ice v čtečce a cccam client

Odpovědět
pítr

ice v čtečce a cccam client

Příspěvek od pítr »

Mám HD Box 7119 s E2 HD Ready v interní flash,pluginy staženy z menu přijímače, dodatečně nainstalován plugin cccam klient, v interní čtečce ice karta Skylink funguje z cardserveru : plugin ice nebo oscam-skylink-ice. Chtěl jsem současně použít cccam clienta v softcamu pro sdílení, ale ice karta přestala fungovat. Kde může být chyba v nastavení? Je nějaká jiná možnost jak dekódovat kartu v interní čtečce a současně sdílet ze vzdáleného serveru cccam formou C: line? Děkuji předem za radu nebo informaci.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: ice v čtečce a cccam client

Příspěvek od efendy55 »

pokial viem a čo som sa dočítal tak cccam by mal ťahať prioritne s karty ,ale ak je napojený aj na server a je rýchlejší či už ťahá s cashe so servra tak šiaha naň pred vlastnou kartou . tiež som to kedy si skúšal v cccame 2.3.0 a správalo sa to ako píšeš ,ale niekto tu písal že sa aj to dá nejako v configu cccamu nastaviť niečo tam vraj dopísať a malo by to vraj fungovať ,ale osobne dalej som po tom už nepátral prešiel som na oscam a tam si to viem prefiltorvať podla vlastnej potreby . #-o v configu oscamu mám nastavené ,, prefer.lok. kartu " a nemám problém . najprv ide na kartu a potom na servre v poradí akom mám zadané readers v oscame .
Všetko 4K
marecek29
Moderátor
Moderátor

Re: ice v čtečce a cccam client

Příspěvek od marecek29 »

V tom aby se prase vyznalo.
Cardreader oscam?
Klient CCcam ?
Nebo jak ?
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum