VU+ ZERO

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
snooffy

Re: VU+ ZERO

Příspěvek od snooffy »

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 95#p628226

Tohle by nepomohlo na tu skylink kartu?

Premyslim ze bych si tohle Zero take poridil, je mi nekdo schopen na 100% rict jestli mi na tom pojede moje 0624 Irdeto karta?
pele1
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od pele1 »

Ak je to seria 4288 a vyššia tak nie.
forcius

Příspěvek od forcius »

skusal som tento navod na vu+zero, no nic. kartu mam irdeto 4201xxxxxxxxx caid:0624.
moze niekto naviest ako na to?
dakujem
pele1
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od pele1 »

V tom CCcam čo nájde cez modré tlačítko mu to 100% nepôjde daj si tam doscam a nemusíš nič nastavovať.
Tolex
satelitni prijimac: GM Unibox 9060

Příspěvek od Tolex »

Pokud máš VU+Zero připojené přes Wi-Fi, pak si jednoduše stáhni SCam 3.59. Postup MENU-MODULY-DOSTUPNÉ MODULY (červ. tlačítko)-CCAM MODULY (zde najít SCam 3.59 a stáhnout). Poté přes modré tlačítko se zobrazí položka CAM CENTRUM a zde spustit SCam 3.59. Takhle mi ve VTI 8.2.2 funguje ICE karta Skylink bez dalších konfigurací.
GM Unibox 9060, fw 1.3.05 emu, motor SG2100, parabola 100cm offset, karty Skylink + Cs Link, lnb California 0,5, HDD A-Data 250GB
forcius

Příspěvek od forcius »

vdaka vsetkym za odpoved a napady :thankyou:
pele1 mal pravdu, nainstaloval som OpenATV (4.2) a postupoval som podla tohto navodu
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=151&t=60479
karta sa rozbehla hned po nastaveni doscam.
karta je irdeto.
este jedna otazka, celkom sa mi rata image VTI, neviem ci mozem aplikovat tento plugin aj VTI image.
dakujem.
pele1
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od pele1 »

Doscam samozrejme funguje aj vo VTI len tam ho asi priamo nestiahneš ipk pre VTI máš tu http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=23&t=49435
tretib1
satelitni prijimac: vu+zero

Příspěvek od tretib1 »

Ahoj som nový majiteľ zera a v stratil sa mi obraz, box po reštarte vypíše nie je nastavený tuner, ale v Menu- Nast- Vyhľ.staníc mi zmizla možnosť Nastavenie tunera... Niečo také som tu nenašiel.
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Treba skusit iny SKIN / ci to nie je len grafikou /, ak nepomoze tak RESET na def hodnoty
a ak ani to nie potom nanovo flash a pre istotu iny typ img ako je tam teraz.
A nakonie zostava servis.
tretib1
satelitni prijimac: vu+zero

Příspěvek od tretib1 »

vďaka za rýchle odpovede. =D> , dal som defaul nastavenie, potom sa pýtalo či má obnoviť zo zálohy tak som všetko dal a nabehol aj tuner, jediné čo som musel prekopčiť bol zoznam cez DreamBoxEdit z PC a nastaviť tuner a všetko klape :Yahoo!: Mám sa čo učiť ](*,)
lahr

Příspěvek od lahr »

Mohl by mi někdo, kdo může porovnat kvalitu obrazu napsat, zda je lepší obraz z VU+ZERO, nebo VU+SOLO SE, nebo je to +/- stejné (jde mi o kvalitu obrazu při sledování HD kanálů na Skylinku). Potřebuji ještě jeden přímač a ptám se, protože co se týká funkcí, tak mi VU+Zero úplně stačil, ale jak píšu, pokud by měl mít VU+Solo SE lepší obraz, byl by to jediný důvod, proč bych připlatil. Ještě si dovolím přirovnat, za rozdíl v kvalitě obrazu, kterého jsem si nemohl nevšinmout, je rozdíl mezi Arivou 100 a VU+Zero (tam je to vidět opravdu na první pohled a nelze o tom vést diskusi).
Naposledy upravil(a) lahr dne 21.srpen 2015 - 20:34, celkem upraveno 1 x.
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Pri HD prg netreba riesit kvalitu obrazu, oba stroje / ostatne aj ine znacky s rovnakymi CPU /
dokazu pri doladeni vystupu podla vlastnych potrieb omhoho viac ako ponuka poskytovatel.
Skorej zvaz, ci Ti nebude chybat na zere digital audio vystup.
gusto1
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od gusto1 »

Nemam solo, mam len zero, ale v podstate CPU (i ked sola ma 1.3GHz) je stejna architektura a spracovanie obrazu totez, takze malo by to byt na jedno.
A predsa nebudes pozerat TV s 1m :)
lahr

Příspěvek od lahr »

Chtěl bych se zeptat zkušenějších uživatelů na jednu věc: Když má podle programu začít nový pořad, tak se mi vždy na chvilku zobrazí infopanel. Například sleduji film, ten se díky reklamám protáhne, ale přesně v půl měl začít nový pořad, tak se mi přesně v půl zobrazí infopanel s informací, že něco mělo začít. (Děsně mě to vytáčí :x ). Nešlo by někde v menu nastavit, aby se infopanel zobrazil pouze, když přepínám na jiný kanál (jako jsem to měl doposud na všech jiných přijímačích)? Zkoušel jsem hledat v menu, našel jsem tam nějaké 3položky týkající se infopanelu, ale na toto změna nastavení neměla žádný vliv. Ještě doplním, že v přijímači mám VTi 8.2.3
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

VTI nepoužívam ale malo by to byť / aspon v iných image / niečo ako zobraziť ,, informácie pri zmene EPG" treba si to nastaviť na nie alebo vypnúť . :good:
Všetko 4K
pele1
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od pele1 »

Menu/Nastavenia/System/Upraviť/Zobraziť informacie pri zmene programu /Nie
lahr

Příspěvek od lahr »

Infopanel vypnut, díky. :good:
pavel1978
Pokročilý
Pokročilý

Open PLi "PAU"

Příspěvek od pavel1978 »

Pokud mate oblibeny firmware OpenPLi a chcete nahravat na externi HDD na VU+Zero tak momentalne neni k dispozici v extensions plugin "PAU" ona je to vlastne binarka,ktera se spousti pres /init.d a je ulozen v adresari usr/bin urcite ji najdete pres google dokonce ve 2 variantach
ACD

Příspěvek od ACD »

NOVE IMAGE A OPENPLI nahravanie: Nasiel som oba subory v inom pristroji kde bol PAU uz nainstalovany a skusim ich prekopirovat do noveho image. Staci ich prekopirovat a zmenit atributy ? Alebo treba este nieco editovat?
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“