Vu Solo2 diskusia

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
DudoPrdola

Re: Vu Solo2 diskusia

Příspěvek od DudoPrdola »

Zdravím, jednu otázočku.
Doteraz som ničil Vitamina s Enigmou2, až som ho nakoniec do roka a do dňa zničil.
Je VU+ Solo 2 pre mňa vhodná mašina ako pokračovanie na vyšší level?
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

ak ti to pomôže tak ja ten bazmek ničím s E2 už 2-roky a zatial som ho nezničil.........
Všetko 4K
DudoPrdola

efendy55 píše:ak ti to pomôže tak ja ten bazmek ničím s E2 už 2-roky a zatial som ho nezničil.........
pomoze, kazda odpoved niekolkorocneho majitela potesi ... takze odolna masinka teda :D ...
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ale jo , ale budem úprimný ,nejako ma v poslednom čase začal srať s PIP-kom :cry: tak som sa nasral kúpil niečo iné . :Yahoo!: neviem či som jediný na svete ktorému to /PIP-ko/nefunguje tak ako očakávam od dvojtuneru tak ako v image openatv-old a VTI-6.0.8 ale vo všetkých posledných od novembra 2014 to s touto funkciu poriadne skurvili . ](*,) schválne pred týždnom v sobotu som tam skúšal tiež nejaké nové image a stále to blbne . tak som tam praskol overené image ktoré tu píšem a PIP-ko funguje tak ako pre tým ,, perfektne " :good: podozrieval som že mu vadí multiprepínač tak som ho zobral kamošovi na priamo a to isté a všade ma presviedčajú že to funguje ,ale pár borcov mi cez SS písalo že aj im to naozaj takto blbne ako mne ,doteraz som neprišiel na to v čom je problém a už asi seriem na to . :oops: ináč stroj je to super a je spoľahliví . takže toto ber s rezervou ak si nepotrpíš na funkciu PIP , všetko ostané čo ja používam funguje bezvadne . :poklona:
Všetko 4K
DudoPrdola

efendy55 píše:ale jo , ale budem úprimný ,nejako ma v poslednom čase začal srať s PIP-kom :cry: tak som sa nasral kúpil niečo iné . :Yahoo!: neviem či som jediný na svete ktorému to /PIP-ko/nefunguje tak ako očakávam od dvojtuneru tak ako v image openatv-old a VTI-6.0.8 ale vo všetkých posledných od novembra 2014 to s touto funkciu poriadne skurvili . ](*,) schválne pred týždnom v sobotu som tam skúšal tiež nejaké nové image a stále to blbne . tak som tam praskol overené image ktoré tu píšem a PIP-ko funguje tak ako pre tým ,, perfektne " :good: podozrieval som že mu vadí multiprepínač tak som ho zobral kamošovi na priamo a to isté a všade ma presviedčajú že to funguje ,ale pár borcov mi cez SS písalo že aj im to naozaj takto blbne ako mne ,doteraz som neprišiel na to v čom je problém a už asi seriem na to . :oops: ináč stroj je to super a je spoľahliví . takže toto ber s rezervou ak si nepotrpíš na funkciu PIP , všetko ostané čo ja používam funguje bezvadne . :poklona:
aha, PIPko budem chcieť aj ja používať ... zaujima ma, ako funguje parmanent timeshift, teda ak ho pouzivas a ci casovace spolahlivo nahravaju ...
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

PIP-ko funguje bezvadne :Yahoo!: ale nie na solo2 :cry: aspon čo som skúšal takmer všetky image .už som o tomto probléme tu viac krát písal ,ale asi som jediný čo to používa ,lebo vraj všetkým okrem troch čo mi písali to funguje . mal som tam všetky novšie VTI, openatv, hdfreaks, openpli, hdmu a všade to blblo dokonca aj B.H. som skúšal ,ale za boha si neviem spomenúť ako to tam išlo ](*,) ked som musel zmeniť image kde funguje skin KRAVEN-HD čo u B.H. nefunguje . neviem či niečo zmenili na driveroch, softe alebo hw je mi to šum a fuk ked na všetkých starších to fungovalo vždy bezvadne aj funguje či tam nahrám backup ,alebo na komplet fleshnem všetko na novo napr.vti-6.0.8 openatv -old nemá to problém ,ale dám tam verziu VTI-7.0.0. vyššie alebo iné už je pip v prdli ked prepneš na iný tp . ale to je už iná kapitola ..............nahrávanie a timeshift samozrejme funguje bezvadne . :good:
Všetko 4K
DudoPrdola

efendy55 píše:PIP-ko funguje bezvadne :Yahoo!: ale nie na solo2 :cry: aspon čo som skúšal takmer všetky image .už som o tomto probléme tu viac krát písal ,ale asi som jediný čo to používa ,lebo vraj všetkým okrem troch čo mi písali to funguje . mal som tam všetky novšie VTI, openatv, hdfreaks, openpli, hdmu a všade to blblo dokonca aj B.H. som skúšal ,ale za boha si neviem spomenúť ako to tam išlo ](*,) ked som musel zmeniť image kde funguje skin KRAVEN-HD čo u B.H. nefunguje . neviem či niečo zmenili na driveroch, softe alebo hw je mi to šum a fuk ked na všetkých starších to fungovalo vždy bezvadne aj funguje či tam nahrám backup ,alebo na komplet fleshnem všetko na novo napr.vti-6.0.8 openatv -old nemá to problém ,ale dám tam verziu VTI-7.0.0. vyššie alebo iné už je pip v prdli ked prepneš na iný tp . ale to je už iná kapitola ..............nahrávanie a timeshift samozrejme funguje bezvadne . :good:
aj permament timeshift funguje? ... vela ludi permament odsudzuje, ze nici hdd a pod, ale ja som ho vyuzival par rokov a ziaden hdd mi neodisiel a vadilo mi na Vitamine, ze s tymto bol problem ... co sa Solo2 tyka, tak nemam chut uz moc experimentovat, ziadne experimenty s pluginmi ci prepisy xml a pod., chcem len jeden stabilny image s pip, permanent timeshift, nahravanie a cz sk archiv ... a konecne pokoj od mangelky :lol:
itman
satelitni prijimac: IPBox91HD, R9580, SFAddon 0

Příspěvek od itman »

Ahojte, citam uz tyzden forum a nejak sa mi nedari najst dobry navod ako rozchodit zdielanie skylink karty na VU+ Solo2. Viete mi poradit?

Vopred DAKUJEM
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
endy123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od endy123 »

Prosim Vas mam Solo2 a vyskytol sa mi takyto problem.
Mam twin LNB nasmerovane na 23,5 a 19,2 z neho mi idu teda dva kable (v jednom mam este zo strechy primiesany DVB-T).
Od isteho casu mi prestal ist dobre signal z jedneho tunera.
Prejavuje sa to tak, ked zapnem PIP a idem mimo aktualny transponder, nevidno nic. Signal strength to pise na 59%.
Ked kable na tuneroch prehodim, prejavuje sa to rovnako (cize tunere su dobre).
Bol som hore pozriet antenu a jedno LNB (neviem ci 23,5 alebo 19,2) bolo okydane od holubov, tak som to umyl (netusim ci to moze mat vplyv na kvalitu signalu).
Kazdopadne nepomohlo to.
Dostal som tip, ze to moze byt rozstelovana antena (byvam v BA Dlhe Diely, antena je na streche 12p panelaku -je tu dost veterno). Myslite, ze je mozne, ze LNB zvlada posielat dole signal po jednom kabli a pre druhy je uz slaby? Mi to nepride logicke, ale tak sa v tom nevyznam.
Tak pls o radu.
Dik.
Vu+ Solo2, BH 3.0.1, TV Panasonic TX-P37X10E, zvuk cez opticky kabel cez LG HB965DF
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Mohlo by to být jedním z tunerů, zkus zapojit pouze jeden tuner jedním kabelem a vyzkoušej a pak tentýž kabel dej do druhého tuneru
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
endy123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od endy123 »

To som skusal, tunery su ok.
Vu+ Solo2, BH 3.0.1, TV Panasonic TX-P37X10E, zvuk cez opticky kabel cez LG HB965DF
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Takže jsi zkoušel oba tunery zvlášť s každým kabelem? Tak zkus ještě jednou přenastavit oba tunery. Může být tedy porucha v diseq v LNB
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
endy123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od endy123 »

S tým som sa hral ako prvym:)
Lebo to je mozne urobiť bez akejkolvek manipulacie s kablami.
Potom som laboroval s prehadzovanim kablov a kontrolou tunerov.
V jednom kabli je skrátka horsi signál a mna zaujima ci je to mozne ak idu obidva kable z jedneho lnb..
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Tak třeba zkontrolovat kabely, především venkovní konec, předělat F konektory.
radek_dr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Zero4K-T2, image různě

Příspěvek od radek_dr »

A není problém v tom kabelu s přimíchaným DVB-T ?
VU+ Zero 4K (DVB-T2), Black Hole - poslední verze
endy123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od endy123 »

Zhodou okolnosti to je ten, co funguje :)
radin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K , Dreambox 920

Příspěvek od radin »

Mám také Solo2 pouzivam jej jako server na parabole jsem mel lnb quad a nastal problem,ze se mi u jednoho zapojeneho prijimace v siti zacal ztracet signal pomohla az vymana lnb a vim,ze nejsem sam komu po nejakem case odeslo lnb do vecnych lovist.Mohl by to byt i tvuj pripad pokud mas signal na jednom tuneru o.k. temi vetry :) by to byt nemelo.Je to jen ma zkusenost.
aafroman
satelitni prijimac: Vu+Solo2, Vu+Zero

Příspěvek od aafroman »

Pri nahravani Travel Channel HD Skylink (1_0_19_519F_C8B_3_EB0000_0_0_0) mi pouze u tohoto kanalu po preladeni udela nulovy soubor. Ostatni kanaly nahraje dobre (v rozkodovanem stavu). Timeshift samozrejme take nejde. Nezmenil Skylink neco?

Vu+Solo2, VTI 6.0.3

EDIT: na stare frekvenci Skylinku s oznacenim Travel Channel HD CE (1_0_1_13B8_C95_3_EB0000_0_0_0) program nahraje bez problemu. Nechapu.
.: Vu+Solo2 VTI 6.0.3, WD Scorpio AV 500GB :.
.: Vu+Zero VTI 8.0.0, HD Glass 16 :.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

U mě se nahraje OK
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“