Vu Solo2 diskusia
Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
- karel.dvorak
- Mírně pokročilý

Re: Vu Solo2 diskusia
Příspěvek od karel.dvorak »
a mas spravny Travel nebo ten co neni pro CZ 0100:519F
cesky je myslim 0D96:13B8
1:0:19:13B8:C95:3:EB0000:0:0:0
proto je 0 hodnota
cesky je myslim 0D96:13B8
1:0:19:13B8:C95:3:EB0000:0:0:0
proto je 0 hodnota
Vu+ Solo2,Gigablue Quad,ET4000,Gigablue X1
- aafroman
- satelitni prijimac: Vu+Solo2, Vu+Zero
Travel Channel HD Skylink (po preladeni, 23,5°E,11 914,DVB-S2,8PSK,pilot OFF,H,2/3,29 900, naladeno dle parametru na strankach Skylinku)
1_0_19_519F_C8B_3_EB0000_0_0_0
je cesky, prehrava se, nenahraje se, nulovy soubor
Travel Channel HD Skylink CE (bude vypnut)
1_0_1_13B8_C95_3_EB0000_0_0_0
je cesky, prehrava se, nahraje se
1_0_19_519F_C8B_3_EB0000_0_0_0
je cesky, prehrava se, nenahraje se, nulovy soubor
Travel Channel HD Skylink CE (bude vypnut)
1_0_1_13B8_C95_3_EB0000_0_0_0
je cesky, prehrava se, nahraje se
.: Vu+Solo2 VTI 6.0.3, WD Scorpio AV 500GB :.
.: Vu+Zero VTI 8.0.0, HD Glass 16 :.
- karel.dvorak
- Mírně pokročilý

1:0:19:51A1:C8B:3:EB0000:0:0:0 - jeste mi jde tento - jiny nemam
- aafroman
Mne jdou vsechny, ale ten spravny 1_0_19_519F_C8B_3_EB0000_0_0_0 se proste nenahraje. Jestli je v tom novem stremu neco, co enigme vadi, titulky, audio, nevim...Prehrat to lze, nahrat ne, coz se mi jeste nestalo. Pokud jde prehrat, mel by jit i nahrat, ale nejde, nulovy soubor.
Z tohoto mi to nahrává bez problémů
screen.jpg
screen1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
Zgemma H7.S image openATV
- aafroman
Cili je asi chyba v moji image. Koukal jsem do crashlogu, ale z toho moudry nejsem. Zkuste to nekdo na vu+solo2 novejsi image nez VTI 6.0.3
-
alfsvk
Příspěvek od alfsvk »
Zrejme mas zmrseny seting, nic nepokazis ked preladis 23 ku s vymazanim
PS: necituj prispevok, ked nan odpovedas ako prvy.
PS: necituj prispevok, ked nan odpovedas ako prvy.
- karel.dvorak
- Mírně pokročilý

tak koukám že bych měl taky proladit abych se pak nedivil že to nejde,už ty změny co pořád dělají ani nestíhám sledovat a to není tak dávno co sem ladil
- aafroman
Preladeno, problem pretrvava.
Mozna to bude tim, ze ve streamu je u staryho Travelu audio/titulky (4/3) polozek, u novyho 8/13 vcetne rectiny, cos si myslim, ze nebude tento image podporovat. A nevim , kde bych nastavil nahravani pouze jednoho jazyka a bez titulku.
Mozna to bude tim, ze ve streamu je u staryho Travelu audio/titulky (4/3) polozek, u novyho 8/13 vcetne rectiny, cos si myslim, ze nebude tento image podporovat. A nevim , kde bych nastavil nahravani pouze jednoho jazyka a bez titulku.
Zkus pohledat někde v rozšířeném nastavení. Nevím, jaký máš image. Jestli si dobře vzpomínám, tak by tam ta možnost měla být (aspoň u BH). Zkus hledat něco takového:
screenshot.png
screenshot1.png
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
- aafroman
Dik za rady, nepomohlo nic, asi budu muset dat novejsi image a doufat, ze to pujde.
-
smidLadislav
Příspěvek od smidLadislav »
zdravím,
Potřeboval bych poradit s rozchozením karty Freesat v interní čtečce VU+ solo 2.
Zkoušel jsem dodávaný soft i Black Hole, nahrál jsem cccam a pořád nic. Podezřelé je že nikde nevidím načtenou kartu a ani případně nahraný cccam. Asi dělám někde chybu, ale nevím kde.
Potřeboval bych radu, ideálně postup jak rozchodit novou kartu freesat případně jak najít v čem by mohl být problém.
Ještě doplním, že se jedná o novou kartu od freesat, která se musí aktivovat po vložení do příjímače, ale ani to se nedaří. Vše se tváří jak kdyby tam karta nebyla.
děkuji za radu.
Potřeboval bych poradit s rozchozením karty Freesat v interní čtečce VU+ solo 2.
Zkoušel jsem dodávaný soft i Black Hole, nahrál jsem cccam a pořád nic. Podezřelé je že nikde nevidím načtenou kartu a ani případně nahraný cccam. Asi dělám někde chybu, ale nevím kde.
Potřeboval bych radu, ideálně postup jak rozchodit novou kartu freesat případně jak najít v čem by mohl být problém.
Ještě doplním, že se jedná o novou kartu od freesat, která se musí aktivovat po vložení do příjímače, ale ani to se nedaří. Vše se tváří jak kdyby tam karta nebyla.
děkuji za radu.
Zdravim Vas, mam nove Vu Solo SE a SW 2014-10-23-vuplus_experimental_factory v 3.13.5 jelikoz mam tento pristroj "zapujcen" a pokud bych ho potreboval vratit do 14ti dnu tak musim nahrat i tento puvodni image.
Je nejaka moznost jak zalohovat soucasny image ? Udelat kompletni backup ?
* Jinak se soucasnym FW mam problem se streamem do ipadu. Nacita se EPG,TIMER ovsem obraz je cerny
* a jeste jeden problem. Mam pripojeny a mount HDD a prijmam DVB-T ovsem pokud dam REC objevi se v rohu jen sedivej zakaz stani u vsech programu i CT24
Za pripadne rady jak na to...
Je nejaka moznost jak zalohovat soucasny image ? Udelat kompletni backup ?
* Jinak se soucasnym FW mam problem se streamem do ipadu. Nacita se EPG,TIMER ovsem obraz je cerny
* a jeste jeden problem. Mam pripojeny a mount HDD a prijmam DVB-T ovsem pokud dam REC objevi se v rohu jen sedivej zakaz stani u vsech programu i CT24
Za pripadne rady jak na to...Re: Vu Solo2 diskusia
kompletní backup image jde vytvořit pomocí pluginu (backup to HDD/USB), který se stáhne a nainstaluje rovnou z feedu do boxu. Po jeho následném spuštění v boxu se vytvoří kompletní záloha image, který je aktuálně nahrán v boxu.
VU+ Duo4K SE, Dual DVB-S2, Dual DVB-T2, SSD Samsung 870 2TB
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
VU+ Duo2, 2x DVB-S2, SSD Patriot 1TB
MAX T90, Skylink
Ked tam das origo image od vyrobcu, tak nic neskazis, len vylepsis. A myslim, ze ani zaruka by sa tym nemala porusit, kedze je to origo image. Aktualny stiahnes z code.vuplus.com
Ahojte , zakupil som SOLO2 kde mam nainstalovane VTI 8.2.1 , kvalita obrazu je dobra, ale cital som a taktiez pocul nazor z Ellano.sk ze Xtrend et8000 ma obraz hlavne pri pozerani zblizka lepsi, v zahranicnych forach som cital nazor pouzivatela ze obraz xtrend et8000 je vraj ostrejsi a viacej zachovava ostrost pri pohybe obrazu ako Solo2, otazka je ako je to pri sucasnych aktualnych verziach software , harwarovo su tieto stroje pribuzne - bezia na Broadcom chipsete podobnej generacie. Jedna sa mi o to ze ak by som Solo2 daroval bol by Xtrend et8000 lepsi napr. na LG plazmu z roku 2014 60" velka uhlopriecka, tam extra ostrost a kvalitu uz zbadat, navyse televizor je ISF skalibrovany na standard rec709 a ma ovela lepsie farby a naladenie obrazu ako ma bezne plazma od vyroby bez kalibracie profesionalnym vybavenim a sondou.
Efendy55 citam ze ma aj Xtrend et10000 aj Solo 2 tak ak by si mohol porovnat tieto 2 stroje kvalitou obrazu ale aj uzivatelsky, Solo 2 sa mi paci ze je male kompaktne a mam k nemu Qwerty ovladac ktory je skvely. Oproti Vu+ Duo clone je obraz na Solo2 ako nebeska pesnicka, niekolko nasobne lepsi. Nastavenie na Solo 2 mam 1080i 50hz - ostrejsi obraz u mna, a jas znizeny zo 128 na 124 - farby su ovela sytejsie menej vyblednute ako na defaulte. Ak mozem zaujimal by ma nazor na Solo2 vs Xtrend 8000/10000 kvalitu obrazu{farby, ostrost obrazu, detaily, ostrost obrazu pri pohybe) napr. zo vzdialenosti 3m od TV, pomohlo by aj info ze na akej uhlopriecke to porovnavate
ale na tom istom TV 2stroje jednoznacne rozdiel ukazu. Cital som nazory uzivatelov na Xtrend et8000 tuna na fore ktori z jeho kvality neboli vobec nadseni , cize 100 ludi 100 chuti, preto nazor pouzivatela co ma oba stroje su najviac fer. Vdaka vopred 
Efendy55 citam ze ma aj Xtrend et10000 aj Solo 2 tak ak by si mohol porovnat tieto 2 stroje kvalitou obrazu ale aj uzivatelsky, Solo 2 sa mi paci ze je male kompaktne a mam k nemu Qwerty ovladac ktory je skvely. Oproti Vu+ Duo clone je obraz na Solo2 ako nebeska pesnicka, niekolko nasobne lepsi. Nastavenie na Solo 2 mam 1080i 50hz - ostrejsi obraz u mna, a jas znizeny zo 128 na 124 - farby su ovela sytejsie menej vyblednute ako na defaulte. Ak mozem zaujimal by ma nazor na Solo2 vs Xtrend 8000/10000 kvalitu obrazu{farby, ostrost obrazu, detaily, ostrost obrazu pri pohybe) napr. zo vzdialenosti 3m od TV, pomohlo by aj info ze na akej uhlopriecke to porovnavate
- vše je jen subjektivní názor každého uživatele, záleží též na tom jak máš seřízený obraz na VU+ solo2 a na Xtrendu a jaký zobrazovač na který stroj používáš a samozřejmě jak máš i ten zobrazovač seřízený. Každý bude mít jiný názor. Já mám VU+ solo2 se stejným image jak píšeš a jsem velmi, velmi spokojen, mám obraz ostrý s až neuvěřitelnou hloubkou obrazu. Měl jsem taky takové myšky asi před měsícem, že koupím také ten nový Xtrend. Když jsem se dotazoval prodejce, zda má lepší obraz Xtrend, nebo VU+ solo2, který mám doma, sám prodejce a to jsem se dost podivoval, mě doporučil, abych si nechal vučko, že rozdíl není až tak markantní jak se píše a že záleží na seřízení obrazu a celkovém subjektivnímu vjemu. Musel bys to sám vidět na tvé telce a pak se rozhodnout, je to dost složité a subjektivní rozhodování. Toto je můj názor, nikomu ho nevnucuji, beru i jiný názor, jen píši z praxe co jsem zažil.
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/VTI 14.0.6,Neoboot + 8 image,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 14.0.5,Noboot-PurE2,Open Pli,openEsi. VU+ solo2 (PuE2 6.3),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
xtrend-10000 má lepší obraz ako solo2 o tom potom ,ale podla mna až tak velký rozdiel som ja osobne nezbadal . ja mám len starú plazmu panasonic-100-hz 106.-cm . samozrejme na tvojej telke to bude ináč všetko vyzerať ako u mna . takže môj názor tiež ber s rezervou . jeden čas som mal v obývačke tri bazmeky naraz xtrend-10000 ,solo2 a gigablue a moje hodnotenie je asi takto : xtrend-10000 a gigablue rovnako ,potom bolo solo2 porovnával som HD-programy na upc a sd-čka na skylinku preto že sd-čka na upc stoja totálne za hovno v kvalite obrazu a pri rýchlych scénach sa obraz rozpadáva ako na xtrende tak aj na coolstreame . niekto si to ani nevšimne ,ale ked sa pozorne pozrieš tak to veru zbadáš . stačí sa zamerať na logo stanice v rohu . dokonca niekto písal že aj gigablue ho sklamal . každý má iné oči , inú telku a iné kritéria na kvalitu obrazu . ak ti to pomôže tak ja som xtrenda-10000 kúpil od jedného pána ktorý dlhé roky frčí na dreamboxe-800 SE org. a mal vraj telku cez 160-cm a čo mi tvrdil tak vraj ten xtrend má ovela lepší obraz ako jeho DM-ko . ked mi prišiel ten bazmek domov od toho pána tak som to hned skúšal na mojej telke xtrend-10000 vs dreambox-800 SE /mal som doma aj ja tento box / a veru až taký velký rozdiel to veru nebol ako som podla jeho vyjadrení očakával .niekto je sklamaný aj s xtrendu-7xxx aj s 8xxx ked to porovnávali s ipboxom-HD . ked už tak asi osobne by som išiel radšej do xtrendu-10000 ako do 8xxx ,alebo ak nepotrebuješ E2 a potrebuješ naozaj super obraz tak skús si niečo prečítať o coolstreme a neutrine .
Všetko 4K
Dobrý večer !
Dnes mi došiel Solo2 z El..no a mám problém z HDMI-CEC.Nejako mi nechce fungovať.Pri zapnutí boxu by mal zapnúť
aj TV,pri vypnutí TV by mal vypnúť aj Solo2,takto mi to fungovalo v Xtrende 9200 a aj v VU+ Zero.Vyskúšal som všetky dostupné image a aj všetky možné nastavenia HDMI-CEC.Nemal niekto podobný problém ?TV je staršie LG.
Neviem,či to je na reklamáciu.Momentálne nemám možnosť vyskúšať na inom TV.Ďakujem.
Dnes mi došiel Solo2 z El..no a mám problém z HDMI-CEC.Nejako mi nechce fungovať.Pri zapnutí boxu by mal zapnúť
aj TV,pri vypnutí TV by mal vypnúť aj Solo2,takto mi to fungovalo v Xtrende 9200 a aj v VU+ Zero.Vyskúšal som všetky dostupné image a aj všetky možné nastavenia HDMI-CEC.Nemal niekto podobný problém ?TV je staršie LG.
Neviem,či to je na reklamáciu.Momentálne nemám možnosť vyskúšať na inom TV.Ďakujem.
Zero 4K
-
stimo
- Kontaktovat uživatele:
A máš nainštalovaný plugin? Ak áno, máš ho aj povolený a nakonfigurovaný?
VU+ SOLO2 VTI 8.2.3 interny HDD WD 500 GB
VU+ SOLO SE VTI 11.0.1 ext. SATA HDD WD 500 GB
OPTIBOX Anaconda HD (E2 PKT Hyperion4.5) ext. HDD Toshiba 80 GB
OPENBOX S2 mini HD ext. HDD Toshiba 60 GB
Quad LNB TMQ 43 TITANUM
Panasonic TX-L47ET60E
Samsung SyncMaster FX2490HD
VU+ SOLO SE VTI 11.0.1 ext. SATA HDD WD 500 GB
OPTIBOX Anaconda HD (E2 PKT Hyperion4.5) ext. HDD Toshiba 80 GB
OPENBOX S2 mini HD ext. HDD Toshiba 60 GB
Quad LNB TMQ 43 TITANUM
Panasonic TX-L47ET60E
Samsung SyncMaster FX2490HD
Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51