Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Odpovědět
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Re: Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Příspěvek od petrpetr10 »

Pohraj si v menu-kanál-ostatní nastavení.
Máš několik možností nastavení, předpokládám, že když teď hodíš do standby, tak máš nesvítící displey, pak musíš při startu zmáčnout 2x power(1.máčnutí rozsvítí displey s hodinami-edision a po 2.zmáčnutí přijímač nastartuje).
Můžeš taky nastavit, že trvale svítí ve standby displey a pak startuje přijímač na jedno zmáčnutí o co Ti jde(displey pak můžeš zhasnout modrým tlačítkem).
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od modronoska »

petrpetr10 píše:Pohraj si v menu-kanál-ostatní nastavení.
Máš několik možností nastavení, předpokládám, že když teď hodíš do standby, tak máš nesvítící displey, pak musíš při startu zmáčnout 2x power(1.máčnutí rozsvítí displey s hodinami-edision a po 2.zmáčnutí přijímač nastartuje).
Můžeš taky nastavit, že trvale svítí ve standby displey a pak startuje přijímač na jedno zmáčnutí o co Ti jde(displey pak můžeš zhasnout modrým tlačítkem).
Ano,mám to,že trvale svítí,ale zmáčknout musím x-krát než se rozjede.zkoušel jsem i to v tom standby,opravdu se rozsvítí displej(po jednom zmáčknutí) a pak musím zmáčknout mockrát a pak se třeba rozjede.Takže fakt nevím.M
deore

Příspěvek od deore »

Dobry den,
chcem vas poprosit o radu, mam problem s prijimacom "Edision Argus Mini IP 2in1"
Po nahrati noveho FW "SAB_Titan_Amstar@Edision Mini 1.5.39 by VeRDe.abs" cez RS232 prijimac nejde zapnut, resp.
po zapnuti zadnym vypinacom zobrazi len hodiny a nereaguje na dialkove ovladanie ani na zapnutie tlacidlom Power.

FW uz som za obdobie ktore prijimac mam menil niekolko krat, ale do takehoto stavu som ho este nedostal :(
Pre nahratie FW som pouzival "edision_argusmini_RS232_v1104.exe"

Momentale do prijimaca neviem dostat novy FW, pri standardnom postupe, po zapnuti prijimaca sa na nom nezobrazia | | | | | ale stale su na displeji zobrazene hodiny.
Prijimac s Notebookom nekomunikuje :(

Pouzil som aj "EromUpgrade.exe" ale kedze je prijimac "hluchy" vysledok je rovnaky.

Je nejaka moznost ako dostat FW do prijimaca ?

EDIT : tak za pomoci " EromUpgrade.exe" sa problem podarilo vyriesit.
Optibox Extra HDMI PVR Ready, VU+ Solo SE V2
zubos
satelitni prijimac: vu zero, AB cyptobox 650

Příspěvek od zubos »

Dobrý deň, mám Agrus VIP (1), soft 1.85, prístroj mi mesiac dozadu dva krát zblbol, po zapnutí sa dva krát v priebehu cca 2týždňov nastavil do tovarenského módu.
Od včera neviem prístroj zapnúť, nabootuje sa a nič, nezapnem ho ani cez DO ano manuálne na prijímači.. skúšal som rôzne finty, s vypnutím zo sieta atď a nič. Hodiny na prístroji ukazujú stále rovnaký čas, aj napriek tomu, že e dvojbiotka (sekundovka) preblikáva ako inokedy.

Vie mi niekto poradiť či je SW príjímača out alebo postačí nejaká oprava poraťe spôsob tvrdého hard resetu
Ďakujem.
VU+Zero, ab cryptobox 650, 0,8/19/23
vili1
Odborník
Odborník

Příspěvek od vili1 »

skus nahrat soft cez rsku
sraeP
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sraeP »

taky potvrzuji poruchovost po cca 4 letech v provozu. Odešel HDMI výstup
airclub
satelitni prijimac: Vu SOLO SE V2,Vu ZERO,Vu UNO 4

Příspěvek od airclub »

Měl jsem uplně stejnou poruchu! Všichni tady strašili že je to procesor že se to nevyplatí opravovat!Z blbosti jsem to dal do opravy do ATOSU-Ostrava. Vyměnili zdroj a nějaké 2 diody ! Argus opět v pohodě funguje! Oprava stála asi 500.- Kč
Vu+UNO4KSE VTI 15.0.0. Vu+SOLO SE V2 - VTI 14.0.5. Vu+ Zero VTI 14.0.5.
hajnall
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hajnall »

Mám Agrus VIP (1), soft 1.84, sledovanost denne cca 16h. od 2011 do teraz sa žiadne problémi nevyskytli.
bbedo2
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810

Příspěvek od bbedo2 »

ufff, 16 hodin? chcete si doma zivot prekukat?
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zdravím.Brácha dotáhl z Německa- Edision Piccollo 3in1 plus CI.Vypadá v pohodě je tam ALi 3516.
Problém je,že ač jsem zkoušel všechny firmware,co jsem našel na různých zahraničních forech(samozřejmě s EMU),tak mi ICE karta ze SKylinku nejede.Má prosím někdo tento přijímač a jaký do něho instaloval soft.
Děkuji.M
hajnall
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hajnall »

bbedo2 píše:ufff, 16 hodin? chcete si doma zivot prekukat?
:roll: To nie ale už niesom taký mobilní ako volakedy. von chodím dva-trikrát do týždna.
modronoska
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zravím.Je tu prosím někdo kdo vlastní Argus VIP a může mi říct,zda v něm jede i karta Irdeto (ne ICE,ne M7).Moc díky.M
pupendo888

Příspěvek od pupendo888 »

Aky soft pouzivate v argus picollo mini...funkcny...neidu mi sym.rate 29900...skylink...skusane aj na inej parabole s inym lnb...dakujem
mafi525
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mafi525 »

Zdravim, mam prijimac Edision argus mini IP... mam v nom starsi fw (1.4.63) na ktorom v menu nemam moznost Nastavenie sietoveho klienta. Ja by som vsak chcel tento prijimac pripojit na internet. Viete mi poradit nejaky fw ktory to podporuje? Potreboval by som aby som sa vedel pripojit na net a pouzivat tento prijimac ako klienta a aby vporiadku fungovalo nahravanie ...v minulosti som podobny problem riesil aj na edision argus vip... no neorientujem sa v tych fw, ze ktore su uz odskusane a idu v pohode.
mafi525
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mafi525 »

tak som tu v downloade nejaky fw nasiel a nahodil som tam 1.5.50... na net sa pripaja v pohode... programi zdiela... a ostatne uvidim casom, tak snad to pojde ;)

//tak nahravanie sa tvari ze taktiez ide v pohode, len niekedy dlho trva pokial prepne program... niekedy je aj 6-7sekund cierna obrazovka...
gambler.sk
satelitni prijimac: 3x Edision Argus mini IP 2in1

Příspěvek od gambler.sk »

Vie mi niekto poradiť odskúšaný FW na zdieľanie FreeSat karty? Mám 2x Edision Argus mini Sat IP 2in1 prepojené cez RS232. V oboch je momentalne FW 1.5.61. Prešiel som zo Skylinku na FreeSat a neviem či je to v karte alebo v nastaveniach. Zdieľanie na Skylinku mi išlo, pri prechode na FreeSat som musel zmeniť aj FW (na jednom stb som mal bloknute menu po sadnutí na ovladač :P ) Starý FW od kunibertsu nemam zalohovaný.
Odpovědět

Zpět na „Edision“