Amiko A3 android

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
cyber666
satelitni prijimac: Amiko A3 spak2,1TBWD HDD

Re: Amiko A3 android

Příspěvek od cyber666 »

Myslíš přes fast scan? Nebo i v manuálním hledání? Protože já jsem taky ještě něnašel programy co se mají přeladit ať se snažím sebevíc...
A ještě taková drobnost podařilo se někomu rozjet v KODI dvbs programy ze satelitu? Myslím živé vysílání z příjmače. Vím že se to musí streamovat v PC se mi DVB-T tuner na KODI rozjel ale na A3 jsem nepochodil. Ví někdo jak?
D9k za odpověď.
bore67
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bore67 »

Fatscan funguje, akorát před laděním musíš vymazat původní seznam.
gregorku

Ahoj, mám sw.2.0.67 ale skoušel sem i 2.0.68 beta.Nejdou my

Příspěvek od gregorku »

úplně stejný problém.
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Neviem či som to pochopil správne problém s ladením- nový TP ČT sm naladil bez problémov tak isto ako stanice na TP kde sú HD stanice JOj HD atď. Čo mňa trápi je sekanie zvuku pri použití ICE kde je asi problém s čitačkou ale javí sa aj v EMU z 23,5e a nahrávky ktoré majú iba názov stanice. Po ich premenovaní v PC sú prehrateľné iba v XBMC. Testol som aj oscam s cccam a ide na 100%, tam problém zvuku nie je, ja však preferujem kartu. Privítal by som možnosť zmeniť vzhľad a potom by to bol suproví prijímač. Určite sa najde časom nejaká maličkosť ktorú bude treba upraviť tak ako je to aj v E2.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
keny76
satelitni prijimac: VU+SOLO SE V2

Příspěvek od keny76 »

Ladění TP nejde v manuálu ani ve fastscanu, to smazání seznamu otestuji. Vím že v některém předešlém firmwaru to ladit šlo, jenom zjistit v kterém.
Amiko A3, Amiko STHD-8800
Amiko SHD-8900 Alien, E2 Nebula, Oscam
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Advancet instalation/ Satelite-Tuner1 configuration/ TP List/ ADD , zadat pozadované a OK.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

S problémama u ladění jsem se setkal také, prostě nefungovalo.

Popis situace:

* Nejprve box po necelých 14 dnech provozu začal hlásit "NO OR BAD SIGNAL", zkusil jsem několik různých FW, bez výsledku > servis (nic nenašli a box jim od první chvíle běžel)

* Po návratu ze servisu jsem chtěl znovu přeladit (plný scan 19.2+23.5) a nefungovalo, prostě nic to nedělalo, občas padlo do jakési chyby ve smyslu, že nevidí tuner, fastscan taky nic.

* znova jsem zkusil několik verzí FW výsledek ladění/fastscan stejný, nakonec zůstala v 2.0.67

Poté problém s laděním zmizel co jsem bootnul do recovery-mode a smazal všechny cache (včetně Dalvik), od toho momentu jede box dobře
panasonic650

Příspěvek od panasonic650 »

Nebol nahodou problem v tom ze tie zmeny co mali byt 13.1 boli naozaj az 13.1 a nie 11.1 ako ste sa pokusali ? U mna na inom STB to tak bolo. 12.1 vecer neslo. 13.1 rano islo. Jednodocho to spustili az 13-steho.
patko33
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od patko33 »

...nemáte prosím niekto skúsenosť so sekajúcim zvukom na A3 pri programoch od STV 1,2 ?? ostatné idú bez problémov verzia 2.0.68 ,robilo to aj na verzii 2.0.67 ďakujem
cyber666

Příspěvek od cyber666 »

Mám a mě pomohlo změnit v nastavení satelitu položku se zvukem z PCM na Bitstream ale nepovím přesně která to je. Ale jedna je na SPIDF tak tu ne ale tu druhou :D Přestalo mi to dělat spíš má někdo ponětí kdy bude Backend server pro A3 Celkem rád bych začal používat to KODI na všechno bo ten SPARK2 mi uplně drásá nervy :D
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

cyber666 píše:Mám a mě pomohlo změnit v nastavení satelitu položku se zvukem z PCM na Bitstream ale nepovím přesně která to je. Ale jedna je na SPIDF tak tu ne ale tu druhou :D Přestalo mi to dělat spíš má někdo ponětí kdy bude Backend server pro A3 Celkem rád bych začal používat to KODI na všechno bo ten SPARK2 mi uplně drásá nervy :D
Ahoj,
někde někdo prorokoval funkční XBMC i pro tuner?? Bude to pak používat vůbec dvbapi? Aby pak jel OSCAM....
mir1mir1

Příspěvek od mir1mir1 »

tady je settings upravit podle sebe v amiko editoru 2 :poklona:

rozbal a dej vnitrek na flesh nahraj do stb uprav disegc atd podle sebe

sk.link
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
mafulo

Příspěvek od mafulo »

Tu je odkaz na inštaláciu hbbtv i archiv cz sk

http://code.google.com/p/dmd-xbmc/wiki/ ... repository
miraf

Příspěvek od miraf »

Prosím o pomoc se zvukem. Nevím, kde se stala chyba. Programy ČT HD mají problém s posunem zvuku po několika minutách se zadrhne, je to hrozné poslouchat, ostatní programy Nova, Prima čisté, mám nainstalovaný MCas2, SW 67. Kvalita signálu 76/82. Poraďte, zda je to možné doladit, případně jak. Děkuju všem :thankyou:
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

miraf: hele kvalitu signálu píšeš zbytečně. Obecně LIP-SYNC na HD kanálech se projevuje na různých TP i s nižší 27500 symbol rate, obvzláště jsem to pozoroval po přepnutí na daný program a po chvíli si to sedlo.. Ale u 29000 a výše jsou ty rozhození znatelnější a čestější a nejenom po přepnutí, někdy se to objevuje i po delším koukání. Aktuálně mám 2.0.69 (beta) a zdá se mi to snesitelnější, ale úplně perfekt to není. Když jsem měl 2.0.67 tak jsem z toho byl úplně nešťastný a tenkrát jsem projel nastavení TP, které se uložili autoscanem satelitu a zjistil jsem, že postižené se uložily s jinou frekvencí např. 11536 (to číslo je jako příklad) jsem měl 11537 a symbol rate měla být třeba 29500 a bylo tam 294xx, prostě o ždibet méně - to to blbnulo hodně, opravil jsem růčo frekvence a SR a zlepšilo se, uplně nejlepší i když ne perfekt to bylo pokud jsem nechal čistý FW (neměl jsem tak Skype, XBMC a další androidí sračky). To samé platí o 2.0.69, kterou teď mám, pokud nechám čistou instalaci, lip-sync je pocitově lepší. Mírné problémy dělá i Oscam (občas oškobrt obrazu a při delším čase ECM i ujede zvuk (a to mám poslední Oscam svn r10223). Pokud jsem zkoušel free HD programy (z 19.2), teda bez zapojení oscamového dekódování tak bez škobrtnutí, ale svalit to na oscam taky nemohu protože free HD na 19.2 mají zase nízkou symbol rate. Jo a se zmiňovaným skype spuštěným na pozadí je to úplné peklo a satelit i o dost více hřeje.. opět je to jen subjektivní, ale obecně tak jako u AZBoxu, Aliena2 a jiných podobných které jsem kdy pořídil.. no zkrátka biju se opět do hlavy... příště radši nějaký mascom bez multimédií s emu v nějakém CI provedení (Diablo apod), je to furt stejná písnička, ladíš a pořád čekáš na novou perfektní verzi firmware a ono... mezitím box morálně zastará a jdeš pro novej :Yahoo!:

EDIT: teď koukám, že máš MCAS, nechceš prubnout s OSCAMem? By mě zajímal výsledek..

Pro laboranty:
http://uloz.to/xEW9RVEA/fw-amiko-a3-v-2 ... 3jan15-zip
http://uloz.to/xEvi3jdj/oscam-emu-plugi ... 8jan15-zip
Naposledy upravil(a) ftom dne 29.leden 2015 - 0:04, celkem upraveno 1 x.
ftom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ftom »

čekám kdy tu někdo napíše, že v XBMC už funguje i tunerová část.. má někdo info, zda se děje nějaký vývoj?
cyber666

Příspěvek od cyber666 »

Tuner v XBMC stále nefunkční na oficiálním fóru bylo že se na tom pracuje ale už někdy v srpnu a zatím není nic takže to může znamenat cokoliv nechápu k čemu potom používat XBMC a proč to tak propagují na Amiko stránkách že to funguje když tuner v tom nejede.
rasto75
satelitni prijimac: IPBox 9900HD, DM500s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasto75 »

Satik píše:Od počátku pozoruji občasné vteřinové výpadky zvuku...
Mne to robí tiež,prišiel už niekto na nejake riešenie? Dík...
cyber666

Příspěvek od cyber666 »

jak už jsem psal. V nastavení A/V přepnout na 1080p 50hz a zvuk na bit stream. Mě to pomohlo i na LIP-SYNC. \:D/
rasto75
satelitni prijimac: IPBox 9900HD, DM500s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasto75 »

Takto to mám nastavené od začiatku...nepomohlo to...
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“