VU+ ZERO
Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Re: VU+ ZERO
Tak nejak som si to myslel, ale dik . Revis sa tvaril, ze by ho mohol uz mat, ako pisal vcerajsie prispevky, mozno sa niekto najde........ 
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
johnyhol: netáraj , ale tu už je nejaký čas skladom .
never všetkému .
http://www.satelity.ellano.sk/32508/vu-zero-cierny.html
Všetko 4K
Zeby to bola cena vo vianocnej sutazi ??? 
- revis
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: vsetky
VU- ZERO - prijimac, ktory ma prekvapil. Je kovovy. Ziadna plastova skatula za TV . Dodavany je aj infrasnimac, na asi 1,5m kabliku a prilozena aj obojstranna paska 3D na nalepenie cidla. Co som ale nevidel, je nejaka montazna sada na pripevnennie k zadnej stene TV prijimaca. Osobne by som ale schovavanie nerealizoval. Kovova skatulka, uplne jednoducheho tvaru, je totiz decetna a nijak neurazi dizajnovo moderne riesenu zostaVU
Co tym infracidlom,ale basnik myslel, zname nieje.
K prijimacu je dodavany aj analogovy A/V kabel - jack 3,5m / 3x cinch , volaju to RCA kabel .
Takt procesoru je niekde nad 740MHz , pamat ma 256MB flash (pre system a pluginy) a 512MB operacnu pamat.
Hreje sa. Nieje to nic hrozne ,ale jednoducho po 2 hod. uz polozenim ruky na kryt citite,ze prijimac maka. Kedze je zdroj oddeleny - nehrozi,ze sa prijimac prehreje ! Jednoducho - maly priestor a niekde to teplo musi ist.
Kto si nainstaluje CCccam2.30 , docka sa rychleho startu dekodovania po zapnuti . S Doscamom uz tak rychly start dekodovania nieje . Tam si treba pockat.
Ako server na jednu kartu v domacnosti sa hodi .
Obrazovo je na tom dobre, len v podrobnych nastaveniach video som pridaval ostrost ( 10 z moznych 128) . Vyhladzovanie je viditelne na TA3 a CT24 , po nastaveni je to ale ok, nijak to nerusi .
Prijimac nema SPDIF - ani opticky, ani digitalny. Jediny digitalny audio signal lezie z HDMI .
Vzhladom na rozmery krabicky a mnozstvo prepojovacich konektorov vzadu moze byt problem so sucasnym pripojenim HDMI, LAN a USB disku . Nesmu byt pouzite "kvalitne" kable s konektormi ako na zvaracku. Konstrukcne hrubsie konektory su jednoducho nevhodne a asi aj zbytocne, ze ?
Stale si myslim,ze Marusisaci chceli spravit mini prijimac za TV ,ale ked zistili, ze v jednoduchosti je krasa (je to ozaj pekna krabicka) od moznosti umiestnenia za TV upustili. Za dizajn davam 100bodov , prevedenie konektorov len 99 bodov- malo miesta.
ABcom prijimac doporucuje ako doplnovaci k zostave VU prijimacov , ja si ho viem predstavit ako jediny samostatny prijimac a pekny doplnok AV zostavy .
Dialkove je klasicke - VU ckove. Chybajuce tlacitko info na DO mi vadilo aj tu . A leskly dizajn DO s makkym plastom sa mi nezda ako vhodne riesenie- rychlo sa "zacapka" pouzivanim a vypada po tyzdni, ako by mal 2 mesiace .
Sw, ktory som do prijimaca dal je dobry , stabilny , ked vychytaju muchy s ich ponimanim funkcie FastScan , bude to OK. Viac info tu
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 38#p592338
K prijimacu je dodavany aj analogovy A/V kabel - jack 3,5m / 3x cinch , volaju to RCA kabel .
Takt procesoru je niekde nad 740MHz , pamat ma 256MB flash (pre system a pluginy) a 512MB operacnu pamat.
Hreje sa. Nieje to nic hrozne ,ale jednoducho po 2 hod. uz polozenim ruky na kryt citite,ze prijimac maka. Kedze je zdroj oddeleny - nehrozi,ze sa prijimac prehreje ! Jednoducho - maly priestor a niekde to teplo musi ist.
Kto si nainstaluje CCccam2.30 , docka sa rychleho startu dekodovania po zapnuti . S Doscamom uz tak rychly start dekodovania nieje . Tam si treba pockat.
Obrazovo je na tom dobre, len v podrobnych nastaveniach video som pridaval ostrost ( 10 z moznych 128) . Vyhladzovanie je viditelne na TA3 a CT24 , po nastaveni je to ale ok, nijak to nerusi .
Prijimac nema SPDIF - ani opticky, ani digitalny. Jediny digitalny audio signal lezie z HDMI .
Vzhladom na rozmery krabicky a mnozstvo prepojovacich konektorov vzadu moze byt problem so sucasnym pripojenim HDMI, LAN a USB disku . Nesmu byt pouzite "kvalitne" kable s konektormi ako na zvaracku. Konstrukcne hrubsie konektory su jednoducho nevhodne a asi aj zbytocne, ze ?
Stale si myslim,ze Marusisaci chceli spravit mini prijimac za TV ,ale ked zistili, ze v jednoduchosti je krasa (je to ozaj pekna krabicka) od moznosti umiestnenia za TV upustili. Za dizajn davam 100bodov , prevedenie konektorov len 99 bodov- malo miesta.
ABcom prijimac doporucuje ako doplnovaci k zostave VU prijimacov , ja si ho viem predstavit ako jediny samostatny prijimac a pekny doplnok AV zostavy .
Dialkove je klasicke - VU ckove. Chybajuce tlacitko info na DO mi vadilo aj tu . A leskly dizajn DO s makkym plastom sa mi nezda ako vhodne riesenie- rychlo sa "zacapka" pouzivanim a vypada po tyzdni, ako by mal 2 mesiace .
Sw, ktory som do prijimaca dal je dobry , stabilny , ked vychytaju muchy s ich ponimanim funkcie FastScan , bude to OK. Viac info tu
Revis dik za reakciu, testoval si ATV vo vcerajsom prispevku. Oni pred par mesiacmi doplnili resp. zmenili na ovladacoch VU tl. help na to info. Ako pises na tom klasickom VU DO to u mna tak funguje teraz.......help=info. To zero ma taky isty ovladac ako UNO u mna.....
- revis
- Legenda Fóra

Vidis, to ma vobec nenapadlo stlacit HELP
Na starych verziach je HELP ozaj HELP - to nepouzivam . Dakujem za poucenie .
To nebolo tak myslene, o poucani to nie je. Aspon vieme ze to funguje. Ani som uz neskumal ci sa to da navolit v nastaveniach spat na help, lebo nepotrebujem to. Ale v inych img ani neviem asi pred mesiacom som skusal opennfr tam je tusim klasika help, asi aj inde.
Ak pouzivas plugin sherlock v ATV, co bol plugiin pre VU, tak po uprave help na inf, to museli upravit, lebo plugin pouzival prave help. Musis podrzat help dlhsie potom naskoci sherlock, na kratke stlacenie je to info..........ako je to inde neviem......
Ak pouzivas plugin sherlock v ATV, co bol plugiin pre VU, tak po uprave help na inf, to museli upravit, lebo plugin pouzival prave help. Musis podrzat help dlhsie potom naskoci sherlock, na kratke stlacenie je to info..........ako je to inde neviem......
- ako hlavný prijímač ani náhodou - jeden tuner je málo a bez CI slotu a RS 232 ...revis píše:VU- ZERO - prijimac
- že E2 BOX vie aj streamovať z iného E2, je asi taká info, akoby automobilka ponúkala auto, ktoré má aj spiatočku ...
- flash a RAM = OK
- Procesor = OK
- LAN - keďže je primárne akože určený na streamovanie - a odtiaľ nie je ďaleko ku kopírovaniu - pýtalo by to 1G LAN-ku
- RS 232 sa asi nezmestil, ale tiež si myslím, že BOX by mal byť väčší ako smartfón ...
- čiže presne ako predajca deklaruje - next mašinka v domácnosti ...
fšelijaké LINUX-y
-
alfsvk
Příspěvek od alfsvk »
RS 232 maju vsetku vu stroje, Solo SE a Zero to uz maju na inom konektore, vid obrazok.
100M LAN : vsetky stroje s BCM 7362 maju 100M, takze volbou BCM je dana aj rychlost.
CI je ina kapitola, je na vyrobcovi co do danej kategorie osadi.
100M LAN : vsetky stroje s BCM 7362 maju 100M, takze volbou BCM je dana aj rychlost.
CI je ina kapitola, je na vyrobcovi co do danej kategorie osadi.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ale to je pěkný přístrojík
. Já k tomuhle účelu používám ENfinity, ale ZEERO bude určitě výkonnější . Nemít Enfinity jdu hned do něj.
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB /mechanika DVD Dell
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
- revis
- Legenda Fóra

Je ozaj krasny. Jednoducha grafika na vetracich otvoroch a zrazu je to celkom mila skatulka. Tento ide ozaj ako hlavny prijimac - do zahranicia. Aj so skylink kartou .
CI tam uz jednoducho nevojde - snad kdesi z boku by mohlo byt, ale to by polovica modulu musela trcat vonku . Nieto miesta dost.
CI tam uz jednoducho nevojde - snad kdesi z boku by mohlo byt, ale to by polovica modulu musela trcat vonku . Nieto miesta dost.
... Ď... to som nevedel ...alfsvk píše:RS 232 maju vsetku vu stroje, Solo SE a Zero to uz maju na inom konektore, vid obrazok.
... zase som múdrejší ...
fšelijaké LINUX-y
Tak to sory, na Slovensko jsem se nedíval. Jelikož jsem z Česka, tak jsem koukal jenom u nás a tady ho zatím nikdo neměl skladem.efendy55 píše:johnyhol: netáraj , ale tu už je nejaký čas skladom .never všetkému .
revis: díky za recenzi a tím pádem za odpovědi na moje otázky k přijímači.
VU+ SOLO2; OpenATV; doscam
1x karta Skylink ICE
1x karta UPC/freesat
DO: Logitech Harmony
NAS: Zyxel NSA 325 v2 2x 2TB
Motor: SG2100 USALS+Parabola 85''+multiswitch
1x TV Thomson 55cm 4:3
1x TV PHILIPS 82cm 16:9
1x karta Skylink ICE
1x karta UPC/freesat
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.
Možná dneska a víš jistě že ho opravdu mají na skladě? Co jsem koukal včera, tak tam bylo nejmíň 3 dny a jednou teda skladem, ale po dotazu mi bylo řečeno, že do konce týdne bych mohl mít doma. Tak hodně štěstí s nákupem....
1x karta Skylink ICE
1x karta UPC/freesat
1x karta Skylink ICE
1x karta UPC/freesat
Pozeral som to už pred pár dňami. Či to majú na sklade neviem potvrdiť, ale ako každý netshop obchod sa to snaží zohnať aj keď to nemajú na sklade. Osobne by som ho nekupoval, lebo nemá vfd. Inak to ostatné by aj ušlo. Jedine ak sa odpáli HDMI, tak je to bez šance zapnúť aspoň na SCART.
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
Je pravda, že už ho tam dneska má víc obchodů, ale jak jsem psal tak to, že je napsáno skladem neznamená, že je opravdu na skladě. Spíš to je tak, že obchodníci chtějí samozřejmě co nejvíc prodat, tak napíšou "položka skladem" i když ho má jenom slíbenej od dodavatele. To je moje zkušenost z pár takových nákupů a hlavně z poslední akce co teď připravuju pro známou. Ze čtyřech shopů jsem měl takovej problém u dvou. Hlavně že přišla hned zálohovka k zaplacení předem (já blbec hned zaplatil-jelikož jsem na to chvátal) a pak druhej den volali, že to a to nemají. Neříkám že to je všude, ale důvěřuj-prověřuj.
Jinak se mi Zero líbí hlavně kvůli tý velikosti, protože ho uvažuju dát ke známý, nějakým způsobem na zadní stranu TV, aby se k ní nemusela cpát nějaká polička na kterou by se položil. (TV je pověšená na sloupu uprostřed pokoje) Myslel jsem, že jí tam dám Arivu 103mini, ale tohle by bylo zároveň jako card server. Nehledě na to, že nová řada Ariv nemá ještě dodělanej FW.
Jinak se mi Zero líbí hlavně kvůli tý velikosti, protože ho uvažuju dát ke známý, nějakým způsobem na zadní stranu TV, aby se k ní nemusela cpát nějaká polička na kterou by se položil. (TV je pověšená na sloupu uprostřed pokoje) Myslel jsem, že jí tam dám Arivu 103mini, ale tohle by bylo zároveň jako card server. Nehledě na to, že nová řada Ariv nemá ještě dodělanej FW.
1x karta Skylink ICE
1x karta UPC/freesat
1x karta Skylink ICE
1x karta UPC/freesat
-
radek_dr
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ Zero4K-T2, image různě
Vypadá to hezky, ale pokud nepotřebuji sat tuner, ale jen streamování, pořídím si za 850,- Kč Malinu (Raspbery PI), za 2,4 liber licenci na MPEG2 a pokud jsem rozmazlený, za 200,- Kč plastovou krabičku. Zdroj 5V/2A a SD kartu 4(8) GB mám v šuplíku, XBMC na netu a při spotřebě max. 4,5W (bez případného ext. disku) není co řešit. FulHD zvládá bez problémů (při napájení pouze z USB konektoru TV bez problémů SD programy, FullHD se seká). A visí mi vzadu za TV, velikost asi jako krabička cigaret, ovládá se normálně ovladačem od TV (přes HDMI CEC). Navíc má podstatně lépe vychytané pluginy typu Archivy CZSK, a pod. Takže 3500,- Kč za zařízení na stream z jiného VU+ je pro mne moc. Ale někdo to třeba využije.
VU+ Zero 4K (DVB-T2), Black Hole - poslední verze
-
mohicanos
- satelitni prijimac: dreambox a vu+ prijimace
zdravim, vedel by mi niekto pomoct rozbehat wifi usb adapter tp-link wn723n v2?
mal som ho dlho v dreamboxoh kde fungoval s ovladacom rt8192cu (NEWNIGMA2 image). No vo vu+zero s tym istym ovladacom a image VTI 8.0 to nefunguje, vobec ani sa nerozsvieti a ani sa nezobrazi menu wlan.
vdaka
mal som ho dlho v dreamboxoh kde fungoval s ovladacom rt8192cu (NEWNIGMA2 image). No vo vu+zero s tym istym ovladacom a image VTI 8.0 to nefunguje, vobec ani sa nerozsvieti a ani sa nezobrazi menu wlan.
vdaka
Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51