Toto som nepochopil, ja by som zase chcel aby dlhe_pole prípadný "uspešný výsledok" výskumnej práce neurobil/neaplikoval iba raz, ale prípadne aj u mňa, atď.petersk píše:.... kde ja záruka, že urobíš to len raz.
Nebuď labuď a poščaj to.
Toto som nepochopil, ja by som zase chcel aby dlhe_pole prípadný "uspešný výsledok" výskumnej práce neurobil/neaplikoval iba raz, ale prípadne aj u mňa, atď.petersk píše:.... kde ja záruka, že urobíš to len raz.

Nie na juhu hovoria obutý zajac. A to asi nevieš čo je.dlhe_pole píše:Ako hovoria susedia z juhu: "Budeš prísť .."petersk píše:OK nech sa darí. Ahoj.

[reader]tomidomi píše:Pani tak skusim naposledy. Na Ab cryptobox 550HD tato karta ide. Na Xpeed LX2 a oscam (eMU) r10715 som skusal asnad uz vsetko. Nastavenia, readerov plnu kopua stale nie a nie
Moze sem prsim vas velmi pekne hodit niekto reader a popripade navod ako postupoval tak aby mi to fungovalo? Ak by ste boli taky dobry a mohol by som vas poprosit? dakujem velmi pekne

joj hlavne nevyplakavaj... dnes je doba taka ze na charitu nejak nezostava casu, takze necakaj ze sa ti niekto s tym bude drbkat hodinku za dakujem pekne.. taku v tychto casoch nehraju !!tomidomi píše:rudich. Skusam ten tvoj reader za co som ti velmi vdacni no mam to 20 min na stv1 a stale nic pise ERROR a pod tim (no entitlements) takze asi to nepojde vobec a binariek som skusal uz veeeeelmi vela no stale to ma takyto isty priebeh. neviete co stim moze byt. Readerov som poskusal tiez uz dost a neviem co stim. asi znej na zimu spravim skrabku na okno a bude.

Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz