Xtrend zkušenosti

Forum pre prijimace znacky X-Trend
Odpovědět
bobor18
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Xtrend ET9500

Re: Xtrend zkušenosti

Příspěvek od bobor18 »

všetko v poriadku...stream z archivu czsk funguje v poho...oscam taktiež

edit: oscam sharing funguje
::: VU + Zero ::: ::: XTrend ET9500 ::: OpenPli 4.0 ::: ::: Amiko Alien 2 ::: Spark 1.2.69 ::: Hyperion V4 ::: ::: Showbox Vitamin 5000HD :::
kosacka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kosacka »

Někde chyba bude, když ti nejde stahovat pluginy, zaměř se na to.
bobor18
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobor18 »

tak vyskúšal som všetky spôsoby, ktoré mi napadli...zmena lan kábla, zmena ip, zmena dns, inštalovanie pluginu cez telnet...výsledok je vždy ten istý viď priložené obr.

Máte ešte niekto nejaké nápady??
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
::: VU + Zero ::: ::: XTrend ET9500 ::: OpenPli 4.0 ::: ::: Amiko Alien 2 ::: Spark 1.2.69 ::: Hyperion V4 ::: ::: Showbox Vitamin 5000HD :::
imayoi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: X-Trend ET 10000, 2x DVB-S2

Příspěvek od imayoi »

@bobor

Čosi sa tam deje. Ani mne sa nepodarilo stiahnúť softcam (oscam) po nainstalovaní: softcam-feed-mipsel_1.0_all.
Dnes som tiež preflashoval ET9200 s OPEN ATV 4.1 a oscam som tam dostal tak, že som stiahol priamo *.ipk balíček zo stránky:

http://secret.mynonpublic.com/mipsel

Snáď to pomôže aj ďalším. :poklona:
Xtrend ET-10000 + 2x DVB-S2 + intern. 2.5" SSD 512 GB PATRIOT P220 * Image: E2 OpenATV 7.5.1 * 60 cm parabola => Astra 23.5 & Skylink
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

On pise o PLI pokial viem.Alebo vsetci o vsetkom ? :D
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
bobor18
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobor18 »

Asi uz o vsetkom....mne sa nedari stiahnut pluginy z openpli, xtrendaliance a xta...

Odoslané z GT-I9070 pomocou Tapatalku
imayoi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od imayoi »

Asi fakt vo všetkých image-och. Bobor písal o OpenPli a mne to nešlo v Open ATV 4.1 ... takze asi FAKT VŠADE ... či? :unknown:
Xtrend ET-10000 + 2x DVB-S2 + intern. 2.5" SSD 512 GB PATRIOT P220 * Image: E2 OpenATV 7.5.1 * 60 cm parabola => Astra 23.5 & Skylink
ZdenekMi

Příspěvek od ZdenekMi »

Já jsem dneska asi v 10 hodin instaloval ze softcam freedu normálně Oscam a bez problémů. Na ET10000 a ATV 4.1

Zdenek
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

ATV ide aj teraz, ale je mozne ze prerabaju u xt nieco, co ich web stranka ? Atv ma semafor keby nieco... 8)
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
imayoi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od imayoi »

Semafor u ATV bol ok a nedal sa mi stiahnut softcam .. pisalo nejaky http error ... :-(
Edit:

Online aktualizácia ponúka Oscam atv 9626 ... a ani po opakovanom nainstalovani a upgrade a restarte sa nenainstaluje ... stale ten 1 balicek ponuka :-(

liquere píše:ATV ide aj teraz, ale je mozne ze prerabaju u xt nieco, co ich web stranka ? ...
- Je to možné ... :unknown:
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Teraz nie som pri masine a mas softcam panel funkcny ?
imayoi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od imayoi »

Áno, oscam 9536 mi tam v poho funguje.
bobor18
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobor18 »

Zdravím,
dlhšie som sa neozýval, pretože som nemal čas. Ako som dávnejšie písal mal som problém s vysokou vyťaženosťou procesora pri bežnom pozeraní tv (sd kanál - vyťaženie 80 - 100%). Problém som odhalil - spôsobovala to moja moja konfigurácia OpenPLI 4 + HD Glas16 + ostatné pluginy a istá verzia oscamu (nepamätám si presne už, ktorá to bola). Následne na základe odporúčaní som preflešoval najnovšiu verziu OpenPLI 4, kde som chcel nainštalovať z pluginov oscam. Nepodarilo sa mi to, pretože mi pri sťahovaní pluginu vypísalo chybu a tak neprebehla ani inštalácia. Vyskúšal som inštalovať aj iné pluginy no výsledok bol ten istý. Test internetového spojenia prebehol v poriadku, internet takisto išiel v poriadku, tak som vyskúšal preflešovať box inou verziou E2 a vybral som si XTA nakonfigurovanú tu z fóra. Po rýchlom nastavení oscamu (sharing) ET9500 program dekódoval, fungoval aj stream cez Archív CZSK plugin, ktorý bol predinštalovaný. Skúsil som teda nainštalovať nejaký plugin, pričom výsledok ma prekvapil, kdeďže som dostal hlásenie ako v predchádzajúcich prípadoch, že plugin sa nepodarilo stiahnúť a inštalácia neprebehla. Konkrétne to končilo chybou wget returned 255.
Neuspokojil som sa s takto fungujúcim/nefungujúcim prijímačom, hľadal som a :book: som a dopátral som sa k tomuto. Chyba bola v tom, že som nezmenil pôvodné prihlasovacie údaje k boxu (root/root) a mal som otvorený port v routri presmerovaný k prijímaču. Kontrolou v usr/bin som zistil, že sa tam nenachádza súbor wget, ktorý sa tam nachádzať mal, tým pádom som prišiel k záveru, že box je infikovaný vírusom s názvom AIDRA

Kód: Vybrat vše

http://linuxsat-support.com/showthread.php?t=37896
Po tomto zistení som preflešoval box ešte raz tentokrát bez pripojenia na net, zmenil som pôvodné heslo cez telnet príkazom passwd, ďalej som preflešoval aj router, spojazdnil som net pripojil prijímač k internetu a všetko zrazu funguje.
Ďakujem všetkým, ktorí sa mi snažili pomôcť. Chyba bola samozrejme medzi stoličkou a diaľkovým ovládaním....hádam sa niekto poučí z mojej chyby.
pavel1978
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pavel1978 »

Osobne bych do linux broadcom prijimacu instaloval firmware OpenPLi 4.0 (pokud je k dispozici) v podstate vsechny dalsi firmware vyhazeji z OpenPLi ,samotne scripty pro start emulatory se logicky u openPLi davaji do adresare var/etc/init.d ,dale jsou tu nezname soubory .ipk je jedno jestli jde o emulatory,nebo o jine soubory v kazdem pripade si vzdy pokud .ipk neznam rozbalim v programu 7zip a zkontroluju jeho samotny souborovy system v podstate ho pak muzu rozbaleny nakopirovat do danych adresaru v prijimaci,pak je tu jeste neco ohledne CZ/SK Archiv pozor posledni verze 0.72 obsahuje chyby to je ta do ktere je nutne instalovat 2 .ipk soubory,doporucuji nainstalovat posledni 0.70 tusim ze je to beta 7....to jsou obecne vecio pro broadcom procesory pouzitelne ve vsech prijimacich,ktere pouzivaji podobne procesory...
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

je tu nejaký borec čo má doma xtrend-10000 ? :poklona: :thankyou: asi som kúpil tento bazmek tak som len zvedavý čo to je za zázrak . vraj to pošle všetky dreamboxi do prdele s kvalitou obrazu . aspon mi to tvrdí chlapík čo má doma aj dreambox 800 hd se a má to na plazme nejakých 50 " . je to pravda ????
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Pozri si na ATV uz par dni testuju porovnatelne masiny ako toto a vyjdu ta lacnejsie.......nemesis,mutant,na jesen pride opticum quad, ako ten mutant.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

cena ma až tak neserie :ROFL: mám to s druhej ruky za rozumnú cenu . :smoke: uvažoval som ešte nad xpeedom-lx3 ,alebo najnovší gigablue . ale alien triplex ide už asi do prdele tak by sa mi hodilo niečo po byte popresúvať ,,stíhačka" si tiež už zvykla na PIP /potvora ,mal som je čo ukázať aj pluginom archív cz / tak jej dám asi solo2 a ja si kúpim tento bazmek do obývačky a budem mať vo svojej flotile všetko už len mips . :Yahoo!:
Všetko 4K
Pastoman
Moderátor
Moderátor
satelitni prijimac: uClan

Příspěvek od Pastoman »

@EFENDY ja mám XpeedLX3 a max spokojnosť open ATV s novým kernelom šlape ako hodinky.
Zabudované wifi/OLED displej/HW Transcoding. Tiež som sa rozhodoval medzi ET8000 a XpeedLX3 a nebanujem ako som sa rozhodol. Obraz zrovnatelný kvalitou z ET8000/10000.
Xpeed sa menej hreje ako Xtrendy.
uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ok vdaka , tiež som špekuloval nad xpeedom lx3 aj nad tým novým gigablue ,ale tam ma trošku odradilo že len jeden team pracuje na E2 zatial pre tento stroj . oled dipslay mi nechýba ,ale mohol by byť . ja som ho kúpil na bazoši za 304-euro aj s poštovným komplet zabalený vo folich , vraj takmer vôbec nepoužitý v krabici s papiermi / ale ešte ho nemám doma ,dnes ho vraj pošle / tak preto som sa na neho ulakomil ,, no nekúp to za tú cenu " :ROFL: ak nepríde tak asi kúpim ten xpeed lx3 . aj v ellane mi potvrdili že je dokonca vraj lepší a lacnejší ako tá 10000 . :good: plánujem tam osadiť ešte jeden dvbt2 tuner + pip bude frčať pernamentne ako na sole2 . ako som písal chlapík čo ho zatial ešte má tak vraj obraz naozaj špička a dreambox čo má doma vraj môže ísť do prdele s kvalitou obrazu . :cry: tak som bohovsky zvedavý či je to pravda ,lebo mám tú česť porovnať 10000 / ak mi príde / s dreamboxom 800 hd se org . ak nepríde tak idem do LX3 a hotovo . :ROFL:
Všetko 4K
masko52
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu+,Xtrend,AbIpbox,Ariva ...

Příspěvek od masko52 »

alebo keď ti dôjde ten et 10000 predáš ho mne za 305 e a potom kupiš lx 3 :D
Vu+, Xtrend, Ipbox, Ferguson
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000“