AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: AMIKO ALIEN 2
ATV5.1 jsem instaloval jak ji dodavaji, zadny konfigurovany backup a bezela pomalu. Ta nema 'kolecko' ale takove animovane tri nebo ctyri tecky, ktere nabihaji kdyz se na neco ceka. Pri normalni rychlosti by zadne kolecko, nebo tecky nemely byt ani videt.
Only enigma kterou jsem rozbehl svizne jak ma byt je HDMU predkonfigurovana zaloha, kterou dal nekdo do placu a kterou jsem obnovil (restored). Ta bezela taky pomalu, porad se me tam tocilo kolecko i treba kdyz jsem zmackl Exit na DO aby zmizel infopanel... prisel jsem na to, ze kdyz v pluginech spustim Autobouquets plugin a necham ho vyhledat 'neco', tak pote ta enigma bezi rychle jak ma. Ale jen do pristiho restartu, kdy zase musim rucne jit a ten plugin spustit a nechat ho vyhledat neco, asi obsah do EPG nebo co. Ptal jsem se na linxsat foru ale nikdo k tomu zrejme nema co rict.
Udelal jsem logickou vec a ten plugin odinstaloval - jenze enigma i tak bezela pomalu a tou odinstalaci jsem jen prisel o moznost primet ji k normalne rychlemu provozu. A musim rict, ze tak jak je (ten predkofigurovany image), ze muze bezet naprosto rychle, tedy ze to neni zalezitost ze by ta image byla pretizena velkym pocetem pluginu. Pes je zakopany nekde v tech bouquetech, settingu, ale tomu moc nehovim. Jaky program se tyto dny pouziva ve windows na vytahnuti a upraveni settingu enigmy? Pripadne jak jej uplne vymazat? Mam program DCC-E2 v1.50 ale ten asi neni na upravu settingu.
Only enigma kterou jsem rozbehl svizne jak ma byt je HDMU predkonfigurovana zaloha, kterou dal nekdo do placu a kterou jsem obnovil (restored). Ta bezela taky pomalu, porad se me tam tocilo kolecko i treba kdyz jsem zmackl Exit na DO aby zmizel infopanel... prisel jsem na to, ze kdyz v pluginech spustim Autobouquets plugin a necham ho vyhledat 'neco', tak pote ta enigma bezi rychle jak ma. Ale jen do pristiho restartu, kdy zase musim rucne jit a ten plugin spustit a nechat ho vyhledat neco, asi obsah do EPG nebo co. Ptal jsem se na linxsat foru ale nikdo k tomu zrejme nema co rict.
Udelal jsem logickou vec a ten plugin odinstaloval - jenze enigma i tak bezela pomalu a tou odinstalaci jsem jen prisel o moznost primet ji k normalne rychlemu provozu. A musim rict, ze tak jak je (ten predkofigurovany image), ze muze bezet naprosto rychle, tedy ze to neni zalezitost ze by ta image byla pretizena velkym pocetem pluginu. Pes je zakopany nekde v tech bouquetech, settingu, ale tomu moc nehovim. Jaky program se tyto dny pouziva ve windows na vytahnuti a upraveni settingu enigmy? Pripadne jak jej uplne vymazat? Mam program DCC-E2 v1.50 ale ten asi neni na upravu settingu.
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
Enigma ako ju dodali (surová, oklieštená, nenastavená a nie niekoho image), kým nie je nakonfigurovaná má v Aliene vždy pomalé reakcie na tlačítka(možno i v iných STB)
Ak ju dobre prispôsobíš pre svoj "zobrazovač", urobíš setting, už ide rýchlo ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- logan
- Pokročilý

Na setting používam Dreamboxedit tuším teraz vo verzii 6.0.2.0.
Naposledy upravil(a) logan dne 02.září 2015 - 20:23, celkem upraveno 1 x.
Dik, sezenu a budu experimentovat.
Zavidim tu 'anténu T-90, 10LNB'
Tak zadny uspech. Ten DBEdit je ta posledni verze jak pises, vytahnul jsem setting z Aliena a vymazal vse krome DVB-T kanalu a nahral zpet, ale nic to nezmenilo, navic ty vymazane satetelity (naladene kanaly na satelitech) tam jsou porad.
Kazdych asi 2.5 vteriny se me objevi to kolecko asi na ctvrt vteriny, enigma na vse reaguje se zpozdenim, je to na draka, jdu nahrat neco jineho, asi se zase vratim k tomu Sparku, ty enigmy jsou na to, vsak vis na co.
Zavidim tu 'anténu T-90, 10LNB'
Tak zadny uspech. Ten DBEdit je ta posledni verze jak pises, vytahnul jsem setting z Aliena a vymazal vse krome DVB-T kanalu a nahral zpet, ale nic to nezmenilo, navic ty vymazane satetelity (naladene kanaly na satelitech) tam jsou porad.
Kazdych asi 2.5 vteriny se me objevi to kolecko asi na ctvrt vteriny, enigma na vse reaguje se zpozdenim, je to na draka, jdu nahrat neco jineho, asi se zase vratim k tomu Sparku, ty enigmy jsou na to, vsak vis na co.
- logan
- Pokročilý

Aj tak sa mi vidí, že tam si nemal svoj setting... Skús s novým image všetko od začiatku, s jednou pozíciou (napr. 23.5°)to nie je problém, ani veľmi zdĺhavé.
Potom, keď to pôjde si dremboxeditorom zálohuj setting.
To jsem udelal, zachranilo se to v ulozisti na disku (ktere jsem musel pred vytahnutim settingu z boxu specifikovat) a pote jsem to poslal zpet do boxu. Ale mozna mam pomylene predstavy o tom, co je cisty stav boxu.
Jeste nez nahraju cistou enigmu, nikoli neci zalohovany image, tak budu experimentovat - prestal jsem se s tim prat a nahral jsem enigmu Graterlia, coz ma byt hodne ocesana a proto svizna enigma (vim, je to zoufalstvi, ze prave ja zkousim takovou experimentalni enigmu, ktera ma mizive procento uzivatelu, na rozdil od HDMU a Hyperionu). Par hodin jsem si s puvodni neupdatovanou instalaci hral, zmenil jsem v nastaveni jen par malickosti, tou nejvetsi bylo naladeni kanalu DVB-T, a pak pri ladeni DVB-S me to opakovane padlo aniz jeste doslo k nejakemu vyhledavani, tak jsem si vzpomel, ze bych tu instalaci mel updatovat (od instacniho image doted uplynul uz asi rok a mezitim uz bylo plno zmen), coz se dela zevnitr enigmy z Blue panelu a vyzaduje to pote restart - po kterem me uz ale enigma, bohuzel, nenabehla. Ukazuje to na displeji nejakou chybu a restartuje se to porad dokola.
Edit: je nutne stahnout novejsi verzi z Wiki, ta puvodni z linuxsatsupport fora se jiz neda updatovat.
Musim take poznamenat, ze pri tom hrani si s touto enigmou jsem ji take dokazal zpomalit, asi jsem v tom nejaky mistr. Ale i tak bych doporucil vsem se na ni podivat.
Jeste nez nahraju cistou enigmu, nikoli neci zalohovany image, tak budu experimentovat - prestal jsem se s tim prat a nahral jsem enigmu Graterlia, coz ma byt hodne ocesana a proto svizna enigma (vim, je to zoufalstvi, ze prave ja zkousim takovou experimentalni enigmu, ktera ma mizive procento uzivatelu, na rozdil od HDMU a Hyperionu). Par hodin jsem si s puvodni neupdatovanou instalaci hral, zmenil jsem v nastaveni jen par malickosti, tou nejvetsi bylo naladeni kanalu DVB-T, a pak pri ladeni DVB-S me to opakovane padlo aniz jeste doslo k nejakemu vyhledavani, tak jsem si vzpomel, ze bych tu instalaci mel updatovat (od instacniho image doted uplynul uz asi rok a mezitim uz bylo plno zmen), coz se dela zevnitr enigmy z Blue panelu a vyzaduje to pote restart - po kterem me uz ale enigma, bohuzel, nenabehla. Ukazuje to na displeji nejakou chybu a restartuje se to porad dokola.
Edit: je nutne stahnout novejsi verzi z Wiki, ta puvodni z linuxsatsupport fora se jiz neda updatovat.
Musim take poznamenat, ze pri tom hrani si s touto enigmou jsem ji take dokazal zpomalit, asi jsem v tom nejaky mistr. Ale i tak bych doporucil vsem se na ni podivat.
Naposledy upravil(a) vinov dne 03.září 2015 - 11:58, celkem upraveno 1 x.
- logan
- Pokročilý

To skúšanie rôznych image chce hodne času!!! Za to ťa obdivujem, ja už na to nemám nervy.
Ak si však urobíš od začiatku všetko sám a pôjde to budeš mať základ (zálohovaný setting) na ďalšie experimentovanie. Len by som ti odporučil ísť všade po krokoch, t.j. najprv nastaviť satelitný príjem a na DVBT sa vykašlať.
Urobiť zálohu funkčného image a pokračovať v nastavovaní, updatoch atď.
Veľa zdaru!!!
Ak si však urobíš od začiatku všetko sám a pôjde to budeš mať základ (zálohovaný setting) na ďalšie experimentovanie. Len by som ti odporučil ísť všade po krokoch, t.j. najprv nastaviť satelitný príjem a na DVBT sa vykašlať.
Veľa zdaru!!!
Tak ja si s tim taky hraju jen jednou za uhersky rok, vzdycky kdyz me hladina optimismu stoupne nad jistou miru
Taky mam vyhodu, ze standardne, aspon zatim, jedu na Sparku, pro vas co provozujete nejakou Enigmu je to mnohem vetsi vyruseni z pohody. Je to jako kdyz malujete barak, ve kterem bydlite, kdezto ja maluju chalupu, na kterou jedu a muzu se zase vratit do staleho bydliste.
Jak jsem opravil v predeslem, tak opravdu je nova image te Graterlie z cervna 2015, o te z minuleho roku je zname, ze uz nejde updatovat.
Ceskou tv mam jen z dvb-t, ze satelitu bych musel mit kartu skylinku, ci jakou, a calovat pravidelne poplatky, coz jsem pred par lety, kdyz k tomu zpoplatneni doslo, z principu odmitnul. Ted to vypada, ze tahle image muze z Aliena udelat ctyr tunerovy prijimac, bude mozne pichnout do usb slotu dvb-t tuner na klici, coz by se me moc hodilo. Casto kdyz neco nahravam, vetsina ostatnich kanalu ceske tv na dvb-t jsou nedostupne, takze by se moc hodilo mit dva dvb-t tunery. Zatim je ta moznost pridavneho tuneru myslim jeste v pokusnem stadiu, ale jestli by to fungovalo, tak tahle Graterlia by u me zvitezila.
--------------------------------------------
Tak jsem preinstaloval a updatoval a funguje to, ale musim rict, ze to neni tak rychle, jako Spark. Je tam sice docela vtipny linuxovy tucnak, ktery pochoduje kdyz se na neco ceka, ale ja nechci videt ani jeho dva kroky (doba typicke prodlevy), nebo vubec zadne kroky, nechci ho videt vubec (i kdyz jinak je to vtipna figura), tak to ma byt svizne! Jako Spark, nebo kdyz jsem tim spustenim Autobouquets v CaptainBlaster zalohovane imagi primel HDMU aby bezela tak rychle, jako Spark, tedy v zasade ze se nemuselo na nic cekat. Vadi me, kdyz zacne reklama, ja prepnu na jiny kanal, ale musim si znacny kus reklamy jeste vyslechnout, nez se to prepne jinam. Stejne pri vypnuti zvuku. Anebo kdyz je zobrazeny infobar a chci ho odstranit nez je jeho expiracni cas, kdy zmacknu Exit na remote - objevi se tucnak a pak teprve infobar zmizi. Ve Sparku zmizi ihned a zadny kursor neni treba, ani nevim jestli tam nejaky je, protoze ho clovek prakticky nikdy nevidi, Spark je konsistentne rychly. A tahle Graterlia image ma jediny plugin (webif)!
Zajemci si mohou stahnout image Graterlia tady z Wiki a updatovat ji po instalaci modrym a pak cervenym tlacitkem, pak najet na GOSopkg a pak zelene tlacitko. Kdyz je image updatovana, ukazuji se v tomto panelu pluginy, aspon jak tomu rozumim.
Ta 'rychlost' Graterlie je tak na hrane, doufam ze casem to nejak zlepsim, treba aby nektere veci byly na HDD, ten jeste nemam pripojeny... Jinak ma tato image plus v tom, ze je prece jen jina, nez ostatni enigmy ktere jsem vyzkousel a ktere me prijdou jen jako jedna enigma s ruznymi skiny (hadam, ze bych tim rozhorcil ty ruzne tymy za temi ruznymi enigmami, ale tak to neodbornikovi, jako jsem ja, pripada).
Taky mam vyhodu, ze standardne, aspon zatim, jedu na Sparku, pro vas co provozujete nejakou Enigmu je to mnohem vetsi vyruseni z pohody. Je to jako kdyz malujete barak, ve kterem bydlite, kdezto ja maluju chalupu, na kterou jedu a muzu se zase vratit do staleho bydliste.
Jak jsem opravil v predeslem, tak opravdu je nova image te Graterlie z cervna 2015, o te z minuleho roku je zname, ze uz nejde updatovat.
Ceskou tv mam jen z dvb-t, ze satelitu bych musel mit kartu skylinku, ci jakou, a calovat pravidelne poplatky, coz jsem pred par lety, kdyz k tomu zpoplatneni doslo, z principu odmitnul. Ted to vypada, ze tahle image muze z Aliena udelat ctyr tunerovy prijimac, bude mozne pichnout do usb slotu dvb-t tuner na klici, coz by se me moc hodilo. Casto kdyz neco nahravam, vetsina ostatnich kanalu ceske tv na dvb-t jsou nedostupne, takze by se moc hodilo mit dva dvb-t tunery. Zatim je ta moznost pridavneho tuneru myslim jeste v pokusnem stadiu, ale jestli by to fungovalo, tak tahle Graterlia by u me zvitezila.
--------------------------------------------
Tak jsem preinstaloval a updatoval a funguje to, ale musim rict, ze to neni tak rychle, jako Spark. Je tam sice docela vtipny linuxovy tucnak, ktery pochoduje kdyz se na neco ceka, ale ja nechci videt ani jeho dva kroky (doba typicke prodlevy), nebo vubec zadne kroky, nechci ho videt vubec (i kdyz jinak je to vtipna figura), tak to ma byt svizne! Jako Spark, nebo kdyz jsem tim spustenim Autobouquets v CaptainBlaster zalohovane imagi primel HDMU aby bezela tak rychle, jako Spark, tedy v zasade ze se nemuselo na nic cekat. Vadi me, kdyz zacne reklama, ja prepnu na jiny kanal, ale musim si znacny kus reklamy jeste vyslechnout, nez se to prepne jinam. Stejne pri vypnuti zvuku. Anebo kdyz je zobrazeny infobar a chci ho odstranit nez je jeho expiracni cas, kdy zmacknu Exit na remote - objevi se tucnak a pak teprve infobar zmizi. Ve Sparku zmizi ihned a zadny kursor neni treba, ani nevim jestli tam nejaky je, protoze ho clovek prakticky nikdy nevidi, Spark je konsistentne rychly. A tahle Graterlia image ma jediny plugin (webif)!
Zajemci si mohou stahnout image Graterlia tady z Wiki
Kód: Vybrat vše
http://openpli.xunil.pl/wiki/index.php?title=Pobierz_Graterlia_OS#WiFi_Offline_PackTa 'rychlost' Graterlie je tak na hrane, doufam ze casem to nejak zlepsim, treba aby nektere veci byly na HDD, ten jeste nemam pripojeny... Jinak ma tato image plus v tom, ze je prece jen jina, nez ostatni enigmy ktere jsem vyzkousel a ktere me prijdou jen jako jedna enigma s ruznymi skiny (hadam, ze bych tim rozhorcil ty ruzne tymy za temi ruznymi enigmami, ale tak to neodbornikovi, jako jsem ja, pripada).
-
digitalsat
- Mírně pokročilý

Příspěvek od digitalsat »
Na sledovanie youtube v Amiku Alien 2 plus (Enigma 2 fw. openATV 4.2) používam TStube alebo TSmedia plugin, ale u obidvoch sa mi nedá zmeniť video kvalita. Aj keď si nastavím v menu cez diaľkový ovládač najnižšiu kvalitu, v menu sa prepne, ale vždy sa spustí len HD video, na ktoré môj internet nestačí a seká sa. Dá sa ešte nejak nastaviť nižšia kvalita videa (aspoň aj napríklad tlačítkom počas prehrávania...)? dik
Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1
- generator
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Octagon SF8008 4K
VINOV 
V neděli stoupla moje míra optimizmu natolik, že jsem chtěl zkusit nové OATV. Stáhnul jsem poslední build 5.1, instaloval, nastavil základ, přenesl programy, chvíli laboroval z různými OSCAMy až jsem našel funkční.
Chvíli jsem používal a až na nezvyk v podobě MEtrix skinu, který se mi zdá óóóbrovský (vím určitě lze zmenšit) jsem si řekl, že u toho zůstanu.
Můj hlavní popud odchodu ze starého HDMU je to, že nahrávání na USB flash je neplynulé. Jednou za 5 nebo 10 minut se zasatví obraz, pak i zvuk a pak se to zase rozeběhne, ale chybí třeba 2-3 vteřiny. U filmů mi to nevadí, ale třeba u záznamu koncertu to je k na$rání. Na té zkoušené verzi OATV fungovalo nahrávání tak jak má, nic se nesekalo. No ale údiv nastal, když jsem se večer vrátil a zapnul box. Hodiny posunuté o tři hodiny a něco dozadu. Přístroj v pohodě z USB přehraje svoje nahrávky, ale pohádky v MP4 a SD kvalitě se koušou každou vteřinu. Po probuzení z DeepStandby naběhne kanál bez obrazu, pouze je slyšet zakousávající zvuk (pomůže přepnutí na jiný kanál)
No výsledek je, že jsem zpět na HDMU. Opravdu nemám čas řešit takové masařky.
Spark nepoužívám kvůli obludnému EPG a infografice z dob Sinclair ZX Spectrum
V neděli stoupla moje míra optimizmu natolik, že jsem chtěl zkusit nové OATV. Stáhnul jsem poslední build 5.1, instaloval, nastavil základ, přenesl programy, chvíli laboroval z různými OSCAMy až jsem našel funkční.
Chvíli jsem používal a až na nezvyk v podobě MEtrix skinu, který se mi zdá óóóbrovský (vím určitě lze zmenšit) jsem si řekl, že u toho zůstanu.
Můj hlavní popud odchodu ze starého HDMU je to, že nahrávání na USB flash je neplynulé. Jednou za 5 nebo 10 minut se zasatví obraz, pak i zvuk a pak se to zase rozeběhne, ale chybí třeba 2-3 vteřiny. U filmů mi to nevadí, ale třeba u záznamu koncertu to je k na$rání. Na té zkoušené verzi OATV fungovalo nahrávání tak jak má, nic se nesekalo. No ale údiv nastal, když jsem se večer vrátil a zapnul box. Hodiny posunuté o tři hodiny a něco dozadu. Přístroj v pohodě z USB přehraje svoje nahrávky, ale pohádky v MP4 a SD kvalitě se koušou každou vteřinu. Po probuzení z DeepStandby naběhne kanál bez obrazu, pouze je slyšet zakousávající zvuk (pomůže přepnutí na jiný kanál)
No výsledek je, že jsem zpět na HDMU. Opravdu nemám čas řešit takové masařky.
Spark nepoužívám kvůli obludnému EPG a infografice z dob Sinclair ZX Spectrum
BOX: Octagon SF8008 4K OpenPLi
TV: LG 50PA6500 / LG OLED65C5
TV: LG 50PA6500 / LG OLED65C5
-
digitalsat
- Mírně pokročilý

Příspěvek od digitalsat »
Našiel som, že Amiko Alien 2 Triplex má mať operačnú pamäť o veľkosti 256MB (konštrukcie DDR2 na frekvencii 800MHz) a internú Flash pamäť 512 MB, no mne to v enigme vypisuje celkovú RAM pamäť iba 116MB a FLASH celkovo iba 119MB. Ako veľkú pamäť má mať teda Amiko Alien 2 plus Triplex? Ako to vypisuje u vás?
Skúšal niekto rozbehať v Aliene plugin FLASH EXPANDER? Je to na niečo dobré, zrýchli to systém?
dik.
Skúšal niekto rozbehať v Aliene plugin FLASH EXPANDER? Je to na niečo dobré, zrýchli to systém?
dik.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1
-
sat400
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ UNO4K SE
Prosím vás, v Sparku 1.2.78 som chcel naladiť dvbt terestriáln. Stanice mi to našlo ale keď som dal uložiť, tak to zostalo stáť na 'Data se ukladaji, prosím cekejte.' Skúšal som aj manual aj auto hladanie, výsledok rovnaký. Neviete čo s tým? Dík.
Po aktualizácia na 1.2.80 už v poriadku.
Pre zmenu neviem naladiť na 23,5° tv Fanda. Ostatné idú.
Po aktualizácia na 1.2.80 už v poriadku.
Pre zmenu neviem naladiť na 23,5° tv Fanda. Ostatné idú.
Vu+ Uno 4K Se Openatv 6.1;
VU+ Uno Twin, BH 2.1.2; Dm 500hd;
Amiko Alien 2 triple, zatial Spark
VU+ Uno Twin, BH 2.1.2; Dm 500hd;
Amiko Alien 2 triple, zatial Spark
Zdravím
Vím že to tady někde bude, ale jaký plugin a jak nastavit sdílení na E2 pro Amiko Allien pro PKT Hyperion 4.5
Pokud je jiná E2 poraďte
velmi děkuji
Vím že to tady někde bude, ale jaký plugin a jak nastavit sdílení na E2 pro Amiko Allien pro PKT Hyperion 4.5
Pokud je jiná E2 poraďte
velmi děkuji
CryptoBox 600HD mini,Technisat Multytenne 45
Amiko Alien 2
Amiko Alien 2
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
skúsil by som asi oscam .
pokial ti ho ponúka image online tak si ho stiahni v menu zapni a uprav podla potreby .
Všetko 4K
Image online nabízí i Oscam, nainstaloval jsem ho v nastavení UMU jsem ho zapnul, ale nevím kde nastavit sdílení. Přes FTP upravit soubor, nebo se dá jak ve Sparku nastavit přímo na satelitu??
Amiko Alien 2
Amiko Alien 2
- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
najjednoduchšie a asi aj najrýchlejšie to máš cez web . ak ti beží oscam tak sa na neho pripoj a môžeš upravovať ,ale dá sa to samozrejme aj cez ftp . cez ftp si pozri v configu port oscamu, meno a heslo zadáš do web prehliadača ipečku boxu napr. 192.168.2.27:8888 a malo by pýtať meno a heslo a ako píšem pozri si to cez ftp ako je to v tvojom image . 
Všetko 4K
Asi mě chybí nějaká utilitka či co.
Přes Web se mě nezobrazi EMU
Přes FTP nastavím oscam.conf ale přesto dělám něco špatně
Co je potřeba mít vše nainstalované pro sdílení??
Přes Web se mě nezobrazi EMU
Přes FTP nastavím oscam.conf ale přesto dělám něco špatně
Co je potřeba mít vše nainstalované pro sdílení??
Amiko Alien 2
Amiko Alien 2
- k.o.h.u.t.
- Odborník

Příspěvek od k.o.h.u.t. »
1. Musíš mít v oscam.conf zadefinováno něco takového
[webif]
httpport = 8888
httpuser = root
httppwd = oscam
httpallowed = 0.0.0.0-255.255.255.255
2. Dále si dát pozor, ať binárka má vůbec webif, ale pokud si ji nekompiloval sám, tak je to nepravděpodobné.
3. Sdílení se nenastavuje (pouze) v oscam.conf, ale také .user, .server, .dvbapi.
4. pokud o tom nic nevíš, bude jednodušší pro tebe Mgcamd.
[webif]
httpport = 8888
httpuser = root
httppwd = oscam
httpallowed = 0.0.0.0-255.255.255.255
2. Dále si dát pozor, ať binárka má vůbec webif, ale pokud si ji nekompiloval sám, tak je to nepravděpodobné.
3. Sdílení se nenastavuje (pouze) v oscam.conf, ale také .user, .server, .dvbapi.
4. pokud o tom nic nevíš, bude jednodušší pro tebe Mgcamd.
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
Gigablue Trio UHD, openATV
VU+ ZERO 4K, openATV
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
Gigablue Trio UHD, openATV
VU+ ZERO 4K, openATV
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51