OpenXTA 4.0
HDMU
OpenHDF
OpenATV4.2
OpenPLI4.0

A maš nastavene v Xtrende rozlišenie 1080p?srobik píše:Prosím Vas a ktorý image má najlepší obraz v image v SD a HD? Zdá sa mi že v Ellano čo dáva image oproti Cryptoworcsu 650 má obraz horší na TV GL 1000hz a 139cm uhloprecke.... poradte mi. Ďakujem
Jak jsi dopadl by mě zajímalo,protožesrobik píše:Prosím Vas a ktorý image má najlepší obraz v image v SD a HD? Zdá sa mi že v Ellano čo dáva image oproti Cryptoworcsu 650 má obraz horší na TV GL 1000hz a 139cm uhloprecke.... poradte mi. Ďakujem

Pastoman píše:A maš nastavene v Xtrende rozlišenie 1080p?srobik píše:Prosím Vas a ktorý image má najlepší obraz v image v SD a HD? Zdá sa mi že v Ellano čo dáva image oproti Cryptoworcsu 650 má obraz horší na TV GL 1000hz a 139cm uhloprecke.... poradte mi. Ďakujem
Úplne stebou súhlasím a hlavne:jarod72pm píše:Pokud cimrosek preferuje plasmu jako to pravé zobrazovadlo včetně amiko alien jako graficky výkonější stroj než ET7x000 pak proč ne že ,každý subjektivně má to svoje nej podle svých očí .(osobně bych si plasmu nikdy nekoupil)
Každý používá to co je mu nejblíž a každý preferuje jiné kvality podle sebe.Většinou to tak bývá že s cenou stoupá i kvalita přístroje nejen jeho vybavení(i když to bývá hlavní důvod) ale i frekvence procesoru s grafickým jádrem která může příznivě ovlivnit při nových ovladačích výkon kvality obrazu při použití ktomu určených instrukcí.Pokud procesoru dodáte optimalizované ovladače dokáže efektivně pracovat i s obrazem .Trochu jsem pátral co vlastně má ten Golden media 990 za procesor - ST40-300 450MHz processor.Ten procesor má dobré vlastnosti pro vykreslení HD obrazu hlavně vyhlazení obrazu takže na první dojem je obraz líbivější mno tím se ale strácí trochu přesnost pro detail a zobrazení SD je poněkud horší což naopak procesory Mipsel umí dohnat a tak celkový kompromis HD+SD je pro mě subjektivně lepší .Když jsem dříve používal Argus mini IP (výkonostně horší určitě) tak sice uměl solidně zobrazit HD ale ne tak dobře kvůli použitému procesoru ale naopak SD bylo dívatelné i tady což bylo velké plus .
Kolem a kolem obrazové rozdíly málokdo najde u těchto si podobných přístrojů(je tam hodně věcí co lze ovlivnit:citlivost tuneru-signál,tv)
ale k tomu co kupujem patří i využití přístroje jako takového podpora,další možnosti,net,sdílení atd atd a když tomu přidáme obrazovou kvalitu je to pak třešnička na dortu a jako celek pak kupujeme a používáme.

Ahoj11chloe píše:Zajímá mě zkušenost s et7500 a sílou signálu na 0.8W. Údajně při zhoršeném počasí oproti ostatním boxům přestává jít obraz. Jakoby byl málo citlivý tuner.

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz