Golden Interstar XPEED LX1 - LX2

Odpovědět
mike69

Re: Golden Interstar XPEED LX1 - LX2

Příspěvek od mike69 »

Egami 6.0

Ak je niekto zvedavý na tento nový image, ktorý toho sľuboval veľa, tak nemusí ani skúšať... Ja som ho tam mal asi pol hodiny a stačilo. Toľko zamrznutí som ešte nezažil, takže sa vraciam ku zálohe OpenHDF. Ten síce nepatrí medzi najrýchlejšie, ale Egami 6.0 teraz radím medzi najhoršie image...
pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: GI LX2

Příspěvek od pilgrim76 »

Ja som ho tam mal 2x a tiez uz stacilo. Mal by som otazku ako obnovim zalohu OpenPLI vytvorenu pluginom FULL Back-up to USB ?
mike69

Příspěvek od mike69 »

Tá záloha by mala mať rovnaký formát ako aj originál image (tie isté súbory v adresári xpeedlx), takže to nainštaluješ tak ako aj normálny image.
pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pilgrim76 »

Skusal som to nahrat do adresara USB xpeed a zamenit noforce za force ale vysledok je taky ze napise BOOT a pociatocku obrazovku z logom a zmrzne. Kde je pes zakopany ?
mike69

Příspěvek od mike69 »

A prebehla vôbec inštalácia?
Adresár sa musí volať "xpeedlx", ale ak si robil zálohu, tak by to tak malo byť. Ak je názov iný, tak sa ti image nenainštaluje.
pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pilgrim76 »

Inak kde by som zohnal nejake tie potrebne pluginy ktore nie su na feede a nikde som ich nenasiel. Nasiel som iba CSFD a ArchivCZSK, tie si pichnem do hocijakej e2 (aj ked egami 6.0 to nerozchodila) ale napr. operu, fast scan atd..

PS: tak na druhy krat to nabehlo musel som tam dat praznu PLI image a na to zalohu

PS2: poradte mi neju stable verziu oscamu tato co mam zazdych 5 min na nejakych 5 sek, sekne a potom sa zase rozbehne.
jhugo123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jhugo123 »

Originál image a záloha image se liší (splash.bin), takže při změně image nutno nejdříve nahrát čistou image a potom teprve vaši zálohu té samé image. Po nahrátí čisté image není potřeba provést nastavení (HDMI, síť, tuner, satelites.xml atd. - vše máte ve fullbackup).
OCTAGON sf4008-OpenHDF6.4-Oscam, XPEEDLX2-OpenHDF6.2-Oscam, ARIVA 200HD + 202E, parabola T90 16xLNB, MAXIMUM E85 8xLNB, 3xDiSEqC, SAMSUNG UE50H6200
pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pilgrim76 »

Tu som nasiel aj Open VIX.
pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pilgrim76 »

pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pilgrim76 »

Tak dnes od rana nastavujem a instalujem HDF a potom ked si chcem spravit zalohu tak omylom stlacim v menu nieco ako i do it all for you a samo mi to natrepalo okolo 20-25 pluginov, tak som ich zbezne co som vedel odinstaloval a po restarte co ? No zasek a zase restart a zasek a restart .... prosim vas nema niekto funkcnu zalohu nechcem tomu zase obetovat cely den.

Dik
BAMBULE
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu+uno4k se

Příspěvek od BAMBULE »

georg11 píše:HDMI- CEC
Moje televize Sony KDL-40W4000 ani Samsung vůbec LX3 nenajde. Ostatní zařízení / domácí kino, DVD přehravač / spolupracují bez problémů. Nevím co bych kde měl nastavit. HDMI-CEC mám povolen
Mám image HDF
...................................................................už nekdo zozchodil .....HDMI-CEC .
Xtrend ET4000-openatv 4.1 na reklamaci
Coolstream NEO
Vu+solo se black hole 3.0.1 poslední aktualizace
Vu+uno4k se Open ATV 6.3 OPENmultiboot,vti14.0.2.
mike69

Příspěvek od mike69 »

pilgrim76 píše:Tak dnes od rana nastavujem a instalujem HDF a potom ked si chcem spravit zalohu tak omylom stlacim v menu nieco ako i do it all for you a samo mi to natrepalo okolo 20-25 pluginov, tak som ich zbezne co som vedel odinstaloval a po restarte co ? No zasek a zase restart a zasek a restart .... prosim vas nema niekto funkcnu zalohu nechcem tomu zase obetovat cely den.

Dik
Kudma má zálohu, tak dúfam, že sa neurazí, keď dám odkaz na jeho stránku.
Ale na tvojom mieste by som si aj tak ešte raz nainštaloval najnovšiu verziu HDF a znovu si ju nastavil.

Kód: Vybrat vše

http://chomikuj.pl/kudma611/XPEED+LX1/HDF_xpeed+lx1_backup
pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pilgrim76 »

Vsak to aj spravim len teraz niet moc casu potrebujem spravit nieco stabilne ale zena nefrflala a ja sa mozem potom hrat dalej, momichodom skusal uz niekto ten VIX ? Ja sa na neho tesim ale pozeral som tak LX 1 a 2 nema podporu, teda su tam uvedené ale ziadem image tak neviem, LX 3 tam ale je.
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

Caute, pred par dnami som sa prestahoval a samozrejme som so sebou bral aj Xpeeda. Vsetko by bolo v poriadku az na jeden problem: Xpeed sa mi niekedy v noci sam od seba zapina. V predchadzajucom bydlisku mi to nikdy nespravil. Rozdiel v zapojeni je len ten, ze teraz mam pripojene obidva tunery su nastavene cez DiSEqC 1.1. Rano ked pridem do obyvacky, vzdy je spusteny nejaky nemecky program z astry 19.2 (90% je to pro sieben a dnes rano to bolo sat1). Historia prepinania programov je vymazana... Fakt nechapem preco. V ktorom adresary ma Xpeed ulozeny hlavny log? Mate niekto tusenie preco sa mi toto deje?

Vopred dakujem

Kernel version: 3.6.0
Distro: openhdf
Firmware version: 3.0.859
Gui version: 2014-02-26

btw. nemam nastaveny ziadny casovac zapnutia...

EDIT: tak vcera som si konecne nasiel cas na detailnejsie odsledovanie problemu: robil mi to plugin EPGREFRESH (ak to niekomu pomoze)
Naposledy upravil(a) dufoq3 dne 16.srpen 2014 - 9:54, celkem upraveno 1 x.
Vu+ Uno 4K SE [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Chlapi skusal niekto ci uz funguje nahravanie z deep stanby po micon update ? Nemam po ruke box, jeden znamy ho ma doma preto sa pytam ci je to v poriadku.....dik.Tam bol problem, ze sa nenahralo nic pokial bol timer nastaveny.

Tak nikto nic, skoda.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pilgrim76 »

dufoq3 píše:Caute, pred par dnami som sa prestahoval a samozrejme som so sebou bral aj Xpeeda. Vsetko by bolo v poriadku az na jeden problem: Xpeed sa mi niekedy v noci sam od seba zapina. V predchadzajucom bydlisku mi to nikdy nespravil. Rozdiel v zapojeni je len ten, ze teraz mam pripojene obidva tunery su nastavene cez DiSEqC 1.1. Rano ked pridem do obyvacky, vzdy je spusteny nejaky nemecky program z astry 19.2 (90% je to pro sieben a dnes rano to bolo sat1). Historia prepinania programov je vymazana... Fakt nechapem preco. V ktorom adresary ma Xpeed ulozeny hlavny log? Mate niekto tusenie preco sa mi toto deje?

Vopred dakujem

Kernel version: 3.6.0
Distro: openhdf
Firmware version: 3.0.859
Gui version: 2014-02-26

btw. nemam nastaveny ziadny casovac zapnutia...

Len tak ma napadlo nemoze to byt tym ze vypadne elektrika a potom sa podla nastavenia def. je zapnut po jej obnoveni. Inak ma nic nenapada.
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

Nazdar, vdaka za reakciu, ale v tom to nebude, pretoze mam prijimac zapojeny cez zalozny zdroj - tak ma teraz napadlo - ci to nebude robit prave ten zalozny zdroj (aj ke by to bolo cudne) - vyskusam a dam vediet.
Vu+ Uno 4K SE [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Nahral som si nový bootloader zo 7.7.2014 následne image openAtv 4.1 zo 17.7.2014 už aj s novým driverom tiež zo 7.7.2014 pre kernel 3.12.1.Cez telnet doinštaloval plugin archiv czsk poslednú verziu a softam z ktorého samozrejme oscam ako vždy.Všetko šľape ako má.V noťasi mám nahrané serviio kde som nastavil zdielanú zložku filmového adresára a v xpeede som z moduloch stiahol dlna browser.Prehrávanie filmov vrátane avi súborov v poriadku.
Na viac hriechov si už nepamätám. :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.3.0-Driver:21.01.2016-Gui version:24-11.2018-Kernel version:3.12.1
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Jen poznámka, poslední kernel je 3.13.5.
Kluci lehce zaostávají. :)
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
kudma611
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od kudma611 »

Na Atv fóre príspevok od admina 7.7.2014:
Dringendes Update neue Bootloader LX 1 von 07.07.2014
für Images mit Kernel 3.14.2 Erforderlich also ATV Images 6.7 oder neuer !
nach den Update muss das Image neu Installiert werden da die kernel Partition Vergrößert wurde

No a ten píše kernel 3.14.2,ale realita je iná-kernel 3.12.1 ako na foto hore,alebo dole.
soft.PNG

Xtrendi aj pred tým fachčali na novšom kerneli 3.8.7 či akom a xpeed na 3.6.0.
Ale to je jedno.Ja som spokojný-všetko ide podľa mojích predstáv.Super. :good:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Full backup image xpeed lx 1/2 by kudma611(ab-forum)
Ďolďo a Džefri(facebook)
Install softcam feed(youtube)
Obrázek
Xpeed lx1-OpenATV 6.3.0-Driver:21.01.2016-Gui version:24-11.2018-Kernel version:3.12.1
Amiko 8265+
Amiko NEO combo SE
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“