mgcamd

Download k prijimacu X-TREND ET8000 a ET 10000
Odpovědět
demodemo

mgcamd

Příspěvek od demodemo »

zdar, mám dotaz jestli má někdo vyzkoušený xtrend et8000 jako klienta. kapánek se s tím trápím zatím bezúspěšně. z linuxem jsem se setkal teprve nedávno když se předělal Vitamín na linux. tam to bylo bez problému jelikož img. už byl nakonfigurovaný takže stačilo přidat pouze adresu. snažím se po fóru nasbírat nějaké informace ale bez znalostí je to jako loterie. až se mi to podaří spustit budu plně spokojen. díky za případnou pomoc.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Re: mgcamd

Příspěvek od dlhe_pole »

demodemo píše:zdar, mám dotaz jestli má někdo vyzkoušený xtrend et8000 jako klienta. kapánek se s tím trápím zatím bezúspěšně. z linuxem jsem se setkal teprve nedávno když se předělal Vitamín na linux. tam to bylo bez problému jelikož img. už byl nakonfigurovaný takže stačilo přidat pouze adresu. snažím se po fóru nasbírat nějaké informace ale bez znalostí je to jako loterie. až se mi to podaří spustit budu plně spokojen.
hele pepo a proc to takhle hezky nerekneš doma Maruš, ale líčiš to tady nam.. nebo čekaš nejaky projef litosti, nebo snad pochvalu ze jsi v tehle konzumni dobe kapečku hnul závitem ?
díky za případnou pomoc.
vse je tu na foru minimalne 100x .. nemusis hledat jenom pod xtrend.. config je stejny jak pre dreambox, showbox xtrend.. lisi se jemom box type v mgcamd.cfg a binarka
a neb jak mas zbytecnou dvacku myslim eur, je tu jeden samaritan - duchodce - kutil ktery ti to jiste zmasti, no a kdyz si to nekdy sk*rvis tak zas ti to za dalsi 20 € spojazdni . :D
proto je lepsi naucit se to ...
demodemo

Příspěvek od demodemo »

jj už jsem něco pochopil, zkouším bohužel zatím neúspěšně. sedím u toho jak pi?us. já se rád něco naučím, když jsem začínal kdysi s windows taky jsem toho dost pohnojil než jsem se zdokonalil. už nejsem nejmladší a paměť už tolik neslouží. mám rád chytrolíny kteří jen pruděj ale nepomůžou.
to dlhe_pole: hodně jsem toho tady početl a tvoje reakce mě nezaskočila ty jsi tady tím známá firma. :P
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

demodemo píše:jj už jsem něco pochopil, zkouším bohužel zatím neúspěšně. sedím u toho jak pi?us. já se rád něco naučím, když jsem začínal kdysi s windows taky jsem toho dost pohnojil než jsem se zdokonalil. už nejsem nejmladší a paměť už tolik neslouží. mám rád chytrolíny kteří jen pruděj ale nepomůžou.
to dlhe_pole: hodně jsem toho tady početl a tvoje reakce mě nezaskočila ty jsi tady tím známá firma. :P
kokos, tak clovek Ti tu rozpise ako to je z mgcamdom a od teba sa chce len jedine aby si sa trosku posnazil v hladani, ale ty evidentne cakaz ze ti sem niekto praskne hotovy config... kludne cakaj..

@ makatch

miesto stupidneho prispevku a odbavovania sa, teda tipovania v sekcii o PC si mu tiez mohol poradit.. ale co chcem od socky zavislej na ruskom servery ked ani vlasnu 9105 si nevedel nakonfigurovat - tiez mal samaritana cez teamviewer..
makatch
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od makatch »

Pocuj ty dlhopolny imbecil.Mne moju 9105 nikto nekonfiguroval cez teamviewer,nastavil som si ju sam.Aj oscam na rusakov.Ty vsak vyzeras ako nejaky zavsiveny predavac shitlink ready prijimacov o ktoreho tam v tej diere kde byvas ani pes nezakopne,ze?
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

makatch píše:Pocuj ty dlhopolny imbecil.Mne moju 9105 nikto nekonfiguroval cez teamviewer,nastavil som si ju sam.Aj oscam na rusakov.Ty vsak vyzeras ako nejaky zavsiveny predavac shitlink ready prijimacov o ktoreho tam v tej diere kde byvas ani pes nezakopne,ze?
:D heh.. zbezne som si prebehol tvojich 45 prispevkov a neverim ze s IQ hupacieho konika si to zvladol. staci pozriet len na to co si radil v sekcii nefunkcny PC: ".. ze ak nebootuje PC treba zmenit velkost RAM v biose.. " .. daj este nieco a pokial mozno bez urazok, lebo na to imbecil sa da povedal len jedine : " .. netahaj ma do rodiny" :P
demodemo

Příspěvek od demodemo »

Jsou lidi kteří chtějí pomoci a ty co na tebe kašlou. Ty druzí at raději nic nepíšou. To co jsi mi napsal jsem zjistil už předtím bohužel někde dělám chybu. No nějak se s tím už popasuji.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

demodemo píše:Jsou lidi kteří chtějí pomoci a ty co na tebe kašlou. Ty druzí at raději nic nepíšou. To co jsi mi napsal jsem zjistil už předtím bohužel někde dělám chybu. No nějak se s tím už popasuji.
ked nevies kde delas chybu tak nie je nic jednoduhsie ako si to pustit v konzole..
takze pripoj sa telnetom spusti binarku priamym zadanim cesty a uvidis co to vypise.. nic nevie viac potesit ako ked sa sam prekonas a nieco rozbehas
demodemo

Příspěvek od demodemo »

:thankyou:
standasat

Příspěvek od standasat »

Já si myslím že jsme všichni jednou začínali..... Mě tento problém taky teprve do budoucna čeká (myslím linux)
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

standasat píše:Já si myslím že jsme všichni jednou začínali..... Mě tento problém taky teprve do budoucna čeká (myslím linux)
...no nejvyšší čas začít špitat už teď .. :arrow:
standasat

Příspěvek od standasat »

dlhe_pole píše:
standasat píše:Já si myslím že jsme všichni jednou začínali..... Mě tento problém taky teprve do budoucna čeká (myslím linux)
...no nejvyšší čas začít špitat už teď .. :arrow:
Jestli jsi myslel šprtat (zřejmě ses překlepl) tak to dělám už asi 14 dní. Procházím různé fóra a diskuze abych měl alespoň nějaké teoretické znalosti. Nemyslím to ve zlém!!!
Odpovědět

Zpět na „X-trend ET8000 , ET10000“