Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Dreambox DM920UHD, TBS5925

Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Příspěvek od Radovan111 »

efendy55 píše:nemusíš byť až tak zdvorilý a tolko krát sa omlúvať na to si tu nepotrpíme . [-o< nainštaluj tam to čo som ti poslal jeden súbor žiadne dva tam nedávaj . stiahni si tam oscam ,ale nie ymod tuším že tam je len obyčajný oscam nejaká verzia tuším že 98xx ,alebo tak nejak .
Dobrá, tak jsem tento soubor:
http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=72691
stahnul na flešku
a dále jsem tento soubor přes total commander nakopíroval do složky :

var/volatile/tmp/
a jak dál?
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu :) :) :) :)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

uff, chlope , ](*,) nič také som nepísal čo robíš ,,žiadna flesh . [-X rozbal to , cez ftp sa pripoj na box , skopíruj to do adresára tmp / musí to byť po rozbalení ipk / potom cez modré tlačítko ,plugini ipk instaler , najdi pamäť /tmp /inštalovať rozšírenia potvrd OK , ukáže sa ti softcam feed -sh4.ipk daj OK NAIšTALUJE SA TI a ked dáš potom plugini stiahnúť tak už tam máš aj softccam . dúfam že som to napísal správne ,ak nie tak ma opravte ,lebo toto bude asi na dlhú debatu . [-o<
Všetko 4K
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

efendy55 píše:uff, chlope , ](*,) nič také som nepísal čo robíš ,,žiadna flesh . [-X rozbal to , cez ftp sa pripoj na box , skopíruj to do adresára tmp / musí to byť po rozbalení ipk / potom cez modré tlačítko ,plugini ipk instaler , najdi pamäť /tmp /inštalovať rozšírenia potvrd OK , ukáže sa ti softcam feed -sh4.ipk daj OK NAIšTALUJE SA TI a ked dáš potom plugini stiahnúť tak už tam máš aj softccam . dúfam že som to napísal správne ,ak nie tak ma opravte ,lebo toto bude asi na dlhú debatu . [-o<
Nebude, vím že si nepotrpíte na velké poděkování- tak poděkuji jednou :thankyou: super už to tam je v download plugins mimo jiných je tam softcams takže super už se to tam nainstalovalo - to už mě nakonfiguruje ten kamarád to další hlavně aby tam bylo to softcams- to u jiných E2 bylo automaticky a tady to nebylo- protože to E2 OPENATV nepodporuje .
Ještě se zeptám, :?: když ta OPENATV nepodporuje ty softcamy oficiálně - když budu instalovat nějaké aktualizace třeba OPENATV nevymaže se mě tam ten softcam:? Zda to zůstane pořád v boxu, nebo to budu muset neustále nahrávat do boxu :thankyou: :poklona:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu :) :) :) :)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

neaktualizuj to online ,jedine na komplet všetko odznova . :smoke:
Všetko 4K
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

:thankyou: Ano, děkuji

A nevíš prosím jak mám zaktivovat tu červenou LEDKU- pořád nemohu na to příjít- v pohotovostním režimu mě svítí a při úplném vypnutí mě zhasne

A já chci aby svítila i při vypnutí u jiných E2 to šlo zaktivovat kromě HDMU
efendy55 píše:neaktualizuj to online ,jedine na komplet všetko odznova . :smoke:
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

efendy prosím tě nevěděl by si jak nastavit HDGlass 16 aby se po stisknutí OK objevil seznam kanálů a ne infobar? Já byl zvyklý z ostatních skinů,že OK je seznam kanálů. Zkoušel jsem nastavit jak ve skinu,tak ve skinu HDGlass16 bez úspěchu. :cry: Prostě když chci seznam kanálů musím šipkou dolů,nebo nahoru. Díka za pomoc. :thankyou:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

uff, tak to čo požadujete neviem ,nikdy som sa s tým nezaoberal . v triplexe nepoužívam skin hd-glass , /NEVIEM čI SA TO Dá V TOMTO SKINE / skús sa spýtať havanu vo vlákne pre VU+ a tú ledku tiež som nepozeral . ale v xtrende sa mi led-ka nastavuje v openatv v : menu /nastavenia/systém/dalšie nastavenia/displej VFD/ nastavenia VFD displeja a tretí riadok od vrhu je : aktivovať LED pri vypnutom prijmači na zapnuto , ale či je to tak aj v triplexe neviem ,nemám ten bazmek doma .ja používam v triplexe aj v xtrende skin nobile ten mi ukazuje perfektne všetko čo potrebujem . :good:
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Inuita píše:efendy prosím tě nevěděl by si jak nastavit HDGlass 16 aby se po stisknutí OK objevil seznam kanálů a ne infobar? Já byl zvyklý z ostatních skinů,že OK je seznam kanálů. Zkoušel jsem nastavit jak ve skinu,tak ve skinu HDGlass16 bez úspěchu. :cry: Prostě když chci seznam kanálů musím šipkou dolů,nebo nahoru. Díka za pomoc. :thankyou:

Nastavenie tlacidiel, button setup v atv. Neviem ako inde.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

Nastavenie tlacidiel, button setup v atv. Neviem ako inde.[/quote]

Šak to tam je OK button mode zadáno seznam kanálů

Ale i když je to zvolené tak to stejnak nefunguje :(
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Vyřešeno :Yahoo!: Nick Havana poradil,,nastavení tlačítek Neutrino=ANO" Funguje :!: Super :Yahoo!:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

Ano, už i mě to funguje nastavení HD Glass děkuji

Povolit mapování tlačítek typu Neutrino ano
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

všetko čo sa týka skinu hd-glass najdete vo vlákne pre VU+ . alebo havana vám skôr poradí kde čo a ako nastaviť . :smoke:
Všetko 4K
Marek38

Příspěvek od Marek38 »

Zdravím všetkých chcel by som sa opýtať na jednu vec a poprosiť vás o pomoc.Mám doma už nejaký 1 rok Amiko Alien 2 všeobecne môžem povedať že,za tú cenu je to celkom v pohode až na pár maličkostí ale,chcel som niečo iné.Pred pár dnami som si dal do bytu zaviesť nový DSL internet a tak som káblom z routra zapojil internet aj do Amika Alien 2 zapol som DHCP a internet funguje potom som zapol Operu pripojil klávesnicu čo mám k pc. aj tá funguje problém je ten že,mi nechcem spustiť žiadne video alebo online film.Chcel som si napr.pustiť panelák z archívu stránku mi otvorilo ale, tam kde my malo serial prehrávať nie mám ten len šedý rámček.Chcem sa teda opýtať či problém je v tom že,tam asi nie je adobe flesh player?A ak by bol niekto kto by mi podrobne napísal ako ho najjednoduchšie nainštalovať do Amika.Chcel som to spraviť tak že,som normalne v Amiku cez operu a google isiel na adobe flesh player a z tade som ho chcel rovno stiahnuť a nainstalovať ale, mal som tam na výber 3 rôzne operačné systémy linux z ktorých som nevedel vybrať lebo neviem nikde nájsť aký linux konkrétne Amiko Alien 2 obsahuje a ďalšia vec je tá že,cez Amiko Alien 2 a cez jeho operu ked,som sa dostal na stránku adobe flesh player tak tam nie je ikona download ktorou by som mal ten prvok stiahnuť ked,idem cez pc. tak tam normálne download mám.Ak je teda niekto kto sa tomu rozumie alebo s tým má skúsenosti budem velmi rád ked,sa ozve bývam v okrese ZH ak by bolo zle kludne by som to niekde zaniesol alebo môžem dotyčnému človeku zavolať na telefon alebo cez skype to mi je jedno proste chcem aby mi to funguvalo a neviem kde,v tomto okrese by som to mohol dať spraviť a bojím sa že,to bude stáť vela penazí. K príspevku prikladám aj PDF manuál čo mám ktomu Amiku tam som toto čo potrebujem ale,nenasiel. Ďakujem.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Rád bych upozornil po vlastní zkušenosti s nefunkčností ....Jsou tu v downloadu odkazy na stažení Hyperiona v3 většinou jsou na Uložto. Zkoušel jsem jich hodně a jsou nefunkční prostě nenabootujou. Už to stažení do systému je nějaké krátké nezjistil jsem proč tomu tak je. Stáhnul jsem Hyperiona 4 z e stránek Sat Universum a povedlo se na první pokus.Tak ,že pozor na to. :)
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
N!nja

Příspěvek od N!nja »

Zdravim vsechny a prosim o radu, pripadne nasmerovani. Uvazuji o koupi pristroje Alien2 Triple +, tady vsak vidim nazev Triplex+, tak doufam, ze jsem tu spravne. Pokud ne, predem se omlouvam a prosim pripadne o odkaz na spravnou sekci.
K memu dotazu:
Umi tento box karty skylink irdeto? Myslim ciste irdeto. Nekde ctu ze umi, nekde zase, ze ne.
2) vase zkusenosti s timto boxem, prosim jen v kostce, jak je rychly, pripadne sekani, umi stream po siti, subjektivni nazor na kvalitu obrazu, sharing pres cccam nebo oscam?
Mam celkem dobre znalosti stroju Vu+, par jich mam a tak se konfigurace nebojim, jen potrebuji vedet, zda je to pristroj kvalitni nebo ma s necim problem.
Pokud jsou s nim problemy nebo neumi irdeto karty, pak radeji priplatim za Vu solo2.
Predem diky za info.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

všetko čo požaduješ zvláda bez problémov ,ale mips je predsa lepší . obraz má celkom slušný ,podpora tiež , aj E2 . irdeto nepoužívam ,ale v správnom oscame vraj nemá problém /novú M7 nezvláda ,len skylink ready / . :poklona: ale E2 je daleko rýchlejšia ako org.soft . :good:
Všetko 4K
N!nja

Příspěvek od N!nja »

efendy55 píše:všetko čo požaduješ zvláda bez problémov ,ale mips je predsa lepší . obraz má celkom slušný ,podpora tiež , aj E2 . irdeto nepoužívam ,ale v správnom oscame vraj nemá problém /novú M7 nezvláda ,len skylink ready / . :poklona: ale E2 je daleko rýchlejšia ako org.soft . :good:
Dekuju za info. Pokud tomu tedy spravne rozumim, neumi kartu m7. Ale jina se ted uz koupit neda, ne? Kdyz nepocitam Vymenu, ta nepripada v uvahu, nemam ji za co vymenit :-) Takze jedine s modulem? Nahrava pak jiz rozkodovane nebo jsou nahravky zakodovane? A umi i s modulem nahravat vic kanalu najednou? Diky jeste jednou za doplneni.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

modul nepoužívam , tak neviem , ale nahráva nekodovane . dá sa kúpiť aj tu na fore ice karta bez problémov a preregistrovať ju na seba .
Všetko 4K
Odborník
Odborník

Příspěvek od avatar99 »

N!nja píše:
efendy55 píše:všetko čo požaduješ zvláda bez problémov ,ale mips je predsa lepší . obraz má celkom slušný ,podpora tiež , aj E2 . irdeto nepoužívam ,ale v správnom oscame vraj nemá problém /novú M7 nezvláda ,len skylink ready / . :poklona: ale E2 je daleko rýchlejšia ako org.soft . :good:
Dekuju za info. Pokud tomu tedy spravne rozumim, neumi kartu m7. Ale jina se ted uz koupit neda, ne? Kdyz nepocitam Vymenu, ta nepripada v uvahu, nemam ji za co vymenit :-) Takze jedine s modulem? Nahrava pak jiz rozkodovane nebo jsou nahravky zakodovane? A umi i s modulem nahravat vic kanalu najednou? Diky jeste jednou za doplneni.
bacha na to má dvě čteky né díry pro modul
Denys H.265 PRO Combo EU+/Amiko 8265+
AmikoAlienTriplex/AmikoAlien8900/Unibox 2/Opticum 9500/Optimum 800
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

Ano slot to Amiko pro CA modul nemá :)
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“