No to je pravda, treba na to kludPastoman píše:Len nerob spôsobom pokus-omyl lebo si pokazíš box, bacha na to!!!
Ak Ti to nepojde radšej sa na to vykašli.
Ešte raz dik za trpezlivosť...všetkým

No to je pravda, treba na to kludPastoman píše:Len nerob spôsobom pokus-omyl lebo si pokazíš box, bacha na to!!!
Ak Ti to nepojde radšej sa na to vykašli.

má pravdu předsedo ..dík za informacejarod72pm píše:Protože nemám jinou možnost kde mít přístroj a možnost ochlazení je dost limitována ,přesto jsem zkusil přetaktovat na vyšší frekvenci ,krabička po hodině docela slušně při těch letních teplotách doslova pálila což před tím nebylo ! po 2 hodinách první zamrznutí přístroje po hodině opět zamrznutí, pomohl ventilátor na ochlazení ale i tak jsem vrátil frekvenci zpět ,krabička už není horká a přístroj opět plně stabilní,pište si co chcete pokud nemáte možnost chlazení frekvenci bych nezvedal - rozdíl v kvalitě obrazu jsem nezaznamenal a přehrávání plného 1080p o vysokém datovém toku funguje furt stejně!!! diskuze 500/750MHz na přehrávání souborů na jednom jádru je o ničem =běžné multimediální centra na těchto frekvencích mají stejnou kvalitu výstupu včetně podpory kodeků atd.Takový rozdíl frekvence nemá vliv na kvalitu výstupu videa či podporu kodeků nebo zvládnutí datového toku u jednojádra.(stavím PC 15 let )

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz