Golden Interstar XPEED LX1 - LX2

Odpovědět
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
Kontaktovat uživatele:

Re: Golden Interstar XPEED LX1 - LX2

Příspěvek od wanthom »

Používate niekto permanentný timeshift? S pluginom Permanet timeshift mi to padalo, a klasické nastevenie Timeshiftu síce funguje, ale nie celkom spoľahlivo. Proste keď si pretočím späť, tak ide ok, len na konci mi to nenahrá. Aké máte skúsenosti?
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
hanz.1
satelitni prijimac: Vu+ Zero 4k

Příspěvek od hanz.1 »

Zdar, máte někdo zkušenost s nahráváním/přehráváním z nas? Mám problém s openpli....nahraje vše, ale nejde to pak přehrát. Škoda, že nemá openpli na xpeed ofic podporu, protože chodí fakt hodně svižně.

Odesláno z mého HTC Desire 601 pomocí Tapatalk
XPEED LX1
Vu+ UNO
Formuler F3
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Kto nema co cez vikend okopavat moze vyskusat ....
http://speedy.sh/bU88E/OpenNFR-4.0-Gold ... 28-usb.zip
Je to beta,existuje aj pre LX3 a VU DUO2 a ine - googel jozo poradi......;)
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
hanz.1

Příspěvek od hanz.1 »

hanz.1 píše:Zdar, máte někdo zkušenost s nahráváním/přehráváním z nas? Mám problém s openpli....nahraje vše, ale nejde to pak přehrát. Škoda, že nemá openpli na xpeed ofic podporu, protože chodí fakt hodně svižně.

Odesláno z mého HTC Desire 601 pomocí Tapatalk
Tak jsem to vyřešil nainstalováním HDMU + pli skin a chodí to naprosto dokonale. Spolupráce s NAS je bezchybná a rychlost celého systému je na takto levný přijímač skvělá. Start z hlubokého spánku trvá cca 55 sekund včetně oscamu. Pohyb v menu a přepínání programů je bleskové. Takže kdo chce co nejrychlejší a stabilní image, tak HDMU doporučuju. Jen ten default skin a spinner je příšernej, ale to se dá během pár minut změnit k obrazu svému.
XPEED LX1
Vu+ UNO
Formuler F3
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Najlepšie image je ATV a HDF.
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.3.0-Driver:21.01.2016-Gui version:24-11.2018-Kernel version:3.12.1
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
dreamtv69
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dreamtv69 »

zdravim, mel bych 2 dotazy na image OpenATV 4.1...image vypada docela dobre,neni sice z nejrychlejsich,ale nevidim to jako uplne negativum...nicmene dotaz

1) U freesatu mi v epg nezobrazuje popis programu u nekterych stanic, ktere vysilaji multiaudio stopu nebo v jinem jazyce nez ceskem...v nastaveni jazyku mam nastaveno preferovatcestinu u audia a u epg...i nazvy poradu jsou v originalnim nazvu...napr. na nova cinema,nebo na prima zoom,hbo atd.

2) jako softcam pouzivam mgcamd 1.38 tusim, funguje bez problemu, ale po restartu boxu nebo po restartu enigmy mgcamd automaticky nenabehne,musim dat restart rucne v softcam panelu,resp.vypada to ze se softcam spusti,ale obraz nenajede,az po restartu softcamu...nevite nekdo kde co nastavit nebo jak toto poresit?...jinak image suprovej
XTrend et9200, XTrend et7000, Formuler F4, Formuler F4 turbo, Formuler S turbo, Octagon sf4008
hanz.1

Příspěvek od hanz.1 »

kudma611 píše:Najlepšie image je ATV a HDF.
A v čem jsou lepší? Oba jsem zkoušel a nějak extra mě nenadchli. HDF má tragicky dlouhej boot, z deepu asi 2 minuty. ATV mě zase odradilo pomalou reakcí na jakékoliv povely. U mě je na prvním místě rychlost systému a to splňuje jen beta openpli, ale ta má problém s nas a pak HDMU.
XPEED LX1
Vu+ UNO
Formuler F3
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Nepotrebné pluginy je potrebné odstrániť.Dĺžka bootovania je závyslá na počte a druhu pluginov.Každému vyhovuje niečo iné-prehľadnosť menu,podpora pluginov,rýchlosť toho a toho.Ako často bežný človek bootuje,reštartuje,alebo používa deep stanby?No a my čo sa radi hráme a aktualizujeme a meníme image zase máme na výber podľa svojich priorít.A že mne niečo vyhovuje neznamená,že to sedí inému.Ale štatisticky určite HDMU nepatrí medzi obľúbené image v xpeede lx1,alebo 2.
A že ATV má pomalé reakcie na povely je 101% blud.
Ďolďo a Džefri(facebook)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.3.0-Driver:21.01.2016-Gui version:24-11.2018-Kernel version:3.12.1
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
hanz.1

Příspěvek od hanz.1 »

Možná HDMU není nějak zvlášť oblíbené, ale mě po pár úpravách vyhovuje. Já ho vypínám do deepu na noc, takže rychlej boot potěší. Pokud by se to ATV po nahrátí chovalo svižně, neměl bych důvod zkoušet něco dalšího, ale bylo to s default skinem prostě pomalé a to mě odradilo. Jinej jednodušší skin a odinstalace pluginů by možná rychlosti pomohlo, ale už to zkoušet nebudu. Satelitní přijímač používáme jako satelitní přijímač a v každodenním provozu hraje prim rychlost při přepínání, pohyb v ch.listu, načítání epg informací a spolupráce s nas.
XPEED LX1
Vu+ UNO
Formuler F3
jhugo123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jhugo123 »

Podle kvality obrazu a rychlosti (boot, přepínání programů) je výborné egami5.2 a openpli. Egami má u většiny EPG špatnou diakritiku - nečitelné, openpli např s hdglas háže zelenáče - chtělo by to pomazat pluginy a zjistit co to dělá. Openatv, hdmu, openhdf jsou pomalé a mají horší obraz - podle mých zkušeností.

P.S. Díky georg11 za nakopnutí - po přepsání encoding.conf je EPG bez problémů.
Naposledy upravil(a) jhugo123 dne 12.červen 2014 - 7:37, celkem upraveno 1 x.
OCTAGON sf4008-OpenHDF6.4-Oscam, XPEEDLX2-OpenHDF6.2-Oscam, ARIVA 200HD + 202E, parabola T90 16xLNB, MAXIMUM E85 8xLNB, 3xDiSEqC, SAMSUNG UE50H6200
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

:cleanglasses:
Ďolďo a Džefri(facebook)
Obrázek
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

jhugo123 píše:Podle kvality obrazu a rychlosti (boot, přepínání programů) je výborné egami5.2 a openpli. Egami má u většiny EPG špatnou diakritiku - nečitelné, openpli např s hdglas háže zelenáče - chtělo by to pomazat pluginy a zjistit co to dělá. Openatv, hdmu, openhdf jsou pomalé a mají horší obraz - podle mých zkušeností.
Mám sice LX3, vyzkoušel jsem všechny dostupné image. Všechny jsou na bázi openPLi. Jak píše
Kudma611, každému vyhovuje něco jiného a může si vybrat podle svých potřeb, a upravit si ho k obrazu svému.
Já jsem nakonec zůstal u Egami, po úpravě encoding.conf chodí skvěle.
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
mike69

Příspěvek od mike69 »

Tiež som skúšal všetky bežné image pre LX1 a môj názor na ne je asi takýto:

Open HDF (Ellano.sk) - veľmi dlhé bootovanie (naozaj neuveriteľné), nie moc svižný pohyb v menu, obraz sa mi tiež nezdal nejako moc dobrý a keď sa mi prijímač tretí krát reštartoval, tak išiel image do p-čka... Podľa mňa veľmi nevydarená úprava.

Open ATV 4.1 - pre mňa najhorší image, dokonca horší ako ten predchádzajúci... Neskutčne pomalý pohyb v menu (prijímač zareagoval na posun v menu na nižší riadok s oneskorním asi 2-3 sekundy, potom to chvíľu ako-tak išlo a zase sa to zopakovalo...), veľmi neprehľadné menu a celkovo veľmi nezáživný image.

HDMU - to už bolo lepšie, nemôžem vytknúť nič také ako tým dvom predchádzajúcim, ale nejako moc ma to neoslovilo a zelená obrazovka s následným reštartom ma tiež nepotešila...

Open HDF - podstatne lepšie a svižnejšie ako verzia z Ellano.sk (takisto podstatne krajší vzhľad), veľa možností nastavení, ale trochu mi nesedelo ovládanie a chyby v preklade (dokonca aj v anglickom jazyku).

Egami 5.2
- veľmi vydarený image. Prijímač bol naozaj veľmi rýchly, žiadne problémy s pohybom v menu alebo pri prepínaní kanálov, veľmi stabilné s dobrým obrazom. Zo stand-by nabiehal obraz okamžite (v sharingu). Dokoca EPG na Thore bolo bez chýb, takže nebolo treba ani upravený encoding (Astru som neskúšal). Nebyť problémov s vyvolaním zoznamu kanálov a trochu chudobnejšej ponuky v pluginoch, tak by tento image bol pre mňa #1. Ale dosť mi vadila farba v menu pod kurzorom - bolo to takmer nečitateľné. Inak naozaj super.

PKT Hyperion v4 - subjektívne najlepší obraz, veľmi svižný pohyb v menu, rýchle prepínanie, bez jedinej chyby v preklade, veľmi prívetivé a prehľadné menu, perfektne nastavené tlačítka na ovládači, celkom dobrá ponuka pluginov, dosť veľa nastavení (aj keď mi niektoré ešte chýbajú), takže pre mňa najlepší image. Vadí mi, že nemá info o driveroch (v HDF bolo toto info najlepšie spracované) a nábeh obrazu zo stand-by je okolo 2-3 sekúnd. Inak naozaj super.
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Jen malá poznámka k tvému hodnocení: na svižnost má vždy vliv použitý skin. Defautní by měl vždy s image spolupracovat nejlépe.
Naposledy upravil(a) toprun dne 20.červenec 2014 - 22:55, celkem upraveno 1 x.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
mike69

Příspěvek od mike69 »

Veď tak som aj VŠETKY image testoval - s defaultným skinom.
jhugo123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jhugo123 »

Nový driver proLX1.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
OCTAGON sf4008-OpenHDF6.4-Oscam, XPEEDLX2-OpenHDF6.2-Oscam, ARIVA 200HD + 202E, parabola T90 16xLNB, MAXIMUM E85 8xLNB, 3xDiSEqC, SAMSUNG UE50H6200
mike69

Příspěvek od mike69 »

Dal som do prijímača posledné ovládače (dvb.ko do priečinku /lib/modules/3.6.0/extra - atr. 755), ale aj po reštarte mi systém ukazuje, že ovládače sú 20140220. Kde môže byť chyba?
Image PKT Hyperion 4.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

System je blby :D on ti ukaze ake boli pouzite pri vytvarani img, aj ked tam das novsie.......
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
ondrej9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ondrej9 »

S poslednými ovládačmi ide už aj na .iso súboroch zvuk, len si nepamätá skončenú pozíciu prehrávania.
mike69

Příspěvek od mike69 »

liquere píše:System je blby :D on ti ukaze ake boli pouzite pri vytvarani img, aj ked tam das novsie.......
OK, díky za info.
:thankyou:
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“