OpenAtv a Archivy CZSK problem po update

Forum pre prijimace znacky X-Trend
Odpovědět
speedo919
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Xtrend ET9500, OpenATV 5.3

OpenAtv a Archivy CZSK problem po update

Příspěvek od speedo919 »

Caute Enigmaci :-)

Chcem sa opytat nasledovne:

Mam image Openatv 4.2 (posledna verzia) a po nejakom nedavnom update mi zacala robit nejaku sarapatu.

1) V menu, polozke Softcam (napr modre tlacitko) Tam mam polozky Softcam Panel, Softcam Einstellungen a Stiahnut Softcam. Je to len u mna alebo tam je nejaka chyba? Reinstalacia nepomohla, ta polozka je stale nemecky...

2) V plugine Archivy CZ/SK sa mi nejak pomenily funkcie klaves. Pred tym stacilo stlacit OK a spustil sami infobar, teraz ho treba drzat resp stlacit tlacitko info, a fipky vlavo a vpravo pred tym posuvaly pomaly posun resp titulky a teraz sa mi spusti pretacanie. Reinstal opat nepomohol, skusal som iny keymap napr neutrino ale bolo to to iste. Inde funguju klavesy tak ako pred tym...

Ma niekto tipy ako na to? Hlavne ma trapi to ovladanie Archivov... Dakujem za kazdu radu :-)
Xtrend ET9500, OpenATV 5.3
Antonin.23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Dreambox TWO UHD BT
Kontaktovat uživatele:

Re: OpenAtv a Archivy CZSK problem po update

Příspěvek od Antonin.23 »

1.Máš tam nahráno - Čeština-all-in-one ?
Dreambox TWO UHD BT,Parabola 100 cm.
Motor SG 2100.TV SONY OLED XR55A83K.
SKYLINK Kombi,Disney+
speedo919
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od speedo919 »

Cauko. Nemam. Pouzivam standardny preklad ale doteraz s tym problem nebol. Skusal som aj CZ a tam bolo tiez dost veci nemecky.
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

speedo919 píše:Caute Enigmaci :-)

Chcem sa opytat nasledovne:

Mam image Openatv 4.2 (posledna verzia) a po nejakom nedavnom update mi zacala robit nejaku sarapatu.

1) V menu, polozke Softcam (napr modre tlacitko) Tam mam polozky Softcam Panel, Softcam Einstellungen a Stiahnut Softcam. Je to len u mna alebo tam je nejaka chyba? Reinstalacia nepomohla, ta polozka je stale nemecky...

2) V plugine Archivy CZ/SK sa mi nejak pomenily funkcie klaves. Pred tym stacilo stlacit OK a spustil sami infobar, teraz ho treba drzat resp stlacit tlacitko info, a fipky vlavo a vpravo pred tym posuvaly pomaly posun resp titulky a teraz sa mi spusti pretacanie. Reinstal opat nepomohol, skusal som iny keymap napr neutrino ale bolo to to iste. Inde funguju klavesy tak ako pred tym...

Ma niekto tipy ako na to? Hlavne ma trapi to ovladanie Archivov... Dakujem za kazdu radu :-)
A prosím Tě,
nevidím na jakém stroji Tě to zlobí - já jsem bastlil sw teď přes svátky a nic takového tam pro ATV 4.2 nemám, nevidím ;-)
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
speedo919
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od speedo919 »

Ahoj. ET9500 prikladam screen co myslim...
Ale ako som povedal tak viac ma trapi to zmrsene ovladanie v Archivoch...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

nastav si český jazyk tam to máš preložené daleko lepšie . slovenčina takmer vo všetkých image stojí za hovno . ak ti ide len o to ......... :good:
Všetko 4K
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Byl jsem to omrknout a takové chování nevidím: at zmačknu ok nebo info, nkočí infobar. (pda)
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
speedo919
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od speedo919 »

No u mna info je infobar ale OK infobar sa objavi a okamzite zmizne. Musim OK drzat stlacene.
Ked stlacim sipku napr vpravo zacne pretacanie 2x, 4x atd podla stlaceni (pri dlhom stlaceni nabehne skok nastavenia casu co je ok) ale pred tym tam bola ina funkcia. Myslim ze ohladom tohto nieco zblblo v settingsoch a aj ked som robil cistu instalaciu dal som obnovit nastavenia zo zalohy co mohlo ten problem preniest sem. Mozno sa to da niekde nastavit ako sa to ma chovat ale neviem odkial si Archivy tahaju keymap...

@Efendy: skusim CZ all-in-one a uvidim. Ta vstavana mala tiez bugy co som pozeral...
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Přeinstalace nepomohla? Já to, co popisuješ na ET4000 ATV 4.2 nemám. Mě naopak vadí, že někdy (asi po změně v nastavení boxu? nebo jiný plugin?) musím restarnout box, aby spustil, buffer natáhl stream. Jinak to, co píšeš, to u mně není a mám poslední verzi z githubu :D
Odpovědět

Zpět na „X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000“