freeSAT (UPC Direct)

Odpovědět
gusto1
Znalec fóra
Znalec fóra

Re: freeSAT (UPC Direct): všetko o službe

Příspěvek od gusto1 »

ramzess píše:ahojte chlapci.chcem sa od vas opytat ci funguje na kartach 0D02 freesat medium HD programy ,JOJ HD.Markiza HD a Jednotka HD. za skore odpoved vsetkym vdaka .
A aj keby ich mal, tak v medium ti nepojdu
ramzess

Příspěvek od ramzess »

gusto1 píše:
ramzess píše:ahojte chlapci.chcem sa od vas opytat ci funguje na kartach 0D02 freesat medium HD programy ,JOJ HD.Markiza HD a Jednotka HD. za skore odpoved vsetkym vdaka .
A aj keby ich mal, tak v medium ti nepojdu
viem priplatil by na hd programy .no skoda :(
Octagon sf4008 Formuler F1 DM 800 HD se AmikoA4
gusto1
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od gusto1 »

to neni skoda, este tak dvojku v HD by som privital, ale programy typu markiza, joj je odpad pre primitivov
coobo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od coobo »

prisla mi postou nova freesat karta s vyssim zabezpecenim...
akym systémom je kodovana? ta sucasna bola este cryptoworks?

vraj, ked si ju aktivujem, dostanem na 3 mesiace film pack zadarmo...
ale ved aj tak, casom stare kodovanie vypnu a novu si budem musiet aktivovat...
illusion m2s, opticum 4000 tscx, Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2: multifeed 5e, 1w, 5w
Mopky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Solo2 a Vu+ SoloSE

Příspěvek od Mopky »

Ahoj,
mne to doslo vcera tiez postou, som to len precital narychlo, pisu tam, ze povodna karta coskoro skonci a mam si dat tu druhu, novu co mi poslali.. A tiez ako "bolestne" FilmBox Pak na 3 mesiace bezplatne.. Povodnu mam este 0D02 stare dobre CRW a aj napisali, ze po vymene a aktivovani novej karty mam staru zlikvidovat..

Ake to je kodovanie, sam neviem, ale obavam sa, ze Irdeto asi - karta co mne poslali zacina 1020xxxxx..
No uvidim, dufam, ze mi pojde v Solo2 bezproblemovo v internej citacke, tak ako stara..
(Vecer mozem postnut scan dopisu)
Vu+ Solo2 = UPC Direct (freeSAT) 0,8W
VU+ SoloSE = UPC kabel BA
feri
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od feri »

coobo píše:prisla mi postou nova freesat karta s vyssim zabezpecenim...
akym systémom je kodovana? ta sucasna bola este cryptoworks?

vraj, ked si ju aktivujem, dostanem na 3 mesiace film pack zadarmo...
ale ved aj tak, casom stare kodovanie vypnu a novu si budem musiet aktivovat...
Ta nova je ice a ta stara bola cryptoworks.
Aky balik si platis? Klasicky zaklad .. medium, alebo aj nejake premiove?
coobo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od coobo »

mam balik plus a prijimac amiko alien 2, tak snad mcas bude fungovat korektne, ked to vraj v pohode zerie nove skylink karty...
illusion m2s, opticum 4000 tscx, Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2: multifeed 5e, 1w, 5w
z.marian
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od z.marian »

Hmm, takže ako z Vašich príspevkov vyplýva, začali vymieňať karty tým, ktorí ešte majú staré dobré 0D02 CryptoWorksy. Výmena by mala byť k vlastným prijímačom samozrejme karta 0D97 Irdeto/ICE a mala by pracovať tak v režime Irdeto ako aj v režime CryptoWorks. Aj so staršími prijímačmi by to malo byť OK. Niekde som čítal, že spoločnosť Irdeto ich už núti tie karty vymeniť a čistý CryptoWorks (0D02) zlikvidovať najneskôr do konca roka. Podpora skončila, skončí aj prevádzka.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

a je to tu biele na ciernom :D:

Vážený obchodný partner,

dovoľte, aby sme Vás informovali, že spoločnosť UPC DTH S.à r.l., prevádzkovateľ satelitnej televízie freeSAT, spúšťa proces výmeny smart kariet Cryptoworks za nové karty Irdeto ICE.

Karty sa vymieňajú v troch vlnách a posielajú sa zákazníkom v termínoch 19.1., 26.1. a 2.2.2015. Zakazníci tak dostanú novú smart kartu vždy v nasledovnú stredu. Výmena kariet je pre zákazníkov, samozrejme, bezplatná.

V sprievodnom liste je zákazník inštruovaný, aby si smart kartu v satelitnom prijímači ihneď vymenil, keďže nová smart karta je už predaktivovaná. Ak si kartu klien nevymení ihneď, dostane ešte automaticky dve obnovenia (refresh). Následne bude naše call centrum obvolávať všetkých zákazníkov, ktorých sa výmena týka, či kartu v prijímači vymenili a či všetko správne funguje.

Odpojenie pôvodných kariet je plánované na termíny 20.2., 27.2. a 6.3.2015, v závislosti na tom, v ktorej vlne zákazník kartu dostal.

Váš freeSAT team
ramzess

Příspěvek od ramzess »

ahojte ja mam vlastny dreambox 800hd se a cccam 2.1.3 ke dostanem kartu novu ktoru cam mam davat aby isiel korektne ?
steve33
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od steve33 »

Výměna karet freeSAT se aktuálně týká pouze klientů na Slovensku. V Česku tento proces nebyl nastartován a zatím není v plánu.
honolulu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od honolulu »

ramzess píše:ahojte ja mam vlastny dreambox 800hd se a cccam 2.1.3 ke dostanem kartu novu ktoru cam mam davat aby isiel korektne ?
CCcam 2.3.0,alebo OScam.
feri
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od feri »

steve33 píše:Výměna karet freeSAT se aktuálně týká pouze klientů na Slovensku. V Česku tento proces nebyl nastartován a zatím není v plánu.
tak o tejto vymene este pred par dnami nikto nevedel ani na Slovensku. Zo dna na den prisiel prikaz zhora, takze v Cesku to podla mna zacne coskoro tiez. V opacnom pripade by ta vymena na Slovensku nemala zmysel.. :)
feri
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od feri »

A ked sme uz pri tom, je cas zacat pouzivat blocker a chranit kartu pred pripadnymi likvidacnymi C841. Teda aspon dovtedy, kym nevypnu komplet ecm stream
z.marian
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od z.marian »

A dokedy by ešte fungovala tá karta bez nových zápisov? Pre CryptoWorks sú na 30 dní vopred, nie?
feri
Pokročilý
Pokročilý

Re:

Příspěvek od feri »

z.marian píše:A dokedy by ešte fungovala tá karta bez nových zápisov? Pre CryptoWorks sú na 30 dní vopred, nie?
Ano cca tak ako pises, vyssie ale pisem o inom a to uz prakticky po spusteni vymeny nie je nutne tajit
ramzess

Příspěvek od ramzess »

len som napisal .a uz dnes som dostal kartu ,cislom 1020 5......aka je to karta?
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

Ak mám karty 3 a prišla mi len jedna, tak je asi jedno ktorú teraz vymením, či?
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

peter1971 píše:Ak mám karty 3 a prišla mi len jedna, tak je asi jedno ktorú teraz vymením, či?
Tak si viem odpovedať sám. Nemusí to by jedno. Ak by niektorú kartu odpojili skorej ako aktivujú všetky ostatné. Žiaľ na priloženom návode nie je uvedené, ktorú kartu treba meniť. Povedia vám to až na zákazníckej linke.
Mimochodom bola celá procedúra na nič. Nešlo to. Po telefonáte na zákaznícku linku však pošlú kódy a ide to za cca 5 minút.
260370

Příspěvek od 260370 »

Zdravim vsechny
Mel bych takovy dotaz, presel jsem z IP BOX 200S serveru na Raspberry s oscam 1.20-unstable_svn Build: r10357. Vse jede OK, krome HBO HD. Tady jsem videl pouze cernou obrazovku. Po refres karty 0D97 vidim stale cernou obrazovku, ale sem tam se objevi bile titulky. V live logu na oscamu to pise:

2015/02/06 09:20:55 504320 c (ecm) 1 (0D97&000004/0000/07E1/80:40F581CD94BF8C283925F93BB121937F): not found (83 ms) by Reader-0

U ostatnich programu neni zadny problem a vsechny zapisy prochazeji. HBO HD je jediny program, ktery nejede. Mohu timto pozadat o nakopnuti ?
Predem diky.
Odpovědět

Zpět na „FreeSat“