akurat sa idem venovat WeTeku vecer by tu mohla byt moja recenzia zaroven pomazem zbytocnosti

liquere píše:Skusal nahodou niekto aj iny img ako ATV ? Dik...
dupal1 píše:Ano, HDF, skúšam to cca týždeň, nahrané nahrávky sa nedajú prehrať - tak isto ako OPENATV...zda sa mi subjektívne lepší ako OPENATV. Súbor pre SD kartu verzia usb najdeš na internete. Čítal som, že je už sprístupnená aj beta PBNIGMA pre Wetek avšak zaťial som ju nenašiel pre použitie na SD kartu.
liquere píše:Skusal nahodou niekto aj iny img ako ATV ? Dik...
moc jsem se po tom nepídil, ale jednalo se jen o nějaký WeCloud anntena, preferuju multimédia lokálně a někde na foru jsem zahlédl vtipný comment: "wow, so many channel and none of my interest." Takže bych raději šel do OE a ušetřil 30-40USD... Já měl na OE edici 10% slevu promo akcí. Více ZDE11chloe píše:Někde se psalo o tom že OE edice nemá nějaké ty výhody co dražší wetek. Má cenu se tím zabívat ?
Zkoušel jsem OE na pc s usb dvb-t tunerem. Zajímalo mě pouze prostředí a porovnání z enigmou. Skenování dvb-t byl pro mě problém jak s tvheaendem tak vdr, ale nakonec jsem to rozchodil. Zkoušel jsem to jen krátce ,ale vdr mi přišlo nakonec lepší. Nevím jestli to byla náhoda , takže by mě ještě zajímalo právě něco kolem VDR.martyz píše: • tuner 2xDVB-S2 s TVheadendem - s VDR jsme si nějak nesedli, oproti ladění na E2 to byla bída dle mého názoru
tak to nemohu sloužit, proti E2 mi VDR připadal jako pravěk, ale TVH je pro mě jiná písnička, a navíc je pro mě plusový bod, že můžu na web interface chystat přeladění, což je u SL každou chvíli, zatímco u TV může někdo jiný nerušeně sledovat... A to čemu se na enigmě říka autotimer je v TVH DVR Autorec a úplně jsem se zamiloval - automatické nahrávání dle regex, syntaxe pro volitelné názvy nahrávek, fakt pěkné...11chloe píše:Zkoušel jsem OE na pc s usb dvb-t tunerem. Zajímalo mě pouze prostředí a porovnání z enigmou. Skenování dvb-t byl pro mě problém jak s tvheaendem tak vdr, ale nakonec jsem to rozchodil. Zkoušel jsem to jen krátce ,ale vdr mi přišlo nakonec lepší. Nevím jestli to byla náhoda , takže by mě ještě zajímalo právě něco kolem VDR.martyz píše: • tuner 2xDVB-S2 s TVheadendem - s VDR jsme si nějak nesedli, oproti ladění na E2 to byla bída dle mého názoru
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz