hd programy na 9105+ hd

Pravidla fóra
Upozornenie pre užívateľov fóra . V downloade sa nediskutuje !!!!
Odpovědět
kusydu

hd programy na 9105+ hd

Příspěvek od kusydu »

Páni potreboval by som poradiť.
Na mojom HDbox 9105+ HD nejdú programy Markíza HD, JoJ HD, Retro, prima HD .... . HD programy ČT1,2 sport idú v pohode. niektoré frekvencie mi hlásia žiadny signál. Po reklamácii v v predajni, kde im ide všetko, som prišiel domov a nič HD neišlo, okrem ČT1,2,sport. Pri skúške iných satelitov ktoré mám v dome tie išli bez problémov. ak som na iných miestach napojil HDbox neišli zase žiadne HD. Prosím poradťe kde môže byť chyba. V predajni mi povedali že chyba je v parabole že je zle naladená.
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Re: hd programy na 9105+ hd

Příspěvek od Kasr »

Aj tam je, aj ked ine stb dokazu spracovat horsi signal!
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
By.Bob
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od By.Bob »

kusydu píše:Páni potreboval by som poradiť.
Na mojom HDbox 9105+ HD nejdú programy Markíza HD, JoJ HD, Retro, prima HD .... . HD programy ČT1,2 sport idú v pohode. niektoré frekvencie mi hlásia žiadny signál. Po reklamácii v v predajni, kde im ide všetko, som prišiel domov a nič HD neišlo, okrem ČT1,2,sport. Pri skúške iných satelitov ktoré mám v dome tie išli bez problémov. ak som na iných miestach napojil HDbox neišli zase žiadne HD. Prosím poradťe kde môže byť chyba. V predajni mi povedali že chyba je v parabole že je zle naladená.
Ahoj jak mas stary satellites.xml? dej si novy satellites.xml a nanovo proscanuj automaticky programy.
satellites.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK
kusydu

Příspěvek od kusydu »

Satelit má 1,5 roka. Včera Hd programy išli všetky, po cca 6hodinách ani jeden. By.Bob ako sa dá dať ten súbor do satelitu? frekvencie napr. 12109 mi naladia programy, ale ked ich dám tak mi ukazuje frekvenciu 12110?

Pre Kasr: Ak je chyba v parabole 90 priemer tak ako je možné že signál na satelite je na 100 percent?
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

kusydu píše:Satelit má 1,5 roka. Včera Hd programy išli všetky, po cca 6hodinách ani jeden. By.Bob ako sa dá dať ten súbor do satelitu? frekvencie napr. 12109 mi naladia programy, ale ked ich dám tak mi ukazuje frekvenciu 12110?

Pre Kasr: Ak je chyba v parabole 90 priemer tak ako je možné že signál na satelite je na 100 percent?
podobna odchylka v naladenej frekvencii transpondera sa objavuje u vela dalsich prijimacov napriklad technisaty mali odchylku asi 4 Mhz to je v poriadku u HD boxov je odchylka iba 1 Mhz nema to vplyv na prijem a kvalitu signalu

kolko mas LNB na tvojej parabole ? 90 cm parabola by mala mat bez problemov dostatocny zisk pre 3 LNB

ja mam multifeed Astra1, Astra3, Hotbird a z LNB Astry3 idu dva vyvody na twin tuner parabola Gibertiny 100cm hlinik
Odpovědět

Zpět na „Download - HD-BOX“