Řazení programů

Odpovědět
posix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Řazení programů

Příspěvek od posix »

Ahoj,

může mi dát někdo tip, jak řadit v přehledu programů kanály tak, aby bylo pořadí 1,2,3,...? Mám přehled Skylink, ale programy začínají číslem 86 a pak jdou na přeskáčku. Používal jsem DreamboxEdit, ale tady jsem měl na všech HD-BOXech FS s Enigmou problém s tím, že mi během přepínání Enigma kolagovala (zelená obrazovka srmti..).

Přijímač: HD-BOX FS9105+
Soft: Enigma 2 Platinum v interní flash.

Moc Díky
1w + 13e + 23.5 + 28.2e, OpenPLi-3.0-beta-dm500hd-20130809 + OSCAM 1.20-unstable_svn_build r8930 + Skylink ICE
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: Řazení programů

Příspěvek od efendy55 »

buket skylink máš ,tak si to poukladaj bud ručne cez d.o. alebo dreamboxedit v pc pošli do boxu a daj reštart enimgma2 . stlač na d.o. chanel list / modré tlačítko / skylink v tvojom prípade a máš to tam pekne od 1,2,3,4...................... aspon čo ja používam image enigma2 tak to tak vo všetkých funguje . :good: v hdboxe-7110 mám image HDMU a funguje to samozrejme bezvadne . :smoke: :poklona:
Všetko 4K
Bohulka
satelitni prijimac: IPBox 55-99HD IPBox 350 Prime

Příspěvek od Bohulka »

efendy55 píše:buket skylink máš ,tak si to poukladaj bud ručne cez d.o. alebo dreamboxedit v pc pošli do boxu a daj reštart enimgma2 . stlač na d.o. chanel list / modré tlačítko / skylink v tvojom prípade a máš to tam pekne od 1,2,3,4...................... aspon čo ja používam image enigma2 tak to tak vo všetkých funguje . :good: v hdboxe-7110 mám image HDMU a funguje to samozrejme bezvadne . :smoke: :poklona:
Ahoj doporučuji dávat do boxu jen kvalitní setting. Při neodbornem sattingu se nemusi vše zobrazovat jak má a muže dochazet k sekání nebo k zelene smrti. Při nekvalitním settingu nemusí spravne fungovat i motor. Pro informaci a staženi nových settingu skylink freesat digi tv najdete tady.
http://forum.techneteuweb.eu/viewforum.php?f=253

Co se týkající se fortis informací a odborne ponoci či rad najdete tady.
http://forum.techneteuweb.eu
-----------------------------------
IPBox 55HD - 99HD IPBox 350 Prime - Sada Fortis - Skytec HD - HDBOX - Grafika
freeSat UPC Direct Thor 5-6 W0.8 Sky.UK 28.2E - HD Glass16 - Foreca - Glasssysutil - Enigma2-Openpli - Oscam-IPBox - Xcam
Jtag v1.3 - 1.4 - csfd

Obrázek
posix
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od posix »

Díky za rady.

Settingy urcite zkusim. DreamBoxEdit jsem pouzival, ale často jsem měl zelenou smrt, tak jsem to nechal byt a vse slape bez chyby, akorat to razeni me stvalo a delat 4 druzice pres DO by byl porod..

Ještě jednou Díky.
1w + 13e + 23.5 + 28.2e, OpenPLi-3.0-beta-dm500hd-20130809 + OSCAM 1.20-unstable_svn_build r8930 + Skylink ICE
Odpovědět

Zpět na „HD-BOX Enigma2 v internal flash“