Dobrý deň,tu je setting Astra 1 a Astra 3 z FW 1.07B1patch.Pred natiahnutím settingu si radšej vždy prečítajte Ako na to u Arivy od robura - tí čo by nevedeli odkiaľ stiahnuť ako na to u Arivy a settingy tak tu je link -
Setting si vždy nahrávajte cez Allcode + botloader a predídete zbytočným komplikáciám viď prečítať si Ako na to u Arivy od robura vs.lososa.
http://www.tvfreak.cz/forum/showpost.ph ... count=1620
Setting 1.07B1patch je upravený v menu - Installation - zoznam satelitov o satelity : Jamal 201-90°E,Intelsat 15-85°E,NSS 7-22°W,Express AM22-53°E,NSS 12-57°E,ABS 1A,B-75°E,NSS 6-90,5°E,Intelsat 14-45°W,Eurobird 2-25,5°E,Eutelsat W5-70,5°E,Intelsat 7/10-68,5°E,Intelsat 904-60°E,Intelsat 12-45°E,Eutelsat W6-21,6°E,Express A4-14°W,Intelsat 901-18°W,Intelsat 905-24,5°W,Intelsat 907-27,5°W,čiže spolu 44 satelitov.Postupne budem doplňovať v nových settingoch aj transpondéry a neskôr môžem doplniť ešte nejaké satelity ak by mal niekto záujem - môžte mi písať cez sz.Kanály sú usporiadané podľa platforiem providerov a naladené sú aj kódované a to prehľadne vedľa seba ak by niekto vlasnil niektorú z kariet.Snažil som sa usporiadať aj rádiové stanice.Naladené podľa platforiem nasledovne- Skylink,MTV Unlimited,BISS channel,CSLink,voľné FTA Astra 1+3,CanalSat France,Orange channels,Kabel Deutschland,Canal+ Espaňa,Sky DE,HD plus DE,ORF Digital,TV Vlandereen,Canal+ Nederland + nové kľúče.UPOZORNENIE !!! - naladené sú len Astra 1,Astra 3 keďže vlastním iba monoblok.Kvôli tomu môžem pridávať nové a vymazávať kanály ktoré prestali vysielať len na týchto dvoch družiciach.Verím,že satelitným nadšencom to pomôže.
Dobrý deň,dávam sem novo načisto vytvorený setting Astra 1 a Astra 3 2.05B7patch - spolu 1053 kanálov a všetko do podrobna usporiadané podľa providerov viz.ako v predošlom settingu,dalo mi to zabrať na celú Nedeľu,ale som rád,že už to je hotové,uff + novo vytvorené FAV skupiny POZOR,POZOR -Setting si nahrajte cez Allcode + botloader.Ešte pred nahratím si dajte továrko - NUTNÉ!!!Už po nahratí settingu si vypnite zadným vypínačom Arivu asi na 30 sekúnd,inak postup ako píše robur vs.losos.!!INFO - V novom dvojkovom FW ide bezproblémov v EMU to isté ako v poslednom jednotkovom FW 59 sat.v zozname satelitov - pre motorových nadšencov,ale kanály na iných družiciach si musíte nahodiť sami,lebo ja motor nemám.V settingu z 59 sat.sú vytvorené FAV skupiny jednotlivých providerov - tí čo majú zahr.karty + jednotlivé štáty NEMECKO,HOLANDSKO a pod.
Setting budem upravovať zatiaľ iba vo FW 2.13B5patch59sat kým nevyjde nový,BAVTE sa.
Dobrý deň,pridávam sem nový setting z doposiaľ nezverejneným FW od kudmu(neviem skadial to vykutral )2.11B9patchom.Ide v ňom všetko ako v predošlom FW,ale EPG ide korektne+dajú sa v ňom pridávať 32 miestne kľúče takže BOMBA.Pridal som doňho ešte kľúče na Canal Digitaal NL 06.Takže klúče pôjdu už nielen 02,ale aj ostatné ak budú public čiže 04,06,08 atd...Ide taktiež Kabel Deutschland 23,5°E,Nagra 2.Mne sa FW MOC páči,ale ako som už spomínal tak zdielanie a pod.vychytávky na Arive nepoužívam takže si to musíte nastaviť sami.Pekný deň a BAVTE SA.
Dňa 26.5.2011 opäť mierne upravený setting - naladené kanály Kinowelt TV, TNT Film, AXN Action, Romance TV, Cartoon Network, Eurosport 2 Deutschland, Boomerang, Biography Channel, History a sportdigital v pakete SKY Deutschland na novej frekv.10,920 GHz, pol. H, SR 22000 - pre majiteľov týchto kariet.Dva kanály AXN Action a sportdigital idú v EMU v pakete Austria SAT takže tieto dva kanály som na starej frekv.11875,H,22000 vymazal,lebo v najbližšej dobe prestanú na tejto frekv.vysielať.Pekný deň.
31.5.2011 - Momentálne pracujem na novom settingu FW 2.13B5patch,tak hádam do zajtra by som to mal stihnúť a hneď ako to bude hotové tak vám to sem nahodím.Chce to ponahadzovať všetky klúče odznovu keďže ako viete tak bin nieje kompatibilný z predošlým FW 2.11B9patch.Inak zvlášť by som chcel poďakovať človeku z nickom zdec za pomoc,on vie.Zatiaľ sa majte.
Dňa 16.6.2011 opäť upravený setting z FW 2.13B5patch o niektoré kanály na oboch Astrách.Práve pracujem na keksoch na CanalSAT France,tak chvíľku strpenia...a potom to sem nahodím zo settingom.Funkčné by mali byť tieto transpondéry 11739 V 27500 /11778 V 27500 /11973 V 27500 /12663 H 22000,snáď sa mi to podarí,uvidíme...Zatiaľ setting bez funkčných kanálov CanalSAT FRANCE.Pre tých čo by chceli upravovať keksy v nejakom keyeditore tak som ich priložil spolu zo settingom do súboru.
Tak,žial nepodarilo sa mi rozchodiť CanalSAT FRANCE ,keďže je to cristor format a nie emus...škoda.Inak vďaka Farell za upozornenie,lebo by som sa z tým zbytočne trápil.Pekný deň.
Dňa 2.8.2011 som pridal družicu HOTBIRD 6/8/9 13°E keďže známy mi namontoval multifokus na 3 družice
Dňa 5.8.2011 opäť upravené kanály paketu SKY Italia + naladené a usporiadané všetky kanály v tejto atraktívnej platforme na družici Hotbird 6/8/9 13°E.Príjemnú zábavu,ZDAREC.
Dňa 12.12.2011 pridaný nový setting z FW 2.17B3patch+nové keksy.Soft sa zdá byť zatiaľ najvydarenejší z dvojkových-rýchle prepínanie,stabilita,opravených pár vecičiek ako pri prepínaní na niektoré HD Kanály ako napr.NGC HD sa v v minulom softe Ariva reštartovala v tomto je všetko OK,dalej pridaných pár vecičiek,ale koniec koncov otestujte a uvidíte sami.Mne sa tento soft pozdáva
Pre veľké chyby sem nebudem dávať setting z FW 2.15B8patch,hlavne kvôli reštartom prijímačov A200 a A200 Combo ktoré som z týmto FW testoval.Pekný deň.