Vidis az teraz to mas dobrestivi768 píše:a ako mam dat aby to bolo dobre?gusto1 píše:lebo ju davas zle
Treba nechat dhcp a zviazat MAC s IP a bude pokoj
Vidis az teraz to mas dobrestivi768 píše:a ako mam dat aby to bolo dobre?gusto1 píše:lebo ju davas zle

Příspěvek od k.o.h.u.t. »
Jaky tam mas image a verzi OSCamu?007ToMMaS píše:Zdravím, mám doma prismcube ruby a blbne mi zdielanie cez oscam na druhý satelit. Mám nastavené že satelit aj keď je vypnutý tak by mal zdielať ale nezdieľa. Pritom sa po sieti na neho dostanem ale nedekóduje. Ak satelit zapnem a prepnem kanál tak všetko bez problémov funguje. Vedeli by ste mi poradiť kde je problém? ďakujem.

A co to ma spolocne s oscamom ????stivi768 píše:prosim vas,ktory je najlepsi image na vu solo podla vas,kde funguje youtube,archiv czsk a server??

fish1 píše:Chcel by som Vas poprosit o radu pri nastaveni mojej konfiguracie. Dreambox 7020Si(SD) som nahradil prijímačom VU Zero - VTI 8.1.0 by Ellano, v nom mám kartu Skylink ICE, kartu by som chcel zdielat s prijímačmi GM Unibox2 v jednej izbe a prijimačom GM 9080 v druhej izbe. Asi mesiac to tu čítam skúšam a zatial to neviem nastaviť. Vedeli by ste ma posunúť...

na to ma tak isto strycek google odpoved:liquere píše:No jo, ale kto urci ten priemer inteligencie? Hlavne u nas?
Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz