VU+ ZERO

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
mohicanos
satelitni prijimac: dreambox a vu+ prijimace

Re: VU+ ZERO

Příspěvek od mohicanos »

ano samozrejme, ale ani sa neorzsvieti, vo windowsoch ide v pohode takze pokazeny nie je, v dreamboxoch (newnigma 3.3.2 image) ide tiez, len to vtom vu-cku nefunguje
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Skus iny img, alebo napis na forum VTI. Je to novinka, tak je mozne vsetko,chce to cas.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
mat

Příspěvek od mat »

no Vaše recenzie ma nenadchli #-o , ale verím starým harcovníkom" a objednal som ho .... v utorok to mám, že je malý, o to lepšie aspoň nezavadzá, ostatné parametre sú tiež ok".... nechám sa prekvapiť, tie Dreamy už musím omladiť" ... :ROFL:
pavel1978
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pavel1978 »

po testech tohoto prijimace jsem docela nadseny pokud beru pomer cena kvalita,tak tento prijimac patri mezi ty,ktere bych nevahal si koupit dalkove ovladani je stejne jako na VUSOLO2 v baleni najdeme tez HDMI kabel,testoval jsem VTi enigma2 prijimac mel rychle reakce vcetne HBBTV a prijemne prekvapila i rychlost youtube TV pluginu,ktery umoznuje prehravat vsechny youtube soubory (na zacatku s reklamou) obraz je vynikajici ale je nutne si ho seridit v prijimaci (ostrost,skalovani....) plugin je soucasti VTi ,dalsi prijemnou veci je prehravani vsech multimedialnich soubory .avi bez trhani vse je plynule,osobne bych ho klidne pouzil jako hlavni prijimac ,ktery pracujes v rezimu server nevidim duvod proc ne Broadcom 7362 dualcore 750Mhz 2000DMIPS....
radek640

Příspěvek od radek640 »

Jako klient vynikající přijímač, ocenuji rychlost, cenu, spolehlivost, obraz, vyzkoušel jsem z BH 2.1.4, malý displey by neškodil, pokud ho ale schováte tak by případný displey strácel význam. Teplota přístroje zdá se trochu vyšší , asi bych ho nezastrkával do úzkého prostoru, ale to je otázka delšího testu, za 1 den se teplota na otevřené polici držela zhruba na 35-40st. Osvědčený vynikající DO.Vzhledem ke kvalitě cena přiměřená . Ocenuji možnost varianty provozu s IR čidlem při umístění např. za televizor - výborný doplněk. Zajímavý tvar zdroje - nezvykle protáhlý, ale na druhou stranu dostatečně úzký na to aby do prodlužky nezavazel dalšímu zařízení vedle sebe.
radek640

Příspěvek od radek640 »

Jediné mínus na co jsem si vzpoměl je nepřehledný postup nahrátí nového img!! Klasicky po vložení USB a zapnutí přijímače se zdánlivě nic neděje dokonce zmizí i HDMI spojení s TV . Protože s tím přehráváním určitou zkušenost mám, intuitivně jsem vydržel asi 7 minut a po vypnutí a zapnutí Zera systém naběhl již s BH 2.1.4.
pcwifi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pcwifi »

ze by teda nahrada DM800 ? Je v nem chapu li to spravne "klasicka" E2 a instalace treba CCcam, Oscam apod je skrz ňáke to klasicke menu s pluginy ? Clovek pouziva roky jen DM kde je vse jasne...
Skylink na 1TV, Full Telly skrz IPTV, VDSL 125/25M... Satelit zatím má své místo, ale je pomalu a jistě vytlačován do ústraní...
radek640

Příspěvek od radek640 »

jasně klasická rychlá E2 , pluginy a emulátory si instaluji přes menu
mat

Příspěvek od mat »

no konečne kladné recenzie, uvidím zajtra.... dufam, že príde... [-o<
sateliťák
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sateliťák »

radek640 píše:Jediné mínus na co jsem si vzpoměl je nepřehledný postup nahrátí nového img!! Klasicky po vložení USB a zapnutí přijímače se zdánlivě nic neděje dokonce zmizí i HDMI spojení s TV . Protože s tím přehráváním určitou zkušenost mám, intuitivně jsem vydržel asi 7 minut a po vypnutí a zapnutí Zera systém naběhl již s BH 2.1.4.
Clovece vsak uz jednoduchsie to nejde.Ked zacne led na displeji blikat je hotovo.Trva to cca 1-2.min.
duchman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od duchman »

Prave jsem se stal majitelem tohoto boxu. Nahral do neho image VTI8 a zkousim. Pro mne ovsem velky problem je nepritomnost jakekoliv notifikace nahravani. Chapu ze box nema displej, ale proc neblika pri nahravani aspon ta ledka? Pritom v menu nastaveni je polozka blikani ledky pri nahravani, funkce je zapnuta ale nic pri nahravani neblika, a to ani ve standby ani pri zapnutem boxu. Funguje to nekomu, byt treba v jine image?
radek640

Příspěvek od radek640 »

sateliťák píše:
radek640 píše:Jediné mínus na co jsem si vzpoměl je nepřehledný postup nahrátí nového img!! Klasicky po vložení USB a zapnutí přijímače se zdánlivě nic neděje dokonce zmizí i HDMI spojení s TV . Protože s tím přehráváním určitou zkušenost mám, intuitivně jsem vydržel asi 7 minut a po vypnutí a zapnutí Zera systém naběhl již s BH 2.1.4.
Clovece vsak uz jednoduchsie to nejde.Ked zacne led na displeji blikat je hotovo.Trva to cca 1-2.min.

Asi máš pavdu , nikde jsem se to nedočetl, tu inicializaci, ale jak jsem psal po XX kusech naflahovaných VUček mě instinkt jaksi automaticky dokázal dovézt k správnému postupu , jen jsem prostě čekal jak je tady u toho typu ten upgrade vyřešen .
pcwifi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pcwifi »

klucííí, jak nahrávání, stačí vrazit flashku a jedem či jak to fachčí ? naformatuje si ju to na nejaky Ext3 nebo ju muzu nechat v NTFS / FAT32 ? V DMku mam dany disk, tam je to trosku jiny...

díq
Skylink na 1TV, Full Telly skrz IPTV, VDSL 125/25M... Satelit zatím má své místo, ale je pomalu a jistě vytlačován do ústraní...
emilsat
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilsat »

mat píše:vie niekto poradiť, (23,5°E) stráca sa mi signal na niektorých TV - JOJHD -Nova - chodi a napr. Wau, Esport...nie,...mam tam LnB Twin ....druhy SAT v pohode všetko chodí...
Skus prohodit vstup nebo vysput na lnb nebo přijimacich . Tak se dozvíš vice .....
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
radek640

Příspěvek od radek640 »

Zkus odpojit ten druhý satelitní receiver , pokud to přestane blbnout tak má ten druhý satelit velkou proudovou zátěž
mat

Příspěvek od mat »

ked su tam 2 DM tak to šlape.... :o
radek640

Příspěvek od radek640 »

No vidíš to je to co ti říkám ten druhej satoš ten LNB tak proudově zatěžuje
mat

Příspěvek od mat »

LnB tam je teraz INVACOM _Twin....
duchman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od duchman »

funguje nahravani na usb hdd? je to spolehlive? uspava se hdd?
mat

Příspěvek od mat »

nové poznatky su na svete, +ZERO a DREAM800HD s TWIN LnB nefunkčné s motorom STAB100,....odskušané s 3 rôznymi LnB - Smart, Invacom, DI-WAY, // zamrzanie obrazu, nenaladenie niktorých TV //... :!: 2X DREAM v poriadku ....single IBU a spomínaný motor v pohode, obraz super...pravdepodobne sa znesú len Vu+ medzi sebou, ale terazky" to nemam ako odskúšať...
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“