RTVS karta (cerveno-biela)

Odpovědět
hamham
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: STV a STV2 HD bez Skylinku

Příspěvek od hamham »

Databazy prepojene urcite su, ak teda nie je len jedna, ked to ma pod palcom Towercom. Nepredali sa karticky na DVB-T, tak sa pouziju tu. Vsak je to jedna firma nie? Na karte som mal 1 chid a teraz ich tam mam 4 a urcite prisli z DVB-S. Pamatam casy a mozno by som doma nasiel kartu, jednu z prvych modrych Skylink, kde pod modrym nastrekom bol napis Slovak Telecom. Mozno niekedy za poplatok budu pripajat aj predane plustelky. Combo prijimac a niekomu to bohate postaci.
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER SLIM, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Takze moj predpoklad bol pre zaciatok spravny.. :)
PS: az na EPG to ide zatial OK!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jozopn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jozopn »

Alf uz ti dorucili kartu ci dekoduje ir plustelky? :) pripadne iny navod.... budem dakovala :)
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

ee,
to je karta z plustelky.. 8)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ulmus
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od ulmus »

Ono zas, ale....
Ak sa nemylim tak za Plustelka kartu je daky poplatok (29,90 Eur) a ak sa opäť nemýlim tak karty pre STV HD majú byt rozposielane iba na zaklade koncesionárskych poplatkov... Teda bez problemu zaslane iba tomu kto nema na koncesiách dlh. CI?

Citovane z Parabola CZ
RTVS se rozhodla jít vlastní cestou a satelitním divákům nabízí bezplatně tzv. satelitní kartu RTVS. Nová přístupová karta pracuje v systému podmíněného přístupu Irdeto a měla by fungovat ve většině dekodérů s licencovaným systémem Irdeto. "Prístupové karty Irdeto sú určené pre Irdeto certifikované čítačky resp. moduly, funkčnosť v UNI čítačkách nie je zaručená," uvedl na dotaz webu parabola.cz Michal Šuran ze společnosti Towercom, která zajišťuje distribuci programů Jednotka HD a Dvojka HD na satelit Astra 3B. RTVS používá systém Irdeto CAS KMS 3.7.0.39.
Kdo má na dekódovací kartu RTVS nárok

Nárok na přístupovou kartu RTVS mají pouze diváci na Slovensku, kteří platí koncesionářské poplatky a nemají u RTVS žádný dluh. Žadatel se prokáže evidenčním číslem SIPO nebo variabilním symbolem, pod kterým platí úhradu. Dekódovací karta RTVS umožňuje příjem SD a HD programů Jednotka a Dvojka ze satelitu Astra 3B bez měsíčních poplatků. Divák platí jen zákonem stanovené koncesionářské poplatky.

Vlastním:
GigaBlue HD x1
VU+ Zero
Mám v opatere:
AB Cryptobox 600 HD
joe6pack
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od joe6pack »

ulmus píše:Ono zas, ale....
... karty pre STV HD majú byt rozposielane iba na zaklade koncesionárskych poplatkov... Teda bez problemu zaslane iba tomu kto nema na koncesiách dlh.
rtvs su magori, lebo splatnost sipa je do konca aktualneho mesiaca a oni vas podla vsetkeho vedu od prveho dna v mesiaci ako neplatica, az pokial im nepride platba na ucet :shock:
staci si to overit na ich webe. kto tam nema svoje konto, moze si ho v pripade domacnosti vytvorit tu
pele1
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od pele1 »

jozopn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jozopn »

joe6pack píše:
liquere píše:To snad nemyslis vazne? Historia platieb je predsa znama vec v kazdom uctovnictve, alebo inom systeme evidencie.
v normalnom uctovnictve sa stavas neplaticom od chvile, ked ked nezaplatis do datumu splatnosti - v ziadnom pripade nie od chvile ked ti niekto vyrubi poplatok...
reagujes akokeby ten system bol tvoj vytvor :D
Tak podla účtovníctva RTVS som aj ja neplatič a to aj napriek tomu že tam mám cca 1€ preplatok... (trvaly prikaz mam nastaveny az na 26 v mesiaci ale tentokrat som koli IIHF zaplatil uz dnes, tam sa clovek nedoháda...):

Prehľad predpisov a platieb

Nedoplatok 3,54 €

Frekvencia platieb: Mesačne
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

RaspberryPi B+ 512, RaspberryPi 2 Model B /Raspbian,Oscam,Dlna,NAS,Transmission/
vado
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+DUO 4k

Příspěvek od vado »

Mne z uctu odide platba vzdy vzdy 16-ho v mesiaci. Dnes uz odisla.
Na WEB-e rtvs mam nedoplatok 4.64. Platba predpokladam prejde do troch pracovnych dni.
Objednavku na kartu som poslal, uvidime, co z toho bude.
VU+ DUO 4k s najnovsou BH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ UNO 4k SE s najnovsou BH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ DUO 2 - ma noveho majitela
VU+ DUO - fyzicky uz neexistuje
KSC570CX 12.C1.A5 BM-8400CI_STA2 - fyzicky uz neexistuje.
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W
joe6pack
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od joe6pack »

ked SIPO platis cez slovensku postu, tak ta si prasule podrzi 2 pracovne dni... pokial rtvs neodkladne zavedie tvoj nedoplatok do svojich analov, tak mas sancu sa stat na par dni platicom :roll:
otazne je ci bude rtvs vyhodnocovat nedoplatok ako atribut neplatica - pri ich skolackych zmetkoch (vid vcerajsi start formulara na karty), clovek nikdy nevie
ulmus
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od ulmus »

Pani. Kľud.
Teraz som volal do RTVS. A ten "nedoplatok" by nemal byť problém. Podľa slov operátora by sa mali riadiť predchádzajúcou bilanciou.
Nedoplatok vzniká za aktuálny mesiac a nie je braný v úvahu a teda by nemal ovplyvniť Vašu platobnú "neschopnosť" a následné vydanie prístupovej karty.
Navyše sa o vydaji kariet dozvedeli iba včera :)

Vlastním:
GigaBlue HD x1
VU+ Zero
Mám v opatere:
AB Cryptobox 600 HD
joe6pack
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od joe6pack »

v tomto pripade bude podstatne, ci budu posielat karty, alebo budu musiet zvysit servisne poplatky, pretoze mali enormne naklady so zamietnutim takmer vsetkych ziadosti o vydanie karty :ROFL:
ulmus
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od ulmus »

No vzhľadom k tomu, že do včera ani zamestnanci o tom nič nevedeli tak veľa zamietnuti asi ešte nebolo. :D
Tak slovenské.... Dačo vytvoriť bez predchádzajúcej informácie ako na to...

Vlastním:
GigaBlue HD x1
VU+ Zero
Mám v opatere:
AB Cryptobox 600 HD
grech
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od grech »

mal by som otazku na skusenejsich kolegov - na fungovanie tej karty vo VU+ Uno alebo Solo2 budem potrebovat este dokupit nejaky modul?
dik
VU+ Solo2, Open ATV, MyMetrix
VU+ Uno 4k SE, Open ATV, MyMetrix
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Treba vydrzat az pridu prve karty a budu realne skusenosti,
potom sa da nieco riesit. Takto je to len pokec v rovine uvah atd.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

Ak vobec take karty,okrem tych par skusobnych existuju .
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Budú radi keď uspokoja tých čo čumia do netu, nieto ešte vytrubovať to. :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
jano73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jano73 »

Však tie karty ich zgatia :lol:
Tie už mali byť dávno, neviem pre koho tam tie HD idú.
Určite je to nejaký druh ultimatického vydierania.
jozopn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jozopn »

je viac nez jasne ze dana situacia dopadne nasledovne:
- skylink sa tesne pred IIHF dohodne s RTVS na "dočasnom riešení" HD budu dekodovat aj ich karty
- towercom za štátne rozšíri medzi nemalé množstvo ludí svoje karty ku ktorym môže postupne pripojit par dalších SID a za jednorázový spatný poplatok ponukne zakladny balik slovenských SD a RTVS aj s HD programov a pekne si zaryžuje....

nechajme sa prekvapiť :)
Vu Uno 4K,
Evo Slim,

iko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od iko »

A preco myslite, ze Towercom poskytol kapacitu RTVS na satelite zadarmo az do 2017. Nieco za tym byt musi. Taktu budu moct pripojit k plustelke aj HD programy RTVS a bude. Combo prijimace este mozu byt ziadane :)
Odpovědět

Zpět na „Plustelka“