VU+ ZERO

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
andy72
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Zero, Octagon SF8008

Re: VU+ ZERO

Příspěvek od andy72 »

no možno teraz budem za debila, ale za boha neviem rozbehať skilink HD Irdeto kartu na Zero, mám inštalovaný Cccam 2.3.0 aj Oscam, ani jeden ju nečíta, hľadal som tu na fore ale asi to nechápem, viete mi pomôcť? karta je funkčná AB cryptobox funguje. vopred dík.
VU+ ZERO, Octagon SF8008.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

A kde si nasiel, ze to pojde? Ciste irdeto a este k tomu nove?
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
snooffy

Příspěvek od snooffy »

Ja to rozjel s doscam. Nevím teda jestli stejnou kartu jak máš ty.

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?t=46468

Důležitý je taky jestli tam tu kartu máš správně vloženou.
andy72
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od andy72 »

liquere píše:A kde si nasiel, ze to pojde? Ciste irdeto a este k tomu nove?
teda nepôjde? nová nie je, mal som ju v AB asi 3 roky.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Je ciste irdeto alebo irdeto ice karta? Su tu mochri co vedia ktore stare irdeto este islo v uni ale novsie nie.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
andy72
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od andy72 »

liquere píše:Je ciste irdeto alebo irdeto ice karta? Su tu mochri co vedia ktore stare irdeto este islo v uni ale novsie nie.
čisté Irdeto,teda ICE na nej nepíše.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

a sme na zaciatku ........ este malickost, ak si nainstaloval nejaky cam, aj si ho spustil? Inak ice ma pri cipe oznacenie.
andy72
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od andy72 »

rudicht píše:Ak ti išla v ABcku tak je ice a v zere musí ísť tiež
OK. dík, idem s tým maturovať :o
andy72
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od andy72 »

liquere píše:a sme na zaciatku ........ este malickost, ak si nainstaloval nejaky cam, aj si ho spustil? Inak ice ma pri cipe oznacenie.
spustil, pri čipe má napísané irdeto 01.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Skusal by som doscam,gbox alebo oscam s feedu ak mas ATV. Neviem ci to uz mas ozivene alebo ako si tam daval ten cccam, s tym to nepojde pokial viem len ice.ide na cccam.
andy72
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od andy72 »

liquere píše:Skusal by som doscam,gbox alebo oscam s feedu ak mas ATV. Neviem ci to uz mas ozivene alebo ako si tam daval ten cccam, s tym to nepojde pokial viem len ice.ide na cccam.
skúsim doscam, dík moc.
stanislav97
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ ZERO,VU+ UNO 4K,VU+Zero 4K

vu+zero

Příspěvek od stanislav97 »

Čus , mám Vu+ Zero a v něm OpenPli 4.0 vše perfektně funguje jen mám problém s HDD když chci nahrávat tak tlačítkem REC nahraju ,vypnu a prostě vše jedním tlačítkem k čemu tam pak ale mám pausa ,stop atd .

ptám se existuje nějaký plugin který to vše vyřeší a to tak že prostě stisknu REC a nahrávám nebudu muset ještě vybírat z 5 možností a když skončím s nahráváním stisknu prostě Stop a je to a ne zas REC a zas vybrat z 5 možností a pak ještě když budu koukat na nějaký film stisknu pausa a můžu si zakouřit a pak zas jen Play a je to dík za info
VU+Zero , VU+UNO 4K
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Re: vu+zero

Příspěvek od 11chloe »

hotkey
lahr

Příspěvek od lahr »

Má v Zeru VTI 8.2.3 už více než msíc, nedaří se mi vyřešit jeden problém:
Předinstalovaný MediaPlayer mi při přehrávání některých *.avi zadrhává a to tak, že zhruba co 3s se na vteřinu zastaví a pak pokračuje. Pokud přehrávání hned neukončím, tak po pár minutách už přijímač nereaguje na DO, musím vypnout vypínačem na zadní straně. Stejná videa mi třeba na 3roky staré LG TV, notebooku , mobilu po síti přehrají v pohodě (na Zeru přehrávám z NASu namapovaneho po LAN). Je nějaký lepší přehrávač avi, než ten vestavěný ve VTI, nebo použít komplet jinou image?
Ve vedlejší místnosti mám druhé Zero a chová se stejně. Že by bylo vhodné použít jinou image ? Nebo starší verzi VTI ? Nemáte někdo zkušenost?
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

vti ani NAS nepoužívam v zere ,ale pripájam sa po sieti na všetky bazmeky s interným hdd a všetko bez problémov mi prehrá cez mediaplayer alebo mediacentrum . :good: :clapping: ale frčím v image openatv-4.2 :good: :smoke: =D>
Všetko 4K
lahr

Příspěvek od lahr »

Pokud se rozhodnu zkusit Openatv, je nějaká možnost si před tím vyzálohovat komplet box na USB? Myslím úplně kompletní zálohu, abych v případě, že s OpenAtv budou nějaké problémy mohl jednoduše zpět na VTI a nemusel box celé odpoledne znovu nastavovat (instalovat moduly, nastavovat mount síťového disku a podobně)? Jaké OpenAtv by jste mi do Zera doporučili co jsem našel, tak ke stažení jsou verze 4.2, 5.0 a 5.1 ?
Otázka pro ty co používají OpenAtv, proč ho používáte, jde o vzhled, nebo jsou nějaké výhody oproti VTI ?
Možná je to stupidní otázka, ale Zero je můj první přijímač s Enigmou a nestačím se divit kolik je pro Zero různých verzí Enigmy...
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

ja používam openatv-4.2-ku . nejako sme si už doma zvykli na toto image a všetko čo používame funguje bez problémov . :good: hlavne skin kraven hd . :good: tak raz za tri mesiace v nich fleshnem novšie openatv len tak cvične . =D> :Yahoo!: záloha sa dá spraviť aj vo vti , ked som na tom image frčal tak to fungovalo ,ale robil som si to na hdd . aj image hdfreaks ide bez problémov ja točím len tieto dva tými . skúšal som aj vti a b.h. ale nepáčil sa našim doma žiadny skin :cry: jedine kraven-hd a ten vo vti ani v b.h. samozrejme nefunguje . mne osobne je to šum a fuk aké tam mám image pokial mi všetko čo používam funguje . :smoke:
Všetko 4K
f1racer

Příspěvek od f1racer »

Takze po pokusech s BH a OpenPli jsem zatim nedosel k nicemu... Proste nevim jak dal. Mam doma NAS kde chci sdilet kus mista+prehravat soubory ale proste nevim jak to namontovat ...Jestli vite o nejakem funkcnim image, dejte vedet. O TV se nebavim to je samozrejmost ze to funguje. Nic zvlastniho vlastne nepotrebuju, jen proste sdilet nas, to by prece jit melo. Jestli me nekam navedete budu vdecen.
rada
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rada »

Nechápu Vás. Ohledně médií je dlouhodobě ověřený openspa, momentálně ve verzi 5.0. Rychlý a zároveň bezproblémový. Po nainstalování dáš ručně připojit místo v síti a je
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

f1racer píše:...Jestli vite o nejakem funkcnim image, dejte vedet.
Pokud to neumíš nastavit ,tak to neznamená že to image neumí.
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“