VU+ ZERO

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Re: VU+ ZERO

Příspěvek od toprun »

hpadmin píše:Celá sestava je úplně nová. Baterie OK, kontrolka vždy svítí. Ale všimnul jsem si, že když to nereaguje, tak podržím cca. 3-4 sekundy tlačítko, bílá led na boxu blikne a pak to zase jede ... nicméně, po chvilce to dělá to samé. Už jsem vyzkoušel nekolik image, nejhůře snad dopadnul originál firmware, ten jsem ani neodinstaloval.
Za vyzkoušení nových baterií nic nedáš. Dioda ti blikne i když jsou baterie téměř mrtvé. To nemůžeš brát za bernou minci. Pokud se stav nezmění, hodíš nové baterie do šuplíku, však ony se někde budou hodit.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
hpadmin

Příspěvek od hpadmin »

ledka bliká okamžitě po stisku kteréhokoliv tlačítka, a to jak vysílací, tak i kontrolní na tlačítku. Mám plazmu. Už jsem tady ale zažil v minulosti jedno rušení, problém tehdy byl s bezdrátovou klávesnicí, ta pro změnu nejela vůbec, resp. vysílač jsem musel dát od telky pryč ... takže ještě zkusím dát satelit úplně jinam.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

hm ,máš teda plazmu .... =D> takéto bugi bugi s plazmou mi robilo solo2 ked som ho dofelal domov . už som to tu písal a čo viem tak nebol som sám s týmto problémom ,ale podarilo sa mi s toho vybrusliť . pred tým som frčal na une a problém som nemal s d.o. ale solo2 s tým som si veru užil srandy spolu s plazmou . skús ho teda ak máš možnosť na lcd .
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak toto som celkom nepochopil, nemalo Solo2 taky isty ovladac ako UNO ? Jedno ti islo a druhe nie?
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
hpadmin

Příspěvek od hpadmin »

tak je to plazmou :( ... teda, nikdy bych si na tohle nevsadil a je to tak. Ještě jednou děkuju všem za snahu.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

na to je jednoduchý recept . prelep snímač na zere čiernou autofoliou ,alebo nejakou páskou / napr. na koberce / a ver tomu že to pomôže . jo borci , užil som s stým svoje . :cry: liquere : máš provdu d.o. sú rovnaké o tom potom . nechce sa mi to tu znovu všetko písať ,lebo som to tu niekde už popisoval . ak chcete tak si to skúste pohladať a prečítajte si niečo tomto probléme prečo niekomu nefunguje d.o na VU+ ked má doma plazmu ,ale nie u každého sa to musí prejaviť anie len na satelite . tiež som nechápal prečo uno funguje ,ale solo2 už nie a ani vo sne by ma toto nenapadlo ,keby som nezavolal kamošovi ktorý pracuje v servise popísal som mu čo mi to robí a hned vedel kde je problém . tak mi poradil pár fintičiek a vsjo bolo jásno . tiež som podozrieval d.o. ale mám doma kopu dalších a u všetkých to blblo takže d.o som vylúčil ,potom som podozrieval solo2 / už už som ho chcel poslať na reklamáciu / ale zavolal som kamoša a ako píšem . keby som ho poslal predajcovi tak by mi ho poslali späť že všetko funguje atd.atd.... ](*,) proste prelepil som snímač na sole2 kúskom autofolie a d.o. šlapalo ako hodinky aj pri plazme :Yahoo!: proste najlepšie je niečo čo má UV-filter . napr. negatív so starých foťákov ,alebo sklíčko zo slnečných okuliarou .
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Viem, ze si mal problem, len som to nesledoval ako si dopadol............potom, je to vlastne prijimac alebo samotny box. To potesi cloveka............
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

uno aj zero pri mojej plazme panasonic fungujú , :good: ale solo2 bez autofolie neovládam cez d.o. ani ked sa pri tom poseriem . ](*,) :cry: proste správa sa to ako keby si mal slabučké batérie v d.o. musíš aj 10-krát stlačiť d.o. kým zareaguje potvora jedna . :ROFL:
Všetko 4K
Lom

Příspěvek od Lom »

uziv píše:Funguje někomu nahrávání na usb flesh? Vyzkoušel jsem všechny image ze sekce download, ale při pokusu o záznam se vždy uloží jenom identifikace záznamu a soubory s nulovou velikostí.
Měl jsem stejný problém s nahráváním na Black Hole img. a zde je řešení (jako obvykle velmi jednoduché) z jednoho zahraničního fóra :

1. je nutné ve správci zařízení namapovat disk jako media/hdd
2. spustit v PC Total Comander a připojit se na Vu+Zero
3. najít složku HDD
4. vytvořit složku "movie" a tuto doplnit do HDD
5. restart přijímače
A je to.
Vyzkoušeno,funguje jak má.
vlastvs499
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K

Příspěvek od vlastvs499 »

Anebo ti stačí si jen správně nastavit cestu k umístění záznamů v menu.
Ta nulová velikost je proto, že to máš směrováno do neexistujícího adresáře.
Vytvoření "movie" není podmínkou, můžeš mít nahrávky klidně "volně" na disku, přímo v kořenovém adresáři, nebo kdekoli jinde.
Je jen na tobě, kam si směrování záznamů zvolíš, je jenom potřeba to nastavit.
Zero, DM7080HD, DM920
Lom

Příspěvek od Lom »

vlastvs499 píše:Anebo ti stačí si jen správně nastavit cestu k umístění záznamů v menu.
Ta nulová velikost je proto, že to máš směrováno do neexistujícího adresáře.
Vytvoření "movie" není podmínkou, můžeš mít nahrávky klidně "volně" na disku, přímo v kořenovém adresáři, nebo kdekoli jinde.
Je jen na tobě, kam si směrování záznamů zvolíš, je jenom potřeba to nastavit.

To také znám.Mně se však ZERO chovalo podivně.Ikdyž byla nastavena cesta ,tvářilo se,že nahrává,na disku se skutečně objevila uložená nahrávka,ta však nešla spustit. Navíc nahrávání "probíhalo" stejně u VTI i OPEN. Při postupu,jak jsem uvedl,je vše v pořádku.
jano73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jano73 »

Ako dostanem toto do zera cez nejaký player

http://dna-delivery.biokoda.com/get/liv ... ?id=golica
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

Ahoj. Páni dá sa niekde nastaviť v tejto mašine preferovanie jazyka pri epg alebo pri audio stopách, lebo zatiaľ som to nenašiel. Je tam image VTi 8.0.
VU+ ZERO 4K - Openpli 8.3, VU+ SOLO SE V2 - Openpli 7.3, Octagon SF8008 mini combo - OpenATV 6.4.
zilizila

Příspěvek od zilizila »

V menu, nastavenia..., automatický výber jazyka. Pohľadaj, nájdeš to určite.
joks

Příspěvek od joks »

Zdravim vsetkych. Mam VU+ ZERO s image Open ATV ver. 4.2. Vie niekto poradit ako donutit led kontrolku aby zhasla
pri prepnuti do pohotovostneho rezimu? Je mozne nastavit tlacitka na DO sipka vpravo/vlavo aby ovladali hlasitost?
Vdaka za odpovede.
2x VU+ ZERO 4K
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Na DO k VU+ ZERO nejsou tlačítka pro ovládání hlasitosti?
Zkoušel jsi třeba plugin Multiquickbutton?
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
joks

Příspěvek od joks »

Zvykol som si ovladat hlasitost pri IPBOX 55 sipkami. Po nastaveni tlacitka TV na zapnutie televizora sa tlacitkami
hlasitosti da ovladat hlasitost televizora, nie boxu. Ten plugin skusim.
2x VU+ ZERO 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak ked nastavis uni DO aby ovladalo tv, bude logicky ovladat tv anie hlasitost na boxe. Potom to zrus na povodne nastavenie a bude ovladat box/hlasitost. Inak ATV ma zabudovanu zmenu tl. mozes menit, nastavenia system osd a tam to uz najdes.
vlastvs499
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K

Příspěvek od vlastvs499 »

Pokud bys chtěl zachovat zapínání/vypínání TV ovladačem Zera, ale zároveň jeho tlačítky Volume ovládat hlasitost boxu, drž 1 a 6 do rozsvícení diody, pak po sobě 9 9 3 a pak stlač STB power. Pokud bys chtěl zpět ovládat hlasitost TV, postup stejný, jen v posledním kroku stlač TV Power.
Naposledy upravil(a) vlastvs499 dne 28.březen 2015 - 20:04, celkem upraveno 1 x.
Zero, DM7080HD, DM920
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

Mohl bys uvést zdroj této informace a případně další možnosti, které jsou dostuné. Díky
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“