Praveze je to konfigurace na serverove strane.jak k cemu? to je konfigurace klienta, tak aby vedel, jakou IP ma server.
Dej jeste par dni studiu a prijdes na to sam.Zatim mas zmatek co je conf client a server.
Praveze je to konfigurace na serverove strane.jak k cemu? to je konfigurace klienta, tak aby vedel, jakou IP ma server.

ano, ale v poslednom case je to tak ze sa sem pridu podivuhodne individua len vykydat.. to jed pastnu config oscamu a cakat kto mu to urobi co on nasledne mozno i spenazivaskee píše:vis, ja jsem tady neprisel dohadovat se o tom, co jsem cetl nebo necetl. tohle forum by melo v idealnim pripade fungovat tak, ze se lide podeli o svou zkusenost.
ano a kto refunduje strateny cas tomu co nieco objavy, vyskusa, naprogramuje ?pokud mas chut pomoct, do toho. tomko rozjede to, co potrebuje. clovek, ktery si pak toto tema otevre v budoucnu, najde odpoved. o to asi jde. vzajemne invektivy nikoho nezajimaji.
Kód: Vybrat vše
oscam.server
[reader]
label = cs357x
enable = 1
protocol = cs357x
device = <IP serveru>,20020 #define local or remote reader
user = azbox #user for remote reader
password = a123bcde # password for remote reader
ident = 0642:<PROVID>
group = 1
oscam.conf
[global]
logfile = /var/log/oscam.log
disablelog = 1
clienttimeout = 12000
unlockparental = 1
nice = -1
WaitForCards = 0
preferlocalcards = 0Kód: Vybrat vše
oscam.conf
[cs357x]
port = 20020
oscam.user
[account]
user = azbox
pwd = a123bcde
group = 1
au = 1
caid = 0624tomko píše:ahojte, mam doma dva boxxy skytec prerobene na enigmu2 konkretne hdready postavene na zaklade hd boxov. a chcel by som zfunkcnit homeshre po sieti irdeto karto 0624 a nedari sa mi. skusal to aj jeden clen z tohoto fora a ani jemu sa to nepodarilo. na dialku chcel dokonca spravit to ze chcel pripojit na jeho box. v istom momente sa pripojil a podla oscam logu resp. po zadani ip adresy:8888 a sledovani jednotlivych procesov sa uazalo ze je vsetko ok. ale ako hovorim ziadny obraz ani zvuk. ma niekto z tymto skusenost konkretne s konkretnym readerom?
tu je moje nastaveneie
oscam server
[reader]
label = citacka
enable = 1
protocol = internal
device = /dev/sci0
caid = 0624
force_irdeto = 0
detect = cd
mhz = 500
cardmhz = 357
group = 1,2
emmcache = 1,1,2
oscam user
[account]
user = azbox
pwd = azbox
group = 1
au = citacka
cccreshare = 0
numusers = 0
penalty = 0
oscam conf
[global]
logfile = stdout
disablelog = 1
clienttimeout = 12000
unlockparental = 1
nice = -1
preferlocalcards = 1
saveinithistory = 1
[monitor]
hideclient_to = 15
appendchaninfo = 0
[cccam]
port = 12000
reshare = 1
ignorereshare = 0
version = 2.3.0
updateinterval = 240
minimizecards = 1
keepconnected = 1
[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
boxtype = azbox
user = azbox
[webif]
httpport = 8888
httprefresh = 8
httpallowed = 10.0.0.0-255.255.255.255
uz bolo nastavene hadam vselico a po dvoch hodinach nula bodov. tymto chcem aj tak podakovat za ochotu konkretnemu cloveku za snahu o pomoc.
vaskee píše:davidas> uz jsem to jednou psal. pochopil jsem, ze server ma byt skytec, v nem je vrazena irdeto karta. druha bedna ma byt azbox a ten se na skytec bude pripojovat jako klient. proto reader azbox, ale jak pises, je to fuk. : )
marecek29> netvrdim, ze nemas pravdu, ale cetl jsi dokumentaci?
oscam.conf, sekce cs357x (UDP)
Section required only if cs357x will be used as client protocol! These protocols principle encrypt and build the key from user name.
Attention: cs357x was also known as camd35 designated. Both terms mean the same protocol with the same functions and parameters. In the future, to avoid confusion only cs357x is used.
parametr serverip
bind service to specified IP address
kde se tedy potom na strane klienta konfiguruje IP serveru?
poslednu vec co si tam dal tak vypisalo na strane servera connect a ziadne data a na strane klient nepripojene. ked budem doma urobim logvaskee píše:davidas> mel to v konfiguracich hned v jednom z prvnich prispevku (login/passwd). kdyz jsem psal odpoved, premyslel jsem spis nad nimi.
ale na tom nesejde. spis by me zajimalo, jestli ta ma posledni konfigurace dava smysl.
Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz