Vaše skúsenosti z Parabola 85Fe multibeem + 5x LNB držiak?!
Re: Vaše skúsenosti z Parabola 85Fe multibeem + 5x LNB držia
Podlaha na balkoně je vyspádovaná a kluzká, podložka pod slunečník fungovat nebude, vyžadovala by vetší základnu než je šíře balkonu a příliš dlouhé výložné rameno bude parabola tlačit dolů. Multibeam má okolo 8-9kg. Stejně bys to celé musel ještě kotvit aspoň k tomu zábradlí. Nebo tu výložnou fajfku položit na to zábradlí a nějakou svorkou k němu uchytit.
Zajdi za nějakým zámečníkem a nech si něco navrhnout nebo použij to co jsem napsal. Nebo pokud je to možné vrchní kolmou část konzoly zakotvi do boční stěny.
Zajdi za nějakým zámečníkem a nech si něco navrhnout nebo použij to co jsem napsal. Nebo pokud je to možné vrchní kolmou část konzoly zakotvi do boční stěny.
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
- Radkoslav2
- Pokročilý

Příspěvek od Radkoslav2 »
Ja by som ti odporucil pouzit bocnu balkonovu konzolu:
http://www.satelity.ellano.sk/531/konzo ... onova.html
Vrta sa o bocnu stenu a je riadne pevna. Pokial viem, tak na vnutornu stenu balkonu si mozes vrtat aj po zatepleni. Je to tvoja cast majetku panelaku. (Mozes tam mat kludne policky na kvety, snuru na pradlo a pod.)
http://www.satelity.ellano.sk/531/konzo ... onova.html
Vrta sa o bocnu stenu a je riadne pevna. Pokial viem, tak na vnutornu stenu balkonu si mozes vrtat aj po zatepleni. Je to tvoja cast majetku panelaku. (Mozes tam mat kludne policky na kvety, snuru na pradlo a pod.)
VU+ Ultimo 4K: DVB-S2 + DVB-T2, 1TB HDD, R.I.P. Xpeed LX3
FTE AL 105: 13°E, 19.2°E, 23.5°E a 28.2°E
50" plazma Panasonic Viera
To si nemyslím. Už jsem takové řešení viděl a fungovalo. Ty stojany musí udržet slunečník, který je podstatně těžší. Barák má orientovaný na jih, takže i ten třmen by mohl být originální. A ano, může ho případně opřít o to zábradlí, i když zase, když se zábradlí prohne při opření, bych to možná raději nedělal.w.o.l.f. píše:Podlaha na balkoně je vyspádovaná a kluzká, podložka pod slunečník fungovat nebude, vyžadovala by vetší základnu než je šíře balkonu a příliš dlouhé výložné rameno bude parabola tlačit dolů. Multibeam má okolo 8-9kg. Stejně bys to celé musel ještě kotvit aspoň k tomu zábradlí. Nebo tu výložnou fajfku položit na to zábradlí a nějakou svorkou k němu uchytit.
Ta rozpěrná trubka mezi strop a podlahu se dá použít, pokud strop balkonu není zateplený, jinak asi nejlepší řešení. Na ni třemen a hotovo.
Nebo to risknout a navrtat držák do boční zdi, jak navrhuje Radkoslav2. Pokud je boční stěna zateplená, dal bych držák asi na chemické kotvy.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
@DigisXw.o.l.f. píše:Konzola není dostatečně tuhá, na tak těžkou parabolu se příliš dlouhá
... presne tak ...
... netreba to vysúvať von z balkónu, ani moc hore, len krátky kus trubky - len koľko treba na uchytenie držiaku - kolmo hore nad zábradlie -príp. jeho vonkajšiu hranu ...
... to máš tam ,,vaklavé´´ zábradlie ... ? ... tak potom čo najbližšie k stene, len nie až do susedov ...
... ono, ani samotná antenka s držiakom nie je moc robustnej konštrukcie ...
... a ako hovorí fyzika : výsledná vaklavosť je súčinom vaklavostí komponentov a ich spojov ...
fšelijaké LINUX-y
Kolik tříd základní školy máš? Tolik pravopisných chyb pohromadě jsem dlouho neviděl...DigisX píše:Zdravím tak jsem dal parabolu signál je ok akorád mám problém s kterým sem nepočítal když mi sed na konventor pták a odletěl parabola se zakymacela čily bych to potřeboval zakotvit ono vubec stačí se opřít o balkon a ten se taky zakymácí ale stím nic nenadelam do zdi vrtat nemužu bo je tam zateplení předtím sem měl jinou parabolu a ta se nechvěla čili jak byste to řešily to zakotvení poradte mi. Díky
1. použitý držák je příliš tenký, chce to rouru od 50mm nahoru, anténa je velmi těžká
2. není třeba dávat parabolu daleko od zábradní, nechápu proč to tak máš
3. není třeba dávat parabolu vysoko nad zábradlí,jestli se bojíš zlodějů, tak si dej zábranu
4. dát držák na zábradlí co nejvíce ke zdi
5. použít držák s výztuhou, nebo se domluvit se sousedem nad tebou a uchytit dlouhou rouru u něj a u tebe, a pak se to ani nehne
6. poslední varianta je motor, já osobně jsem tuhle anténu dal pryč, je hrozná
7. varianta zabetonovat pořádný kolík na předzahrádce a montovat těsně nad zemí, přičemž na balkoně mít na nenechavce připravený kvalitní kožený bič na konci s háčky na ryby
Naposledy upravil(a) Horace dne 26.listopad 2014 - 18:48, celkem upraveno 1 x.
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.
Je úplně jedno zda je strop zateplený a nebo není, pokud bude mít distanční podložka na podlaze i stropě dostatečnou plochu, na vyrovnání povrchu lze použít tuhou gumovou pěnu, která se dává na ploché střechy namísto dlažebních kostek (síla cca 2-3cm). Lze to koupit v každých stavebninách. Tyhle věci řeším dlouho a často, zásadní chyba je měkká a vysoká konzola. Uchycení v jediném bodě nemůže fungovat. Jediná možnost by se ještě nabízela, pokud by bylo zábradlí dostatečně tuhé pak dát kolmou trubku ke konzole a uchytit to vzájemně. Ale je to jeho boj. Tyhle věci (kotvení) se řeší primárně, k velké a těžké parabole pořádná festovní konzola s dobrým uchycením. Dotyčný bohužel postupoval obráceně.toprun píše:To si nemyslím. Už jsem takové řešení viděl a fungovalo. Ty stojany musí udržet slunečník, který je podstatně těžší. Barák má orientovaný na jih, takže i ten třmen by mohl být originální. A ano, může ho případně opřít o to zábradlí, i když zase, když se zábradlí prohne při opření, bych to možná raději nedělal.w.o.l.f. píše:Podlaha na balkoně je vyspádovaná a kluzká, podložka pod slunečník fungovat nebude, vyžadovala by vetší základnu než je šíře balkonu a příliš dlouhé výložné rameno bude parabola tlačit dolů. Multibeam má okolo 8-9kg. Stejně bys to celé musel ještě kotvit aspoň k tomu zábradlí. Nebo tu výložnou fajfku položit na to zábradlí a nějakou svorkou k němu uchytit.
Ta rozpěrná trubka mezi strop a podlahu se dá použít, pokud strop balkonu není zateplený, jinak asi nejlepší řešení. Na ni třemen a hotovo.
Nebo to risknout a navrtat držák do boční zdi, jak navrhuje Radkoslav2. Pokud je boční stěna zateplená, dal bych držák asi na chemické kotvy.
Ty jsi stejne praktik, ktereho nic neprekvapi. Takovy montaznik a zapaleny satelitak u nas siroko daleko neeeeni. 
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
...ne ne, nech na hlavě, šikovných lidí je tu dost.
Něco podobného jsem řešil, když chlapík měl balkon na sever (poslední patro paneláku) a mermomocí chtěl satelitní příjem z Astry. Byla to jediná možnost jak dostat parabolu přes střechu.
Jde spíše o to, že dnes se lidi pro něco lidi nadchnou, ale nemají to naplánováno a promyšleno dokonale předem, potom nezbývá nic jiného než improvizace. Mě by spíše zajímalo jak je možné, že někdo vyrobí balkonové zábradlí a namísto pevného ukotvení na našroubuje na 3 šrouby a když se o něj oprře 100kilový chlap, tak vypadne ven. Zřejmě chybí prostřední kotva do podlahy, ae s tím tu asi nic nenaděláme.
Něco podobného jsem řešil, když chlapík měl balkon na sever (poslední patro paneláku) a mermomocí chtěl satelitní příjem z Astry. Byla to jediná možnost jak dostat parabolu přes střechu.
Jde spíše o to, že dnes se lidi pro něco lidi nadchnou, ale nemají to naplánováno a promyšleno dokonale předem, potom nezbývá nic jiného než improvizace. Mě by spíše zajímalo jak je možné, že někdo vyrobí balkonové zábradlí a namísto pevného ukotvení na našroubuje na 3 šrouby a když se o něj oprře 100kilový chlap, tak vypadne ven. Zřejmě chybí prostřední kotva do podlahy, ae s tím tu asi nic nenaděláme.
jojo třeba vykácet kus lesa, aby byl v chaloupce na samotě u lesa signál, nebo nastavit parabolu na rezavé lešeňovce přidrátované k dřevěnému plotu z třicátých let minulého století, to se to pak improvizujew.o.l.f. píše:potom nezbývá nic jiného než improvizace.
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.
ted tu byl technik a říkal že nemá cenu vymýšlet nějaké držáky ono na balkoně se hýbe ta horní lišta balkonová takže jediná možnost je dát jinej držák na tu uzkou stranu zdi. Nevím no už sem z toho špatnej jesi to někdo chce tak to prodám a je .
Uplne najjednoduchsie riesenie je spustit tu parabolu na spodok konzoli tusim ti to tu uz radili a uvidis ci to ma nejaky efekt.
Jezis kristus z hrobu vstal na vianoce mi Qviarta dal
Vesel a ak nie odrezes konce a navrtas diery na uchyt podla potreby.DigisX píše:a ten stojan by se mě prej nevešel že máme uzkej balkon
teda jestli ti tu fajfku montoval nějaký technik, tak ho rychle vyměň za nějakého normálního a ať to udělá normálně a z bytelného materiálu. Nechápu proč máte zateplené boky balkonů, to se zase stavaři napakovali za vaše peníze, já bych dal na tu boční zeď balkonový držák, třeba tentoDigisX píše:ted tu byl technik a říkal že nemá cenu vymýšlet nějaké držáky ono na balkoně se hýbe ta horní lišta balkonová takže jediná možnost je dát jinej držák na tu uzkou stranu zdi. Nevím no už sem z toho špatnej jesi to někdo chce tak to prodám a je .
http://www.e-satelity.cz/drzak-na-zed-1 ... boustrany/
jenže jestli je to zateplené bude problém........
- Radkoslav2
- Pokročilý

Ak to ma zateplene, tak ziadny problem nie je!!! Treba pouzit dlhe skrutky o priemere 8-10 x 180-200mm. Daju sa kupit Baumaxe, Hornbachu a pod. Hmozdinku treba natlacit do diery do betonu a skrutka bude polovicu svoje dlzky v betone (v hmozdinke) a druha polovica bude v polystyrene. Je dolezite, aby skrutka presla az na koniec hmozdinky a dobre ju v betone roztiahla (vid. obrazok). Poriadne dotiahnut gola klucom, nech je kludne trosku polystyren stlaceny konzolou.
V starom byte som mal tuto balkonovu konzolu na zateplenom balkone a bola fakt super pevna. Jedine, co som musel este spravit bolo zvacsit na nej dierky pre skrutky. Tie povodne otvory tam boli hadam pre 5-6mm skrutky. Skoda, ze nemam fotku. Kazdopadne mozem ju odporucit.
PS: po namontovani roznych konzol (6ks), som ich stale skusal vytrhnut zo steny. Nikdy sa mi to nepodarilo. Proste musia drzat ako svina
V starom byte som mal tuto balkonovu konzolu na zateplenom balkone a bola fakt super pevna. Jedine, co som musel este spravit bolo zvacsit na nej dierky pre skrutky. Tie povodne otvory tam boli hadam pre 5-6mm skrutky. Skoda, ze nemam fotku. Kazdopadne mozem ju odporucit.
PS: po namontovani roznych konzol (6ks), som ich stale skusal vytrhnut zo steny. Nikdy sa mi to nepodarilo. Proste musia drzat ako svina
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
bude treba dat na dlhe vruty trubicky dlhe ako tepelna izolacia, aby sa drziak oprel o ne a nie o izolaciuRadkoslav2 píše:Ak to ma zateplene, tak ziadny problem nie je!!!
skutocny problem je v zaruke zateplenia, zasahom tretiej osoby do jej konstrukcie pozbyva platnosti
- Radkoslav2
- Pokročilý

Ano urcite, ak by si pouzil konzolu ako je napr. trojnozka. Pri tej balkonovej konzole sa tlak rozlozi po tych dvoch dlhych plochach tej konzoly. Neviem, ci som to napisal zrozumitelne 
V tomto pripade mas pravdu aj ked je to take neesteticke riesenie ale vlastne to zatlacenie do polystyrenu tu konzolu fixuje ak by to vymedzil tak by sa to malo volu na tych trubkach.Radkoslav2 píše:Ano urcite, ak by si pouzil konzolu ako je napr. trojnozka. Pri tej balkonovej konzole sa tlak rozlozi po tych dvoch dlhych plochach tej konzoly. Neviem, ci som to napisal zrozumitelne
mám dovoleno dát držák na tu uzkou stranu zdi ze předu jak je , ale domluvím se s technikem . Já bych potřeboval mít pak pžístup k parabole tak me napadlo nějaky držák abych měl zadek paraboly před balkonem z tý uzky zdi . Uvidíme co mi nabídne technik za držák já mu to řeknu jak bych sito představoval jinak díky všem za reakce a nápady
a proč bys tam neměl "pžístup", ne aby tě napalo tam dát něco takového:DigisX píše:mám dovoleno dát držák na tu uzkou stranu zdi ze předu jak je , ale domluvím se s technikem . Já bych potřeboval mít pak pžístup k parabole tak me napadlo nějaky držák abych měl zadek paraboly před balkonem z tý uzky zdi . Uvidíme co mi nabídne technik za držák já mu to řeknu jak bych sito představoval jinak díky všem za reakce a nápady
http://www.drzakanteny.cz/product.php?id_product=222
se to urve hned
měj rozum člověče, pochop kolik ta anténa + LNB + DiseqC přepínač a kabely váží, přičti sílu větru......
tenhle držák je dobrý tak do 85cm paraboly s monoblokem, na tu tvoji anténu je třeba trubka silnější a zatraceně dobře kotvená, když si koupíš stožár
http://www.drzakanteny.cz/product.php?id_product=261
a dva držáky
http://www.drzakanteny.cz/product.php?id_product=106
a přiděláš jeden na svém balkoně,druhý po dohodě se sousedem nad tebou (použij vodováhu)
do podlahového betonu, budeš mít slušnou pevnost a taky bude parabola jak jsi chtěl
přístupná, pokud stožár nedáš až ke kraji balkonu
rozhodně neupevňuj za zábradlí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stejně ale nebudeš mít přístup ke konvertorům, to budeš muset zvenku ze žebříku, abys to mohl změřit a správně nastavit
kolik už toho bylo napsáno..................jenže každý Čech si myslí, že umí všechno, tak rad zkušených nedbá, že?
každý to lepí kanagomem.......
v mém okolí je spousta parabol co si lamy nainstalovaly samy, aby ušetřily za technika, mají to uvniř balkónu, páč vůbec nevědí, že to musí vidět nahoru, pak jim funguje třeba jen 50% plochy paraboly, když je to ve stínu podlahy balkonu o poschodí výše
no hlavně že megalomani musí mít 5 LNB pak stejně civí jen na Shitlink, ale jsou IN a COOL
odcházím z vlákna nebo se rozčílím
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51