Rozmýšľam nad kúpou tohto prijimaca - HD BOX FS-7119 HD - 2ks na homesharing s kartou IRDETO.Aký soft budem potrebovať aby mi to fungovalo stabilne a spoľahlivo (aby šla karta a aj sharing)
privítam aj iné rady:) ĎAKUJEM

janci758 píše:Zdravím vás.
Rozmýšľam nad kúpou tohto prijimaca - HD BOX FS-7119 HD - 2ks na homesharing s kartou IRDETO.Aký soft budem potrebovať aby mi to fungovalo stabilne a spoľahlivo (aby šla karta a aj sharing)
privítam aj iné rady:) ĎAKUJEM

dlhe_pole píše:a ty si sa sem co zase vykydal !!! toto je diskusne forum a nie help forum na kradnutie !! bud sa uc sam alebo otravuj predajcu ktory ti predal boxy !!

axin píše:dlhe_pole píše:a ty si sa sem co zase vykydal !!! toto je diskusne forum a nie help forum na kradnutie !! bud sa uc sam alebo otravuj predajcu ktory ti predal boxy !!
No to bola zcela vyčerpávajúca odpoveď. Ještě niekto kto takto dobre poradí ?
Ked odmyslím ten vzdialený cccam server tak mi nejde ani čítať IRDETO karta so základnými programy. A teraz poradíš čo mám zle ?
Nepoznám tieto lacné boxy, ale si si istý týmto:axin píše:Zdravím,
snažím se rozhodit HDBOX 9105+ s IRDETO kartou (0624) a zároveň aby programy, které nejsou na kartě (tam je jenom základ /servisní poplatek/) aby četl ze vzdáleného serveru.
Prosím Vás o radu co je špatně a proč to stále nedékoduje ani z karty ani ze vdáleného serveru (přitom je tam user slivovice přihlášen).
Ak tam má klasický fw tak platí to tak isto:Noro C píše:Ten typ boxu je spravny ak ma tam e2. Ak tam ma klasicky fw tak to takto nepojde...
Steiner píše:Buď daj softcam žiadny
alebo
z pluginov - softcamov stiahni ešte mgcamd , a :
- cardserver daj oscam-skylink-irdeto-mg
- softcam daj mgcamd
- share bude potom čítať mgcamd, takže linku potom do keys/cccamd.list
A jeden do ccamd.list a druhý do newcamd.list-to bude azda C-line al. N-linedavidas píše:tomuhle nerozumim ani ja
share bude potom čítať mgcamd, takže linku potom do keys/cccamd.list
pokud pouzijes mgcamd, tak linku zapis do newcamd.list.....
Steiner píše:Buď daj softcam žiadny
alebo
z pluginov - softcamov stiahni ešte mgcamd , a :
- cardserver daj oscam-skylink-irdeto-mg
- softcam daj mgcamd
jak nezmysel, však share má cccam, tak potom do cccamd.listdavidas píše:ne, reagoval jsem na tento nesmysl.......
davidas píše:ne, reagoval jsem na tento nesmysl.......
presne tak, davidas je evidetne mimojano73 píše:jak nezmysel, však share má cccam, tak potom do cccamd.listdavidas píše:ne, reagoval jsem na tento nesmysl.......
Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz