aktivuj.Jde jak blesk.
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

Inuita píše:
androgen píše:sorac ale kde sa ten mapping nastavuje?
Modrý panel/EMU v prostředním řádku mapping CA1-CA0 dej na DISABLED.
super!!! pomohlo to. a co som vlastne urobil? budu mi prechadzat zapisi na skylink kartu?
a este sa chcem opytat ze aky skin pouzivas a ake mas nastavene rozlisenie 1080p ?
diki moc
Naposledy upravil(a) androgen dne 28.březen 2014 - 22:03, celkem upraveno 2 x.
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

Inuita píše:Stahni si ten nejnovější 9577 přímo s hyperionu. Pak si ho v blue panelu/EMU aktivuj.Jde jak blesk.
diki za radu ale zatial si necham tento co tam mam akurat neviem preco je v nazve unstable ked vraj je stable. uz vsetko slape. dva rozne programi nahravam a na treti sa pozeram( ale samozrejme musi bit na jednom z tych dvoch transporterov)
Lojza3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: SF8008,Hitube 4K,Alien 2,Humax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lojza3 »

vinov píše:ale v enigme asi nejde vytvorit direktorar... zrejme je nutne vyexportovat a upravit to v pocitaci, coz je stejne nutne, protoze prirazeni programu do fav skupiny v enigme je strasne primitivni, tedy obtizne, zlaty spark.
Použij tlačítko MENU na DO (viz obrázky; pokud nastavíš přesun, tak pak jej po přesunu opět zakaž)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

inuita mohol by si mi prosim ta napisa ze aky skin pouzivas v H3 a aky mas nastaveny mod v A/V je to 1080p ?
diki
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

androgen píše:inuita mohol by si mi prosim ta napisa ze aky skin pouzivas v H3 a aky mas nastaveny mod v A/V je to 1080p ?
diki
Používám skin PliHD MarcinO a rozlišení 1080i, protože v 1080p žádná naše stanice zatím nevysílá.
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

Inuita píše:
androgen píše:inuita mohol by si mi prosim ta napisa ze aky skin pouzivas v H3 a aky mas nastaveny mod v A/V je to 1080p ?
diki
Používám skin PliHD MarcinO a rozlišení 1080i, protože v 1080p žádná naše stanice zatím nevysílá.
diki a pri 1080i mas aku frekvenciu 50hz?
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

androgen píše:
Inuita píše:
diki
diki a pri 1080i mas aku frekvenciu 50hz?
50Hz
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

diki. Vsimol som si ze ked pozeram HD program tak sa mi na display zobrazi full v ramiku. co to moze znamenat?
a na co vlastne sluzi mapping CA1-CA0 v EMU?
Naposledy upravil(a) androgen dne 29.březen 2014 - 21:59, celkem upraveno 1 x.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

androgen píše:diki. Vsimol som si ze ked pozeram HD program tak sa mi na display zobrazi full v ramiku. co to moze znamenat?
Program je ve FullHD,to je v H3 normální i když úplně čisté fullHD progresive tj. 1080p to není.
androgen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od androgen »

Inuita píše:
androgen píše:diki. Vsimol som si ze ked pozeram HD program tak sa mi na display zobrazi full v ramiku. co to moze znamenat?
Program je ve FullHD,to je v H3 normální i když úplně čisté fullHD progresive tj. 1080p to není.
jasne!!!!
a mozes mi este povedat ze co vlastne znamena to mapping CA1-CA0 v EMU?
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“