Chcel som aby to premiestnili,ale vraj to má malú návštevnosť.
Kto chce kam...
A trošku k téme,našiel som starší obrázok multistreamu ked to ešte nebolo v T2.

Příspěvek od Radovan111 »

Příspěvek od Radovan111 »
mě ty stanice taktéž jdou a na 105 parabolu, ale nechápu to proč mě nejde obyčejný Thor 0,8°W?jano73 píše:Tak ten Wide natiahnem na 125-tke celý
http://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/53e/
Na East bude treba asi aj okolo 240cm. LNB mám origo cirkular.

skus kontaktovat tuRadovan111 píše:Tak tady jsou asi pořádní odborníci na pořádné signály jak to čtu- to bych potřeboval- někoho kdo umí pořádně instalovat pořádné velké paraboly a pořádné konvertory a pořádné motory a pořádné kvalitní instalace
A hlavně kdo by mě ji namontoval? Zvládl by to vůbec někdo takovou parabolu ukotvit pořádně na nějaký stožár na střechu paneláku, a hlavně namontovat tam ten stožár že? V lokalitě Vsetín, Zlín, Vy jste tu všichni moc daleko až ze Slovenska.
Zatím se mě nepodařilo žádnou pořádnou firmu sehnat na montáž. Už jsem tu měl tolik firem a několik motorů každá co mě to namontovala tak to fungovalo cca rok a pak to zdechlo. Jako nyní

a tu 240tku este mas,? mas nejake foto..co vsetko s nou prijimas??vamo6929 píše:Zdravím,čítal som o príjme 36 E
Sub-Sahara Africa (Ku band) beam v Anglicku, hneď som natočil parabolu(140),signál mi síce stopu našlo,aj odfajfklo na zeleno,ale samozrejme nič nenaladil.Kto má tanier okolo 200 cm môže skúsiť len pre zaujímavosť,čo keď....
PS:netreba brať na 100% obrázky footprintov družíc,signál sa dá zachytiť aj mimo zónu ja som napr.naladil izraelský smer z Amosa(ešte v analógu),na 240 by sa niečo možno loklo.
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz