Trvalé napájanie DVB-T

Download k prijimacu X-TREND ET8000 a ET 10000
Odpovědět
jaoco
Pokročilý
Pokročilý

Trvalé napájanie DVB-T

Příspěvek od jaoco »

Ahojte

Super mašina, ale potreboval by som aby DVB-T tuner dával trvale 5V na výstupe, aj keď prepnem na DVB-S alebo ho vypnem.
Nemáte niekto nápad?

Dík

Image OpenPLi-4.0
jaoco
Pokročilý
Pokročilý

Re: Trvalé napájanie DVB-T

Příspěvek od jaoco »

Je to len taký nápad či by to nešlo aj bez ďalšieho adaptéru, stejne je takmer stále zapnutý.
jaoco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaoco »

Miri som ti povďačný za všetky tvoje doterajšie rady, ale momentálne by som potreboval nejakého xtrenďáka či sa to dá tak ako to chcem ja.

Dík
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

jaoco píše:Miri som ti povďačný za všetky tvoje doterajšie rady, ale momentálne by som potreboval nejakého xtrenďáka či sa to dá tak ako to chcem ja.

Dík
a co Ti brani v tom odskusat si to, to jest zapnut 5 volt u dvb-t tunera a prepnut na sat tuner a nasledne na to voltmetrom zmerat vystupne napatie na vstupe dvb-t tunera..
wu a laaa ake jednoduche, chce to len zdvihnut hnilu rit, urobit 5 krokov a razom vsio jasno...
jaoco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaoco »

dlhe_pole 5V vypne ak prepnem na DVB-S alebo ak ho vypnem,

mmiriboy dá sa z USB ale stejne musím montovať krabičku - ale ušetrím adaptér.

Predsa by som preferoval trvalé napájanie z DVB-T tuneru, ak by to išlo zapnúť, možno iné image v openpli takáto voľba chýba.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

jaoco píše:dlhe_pole 5V vypne ak prepnem na DVB-S alebo ak ho vypnem,
nevidim dovod napajat zariadenie ked nie je vyuzivane.. ty ked ides spat vypnes len satelit a tv nechas bezat ?
Predsa by som preferoval trvalé napájanie z DVB-T tuneru, ak by to išlo zapnúť, možno iné image v openpli takáto voľba chýba.
pokial sa ti nechce montovat krabicku, budis je to len o jednej cievke a kondiku tak zaplat nejakeho programatora co sa ti na to kukne, trebars aj na openpli fore. az uvidis tu sumu co bude za to chciet tak s radostou namontujes aj 10 krabiciek nad seba :D
jaoco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaoco »

dlhe_pole píše:
jaoco píše:dlhe_pole 5V vypne ak prepnem na DVB-S alebo ak ho vypnem,
nevidim dovod napajat zariadenie ked nie je vyuzivane.. ty ked ides spat vypnes len satelit a tv nechas bezat ?
pokial sa ti nechce montovat krabicku, budis je to len o jednej cievke a kondiku tak zaplat nejakeho programatora co sa ti na to kukne, trebars aj na openpli fore. az uvidis tu sumu co bude za to chciet tak s radostou namontujes aj 10 krabiciek nad seba :D
mám tam zapojené ešte 4 TV a keď vypnem napájanie predzosiku tak na DVB-T tma, no asi sa adaptéru nevyhnem.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

jaoco píše: mám tam zapojené ešte 4 TV a keď vypnem napájanie predzosiku tak na DVB-T tma, no asi sa adaptéru nevyhnem.
ale taketo veci sa riesia pri instalacii a umiestnuju na povale, ludovo povedane poddaší.. ci ty mi sces povedat ze tahas dole jeden sat kabel a jeden na dvb-t a co radio ? ked budes chciet pridat tiez potiahnes 3 kabel ?
jaoco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaoco »

Páni dík za vaše príspevky ohľadom rozvodných závodov, ale ak nemáte ET8000 už to ďalej neriešte, skúsim iné image a uvidím.
Odpovědět

Zpět na „X-trend ET8000 , ET10000“