Golden Interstar Xpeed LX3

Odpovědět
Hypnos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Golden Interstar Xpeed LX3

Příspěvek od Hypnos »

georg11 píše:V image openHDF plugin není

OK, diky za info a v OpenATV?

Diky za re.
Tabi
Odborník
Odborník

Příspěvek od Tabi »

V openATV 4.3 jsem ho taky nenašel.
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB /mechanika DVD Dell
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

ATV pre VU ho ma v zaklade, neviem ako xpeed. Nemas ho v zozname pluginov ale uz ho ma img v sebe. Zistis to tak, ze ide na odinstalovanie pluginov, do systemplugins a tam ho vidis. Tak si pozrite podla typu stroja, kde to je kde nie,pripadne vsade?
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Myslím že XL3 ho nemá.Zkoušel jsem ho najít na všech image co mám dle sdělení jiných ve zbytečném multibootu. Není vidět ani v odinstalování pluginů jak radil liquere. Pokud by byl plugin někde ke stažení klidně ho vyzkouším, ale nenašel jsem ho
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Pro ty koho to zajímá přímo na Egami foru se řeší problémy s egamibootem v image Eg.6.6
Zde je polský originál
Druga kwestia to taka że nadal z multiboota nie chcą się uruchomić takie image jak openatv 4.3 czy najnowszy openvix,ale to w sumie dla mnie mało ważne bo traktuję multiboot w egmai jako ciekawostkę.
i opověď EgamiMastera
Co do multiboota - na LX-3 trzeba poczkeać na nowy sterownik - wtedy softy ruszą ponownie.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Georhe je mozne, ze to je pristupne len pre boxy, ktore dokazu spolupracovat aj s inym DO. Teda predpokladam, VU - DM alebo mozno este aj ine .....Potom by paltilo, ze xpeed pozna len svoje DO a potom je tento plugin zbytocny. JE to len moj nazor. Ale ak mas chut chod na stranke ATV hore do polozky OE-A GIT a tam mas aspon na trch miestach rozne pluginy. Ak ho tam najdes neviem, je ich tam vela.........pripadne daj echo....
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Myslím si že je to tak jak píšeš protože kdyby v xl3 fungoval tak by ho tam dali, ale zkusím ještě popátrat
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Myslim, ze aj xtrend to ma a mozno aj ine, skusim sem dat screen, aby bolo jasne o com sa bavime........
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Všechny pluginy co tam máš tam mám taky kromě toho jediného :(
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Preco si z toho smutny, ved to nepotrebujes, ani ja to nepotrebujem, je to ako je v def nastaveni po flashnuti img. :)
Radkoslav2
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Radkoslav2 »

jdobry píše:To cukani vypada to jako dusledek nastaveni h264 enkoderu.
Skusil jsem to z h264 prekodovat avidemuxem na h264 a najednou to funguje jedna basen.
Tady je mediainfo videa ktere cuka, cast nastaveni enkoderu:

Kód: Vybrat vše

Writing library                          : x264 core 112 r1834 a51816a
Encoding settings                        : cabac=1 / ref=1 / deblock=1:0:0 / analyse=0x1:0 / me=dia / subme=2 / psy=1 / psy_rd=0.00:0.00 / mixed_ref=0 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=0 / 8x8dct=0 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=0 / threads=2 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=0 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=0 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=40 / rc=abr / mbtree=1 / bitrate=2398 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / ip_ratio=1.41 / aq=1:1.00
A s timto nastavenim bez dalsich zmen bezi jedna radost

Kód: Vybrat vše

Writing library                          : x264 core 142 r2389 956c8d8
Encoding settings                        : cabac=1 / ref=1 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x113 / me=hex / subme=2 / psy=1 / psy_rd=1,00:0,00 / mixed_ref=0 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=0 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=0 / threads=3 / lookahead_threads=1 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=1 / keyint=250 / keyint_min=23 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=10 / rc=crf / mbtree=1 / crf=20,0 / qcomp=0,60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / ip_ratio=1,40 / aq=1:1,00
Ktere nastaveni konkretne dela ten problem jsem zatim nezjistoval. Taky to muze byt vadnou verzi koderu a muze se stat, ze i pri stejnem nastaveni to pobezi hladce. Asi nejdulezitejsi rozdil je ze puvodni video je AdaptiveBitRate a ja to prekodoval na ConstantRateFactor abych mel drive vysledek.
V kazdem pripade diky za spolupraci. Vylouucenim chybnych predpokladu jsem nasel reseni, ktere vede k cili.
Chcem sa vratit k tejto teme. Je to len zmeneny text v niektorom subore? Ak ano, tak v ktorom. Vies tu dat nejaky navod, pripadne ten prepisany subor a cestu?
Dakujem :)
VU+ Ultimo 4K: DVB-S2 + DVB-T2, 1TB HDD, R.I.P. Xpeed LX3
FTE AL 105: 13°E, 19.2°E, 23.5°E a 28.2°E
50" plazma Panasonic Viera
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

A co v BA nefunguje vyhladavanie? Tak si vyhladaj avidemux alebo milion inych podobnych softov............. :idea:
Radkoslav2
Pokročilý
Pokročilý

Tak sme sa asi nepochopili. Ja som si myslel, ze to jdobry opravil v dekodovani x264 priamo v E2. Nastroje na konvertovanie mam, ale nechce sa mi kazdy film po stiahnuti este konvertovat, aby som si ho mohol pozriet ;)
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ved pise ze pouzil avidemux, tak to prezen cez nieco ine.............. ked sa ti nechce nieco robit pre seba sameho, :ROFL: tak ti niet pomoci.......
Radkoslav2
Pokročilý
Pokročilý

OK, uz to vidim - chapem. Dakujem.
Nooo, mas pravdu, mal by som sa nad sebou zamysliet :roll:
Hypnos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hypnos »

georg11 píše:Všechny pluginy co tam máš tam mám taky kromě toho jediného :(

Diky vsem co se snazili ho najit ci vyzkouset. Takze nahrada RC za jine neni mozna.
Jeste jednou diky.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Nechci dráždit hada bosou nohou, tak jen pro ty co to opravdu zajímá. Upravil jsem si Egami6.6 tak, že v multibotu korektně funguje vše co si na usb nainstaluji jak ze servru přímo v mulbootu tak i co mu dám do media/usb/EgamoBootUpload Nikde nejsou již potřeba žádné jiné úpravy. HDD je okamžitě viditelné ve všech instalovaných image. Nezkoušel jsem jen moje zálohy protože v nich už jsou provedeny úpravy které jsem dělal dříve. Zatím vše funguje, testuji dál anžto jsem starý důchodce který před svátky nemá co na práci :roll:
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak ked sa nudis otazka. Preniektore stroje je na feede ATV openmultiboot. Nemam xpeed tkaze neviem ci ho ma. MAli by ho mat tie ktore su odskusane akde to vraj funguje. Ja som nehladal ci je pre vu, elbo to nepouzivam, ale ked sa tak nudis mozes pozriet ci to mas a ci to aj funguje...... :good:
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Ve feedu ATV pro LX3 je ke stažení taky Může to někdo zkusit, já jsem spokojenej jak mi multiboot jede v Egami
Dle informací z fora openATV se multibot chová podobně jako neupravený Egami6.6, instalace i nahrání dalších image je OK ale poté následuje neustálý restart
Naposledy upravil(a) georg11 dne 23.prosinec 2014 - 11:58, celkem upraveno 1 x.
Tabi
Odborník
Odborník

Příspěvek od Tabi »

Zkoušel jsem ho včera. Instalace je O.K. Po výběru image ale nenajede. Zastaví se asi na 60%, pak je nutné vyndat flash a reboot. Včera se mi taky podařilo zbořit ATV 4.3. Po nastavení na přístup do serveru se po restartu zastavil na 33%. Pomohlo opojit LAN. Ale opětovný restart a stejný problém 33%. Takže zatím jsem na 4.2.
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB /mechanika DVD Dell
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“