IQON Force 1 - predstavenie.

Diskusia a download pre prijimače IQON Force s OS Enigma2
Odpovědět
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Re: IQON Force 1 - predstavenie.

Příspěvek od revis »

doscam pouzivaj.
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

Zkusím, ale jsem zoufalej, přišel jsem teď domů, box v nekonečném restartu kvůli zelené smrti, evidentně neustál naplánované nahrávání. S tím já neumím nic udělat, musím nahrát znova SW a začít od začátku. Nechápu. Škoda že nemám E2 zkušenosti z jiných boxů, možná bych tušilo odkud vítr fouká :-(
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

revis píše:Doporucujem pouzivat na karty doscam v21 . Ak nieje dostupny cez Menu -plugins , pridam sem do downloadu .
Dej ho prosím tam, stáhnout se z boxu IMHO nedá, zkusím ho mezitím někde stáhnout na netu...
martinxp
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od martinxp »

Jantars píše:Zkusím, ale jsem zoufalej, přišel jsem teď domů, box v nekonečném restartu kvůli zelené smrti, evidentně neustál naplánované nahrávání. S tím já neumím nic udělat, musím nahrát znova SW a začít od začátku. Nechápu. Škoda že nemám E2 zkušenosti z jiných boxů, možná bych tušilo odkud vítr fouká :-(

Jak stary img tam mas... tento problem resi drivery necely mesic zpet ...
Zgemma H7S
Tevii -S660 ... TechnoTrend S2-3200 ... DvbViewer ...
tvheadend, VDR, mumudvb
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

posledni jarni OpenPLI..........
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

Jantars píše:
revis píše:Doporucujem pouzivat na karty doscam v21 . Ak nieje dostupny cez Menu -plugins , pridam sem do downloadu .
Dej ho prosím tam, stáhnout se z boxu IMHO nedá, zkusím ho mezitím někde stáhnout na netu...

Stáhnul jsem ho, ale nepodařilo se mi nainstalovat (zkusil jsem standardně jako lokální rozšíření z TMP adresáře..)
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

dlouho jsem nevydrzel, hodinu jsem koukal a skončil jsem u zátuhu permanentním rebootem do zelené smrti :-(....... teď už Vážně nevím co dělat, už mě napadá jen odpojit vložený HDD, potom místo CCamu použít třeba ten doscam a pak už není co zjišťovat.......
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

PLI nema po zelenaci log? Je tu par ludi na PLI .......
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

tak predpokladam ze ano, ale jak se k nemu dostat kdyz se box neustale dokola restartuje.........
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Musis hladat vtedy, ked to tu hodinu ide, ale neviem kde to ma PLI smerovane.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

to jsem příliš nepochopil - když to jde tak přeci v logu nic není ale jakmile se dostanu do restartů tak se k logu nedostanu - tedy předpokládám že dostanu tím, že vyhodím HDD, namountuju linuxové oodíly do svého windows PC (to bude taky legrace) a přečtu si ten log........
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

Na start CCcamu vysiel 07.05 fix pre kernel 3.9.7 . V podstate staci novy bcmlinuxdvb.ko do /lib/modules/3.9.7/extra prekopcit.
Doporucujem skor ale preinstalovat novu verziu image, kde uz ten fix je. Teda, ak bol kompilovany po 08.05.2015 ...
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

log by sa mal ukladat niekde a mozno ich tam mas uz niekolko, len ich treba najst.
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

ak je hdd, tak uklada do korenoveho adresara - /media/hdd/
preto je vzdy lepsie mat v boxe ntfs disk . Ak pri boote taha nejake nastavenia z disku, kym nenastartuje driver ntfs-3g , nic sa nedeje . A ten driver startuje az medzi poslednymi .
Na OE2 uz neplati,ze je lepsie mat ext format disku.
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

to asi nedam...........proto jsem zkusil ten doscam abych vyloucil ze to zpusobuje ccam ale neumim ho nainstalovat.........
nicmene ja predpokladam, ze vetsina uzivatelu nahraje PLI, nastavi ccam a vse bez problemu funguje, tak se tady ani nema snahu exponovat...........predpokladam ze jen muses potvrdit ze to co popisuju je absolutne nenormalni chovani...
osobne (bez jakychkoli konkretnich indicii) se obavam, ze jde bud o nekompatibilitu HDD (pokud je vubec mozna) a potom uz jen o vadny box...........
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

No vidis revis ti poradil, ja to mam v ATV inde, preto som pisal ze neviem kde to je v PLI.
Jantars
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Jantars »

revis píše:ak je hdd, tak uklada do korenoveho adresara - /media/hdd/
preto je vzdy lepsie mat v boxe ntfs disk . Ak pri boote taha nejake nastavenia z disku, kym nenastartuje driver ntfs-3g , nic sa nedeje . A ten driver startuje az medzi poslednymi .
Na OE2 uz neplati,ze je lepsie mat ext format disku.
diky za info, nevedel jsem........disk jsem v E2 inicializoval, takze nevim jestli si ho formatoval ext nebo ntfs... kazdopadne asi neni velky problem ho preformatovat....
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od revis »

linux formatuje vzdy do ext , ostatne verzie do ext3 a ponukaju aj ext4 (udajne je to rychlejsi suborovy system) .
Ale OE2 uz ma porieseny read/write na NTFS , nieje dovod formatovat do ext. Vlastne je jeden - ak vyzadujes rychly prenos suborov z externeho disku na disk v boxe, ktory je sformatovany ako ntfs - rychlostne rekordy sa nekonaju.
Pri formate ntfs sa netreba trapit s inicializaciou , len je dobre vytvorit adresar /movies/ a /timeshift/ na disku - manualne cez ftp . Ja tam mam aj adresar /picon/ .
BOBAJS
satelitni prijimac: IQON Force1

Příspěvek od BOBAJS »

Zdravím chlapi máte někdo odzkoušený " OpenPli - kernel 3.9.7__ 11052015 ". Nějaké postřehy ?? Doporučení ??
díky za infa
La_da

Příspěvek od La_da »

Mám tam 20150506 a jeden zásek. Předchozí šlapal celkem slušně, tak budu vidět jak se bude chovat dál. Od koupě v lednu samé problémy ale nyní už je docela dobře odladěno. Tak se snad už chytne.
Odpovědět

Zpět na „IQON Force“