Golden Interstar XPEED LX1 - LX2

Odpovědět
GIGABYTE

Re: Golden Interstar XPEED LX1 - LX2

Příspěvek od GIGABYTE »

OpenHDF. Channel list neriešim, ten mám prispôsobený tak ako chcem (otvorí sa po stlačení OK). A samozrejme Channel list aj využívam, jedná sa mi o to čo som písal.

K tvojej poznámke, toto absolútne nieje o nejakom babraní. Prepáč, že nepoznám jednotlivé image naspamäť. Tiež som napísal, že som sa sám v nastaveniach hrabal okolo 30 minút, nenašiel som to, tak som sa spýtal je na tom niečo zlé ? Je to úplná banalita na ktorú niekto možno pozná odpoveď a mne tým ušetrí zbytočný čas. Nato predsa diskusné fóra sú, nie ?
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Ako myslíš.Momentálne mám tiež HDF.Ale nakoľko si sa nezdržal poznámok-načo máš ty právo-no mne si odobral chuť ti pomôcť.Nechám to na iných ktorým zdravá drzosť nevadí.Prepáč,že to takto surovo píšem-prajem úspešné nastavenie a dobré rady od iných.Nereaguj-nerieš mňa,ale tvoje nastavenie D.O.
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.3.0-Driver:21.01.2016-Gui version:24-11.2018-Kernel version:3.12.1
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

kudma611:
Samozrejme povolený webinterface mám, tak ako to máš aj ty na screenshote. V hesle tiež problém nie je, nakoľko cez FTP sa na prvý krát pripojím. Následne sa pripojím aj cez Dreamset, vidno to aj na obrazovke, že Dreamset posiela setting, len to proste zastane a nepošle setting. A potom cez to isté nastavenie FTP (fungujem na Total Commander) sa už nepripojím, zvyčajne až po reštarte boxu...
Skúšal som aj Dreamboxedit, dokonca aj ten čo máš tam ty na stránke, aj s tvojim settingom, ale stále to isté.
Ako náhle sa pripojím cez Dreamset alebo Dreamboxedit, tak sa to proste sekne a už sa ani nedostanem do FTP.
Už mám odskúšaných hodne image, hlavne na Amiko Alien2 a tam som proste tento problém nikdy nemal, vždy je to jasné, ip adresa boxu, správne meno a heslo a musí to ísť... ale v tomto prípade to nejde... a ja nechápem prečo...

Ak ťa môžem kudma poprosiť, skús mi do ss poslať tvoj nastavený image HDF (neviem ktorú verziu máš) a skúsim to. Je to zvláštne, ale HDF do ellano mi ide ok, vždy sa pripojím na FTP a vždy cez Dreamset alebo Dreamboxedit (rozdiel by nemal byť žiadny medzi Dreamset a Dreamboxedit, ale ak by mal byť problém v Dreamsete, čo nepredpokladám, tak kľudne prejdem na Dreamboxedit...).
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Takto mám nastavené ako je na foto hore.Dreamset používam len na dm500s-ten lepśie spolapracuje a naopak dreamboxedit s xpeedom.Zatiaľ na všetkých image žiadný problém z dreamboxeditom.Na chvíĺu som myslel,že v hdf,ale to bolo neaktívnym web interface po inštalácii.Asi prvé image čo nešlo automaticky
web interface.Neviem ešte aké nastavenie myslíš,ale na odoslanie settingu do xpeeda musí postaćiť foto.
Ja akurát mám naviac nastavenú aj cestu piconov.

Presun settingu do stb
Presun do stb.PNG
verzia HDF
Hdf verzia.PNG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ďolďo a Džefri(facebook)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.3.0-Driver:21.01.2016-Gui version:24-11.2018-Kernel version:3.12.1
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Záloha HDF image :arrow: ŤUKNI Sťahovanie sa spustí po 180 sekundách.
Tu je nejaké foto z image a oscam webifu :arrow: FOTO HDF

Heslo na rozbalenie archívu
kudma611_HDF_heslo.rar
version.PNG
Naposledy upravil(a) kudma611 dne 10.duben 2014 - 17:46, celkem upraveno 2 x.
Ďolďo a Džefri(facebook)
Obrázek
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

Takže som to flashol, všetko vyzerá že ide ako má. Ide aj FTP aj nahratie settingu. Doinštaloval som EGPrefresh, nahodil som aj Oscam, aj Oscam emu (binarku som vymenil za novšiu ymodv18-t51). Čiže všetko funguje ako má. Ja fakt nerozumiem, čo robím zle, že mi to blblo pri mojom novom flashi čistého image...

Jediné čo mi nejde, tak je CCCam 2.30, keď nahodím Select softcam CCCam 2.30, konfig pre CCcam.cfg som dal ako vždy do /etc/, samozrejme restart softcam.
V image od ellano mi to chodilo, aj inde to chodilo, používam stále ten istý CCcam.cfg.

Neviem čím to je, oscam s tými istými parametrami prihlásenia funguje normálne, dokonca mám pocit, že cez oscam to prepína rýchlejšie...

Každopádne kudma611 ti veľmi ďakujem za ochotu, za screenshoty a návody, veľmi si to cením. :thankyou: \:D/ :poklona:
AB Pulse 4K, dvojtuner
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Ja som pôvodne nahral novší oscam experimental 9xxxx neviem naspamäť,ale nešlo to.Tak som stiahol ten druhý z názvom experimental (oscam-1.20-unstable_svn-r8759) prepisalo to a na tom už to šľapalo a šľape ok takže necítim potrebu meniť len že je to novšie.Ja osobne nič iné ako oscam a v ňom cccam nepoužívam-takže neskúmam ostatné protokoly.
Ďolďo a Džefri(facebook)
Obrázek
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

Ja som chcel aj ymod oscam, kvoli emu, ked mi vypadne hlavny prijem, aby som mohol ísť na emu... Ale skor je mi zahadou, preco nejde CCcam 2.3.0... ale nie je to potrebné ani riešiť, keď to viem poriešiť cez Oscam...

MyMetrix 2.0, kde sa dá konfigurovať viac, som nenašiel na feede HDF, ale HDMU to mali na feede, neviem či je to nejak závislé na image... neskúšal niekto verziu 2.0 na HDF? Prípadne zdroj odkiaľ stiahnuť...
AB Pulse 4K, dvojtuner
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

To sú mód skiny upravované pre jednotlive image.V HDF pri moduloch máš asi 3 na stiahnutie.
Alebo priamo :arrow: http://open-store.net/index.php?page=packages
Ďolďo a Džefri(facebook)
Obrázek
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

Toto som skúšal, ale na predchádzajúcom HDF image, ale nezobrazilo sa mi to medzi skinmi, ani mi nenabehla ponuka ako pri HDMU. Možno je potrebné aby tam nebol žiadny Metrix, alebo iny starší MyMetrix skin... skúsim tak...
AB Pulse 4K, dvojtuner
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Ta teraz už absolútne neznam co chceš. :unknown: :D
Ďolďo a Džefri(facebook)
Obrázek
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

wanthom píše:Toto som skúšal, ale na predchádzajúcom HDF image, ale nezobrazilo sa mi to medzi skinmi, ani mi nenabehla ponuka ako pri HDMU. Možno je potrebné aby tam nebol žiadny Metrix, alebo iny starší MyMetrix skin... skúsim tak...
A v pluginech ho máš?
1_0_1_36F8_C8E_3_EB0000_0_0_0.jpg
Jinak tady je o něm vlákno, tak se tam koukni, jestli ti tam něco nepomůže: http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=57807
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

Tak nakoniec som to našiel priamo na feede HDF, bolo to tam pod menom Openstore-MyMetrix 2.0.14 (alebo tak podobne). Ja som to hľadal v skinoch, ale je to v extension, lebo v podstate je to plugin, ktorý vytvorí vlastný skin...

Podarilo sa Vám spojiť so serverom Openstore cez prijímač pomocou PINu na stránke? Mne sa to podarilo v HDMU, tu už nie, po vypísaní PINu zo stránky hneď napísalo, že sa nepodarilo pripojiť. Teraz na webe mám priradený box xpeedlx, ale netuším ako to funguje, keďže v boxe to spojené nemám...
Máte s tým niekto skúsenosť?
AB Pulse 4K, dvojtuner
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Ak používa niekto HDF image je tam štandardne nainštalovaný CoolTV.Ak ho nepoužívate a vadí vám tak ho len zakážte,ale neodstraňujte.Neviem či to robí pri všetkých skinoch,ale pri nBlack51.openhdf.mod po odstránení nekorektne ide diaľkove a channel list ani nezobrazí.Potom je potrebné ho znova nainštalovať a reštartovať-aby to fungovalo ok.
Ďolďo a Džefri(facebook)
Obrázek
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
misut22
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od misut22 »

Kdo již jede na OpenPli 4.0? Zkusenosti, dojmy?.? :-)
MUT@NT HD2400 s OpenATV 6.4 + MSI DIGIVOX mini III USB DVB-T Tuner (celkem pět tunerů 4x DVB-S2, 1x DVB-T USB) + 16Gb USB FLASH DISK, monoblok quad 23,5° a 19,2° s PARABOLOU 85cm
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Načo dávať nepodporované-neoriginál image do xpeeda keď je veľa iných s podporou a priamo pre xpeed.OpenPli 4.0 je len prerobené prispôsobené pôvodne pre XP 1000.A predovšetkým staré.Zatiaľ nevidel som aktualizované tohtoročné.Všetky sú rýchle-dobré.Každý má rád niečo iné.Ale v podstate je to jedno.ATV,PKT a HDF 100% dobré a rýchle.
Ďolďo a Džefri(facebook)
Obrázek
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
misut22
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od misut22 »

OK, diky za nazor, zkusim to co mas v podpise. Jeste jsem se chtel zeptat, zatim nemam jinou moznost pripojeni nez pres scart. Cetl jsem na elanu ze s tim byvaji problemy. Muzete to nekdo potvrdit/vyvratit?
MUT@NT HD2400 s OpenATV 6.4 + MSI DIGIVOX mini III USB DVB-T Tuner (celkem pět tunerů 4x DVB-S2, 1x DVB-T USB) + 16Gb USB FLASH DISK, monoblok quad 23,5° a 19,2° s PARABOLOU 85cm
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

SCART je zle odtienený alebo odrušený (alebo také niečo) a zvuk hučí, počuť také hučanie v pozadí... menej to počuť keď je nízka hlasitosť. Ja som kvôli tomu urýchlil nákup LED TV.
AB Pulse 4K, dvojtuner
misut22
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od misut22 »

wanthom píše:SCART je zle odtienený alebo odrušený (alebo také niečo) a zvuk hučí, počuť také hučanie v pozadí... menej to počuť keď je nízka hlasitosť. Ja som kvôli tomu urýchlil nákup LED TV.
no v tom pripade me asi ceka stejny proces :unknown: :D
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ciastocne riesenie je pouzit scart - cinch kabel alebo redukciu..pri ludskej hlasitosti to nie je pocut..;)
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“