AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od hranicecz »

Prosim vas, nemate ve Sparku problemy s online prihlasenim. Od vcera mi to nejde. Tim padem nejde ani pocasi. Vse ostatni funguje ( Yotube, Portal atd.). Abych mel jistotu, zda je problem u me, nebo vsude. Dekuju.
kuchta
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+Uno 4k SE

Příspěvek od kuchta »

Spark celej vymažeš menu,systém,nastavení sítě,ftp pasword,default a vymaže se komplet celej spark i s pluginama,enigmu zatím nepoužívám.
A ještě se chci zeptat ten Oscam na konfiguraci serveru když ho otevřu total comand.musím smazat co je tam napsané,nebo to napsat pod to.dík
fanatix
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od fanatix »

oscam.rar
kuchta píše:Spark celej vymažeš menu,systém,nastavení sítě,ftp pasword,default a vymaže se komplet celej spark i s pluginama,enigmu zatím nepoužívám.
A ještě se chci zeptat ten Oscam na konfiguraci serveru když ho otevřu total comand.musím smazat co je tam napsané,nebo to napsat pod to.dík
Posielam ti celý oscam.server, len si tam prepíš tie xxxx za svoje prihlasovacie údaje na vzdialený server. To vymazanie sparku v sieťových nastaveniach nevymaže len nastavenie siete?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Illusion M2S, Showbox S300 Platrinum, Opticum 4050CX, Ferguson Ariva 100, Ferguson Ariva 100E, Amiko Mini HD SE, Amiko Alien2 Hyperion 5.1
kuchta
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuchta »

Vymaže vše,jenom tam zůstane poslední FW,restartuje se to a začneš znovu od nastavení jazyka
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Tak ten Spark aktualizace opravdu nejde.Jenom se točí kolečko .Asi konec podpory.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
hranicecz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hranicecz »

lubosbrod - Diky za reakci. Takze alespon vim, ze to neni jen u me. Uz to tady jednou bylo, musela jse tenkrat stahnout aktualizace na flesh, a nahrat. Urcite jsi nekdo vzpomene. A konec podpory to asi nebude, kdyz jse prijimace porad prodavaji. Mozna zas nejakej unudenej Heacker. Uvidime, tenkrat to taky nejakej cas trvalo. Cau.
digitalsat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od digitalsat »

Prosím o radu, kde môže byť problém. Nainštaloval som najnovšiu verziu enigmy 4.3 a chcel nainštalovať plugin TSmedia kvôli youtube, ale nedarí sa mi to. Vyskúšal som už rôzne verzie TSmedia, vrátane najnovšej "enigma2-plugin-extensions-tsmedia-oe2.0_8.9_all.ipk", ale zakaždým neúspešne. Pri inštalácii z ipk balíčka všetko prebehne OK, ale nič sa nenainštaluje a pri inštalácii z feedu z menu stb vypíše toto: príloha jpg
Ďakujem.
Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

V Hyperioně v.4 ti to půjde a bez problémů V ATV Neporadim. Já ji měl nahranou a dal jsem ji pryč.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
Toxi81

Příspěvek od Toxi81 »

digitalsat píše:Prosím o radu, kde môže byť problém. Nainštaloval som najnovšiu verziu enigmy 4.3 a chcel nainštalovať plugin TSmedia kvôli youtube, ale nedarí sa mi to. Vyskúšal som už rôzne verzie TSmedia, vrátane najnovšej "enigma2-plugin-extensions-tsmedia-oe2.0_8.9_all.ipk", ale zakaždým neúspešne. Pri inštalácii z ipk balíčka všetko prebehne OK, ale nič sa nenainštaluje a pri inštalácii z feedu z menu stb vypíše toto: príloha jpg
Ďakujem.
Pripoje sa cez telnet, a nainstaluj to ručne cez opkg (login: root) \:D/ :

Kód: Vybrat vše

opkg install --force-depends enigma2-plugin-extensions-tsmedia-oe2.0
fanatix
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od fanatix »

Help Me!

Neviem "naštartovať" žiadne oscam pluginy v softcam panely Open ATV. Po stlačení zeleného tlačidla "štart" sa na chvíľu zapne a potom vypne a no 1CAM active je potom prázdne. Má niekto s týmto nejakú skúsenosť a riešenie? Celkom sa mi to Open ATV pozdáva, ale bez funkčného oscamu mi je úplne na ...
Illusion M2S, Showbox S300 Platrinum, Opticum 4050CX, Ferguson Ariva 100, Ferguson Ariva 100E, Amiko Mini HD SE, Amiko Alien2 Hyperion 5.1
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

nože nám napíš čo si do toho bazmeku natrepal . žeby softcam pre mips procesor ??? ](*,)
Všetko 4K
fanatix
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od fanatix »

efendy55 píše:nože nám napíš čo si do toho bazmeku natrepal . žeby softcam pre mips procesor ??? ](*,)
Ja som ..., ktorý tam mám dať, pošli mi link please. Je to tento softcam-feed-sh4_1.0_sh4, ak áno, tak už ho mám stiahnutý.
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

fanatix píše:
efendy55 píše:nože nám napíš čo si do toho bazmeku natrepal . žeby softcam pre mips procesor ??? ](*,)
Ja som ..., ktorý tam mám dať, pošli mi link please. Je to tento softcam-feed-sh4_1.0_sh4, ak áno, tak už ho mám stiahnutý.
Ano daj ho tam, nainštaluj.
...
V menu prijímača v pluginoch je oscam Cable, stiahni ten. Ak z netu takdo Aliena sh4 oscamy.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
digitalsat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od digitalsat »

Toxi81 píše: Pripoje sa cez telnet, a nainstaluj to ručne cez opkg (login: root) \:D/ :

Kód: Vybrat vše

opkg install --force-depends enigma2-plugin-extensions-tsmedia-oe2.0
:thumbright:
cez telnet sa mi to úspešne podarilo nainštalovať (len s príkazom --force-depends), aj keď sa tam tiež zobrazila tá chyba: obrázok 1

Aj tak sa asi vrátim k Openatv 4.2, nakoľko v 4.3 nepozorujem pozitíva, len problémy ktoré som predtým nemal.
Ďalší napr. chybná sk diakritika v TXT: obrázok 2
Dá sa prosím niekde nastaviť aj diakritika v TXT ? Skúšal som jazykové nastavenia EPG, titulkov, encoding.conf, ale neúspešne.
Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1
juuiicee

Příspěvek od juuiicee »

Umí Alien 2 přehrávat filmy z datového uložiště NAS po domácí síti?
kuchta
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuchta »

fanatix píše:
kuchta píše:Tak jsem to nalil do přijímače,Oscam tam je zapl jsem ho ,ale nejde otevřít,ty parametry co jsi napsal se tam musí zřejmě dát přes PC,to není problém otevřít,ale nevím kam to zadat.dík za další radu
V prvom rade zapni plugin oscam, no a potom sa pripoj cez total comander alebo dreamboxedit na prijímač a uprav si súbor oscam.server, mal by byť niekde vo var/keys/oscam.server alebo aj cez oscam cez web, ipprijímača:8888
Zdarec,zkoušel jsem ten oscam nastavit jak jsi napsal jako server,ale ostatní přijímače s alienem nekomunikují,není to nastavení ze sítě po netu?já to potřebuju na homecamd.dík
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

obávam sa že oscam ten samorast homecamd nepodporuje , asi by som skúsil v tom oscame nastaviť napr. cccam ako server a k nemu sa už pripájať ako klient v cccame . ale asi ani nevieš o čom je reč . #-o :cry:
Všetko 4K
kuchta
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuchta »

mám sdílečku po celém baráku ve svojí síti,ale s jinejma mašinama,tak asi nevím o co jde
H8me

Příspěvek od H8me »

Čau chlapi,
řeším problém s Open ATV 4.3 na Amiko Alienu 2 (s twin monoblokem na 23,5° Astra), karta mi už konečně běží (Irdeto ICE), ale když nahrávám jeden program, tak se na další už nemůžu dívat, jen na ty, které jsou na jiném transpondéru. Na Sparku mi to ale fungovalo normálně a mohl jsem nahrávat a koukat na co jsem chtěl. Nevíte někdo, co s tím, případně, co a jak nastavit? Pokud to vůbec půjde.

Díky za tipy a info!

H8me
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

a čo ti pyskuje kodované , alebo nie je volný tuner ?? nejako tomu nerozumiem ,, na inom tp " môžeš pozerať ??? ](*,)
Všetko 4K
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“