Xtrend zkušenosti
Forum pre prijimace znacky X-Trend
-
Brandy20
- Pokročilý

- satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300
Re: Xtrend zkušenosti
Ja som tiež skúšal rôzne Image, ale vždy som sa vrátil k Open ATV.
Aktualne Octagon sf8008 supreme , ostatne uz len minulost -GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)
- jarod72pm
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Stáhl jsem poslední dnešní verzi a instaloval pak doplnil feed pak naskenoval programy a vymazal původní ATV default který mi smazal naskenované programy ,pak jsem instaloval nový skin pak další a další u všech stejný problém velikosti fontu a písmenka šli až za obraz -zmenšení v menu nezabralo , fungoval jen obludný matrix chtěl jsem zlepšit ostrost obrazu no nenašel jsem to ,vymazal jsem zbytečné jazyky z paměti chvilku jsem dumal proč výběr programů jde přes celou složku taktéž číslování od jedničky ve favorite složce se musí z nepochopitelných důvodů aktivovat zvlášť a tak by se dalo pokračovat ,obrazem jsou si rovni s openpli nevidím rozdíl na 47" LCD obrazovce kvalitní TV (při Skylinku to ani nejde ale operoval jsem u ORF,RTL a podobných 1080i kanalech),některé tlačítka mají třeba jen dvě funkce (OK) nic víc nevykouzlíš je to omezené ,navíc nic nereklamuji jen jsem posuzoval podle toho jak se to tu vychvalovalo a můj osobní názor je prostě že zůstanu u OpenPli protože nevidím důvod přecházet jinde ale druhý má zase raději ATV to chápu sedí mu víc i podle jeho potřeb seřízení a nastavení to je normální. Nakonec vsdí ti že píšu blbosti což mohu tvrdit taky o druhých ale píšu jen o tom co jsem zkoušel a fakt nemám náladu něco půl dne štelovat kdy jiné mi nabízí pohodlnější konfort za mnohem kratší dobu.Nechte si svoje ATV a určitě Vám slouží dobře stejně tak jako OpePli u mě doma v přístroji.liquere píše:To mas asi nejake spesl ATV, lebo to co pises je vsetko v poriadku. Funguje to desattisicom ludi, len tebe nie. Ale ved pouzuival PLI aj to je v pohode img, VIX tiez niekomu lepsie sedi.V ATV je vela nastaveni preto, aby si to kazdy mohol prispodobit podla seba, ale nikto ta nenuti ich pouzivat. Len prosim ta nepis blbosti ...........ked chyba preklad mozes sa do toho pustit. To ti ma nemec prekladat? Dolezite tlacitka si mozes predefinovat podla seba, len problem je ze to neurobi niekto za teba,ze? Preco by si mal nieco robit ked si len uzivatel? No a kolko si zaplatil za openATV? Oni to robia tiez ako hobby, tak co vlastne reklamujes?
AB Pulse 4K Rev.2 Open ATV 7.4 Skin Xdreamy 4.7
Pokial mas zalohu settingu napr. v pripojenom HDD, alebo pouzijes pri onlineflash volbu backup a flash, tak ti pekne preberie setting,pluginy a vsetko z povodneho nastavenia. Ked to nema k dispozicii a nema zakazane aktualizovat setting pri beznej aktualizacii, samozrejme ze tam da to co robia pre svoj trh. KEd urobia zoznam kanalov podla asi popularity v nemecku a pomozu menej zdatnym ludom u nich. To ale nie je na kritiku podla mna.Mozno toto ti robi problem.
Este mozes mat problem, ked pouzijes skin, ktory nemaju na feede, tam nezarucuju plnu funkcnost. Pochybujem, ze na inych img je to ine, ze vsade mozes pouzit akykolvek plugin a skin, ktory najdes na webe. Inak maju slusnu podporu, keby si napisal problem, urcite ho budu riesit. Pripadne daj screen s akym skinom mas problem, ale z ich feedu, nie nejaky xy z nejakeho fora...... kotry oni neodskusali.
Este mozes mat problem, ked pouzijes skin, ktory nemaju na feede, tam nezarucuju plnu funkcnost. Pochybujem, ze na inych img je to ine, ze vsade mozes pouzit akykolvek plugin a skin, ktory najdes na webe. Inak maju slusnu podporu, keby si napisal problem, urcite ho budu riesit. Pripadne daj screen s akym skinom mas problem, ale z ich feedu, nie nejaky xy z nejakeho fora...... kotry oni neodskusali.
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
ved máme na výber viac image . určite si každný najde to svoje .
ja tiež točím v xtrende openatv, hdfreaks a openpli.
vo VU+ mám momentálne v oboch openatv ale OLD. OPENPLI tam nedáva žiadny seting ,cccam stiahneš online strčíš kartu sám sa zapne a pozeráš . openpli je fajn , aj pre neskúsených ako stvorený ,ale ked už chcú skúsiť inú E2 tak už majú problém ako kde čo nainštalovať čo kde nastaviť , ako čo zapnúť , atd.atd... tiež som bol s toho prvý krát v prdeli
. je to všetko len o skúsenostiach a
a ochota sa niečomu novému priučiť . tiež sa vždy vrátim ako verný psík k openatv ale tiež má svoje chybičky ,dokonalá E2 neexistuje . pokial mám na výber a mám čas tak sa stým mojim bazmekom hrám a ked sa mi nechce tak to len zapnem a pozerám . 
Všetko 4K
- imayoi
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: X-Trend ET 10000, 2x DVB-S2
@Jarod ... ako citam tie kvanta textov hejtujucich OpenATV, coraz viac sa utvrdzujem(e), ze problem je medzi kreslom a boxom. Uz niekolko krat (aj v postoch odo mna) zaznelo, ze OpenPli je jednoduchsi image na nastavenie - vhodny pre menej skusenych uzivatelov. OpenATV ponuka naozaj sirsie moznosti nastavenia a prisposobenia podla vlastnych prefrencii. Ze to Ty nedokazes nastavit/vyuzit neznamena, ze to uz nikto nepo/vyuzije. Ak niektore polozky v MENU nevyuzivas, nechaj ich v defaultnom nastaveni. Ja ani mnoho dalsich spoko uzivatelov sme nezistili ziadne nelogickosti v nastaveni, ci strukture ponuk.
Moderny skin MetrixHD v odlahcenej verzii od OpenATV je jeden z najlepsich skinov, ktore som mal moznost vyskusat. MNE VYHOVUJE, PACI SA MI a PREFERUJEM ho aj v inych image-och. Nikomu ho nevnucujem. Ze Tebe nesadol, neznamena ziadne minus pre inych uzivatelov. Je to cisto subjektivna zalezitost. Rovnako, ako obraz. Mne sa zda na mojom 40" LCD OpenPli obraz menej ostry, menej syty, akoby lahucko nahnedly oproti ATV, ktory preferujem
... ale opat by som to nedaval za negativum ani pre PLI, ani pre ATV. Jediny problem, ktory som s ATV riesil je znama horsia spolupraca, resp. nespolupraca s pluginom MultiQuick button.
Aktualne testujem najnovsi OpenXTA a som prijemne prekvapeny. Je tam vyborne upraveny skin MetrixHD Light by XTA
, skvele funguje MultiQuick button a obraz je porovnatelny s ATV.
Podciarknute a scitane .. mozno zbytocne dlhy pokec chcel len potvrdit, ze OpenATV (v mojom pripde pre ET9200) je jeden z najlepsich image-ov so skvelym obrazom a zlozitejsim nastavenim, vhodny pre skusenejsich pouzivatelov, ktory ROZHODNE stoji za vyskusanie... Howgh
Moderny skin MetrixHD v odlahcenej verzii od OpenATV je jeden z najlepsich skinov, ktore som mal moznost vyskusat. MNE VYHOVUJE, PACI SA MI a PREFERUJEM ho aj v inych image-och. Nikomu ho nevnucujem. Ze Tebe nesadol, neznamena ziadne minus pre inych uzivatelov. Je to cisto subjektivna zalezitost. Rovnako, ako obraz. Mne sa zda na mojom 40" LCD OpenPli obraz menej ostry, menej syty, akoby lahucko nahnedly oproti ATV, ktory preferujem
Aktualne testujem najnovsi OpenXTA a som prijemne prekvapeny. Je tam vyborne upraveny skin MetrixHD Light by XTA
Podciarknute a scitane .. mozno zbytocne dlhy pokec chcel len potvrdit, ze OpenATV (v mojom pripde pre ET9200) je jeden z najlepsich image-ov so skvelym obrazom a zlozitejsim nastavenim, vhodny pre skusenejsich pouzivatelov, ktory ROZHODNE stoji za vyskusanie... Howgh
Naposledy upravil(a) imayoi dne 26.listopad 2014 - 18:13, celkem upraveno 1 x.
Xtrend ET-10000 + 2x DVB-S2 + intern. 2.5" SSD 512 GB PATRIOT P220 * Image: E2 OpenATV 7.5.1 * 60 cm parabola => Astra 23.5 & Skylink
- efendy55
- Legenda Fóra

mne sa zase bohovsky páči v openatv skin nobile-sat ,nejako som si na neho proste zvykol aj to je jeden s dôvodov prečo frčím hlavne na openatv . len škoda že tento skin nefunguje aj v iných image tak skvele ako v openatv . hdfreaks aj openatv majú tiež v menu dvd.player ktorý tiež bezvadne funguje
keby ešte popracovali na keymap ,alebo multiquick buton v openatv bolo by to fajn viem že na začiatku sa s týmto zaoberali ,ale dosť to blblo tak od toho proste upustili a už sa k niečomu podobnému nevrátili . v openpli a hdfreaks som si pár tlačítok nastavil podla seba tam takúto možnosť ponúka aj bez pluginu multiquickbuton . v openatv je to ako vieme poriadne okresané a napr. VU+ už nemá priamo tolko tlačítok na d.o. ako xtrend . všetko čo používam mi zatial bezvadne funguje v openatv až na ten hotkey settings .
ale to je môj názor .............
Všetko 4K
- jarod72pm
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ATV není špatné ale na můj vkus trochu složitější v konečném donastavení ,pravda možností v menu a nastavení je víc o to větší hokej to je bádat co na co vlastně je a jistě víš jak je člověk zvyklý na jistou rutinu ovládání včetně tlačítek s danou funkcí pokud přejde na něco podobného ale ne stejného je to na delší čas to rozhodit včetně skinu 1000 lidí 1000 názorů a proto tolik skinů ,pak si pracně nahazuješ pozice a vlastní programy a když už máš komplet složku favorites pak chceš odinstalovat defaultní složku ATV a bum smaže se i to co máš ve složce favorites cos tak pracně nahazoval a to fakt nebaví.Jako není problém s tím ATV spíše odlišnost a možnosti jsou někdy problém s časem a trpělivostí.Já si čas hrát nemám rodina chce funkční satelit s přijatelným nastavením a menu kde se vyzná každý a o to jde.efendy55 píše:ved máme na výber viac image . určite si každný najde to svoje .ja tiež točím v xtrende openatv, hdfreaks a openpli.
vo VU+ mám momentálne v oboch openatv ale OLD. OPENPLI tam nedáva žiadny seting ,cccam stiahneš online strčíš kartu sám sa zapne a pozeráš . openpli je fajn , aj pre neskúsených ako stvorený ,ale ked už chcú skúsiť inú E2 tak už majú problém ako kde čo nainštalovať čo kde nastaviť , ako čo zapnúť , atd.atd... tiež som bol s toho prvý krát v prdeli
. je to všetko len o skúsenostiach a
![]()
a ochota sa niečomu novému priučiť . tiež sa vždy vrátim ako verný psík k openatv ale tiež má svoje chybičky ,dokonalá E2 neexistuje . pokial mám na výber a mám čas tak sa stým mojim bazmekom hrám a ked sa mi nechce tak to len zapnem a pozerám .
- efendy55
- Legenda Fóra

ked to máš ako hlavný box na ktorom všetci v domácnosti frčíte tak jasné že ťa ukrižujú ked im to nenastavíš tak aby to fungovalo .
a nedaj bože ak s novým image nemáš žiadne skúsenosti a čas čítať po forach . ja to robím na vlastnom xtrende kedy chcem / mikto iný ho nepozerá / a mám chuť a čas sa s tým hrať ,ale u nás doma máme každý svoj vlastný satelit a každý si pozerá kedy chce a čo chce . ale aj tam občas prehrám image ,ale ked nikto nie je doma a ked sa vrátia ani netušia že je tam niečo nové , jedine ked dám inú E2 a všetko je tam iné tak to hned zistia .
ale vyšlo mi v rozkaze že mám im nechať nobile skin a openatv všetko majú tak nastavené ako pred tým a dalej sa to u nás nerieši . takže v tvojom prípade ti dám radu . ked budeš sám doma / pre istotu celý víkend ,neber to v zlom /
a budeš mať chuť a čas niečo iné skúsiť sprav si komplet backup vytiahni s boxu čo budeš potrebovať .seting , config, atd...atd. prehraj E2 a môžeš sa hrať . ked si nebudeš vedieť dať rady ,alebo posádka sa bude blížiť k domu tak tam friško dáš backup a máš po probléme . 
Všetko 4K
- imayoi
- Mírně pokročilý

@Jarod ... a nezalohujes si settingy pomocou programu DreamBoxEdit do PC?
Ja nikdy neinstalujem ziadny setting z image-u, ani z feedu. Mam svoj, ktory si udrziavam, aktualizujem, ZALOHUJEM a pouzivam ... aj po zmene image-u je zoznam stanic vzdy rovnaky.
Ja nikdy neinstalujem ziadny setting z image-u, ani z feedu. Mam svoj, ktory si udrziavam, aktualizujem, ZALOHUJEM a pouzivam ... aj po zmene image-u je zoznam stanic vzdy rovnaky.
Xtrend ET-10000 + 2x DVB-S2 + intern. 2.5" SSD 512 GB PATRIOT P220 * Image: E2 OpenATV 7.5.1 * 60 cm parabola => Astra 23.5 & Skylink
Nebolo by lepsie, keby to mod hodil odkedy sa tema toci okolo ATV do vlakna pre ATV ? Len navrh, lebo sa to netyka len xtrendu priamo.....
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
- imayoi
- Mírně pokročilý

... suhlasim s kolegom liquere.
Minimalne posty, ktore sa tocia okolo OpenATV ...

Minimalne posty, ktore sa tocia okolo OpenATV ...
- jarod72pm
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to nějak rozjel k unosné spokojenosti a solidním skinem to ATV jen mě stále trápí zvuk
všechny HD AC3 zvuky včetně MTV kanálů jsou moc hlučné a pokud jim nastavím hodnoty 25 mám pocit že se nic nezměnilo spíš to potlačilo klasický zvuk tak už nevím jak to nakonfigurovat
všechny HD AC3 zvuky včetně MTV kanálů jsou moc hlučné a pokud jim nastavím hodnoty 25 mám pocit že se nic nezměnilo spíš to potlačilo klasický zvuk tak už nevím jak to nakonfigurovat
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
Zdravím. Chlapi tiež používam openATV na Aliene2. Vcelku som s ním spokojný. Bol som však z Hyperionu 4 zvyknutý na plugin Perrnanent time, ktorý okrem umiestenia na obrazovke ukazoval pod časom čiaru, ktorá menila farbu (myslím že z bielej na žltú)=koľko času uplynulo z daného programu. V plugine pre openATV to nie je. Dá sa niekde stiahnúť, alebo vie niekto poskytnúť ten z Hyperionu?
Ďakujem
Ďakujem
Kdyby jsi si místo urážek přečetl jak se to má nastavit tak by ti to chodilo správně, ale to je tvůj problém.jarod72pm píše:Už jsem to nějak rozjel k unosné spokojenosti a solidním skinem to ATV jen mě stále trápí zvuk
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
Zgemma H7.S image openATV
- jarod72pm
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty toho napadání prostě nenecháš co? Furt máš tendenci prudit? Co Ty jsi za člověka .georg11 píše:Kdyby jsi si místo urážek přečetl jak se to má nastavit tak by ti to chodilo správně, ale to je tvůj problém.jarod72pm píše:Už jsem to nějak rozjel k unosné spokojenosti a solidním skinem to ATV jen mě stále trápí zvuk
Tvůj problém je zase vychování ,kde se asi stala chyba.
jinak jeste jedna docela dobra vec a to je ze veskere python soubory .py jsou k dispozici vcetne jejich starsich vydani,hledal jsem a ostatni firmware toto nemaji,sice se da asi upravit menu pres .xml ,ale clovek obcas potrebuje udelat jine veci jako je zablokovani stahovaji pluginu z feed a jejich odstraneni (cervene a zelene tlacitko) a na to je potreba .py soubor napr. u HDMU jsem ho nenasel a u jinych to take k dispozici nebude ,dokonce soubor About.pyo se chova v jinych firmwarech ,nez je OpenPLi nestandartne respektive nereaguje na vymazani pritom ma stejny obsah jako u OpenPLi proste si to dany firmware presmeruje na nejaky svuj jiny ,neprisel jsem na to na jaky a stejne by to bylo jedno jelikoz .py nejsou verejne z toho plyne ze zaklad vsech firmware je vzdy OpenPLi proto me pripada nahravat neco jineho,nez je OpenPLi blbost ,kdyz vsechny firmware jsou v podstate predelane OpenPLi
Nejsem jistý, jestli to je úplně pravda....kdyz vsechny firmware jsou v podstate predelane OpenPLi
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
je zajimave ze VTi i BlackHole pouzivaji stale starsi firmware se zakladem OpenPLi 3.0,samozrejme je upravena grafika a pridany pluginy, knihovny a dalsi veci navic,ale zaklad je stale OpenPLi
- clasicrock
- Pokročilý

Příspěvek od clasicrock »
No zrovna tyto dva img mají zaklad na Experimental image
Vu+ UNO 4k SE
DM 520 HD
Maximum E-85 1W,13E,19,2E,23,5E
DM 520 HD
Maximum E-85 1W,13E,19,2E,23,5E
Zpět na „X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51