Xtrend zkušenosti

Forum pre prijimace znacky X-Trend
Odpovědět
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: Xtrend zkušenosti

Příspěvek od efendy55 »

je to možné , poškulujem ešte po tom novom GIGABLUE za 299-euro . :good: uvidím ked sa mu pozriem na zúbky . :ROFL: nie som kšeftár za čo kúpim za to predám . :poklona: ak sa ho rozhodnem predať tak cena bude taká istá čiže 305-euro . čo som čítal po forach tak vraj 10000-ka je kdesi inde ako 8000-ka . no uvidím ked bude doma . ak ho budem predávať tak to dám sem na forum do inzercie . :ROFL:
Všetko 4K
masko52
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu+,Xtrend,AbIpbox,Ariva ...

Příspěvek od masko52 »

zazrel som ten inzerát len som sa to bal risknut s 500 na 300 to je dosť velky rozdiel. bodaj by si ho mal v poriadku. tak potom keď sa rozhodneš a budeš chcieť predavat mam záujem.
Vu+, Xtrend, Ipbox, Ferguson
Obrázek
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ok. platí . tiež sa mi tá cena nezdala s 500 na 300 ,ale no nekúp to ??? ](*,) dnes mi ho už poslal v pondelok by mal byť už doma tak uvidím a dám vedieť . to fakt nikto tu na fore nemá ešte tento stroj ??? #-o
Všetko 4K
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Kup si CS Tank a nešpekuluj. :)
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

v čom je lepší tank oproti xpeedu-lx3 , xtrendu-10000, gigablue 800HD plus ???
Všetko 4K
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ta už je doma ten bazmek . :Yahoo!: smrť rozdala karty beriem to do vlastných rúk . :cry: ako prvé image idem skúsiť hdfreaks .
Všetko 4K
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

efendy55 píše:v čom je lepší tank oproti xpeedu-lx3 , xtrendu-10000, gigablue 800HD plus ???
Ty jsi nečetl Revisovu recenzi? Podle mě na ten box žádný jiný nemá.
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=27&t=57932
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ale jo ,četl sem to . :good: tiež je super , :good: len ma trochu odrádza to neutrino ,nemám s tým až také skúsenosti ako s E2 tam si viem poradiť a čo je hlavné je tam podpora aj na našich forach kdežto s neutrinom čo som čítal tak hlavne na nemeckých stránkach u nás je to dosť slabé . ale keby som mal doma niečo na skúšku s neutrinom a naučil by som sa aj s tým pracovať tak prečo nie . pokial viem tak E2 je odvodené od neutrina , len s tým rozdielom že je viac otvorená a tým pádom mám tam viacej možností , ale neutrino je vraj stabilnejšie . raz som dal do alienu jedno neutrino a čumel som na to ako puk ,trochu mi trvalo kde čo hladať , ako napr. piconi to už bol pre mna problém ,ale dá sa to naučiť . hm, práve som si všimol že na tom novom xtrende-10000 mi nefunguje na thore frekvencia 12034/ 30000 V 3/4 . samozrejme dal som zmazať TP znova zadal frrekvenciu preskenoval ,ale už mi nič nenašlo kvalita a sila signálu 0 % všetky iné tp fungujú bez problémov aspon čo používam tak ide ,ale tento tp nie . iné satelity napr.alien2 ,solo2 na ten istý kábel idú bez problémov jedine 10000-ka má problém . do prdele :cry: čo s tým ??? ](*,) niečo podobné sa mi stalo na une ked som ho kúpil tiež HD -tp nefungovali na upc až po mesiaci v novších image to nabehlo , že by niečo podobné aj v tomto bazmeku ???? mám tam image HDFREAKS .
Všetko 4K
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

takže s pomocou enosata sme prišli na dosť zásadný problém aspon v mojom xtrende-10000-ke . ako som písal hore s touto frekvenciou asi nič nespravím . :cry: vraj problém bude asi v tuneri alebo v driveri . stiahli sme aj najnovšie driveri s ich oficiálnej stránky aj s ich image a proste na tom tp je 0 % signál aj kvalita . všetky ostatné tp na 23,5 aj 0,8 bez problémov ,ale tento jeden ani za boha nefunguje . takže zajtra zavolám do ellana a uvidím ako to poriešim dalej . tím končím s xtrendom asopn zatial ,,tvá máňo...... " :cry:
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Volakedy davno bolo cosi na et-9000 ze sa musel nejaky sajrajt menit na doske, lebo bol problem .Dufam ze box za take prachy nebude nieco podobne, lebo by to uz bolo smiesne na tak vychvalovanu znacku....
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

no asi to bude ten istý problém ako píšeš . :cry: [-o< práve som nahral surové image nič som tam nedal len som nastavil disec zadal frekvenciu ručne a nič proste 0-bodov na tomto tp . ostatné tp zatial v pohode . máš pravdu tak drahý bazmek a taká uznávaná značka a takýto problém . ](*,) môžte to niekto kto máte doma nový xtrend-8000 odskúšať tento tp na upc-0,8- 12034/30000 V 3/4 DVBS2 či sa vám ukáže nejaký signál ? ja mám všetko 0 % . idem cez multiprepínač ,ale podla enosata v tom problém vraj nebude ked všetky ostatné satelity idú bez problémov . :thankyou: :poklona:
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak skus pohladat ci nenajdes nahodou v starych prispevkoch ten isty TP ako problem. Bolo to asi 3- roky dozadu +/-.
Inak mas aktualny bootloader? Skus aj to.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Efendy, este si spominam, ze sa to tykalo tunera B. Tuner A to zvladal. Tak neviem ako to mas zapojene, ale skus to ladit na A.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

bootloader nepomáha . proste nič s toho už mi došla aj fantázia . ](*,) zajtra zavolám do ellana či majú na predajni 10000-ku nech mi to tam odskúša tento TP na THORE 0,8 . a potom uvidím čo dalej ak to nebude fungovať tak pôjde asi na reklamáciu ,alebo do predele a vymením to za niečo iné , nebudem sa stým dalej trápiť ked to funguje na ab-500 tak prečo by to nemalo fungovať na tak drahom stroji ako je xtrend . no nie ??? ](*,) ved podbrezová nie je daleko od B.B. tam zbehnem na aute co by dup . :ROFL: ale uvítal by som niekoho kto by to vedel odskúšať na 8000-ke . :thankyou: mám to zapojené cez multiprepínač každý tuner zvlášť priamo .
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak napis ako dopadnes, lebo aj o et9000 nic nevedeli ked ludia reklamovali dales som to nesledoval, vysledok bol, ze som sa vykaslal na xtrend.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Ono si asi nevybereš já mám Xpeed LX3 a přesně to samé signál 0 mi začalo dělat na Hot Birdu DVB-S2 11411 H 5/6 27500 /Canal+FamilyHD atd. Mám tam 2 tunery, nenaladím to na žádném.Ze začátku to chodilo. Na všech jiných dreamech co mám doma včetně starých šuntu to jede bez problémů.
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

jediné na čo sme prišli tak je to že tento TP vysiela ROLL-off 0,20 a ostatné na 0,35 v tom je problém . takže bud HW ,alebo tuneroví problém . ale to je už jedno ked to nefunguje a nič nepomáha budem to zajtra riešiť cez ellano a uvidím čo mi povie technik . podobný problém som mal na une ked som ho kúpil s HD na thore ani za boha nič nešlo na skylinku bez problémov ale upc ani za boha tiež ked som volal predajcovi tak sa vraj nikto nesťažoval . potom som sa dočítal na ich stránke že vedia už o tomto probléme a vraj na ňom pracujú a trvalo to asi 2 až 4 týždne kým na to urobili aktualizácie . pamätám si že sme tam skúšali všetky image ako B.H. VTI atd. proste nešlo to . asi po mesiaci sme to fleshli na komplet a od vtedy už nebol nikdy problém . neviem síce ako dlho je už tento xtrend na trhu ,ale viem že nedávno tuším že upc niečo robila s týmto tp . ufff ,do boha takže nie som sám čo má problém s niektorým tp ? to naozaj všetky tieto nové satelity majú takéto závažné problémy ??? a vieš mi odskúšať ,len tak so srandy ak máš thora túto frekvenciu či tam máš nejaký signál ??? :thankyou:
Všetko 4K
Antonin.23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Dreambox TWO UHD BT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonin.23 »

efendy55 - teď jsem tam natočil a signál je v pohodě.ET 8000,image OpenATV.
georg11 - když jsem točil,tak jsem skusil na 13°E TP 11411 a signál taky je.
Naposledy upravil(a) Antonin.23 dne 24.srpen 2014 - 13:38, celkem upraveno 1 x.
Dreambox TWO UHD BT,Parabola 100 cm.
Motor SG 2100.TV SONY OLED XR55A83K.
SKYLINK Kombi,Disney+
eibner

Příspěvek od eibner »

Dobrý deň.Ja mám ET 8000 a najnovší image Open VIX.Ten TP fungje bez problémov.Druhý tuner mám DVB-C/T/T2,tak ten je problémový.UPC káblovku naladí,všetko ide v poriadku,kým neprepnem na DVB-S2 tuner,potom pri opakovanom prepnutí na C tuner už sú len kocky ako keď je slabý signál.V Ellane povedali,že to ani nepojde,čakajú na samostatný DVB-C tuner a potom to odskúšajú.No ale za také peniaze by to mali vymeniť zadarmo!Som z tochto prijímača trošku sklamaný.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ok ,vdaka tiež tam mám dnešné image openatv a na mojom xtrende-10000 všetko 0% . a čo ten xpeed lx3 vie mi to niekto odskúšať či vám to ide ??? vysiela tam SPORT1 HD a SPORT2 HD . :thankyou: no pekne , ako tak čítam tak tieto nové xtrendy a dokonca aj xpeedy dostávajú pekne na frak . :cry:no ak to v krátkej dobe nevyriešia tak to asi vrátim . uvidím zajtra ak majú v ellane na predajni 10000-ku tak ich poprosím nech mi to odskúša a hned zistím či je problém v mojom xtrende ,ale je to celá séria na prdel . alebo ešte že by bol problém u mňa s multiprepínačom ,ale ked ostatné satelity s tým problém nemajú len xtrend tak neviem ,neviem . ale nehádam sa ................ ](*,)
Naposledy upravil(a) efendy55 dne 24.srpen 2014 - 13:49, celkem upraveno 2 x.
Všetko 4K
Odpovědět

Zpět na „X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000“