Golden Interstar XPEED LX1 - LX2

Odpovědět
pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: GI LX2

Re: Golden Interstar XPEED LX1 - LX2

Příspěvek od pilgrim76 »

stalo sa, ziadna zmena, proste cez dreamdroid to nejde.
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

tak potom skus dat vyhladat "stream android" alebo take nieco...

http://www.ab-forum.info/search.php
Vu+ Uno 4K SE [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam
kajsi9145

Příspěvek od kajsi9145 »

Prosim Vas nema niekto original zalohu Image pre XpeedLx1 od predajcu Ellano. Nakonfigurovanu. Dik
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

ak mas od nich kupeny box - tak napis priamo im a oni Ti poslu ich aktualnu
dionyzn

Příspěvek od dionyzn »

Chcel by som LX 1 vyskúšať ako klienta na niektorý z card...serverov, čo všetko musím mať v prijímači, popríp. kde a ako vložím adresu a prihlasovacie údaje aby to fungovalo? Momentálne mi číta irdeto ice kartu skylink. Mám tam toto od ellana:
System OE: OE-Alliance 2.2
Distro: openhdf
Firmware version: 4.1.83
Driver date: 20140701
Kernel version: 3.12.1
Gui version: 2014-08-24
S Linuxom robím prvýkrát.
pallinko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Wetek Play

Příspěvek od pallinko »

Len skusaj. Urcite to rozbehnes ;)
Wetek Play
dionyzn

Příspěvek od dionyzn »

Vďaka pallinko. :thankyou: :smoke:
gapik

Příspěvek od gapik »

Zhruba týden vlastním XPEED LX1, image HDF od ellano.sk, vše vcelku ok, ale nezprovoznil jsem digitální výstup. Přestože na přístroji vzadu svítí v konektoru SPDIF červená dioda, následně i připojený kabel, zvuk do recieveru nejde. Ten je v pořádku, zkoušel jsem Blue-ray apod.
Zkoušel jsem přepínat v nastavení zvuku co jsem našel a nic. Přijde mi divné, že v HDF jsem nenašel v možnostech A/V nastavení možnost “Audio Source - HDMI nebo SPDIF” (viz obr. z nějaké jiné E2). Nevíte co s tím a jak to nastavit? Nepřijde mi, že by to byl HW probrém, když SPDIF na výstupu svítí. Děkuji za radu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Xpeed lx1 - Cpu MHz: 751.507 - Kernel version: 3.12.1 - Egami-6.5-20141208 - Skins: KravenHD 5.4.6
13E, 19E, 23.5E
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

dionyzn píše:Chcel by som LX 1 vyskúšať ako klienta na niektorý z card...serverov, čo všetko musím mať v prijímači, popríp. kde a ako vložím adresu a prihlasovacie údaje aby to fungovalo? Momentálne mi číta irdeto ice kartu skylink. Mám tam toto od ellana:
Neviem ci si to uz vyriesil alebo nie:

1.) Cez softcam panel (cez dialkovy ovladac) si nastav ako Softcam: CCCam (napr. 2.30)
2.) potom musis cez FTP najst subor CCcam.cfg - mal by byt bud v /etc alebo v /usr/keys
3.) daj ten subor upravit a uplne na spodok dopln toto:

C: adresa.servera.c.1 port meno heslo
C: adresa.servera.c.2 port meno heslo #toto len v pripade, ze mas tych serverov viac atd...

po zadani daj resart enigma2 a malo by to nabehnut

@gapik - na tvoju otazku nepoznam odpoved - ten vystup som zatial neskusal
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

gapik píše:Zhruba týden vlastním XPEED LX1, image HDF od ellano.sk, vše vcelku ok, ale nezprovoznil jsem digitální výstup. Přestože na přístroji vzadu svítí v konektoru SPDIF červená dioda, následně i připojený kabel, zvuk do recieveru nejde. Ten je v pořádku, zkoušel jsem Blue-ray apod.
Zkoušel jsem přepínat v nastavení zvuku co jsem našel a nic. Přijde mi divné, že v HDF jsem nenašel v možnostech A/V nastavení možnost “Audio Source - HDMI nebo SPDIF” (viz obr. z nějaké jiné E2). Nevíte co s tím a jak to nastavit? Nepřijde mi, že by to byl HW probrém, když SPDIF na výstupu svítí. Děkuji za radu.
Skus zvolit zv. stopu AC3 a zakazat downmix AC3 ........
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
gapik

Příspěvek od gapik »

liquere píše:
gapik píše:Zhruba týden vlastním XPEED LX1, image HDF od ellano.sk, vše vcelku ok, ale nezprovoznil jsem digitální výstup. Přestože na přístroji vzadu svítí v konektoru SPDIF červená dioda, následně i připojený kabel, zvuk do recieveru nejde. Ten je v pořádku, zkoušel jsem Blue-ray apod.
Skus zvolit zv. stopu AC3 a zakazat downmix AC3 ........
Tak bohužel, zkoušel jsem to znova i před tím, než jsem sem psal... přijde mi to, jak kdyby byl zvuk nasměrován jen do HDMI a ne do SPDIF.... navíc, muselo by to fungovat, i kdyby zvuk byl jen v PCM, stereo apod... :twisted: Díky za snahu
Xpeed lx1 - Cpu MHz: 751.507 - Kernel version: 3.12.1 - Egami-6.5-20141208 - Skins: KravenHD 5.4.6
13E, 19E, 23.5E
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Dej sem screen svého nastavení AV. Image BH sice taky nemá žádnou volbu nastavení výstupu, ale box mi přes reciever (propojeno optikou) normálně jede.
1_0_1_13B9_C95_3_EB0000_0_0_0.jpg
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
gapik

Příspěvek od gapik »

toprun píše:Dej sem screen svého nastavení AV. Image BH sice taky nemá žádnou volbu nastavení výstupu, ale box mi přes reciever (propojeno optikou) normálně jede.
1_0_1_13B9_C95_3_EB0000_0_0_0.jpg
Tak tady, zkusil jsem všechny možné kombinace, jak už jsem psal S/PDIF LED svítí jak v konektoru, tak na konci připojeného kabelu. Audio receiver je v pořádku, při připojení jiného zařízení zvuk funguje. jde mě o to zjistit, zda se jedná o sw (druh image) nebo hw chybu, abych případně XPEEDa vrátil/vyměnil. Díky
13E, 19E, 23.5E
jhugo123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jhugo123 »

Optický výstup jsem nikdy nenastavoval - BlackHole, EGAMI, OpenATV, OpenHDF, OpenHDMU a jiné image a vždy fungoval - připojeno do domácího kina Blue-ray LG - 2 optické vstupy. Dokonce starší verze HDMU dávaly přes HDMI výstup do TV a z TV optikou do domácího kina parádní 5.1 zvuk. To byl také jeden z důvodů proč mám HDMU, nové verze už to nedokáží takže asi vyzkouším zase jiný image. Pokud chceš 5.1 zvuk dej AC3 downmix vypnuto.

P.S. Máš to špatně nastaveno - všechny downmix dej Ne - vypnuto, ale to nevyřeší chybějící signál v optice, je to pro prostorový zvuk.
Naposledy upravil(a) jhugo123 dne 15.říjen 2014 - 20:32, celkem upraveno 1 x.
OCTAGON sf4008-OpenHDF6.4-Oscam, XPEEDLX2-OpenHDF6.2-Oscam, ARIVA 200HD + 202E, parabola T90 16xLNB, MAXIMUM E85 8xLNB, 3xDiSEqC, SAMSUNG UE50H6200
dionyzn

Příspěvek od dionyzn »

dufoq3 píše:
dionyzn píše:Chcel by som LX 1 vyskúšať ako klienta na niektorý z card...serverov, čo všetko musím mať v prijímači, popríp. kde a ako vložím adresu a prihlasovacie údaje aby to fungovalo? Momentálne mi číta irdeto ice kartu skylink. Mám tam toto od ellana:

1.) Cez softcam panel (cez dialkovy ovladac) si nastav ako Softcam: CCCam (napr. 2.30)
2.) potom musis cez FTP najst subor CCcam.cfg - mal by byt bud v /etc alebo v /usr/keys

C: adresa.servera.c.2 port meno heslo #toto len v pripade, ze mas tych serverov viac atd...

Vďaka dufoq3 už je to poriešené.
gapik

Příspěvek od gapik »

jhugo123 píše:Optický výstup jsem nikdy nenastavoval - BlackHole, EGAMI, OpenATV, OpenHDF, OpenHDMU a jiné image a vždy fungoval - připojeno do domácího kina Blue-ray LG - 2 optické vstupy. Dokonce starší verze HDMU dávaly přes HDMI výstup do TV a z TV optikou do domácího kina parádní 5.1 zvuk. To byl také jeden z důvodů proč mám HDMU, nové verze už to nedokáží takže asi vyzkouším zase jiný image. Pokud chceš 5.1 zvuk dej AC3 downmix vypnuto.

P.S. Máš to špatně nastaveno - všechny downmix dej Ne - vypnuto, ale to nevyřeší chybějící signál v optice, je to pro prostorový zvuk.
Ano, chybějící zvuk v optice nebyl za žádných okolností, proto ani downmix ano/ne nic neřeší :(
Je ale zvláštní, že zvuk přes HDMI do TV (LG Plazma) a zpátky S/PDIF výstupem do Receiveru Yamaha funguje v pohodě, včetně 5.1! A to mám srpnový image od OpenHDF, čili nový! Tak to nechápu. Je to samozřejmě řešení, ale prostě Xpeed LX1 je nový, a tak mě zajímá, jestli digi výstup v pořádku a nebo je to jen chyba v image? :) Díky
13E, 19E, 23.5E
gapik

Příspěvek od gapik »

dionyzn píše:
dufoq3 píše:

Vďaka dufoq3 už je to poriešené.
@dionyzn - díky za reakci, chci mít v tom jasno, proto nechci unáhleně řešit nějakou výměnu přístroje nebo měnit image, byl bych rád, kdyby to někdo, kdo má stejnou image nainstalovanou, nejprve vyzkoušel :)
13E, 19E, 23.5E
pallinko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Wetek Play

Příspěvek od pallinko »

Nahod iný image.. Je to otazka 5 minut..
Wetek Play
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Este ,ma napada, mas tam posledny boot loader a vsetko co bolo vydane k tomuto stroju ?
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
gapik

Příspěvek od gapik »

liquere píše:Este ,ma napada, mas tam posledny boot loader a vsetko co bolo vydane k tomuto stroju ?
Kernel 3.12.1 a CPU už na 751Hhz. Je nutný ještě něco jiného?
13E, 19E, 23.5E
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“