Kód: Vybrat vše
device = /dev/usb/tts/0Kód: Vybrat vše
device = /dev/usb/tts/0
(reader) phoenix [mouse] ERROR: Opening device /dev/ttyUSB0 (errno=2 No such file or directory)
(reader) phoenix [mouse] Cannot open device: /dev/ttyUSB0
lsusb: Failed to run or not installed!

do asusu by som doporučil fw tomato aleboako predo mnou napísal Steiner openwrt, v openwrt-e by inštalácia mala byť jednoduchšia aj spojazdnenie oscamu, všetko sa robí cez webrozhranie a FTP aj atribúty ide meniť cez ftp.blacker91 píše:Zdravim postupoval jsme podle navodu ale zadrhl jsem se u problemu ze do slozky jffs nemam pravo kopirovat pouze cist? Zmena prav na 0777 neni mozna protoze na to nemam pravomoc. Nekdo nejaky napad co s tim? Za radu moc dekuji. Jedna se samozrejme o DDWRT FW

Diky za odpovedSteiner píše:prečo ddwrt ? šak tam narvi OpenWrt + Oscam a ide jak vínko.![]()
http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wdr4300
dokonca posledný offic,rel "Chaos Calmer - 15.05" čo podporuje aktuálne buildy Oscamu. Kernel 3.18.20.
Nová OpenWrt trunk DD už je na libc - musl, Kernel 4.xx.xx., tam bežná kompilácia Oscamu ešte nebeží, aj keď ja mám už aj takú.
Inak chlapci z OpenWrt sa dali na pomenovávanie verzií odkukané z kynológie.
Tam je zaužívané: prvý vrh šteniat, mená na A: Alfonz, Aranka ..., druhý: Bobík, Bren, ...
len to ešte zdupľovali![]()
Attitude Adjustment
Barier Breaker
Chaos Calmer
Designated Driver
...

Dal jsme originalni FW a flashnul openwrt vse bez problemu ted tam jen naladovat oscam. muzu pouzit navod odsat?Steiner píše:Ak tam už máš ddwrt tak asi ano. ddwrt nepoznám.
Zpět na „mips-wrt54g - diskusia“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz