Gigablue HD Quad PLUS

Diskusia a download k prijmacom Gigablue
Odpovědět
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od efendy55 »

drivre sú už pre tento bazmek nové 23.10.2015 . :good: mne to prehrá avi a mkv bez problémov ,len som si všimol že v nových image mi nejako blbnú obe čítačky kariet . asi hodinu idú bez problémov a potom zblbne horná readers a na druhý den už aj spodná . karty sú v poriadku a ked som tam dal staršiu zálohu tak týžden úplne bez problémov . fleshol som tam openatv-5.1 aj hdfreaks -5.3 a v oboch image to isté . oscam ukazuje CARDOK žiadny zápis na kartičkách , stačí ich povitiahnúť a zastrčiť späť a nejaký čas všetko OK potom zase to zblbne . podozrieval som obe čítačky ,ale keby boli zlé tak by mi predsa na žiadnom backupe tiež nešli . podlepenie nepomáha iná binarka tiež nie . [-o<
Všetko 4K
nicon
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu+ Uno 4k SE, Octagon Supreme

Příspěvek od nicon »

A ty drivery tam nahraju jak?
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

je to už v image . nič tam nemusíš inštalovať . ja som ho fleshol v sobotu na HDFREAKS-5.3 adrivre mi to ukazuje ako som písal . dva dni som tam mal openatv-5.1 a pred tým openatv-4.2 kde mi reders fungujú bezvadne . ale v openatv-4.2-ke tam už neviem s akého dátumu boli tie drivre to si už veru nepamätám . #-o
Všetko 4K
nicon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od nicon »

Aha, tak u mě to nefunguje, nahrál sem poslední openmips a většina avi to přehrává jakoby měli 23FPS, tzn mírně trhaně, každopádně čítačky mi fungují bez výpadku v openatv 5.1, aktualizuji ho týdně
modern

Příspěvek od modern »

Ahoj, používám OpenMips, která se aktualizuje asi tak 1x měsíčně. Po poslední aktualizaci začátkem lisopadu jsem zaznamenal občasné problémy, hlavně při používání Enhanced Movie Center - sekání, zamrzání, okno bez obrazu.... Zkusil jsem přehrát AVI- bohužel stejně se to trhá a následně zamrzne, jak píše nicon. Zkusil jsem se vrátit o měsíc starou zálohu - a vše funguje zase bez problémů - tzn. AVI jsou tu OK .
Doporučení pro Nicon - zkus nahrát do přístroje cca měsíc starou image, mělo by to fungovat.
Gigablue HD Quad Plus , 1 TB HDD, Open Mips, ATV dle chuti...
Gigablue IPBox , Open ATV 4.2
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

skúšali ste image hdfreaks-5.3 ?? mne to v tomto image ide dobre ,aspon moje avička konkrétne míša a máša s uložto . :good: http://v53.hdfreaks.cc/
Všetko 4K
nicon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od nicon »

Díky, zkusil jsem hdfreaks i openmips měsíc zpět,ale stejný výsledek, některé avi lehce trhané,ale koukat se na to dá,takže to zase tak řešit nebudu, příp. si to pustím přes usb v tv
modern

Příspěvek od modern »

zkus upravit výstup na 1080i , možná to u AVI pomůže.
Gigablue HD Quad Plus , 1 TB HDD, Open Mips, ATV dle chuti...
Gigablue IPBox , Open ATV 4.2
nicon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od nicon »

zkousel jsem vsechny mozne kombinace s rozlisenim vse se stejnym vysledkem
Brandy20
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300

Příspěvek od Brandy20 »

Tak som po dlhej dobe vymenil OPEN ATV 5.1 za hdfreaks-5.3 a zatial spokojnost, je to stabilné, svižne, všetko plne funkčné, čo nebolo u mna vždy, dokonca sa da zviknut aj na defaultný skin. Jedine co mi nejde, ale to mi nejde na viacero fw a to driver na usb DVBT 913x, po instalacii sa neda box restartnut, jedine natvrdo.

Len jedna otazocka, da sa tam nastaviť aby po stlaceni ok, nabehol chanel list? v nainstalovanom remote tam neni len ok, ale dlhe stlacenie ok.

Da sa nejak nahodiť skin metrix z open ATV, default?

Vopred dik
Aktualne Octagon sf8008 supreme , ostatne uz len minulost -GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

zmen si keymap cez ftp a pôjde ti aj ten chanellist OK v hdfreaks . :good: pre istotu si zálohuj ten org. a nezabudni reštart E2 . tuner s chipom 913x ti nepôjde . jediné image zatial čo som skúšal je VTI-9.0 pre solo2 tam to už ide . kúp si radšej interný DVBT2 tuner a máš to bez starostí . :Yahoo!: :good: tiež frčím v HDFREAKS-5.3 ale bacha sú tam už nové driveri ktoré stoja asi za hovno :o :cry: má to evidentne problém s readers v oscame po čase ti to začne totálne blbnúť . metrix nepoužívam tak s tým ti neporadím ,ja frčím vo všetkých bazmekoch na skine KRAVEN HD . :Yahoo!: :good: =D> hdfreaks je predsa trochu rýchlejší ako openatv aj ked nemá taký dobrí preklad image ,ale to mne nevadí vôbec . :smoke:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Všetko 4K
Brandy20
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: X403, 9600, 4060, X810, S300

Příspěvek od Brandy20 »

Dik, skusim a ak si ten keymap upravoval ty , nedalo by sa ti ho upravit že šipky hore, dole budu prepinat len stanice(bez chanel listu) a dolava, doprava hlasitost?
Aktualne Octagon sf8008 supreme , ostatne uz len minulost -GIGABLUE HD QUAD PLUS, Skytec Kleio -vždy najnovší fw. AB Ipbox 9900 - ET 9200 spomienky a este sa najde vždy nejaký STB na testovanie , prijem parabola Maximum E85 Fe Multifocus ( 4/5W,1W,5E,9E, 13E, 19,2E, 23,5E, 28,5E)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

stlač na d.o. : menu/nastavenia/device/remote control/hotkey setings a tam si nastav už to čo potrebuješ podla seba . :good: :poklona: keymap som ja neupravoval , upravil mi ho georg11 :thankyou:
Všetko 4K
mjozef
Odborník
Odborník

Příspěvek od mjozef »

V gigablue HD Quad plus s OpenATV 5,1 mam SSD samsung disk 250GB. Kazde dva dni mi disk odpoji a system ho nevidi, ale ked satelit vypnem z 240V a potom zapnem disk sa v systeme zase objavy. Nema niekdo nijaku radu. Dik
DM920 exp.+GP4.2 Samsung 860 EVO 500GB, DVB-S2 FBC Twin BCM45308X, DVB-S2 FBC Twin BSM45208
DM TWO exp.+GP4.2
DM TWO exp.+GP4.2
motor Stab HH 100, 100cm parabola s Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s Inverto Unicable II IDLU-32UL40-UNBOO-OPP
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

takýto problém som v gigablue nemal ,ale v xtrende a image openatv som sa týmto už stretol a to nejeden krát . počkal som dva dni a na komplet fleshol s novším softom a potom už išiel bez problémov . :good: v hdfreaks alebo openmips som sa s tým nestretol . ešte by som len tak preventívne skúsil ho rozobrať a skontrolovať káble na HDD v tom bazmeku . ja som do gigablue preložil HDD so sola2 len som ho moutnul a ide v pohode aj bez toho aby som ho priamo v gigablue formátoval , ale ja používam všetky HDD v bazmekoch NTFS formát . :good:
a jak si dopadol s tou reklamáciou ????
Všetko 4K
mjozef
Odborník
Odborník

Příspěvek od mjozef »

Vymenil sa DVB-C tuner. Bol zly
Kable su dobre to by mi HDD nesiel vobec on zblbne vzdy po nijakych dvoch dnoch. Ale mal som ho samozrejme rozobraty.
DM920 exp.+GP4.2 Samsung 860 EVO 500GB, DVB-S2 FBC Twin BCM45308X, DVB-S2 FBC Twin BSM45208
DM TWO exp.+GP4.2
DM TWO exp.+GP4.2
motor Stab HH 100, 100cm parabola s Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s Inverto Unicable II IDLU-32UL40-UNBOO-OPP
nicon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od nicon »

Ahoj, funguje na gigablue prostředí xbmc/kodi?
karlous

Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od karlous »

jak dostanu na přední displej přístroje obraz přijímaného programu?
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

jednoducho , podla image v nastavení lcd . napr. v image hdfreaks to nájdeš v : menu/nastavenie/device/front panel/ display/display settings/show mini tv front panel/ si nastav mini tv a ponúka ti to aj pip atd.atd....
Všetko 4K
jope
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jope »

Podpora CI+ modulov pre Quad,Quad Plus,X3,UltraUE.Moduly Eurocam Irdeto CI+,Neotion Irdeto CI+ otestované v OpenMips a OpenATV O.K.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zero 4K
Odpovědět

Zpět na „Gigablue“